Måndag

Vaknade tidigt idag med men somnade om igen och vaknade halv tio. Lagom till reprisen av Våra Bästa år. Fö det var faktiskt spännande sist. :P Efter det gjorde jag mig iordning och sedan åkte jag och mamma iväg till Torp. Jag körde dit, Och det gick bra. Förutom att en bil var nära på att preja in mig i mitträcket. Jag körde i den andra filen och så körde han över i min fil så jag nästan fick tvärnita. Och mamma sitter och säger tuta, men i all hast hittade jag inte tutan då haha :P Farlig gubbe det där. Hittade inget speciellt på torp faktiskt. Småsaker.

Vi åkte sedan vidare till Överby. Där köpte jag mig en rosa tröja, svart linne och foundation. Letade även efter ett par vita långa leggings men det finns ingenstans :S Vi åkte sedan vidare till godisjätten. Så det fick bli lite godis med :)
Sedan hemmåt. Gjorde iordning mat. och medans mamma gjorde klart maten cyklade jag ner till stan för att se om jag hitta några leggings. Va i massor affärer. Och i sista jag gick in i Lindex fanns det. Ett par vita långa :) så nu har jag det :) Har även packat lite grejer som ska till pappsen. Och snart ska jag möta Jenny coh Anna. Och sedan vidare till någon vet inte riktigt vem hehe :P Och sen blir det väll bryggan eller nått :P Men nu måste jag skynda mig. Hörs sen.

Ciao!

Söndag

Vaknade först vid hals sju imorses. Och trodde klockan var mer än så. Men jag somnade om och vaknade igen vid kvart över tio. Gick upp och gjorde mig iordning och så. Sprang upp till pappa en sanbbis och skulle hämta ett par byxor. Råkade slänga upp garderobsdörren rakt i spegelväggen så en sepgel gick sönder :S Oj.
Sen åkte jag och mamma till stugan, där Pappa, Linda och Bobby var. Även farfar och Margit. Låg och pressade lite på altanen. Skönt med sol :) Men det var inte riktigt sommarvärme idag. Blåste lite kallt faktiskt. Sen var det dags för grillning. Kött och Kycklingspett. Gott det :)
Jag tvättade även mammas bil :) Riktigt duktig. Ren och fin blev den :)
 
Vid fem ungefär åkte jag och mamma hemmåt. Pappa stannade kvar och ska vara där tills imorgon. Jag körde idag igen. Mamma och pappa får aldrig köra längre :P Men övning ger färdighet. Hoppade i träningskläderna direkt och cyklade ner till Carro. Gymmet idag. Inte så mycket folk. men det var bra för då går det snabbt hehe :P Och han som va där idag, galen. Bara slog i grejerna, fick ju ont i öronen.Och maskinerna går ju sönder när man göra så :S Var hemma runt kvart över sju. Suttit här lite och ska snart dra mig från datan hade jag tänkt mig.
Imorgon är det Valborg. Får se vad som hittas på men nått blir det iaf :)

Ciao!

Gårdagen

Jag vaknade vid kvart i nio. Och då var det bråttom, skulle vara hos Carro nio, men jag hann. Tre minuter sen hehe :P Vi kom till träningen och då var det dags för Bas/Puls sista gången för terminen. "Nämen vilka fina vatteflaskor ni har, och du matchar ju med" Roligt haha :P Sen segade vi oss som vanligt haha :P Jag åkte hem och gjorde mig iordning. Tjötade med Micala i telefon ett bra tag. Sen gjorde jag och mamma iordning mat. Fick bli kycklingsallad, mums vad gott. Var så sugen på det :)
 
Vid tre ungefär åkte jag ner till Carro. och vi gick ner till stan och kikade lite, jag köpte mig ett naglack. Sedan vidare ner till kanalen. Satt och tog det lugnt, målade naglarna med :) Sen vidare hem till henne. Och vi fastnade framför Tv spelet haha :P Några timmar haha  Jag förlora dem flesta gångerna haha :P Vid sju ungefär kom Ida. och vi gick till Videomix och hemköp och köptre oss lite gott. Sen vidare hem till mig. Sjöng Singstar :L) Jag van på det så det var min revans haha :P Sen vidare hem till mammsen. Och vid tolv åkte dem hem. Jag kollade lite på Tv och åkade somna i soffan. men vaknade när mamma kom och gick och la mig.


Ciao!


Skor











Dem här skorna va det jag köpte igår. Har haft dem innan men lämmnade tillbaka dem. men nu står dem här hemma hos mig i skohyllan igen :)

Sommarväder :)

Vilket härligt väder det är ute :) Sooool. Sommarvärmen är verkligen här :) Och det är jag glad för och väldigt många andra med skulle jag tro :)


Onsdag - Fredag.

Resten av Onsdag: Jobbade då kväll i onsdags. Gick bra och det var mer gäster dem här gången. Jag hade hand om apertisen. Brunchetta. Så det flöt på bra. Var klara ungefär vid nio och då gick jag hem kollade på Top Model. Och sen gick jag och la mig, och pluggade lite. Men somnade nästan direkt för jag va så himla trött :S

Torsdag: Skolan diag igen. Började vid halv nio och jag kom precis i tid idag. Skulle vara i köket då. Och då hade jag och Max hand fisk rätten. Men idag var det ingen god fisk. Men fint blev det iaf. Gästerna tyckte den var god :) och det är ju huvudsaken :) Efter skolan gick jag direkt hem och åt och pluggade till Näringslära provet. Vid fyra ungefär åkte jag med mamma och mormor ute till siba, dem skulle köpe present till någon och jag följde med. Hittade mig ett par skor. Har köpt dem en annan gång men sen lämnade jag tillbaka dem. Men nu har jag dem igen. Och nu ska jag ha dem :) Har köpt mig 6 par skor nu det senaste hehe :P Skooman :P Mamma frågade om jag hade bytt ut väskköpandet till sko köpandet. Och ja det kna nog stämma haha :P
Via hemma vid 6 ungefär och då fortsatte jag med pluggandet. Och Kvart över sju ungefär åkte jag ner till Carro för tränming. Blev medel idag. Och det var riktigt varmt. man känner att sommarevärmen har kommit. Härligt :)

Fredag: Gympoa var första lektionen imorses. Och idag skulle vi hoppa tramapett :) Jippi. det är så roligt faktiskt :) Sen efter det lunch, och Näringslära. Då var det prov som gällde. Det gick som det gick får väll se. Hehe :P Jag och Jenny sitter nu på balkongen och gassar i solen :) Härligt. Sommaren är här :) Skuelle åkt till siba egentligen men Studiebidraget hade inte kommit :S Så vi satte oss på balkongen och solade istället :) Micaela och Emelie kommer sen med och då ska vi ta oss en prommenad ner i staden och köpa glass :) Och gå i det sköna sommarvädret. Men nu ska jag fortsätta sola. Hörs sen.

Ciao!

Onsdag.

Första lektionen imorses var Körkortsteori. Är rätt segt på morgonen. Men det går bra. Sen var det Samhäll och då tjötade vi bara som vanligt haha :P Lite redovisningar och så. Sen lunch och nu har vi Naturkunskap.
Sen har vi lång håltimma och då blir det till att plugga på Näringsläran. Och vid halv tre så ska vi till skolan igen, för då blir det att "jobba" kväll i skolan då.
Men nu måste jag fortsätta, håller på och letar fakta om en stjärnas liv :)

Ciao!

Tisdag

Vaknade vid 8 idag alldeles för sent för att börja halv nio. Men jag hann nästan. :P
Hade vegetarisk kost. Sen var det svenska och efter det lunch och Natur. Och eftersom vi inte hade någon Samhäll idag så flyttade vi upp Projekt och företagande lektionen. Så vi fick sluta tidigare. Seplade något glass spel. Och det var riktgit roligt faktiskt :)
Efter skolan åkte jah ner till stan och mötte Jenny där. Jag lämmnade tillbaka min skor och så kikade vi lite. Skorna va inte bra, den var fina så men, lite stora. Så jag lämnade tillbaka dem. Köpte mig ett par andra skor istället. Ett par svarta ballerina :) Efter det hem och åt och gjorde lite Samhäll och sen pratade jagh med Jenny i tel. Och vid fem i fem var det dags för mig och Micaela att åka till träningen. Medel 75 idag. Sista gången på terminen. Men sån tur är så börjar sommarschemat redan nästa vecka :P Vi gick in på Willys och köpte oss lite god frukt och sedan cyklade vi hemmåt. Och nu sitter jag här, men borde egentligen göra klart Samhällslexan. Analys grej :S

Imorgon blir det att "jobba" kväll i skolan igen då. Fast har vanliga lektioner på dagen. Så kommer nog vara ganska trött kan jag tänka mig.

Men nu måste jag fortsätta med läxan. Ska vara inlämmnad imorgon.

Ciao!

Måndag kväll.

Innan träningen igår så pluggade jag lite på Näringsläran. Och vid fem åkte jag ner till stan och köpte ett par skor som jag kollat pås en lämnad ejag även tillbaka en klänning. Sen körde pappa och farfar ut mig till siba för att köpa en tröja där. För den fanns inte i stan. Blev sedan snabbt till Carro. Träning vid kvart i sju. Sista för terminen. Och det var riktgit varmt igår. Det märks att det börjar bli varmare ute nu för det blir extra varmt när man tränar då. E
Efter träningen tog jag det bara lugnt och pluggade lite :S

Ciao!


Måndag

Sovmorgon idag igen. Gick upp och gjorde mig iordning och så. Kikade lite på Våra Bästa År reprisen. Började kvart i elva med Projekt och företagande. Och det är det vi har nu. Ska leta upp något om larm, men smög mig in och bloggade lite först :) Har håltimma till kvart i tre :S Då börjar körkortsteorin. Jobbigt med så lång håltimma mitt i. Får försöka plugga lite emellan det. Senare ikväll blir det träning :) Medel idag. Men nu måste jag fortsätta jobba.

Ciao!

Hemkommen från Gbg.

Nu är jag hemma från Gbg. Det gick bra att köra hem. Men kan bli så irriterad på bilar som ligger så nära. Jag förstår inte varför faktiskt. Ska snart gå iväg till mamma men tänkte bara skriva ett par rader först.
Sovmorgon imorgon då som jag skrev tidigare. Så det blir väll till att plugga lite innan skolan och så då.
Men nu ska jag fixa lite.

Ciao!

Söndag eftermiddag

Jag och Bobby har suttit och spelat fyra i rad. Och ja jag förlora dem mesta gångerna :P Jag är inte så bra på det faktiskt :P Bra att jag erkänner :)

Ska köra hem sen med :) Och då blir det till att hämta allt hos pappa och sen vidare till mamma. Får väll försöka plugga lite med :S Prov i Näringslära på freadg och Samhällsuppsats tills onsdag. Men vi har sovmorgon imorgon med. Till tio i elva. Och sen håltimma till tio i tre. Så emelannåt där får det bli endel plugg med tyvärr :S Men så är det. Så vi har bara två lektioner imorgon :S

Ciao! 


Top Model

Inget roligt att kolla längre eftersom att jag redan vet vem som vinner. Läste det i ens blogg. Men ta det lugnt ni som inte vill veta. Jag tänker inte avslöja.


Dagens..

Dagens Mat: Benfri kotlettrad med Pommes frites och Bearnasiesås. (På IKEA)
Dagens Klädsel: Ljusa jeans, svart linne, tunika och cardigan.
Dagens Dryck: Vatten
Dagens Låt: "How to save A lifeoch "Chiki chiki"
Dagens Sämsta: Plugga och hinner inte träna.
Dagens Bästa: Resan till Göteborg träffa syster Linda och Bobby :)
Dagens Godis: Inget
Dagens Frisyr: Utsläppt och diadem.
Dagens Köp: Inget faktiskt.
Dagens Humör: Glad :)
Dagens Tv tittande: Inget än så länge. Men kanske Wallanderfilmen ikväll


Söndag förmiddag/Dag

Sov väldigt läne idag faktiskt. Drog mig upp huyr sängen vid halv tolv. Började gör mig iordning. Packade lte kläder och så, ska till mammsen den här veckan. Vid halv ett ungefär åkte jag och pappa och hämtade farfar och Margit och sen hämtade vi upp mamma. Vi åkte vidare ner mot Göteborg. För att åka till syster Linda och Bobby. Bobby har fyllt år så vi grttar honom. Var på IKEA innan och kikade lite och åt Benfri kotlettrad Mums, jätte gott.
Jag körde ju hit till Göteborg idag med då. Och jag måste säga det själv. Det går riktigt bra faktiskt :)

Nu har vi ätit tårta och så. Sitter och pratar. Men nu ska jag gå ut till dem andra och vara lite social. Hörs sen.

Ciao!

Lördag kväll.

Kom till Carro vid nio ungefär, sen gick vi vidare och mötte Ida, Emelie, Sofia och Lovisa som redan hade börjat spela kubb. Så undertiden dem spelade hade jag och Carro gympa pass :) Och sen var vi "ledare" och dem gjorde efter oss haha :P Sen så orkade inte dem spela så det blev inget mer spel. Så vi satt och tjötade och s en stund. Sen blev det så himla kallt så vi drog oss vidare. Emelie,Sofia och Lovisa gick hem. Jag, Ida och Carro gick hem till Ida och bara tog det lugnt och tjötade. Vid kvart över tolv ungefär kom pappa och hämtade oss. Och så körde vi hem Carro. Och vidare hemmåt. Jag gick och la mig nästan direkt är jag kom hem. Va så himla trött oh sommnade direkt.

Ciao!


Prommenad

Här i Trollhättan har vi en järnvägsbro (en fräck en) haha. Som åker upp när båtarna kommer. Och precis innan vi skulle upp på bron så gick vi och prata om att det skulle vara läskigt om man va på bron när den åkte upp. Och så när vi kommer till bron så är vi nästan på mitten, och då börjar det låta och blinka att den skulle åka upp. Vi fick ju panik haha, vi sprang tillbaka :P Så där stog vi tills båten hade åkt förbi. Vi kikade även lite i stan och sedan fortsatte våran prommenad. Köpte oss sedan lite glass. Daim :) Mums. Så det blev ingen fika på Espresso House. Sen så gick vi och kom bort till Spikön. Massa fåglar överallt, och änderna följde ju faktiskt efter oss haha. Sen ville Carro mata fåglarna hehe :) Sen så såg vi en lekplats haha. Så vi gungade, och barna som var där ville ju självklart ha den gungan vi hade så vi fick flytta på oss. Haha :P Riktigt roligt faktiskt. Små barn "igen" haha. Och precis innan vi skulle gå typ så märkte jag fick något på klänningen. Gissa vad det va? Fågelskit. Fyy fan vad vidrigt :S Så jag fick gå in och tvätta av det värsta inne på något hus på Spikön. Och ja både Carro och pappan till barna som  va på lekplatsen stog och gapskratta. Jag svor och var skitförbannad. Haha.
Gick sedan vidare och gick igenom stan och sedan hem till Carro.

Pappa kom vid kvart i sju ungefär och hämtade mig. Och nu ligger klänningen i tvätten. :P Har ätit varma mackor nu, fick bli "Javisst" bröd och det var riktgit gott faktiskt :) Ska snart iväg ner till Carro och så ska vi möta Ida och Emelie. Och sedan spela kubb :) Skoj.
Men nu ska jag snart iväg. Men hörs sen.



Bild 1: Fyra i rad. Jag var gul och vann. Bild 2: Haha vi gungar :P Bild 3: Fint :) Bild 4: Våra glassar. Bild 5: Änderna ;)
Bild 6: Skor, vatten :P Bild 7: Vattnet. Bild 8: Trollhättans "fräcka" bro.
Bild 9: Daim Glass :) Bild 10: Vi gungar haha
Bild 11: Posarna haha.
Ciao!

Lördag Morgon/Förmiddag

Blev till att stiga upp vid halv nio i morses. Så bara det av ner till Carro vid nio och sedan vidare till träningen. Idag var det Bas/Puls och gymmet. Näst sista gången idag. Sen börjar sommarterminen. Efter gymmet åt jag min banan, som alltid. Sen cyklade vi hemmåt. Stog utanför Carrol och tjötade ett bra tag.

Men nu är jag hemma och har dushat och ska snart börja göra mig iordning. Lite senare bär det av ner till stan med Carro. Ska nog fika och kika lite på stan. Nu är Cicci och Lars här inne och grejar med lister eller nått. Och har med sig lille William :) Så gullig :) Lilla Moa ligger inne och sover.
Men nu ska jag gå och göra mig iordning.
Hörs sen.

Ciao!


Persikor.

Körde då ner Jenny till Lucas.  Sen så åkte vi vidare ut till MAXI skulle köpa ost :) Jag körde då :) Handlade ost då och det fick ju bli lite godis med. En påsen med "Persikor" och "Harpluttar" gott det. Sen skulle pappa naturligtvis ha Mc Flurry. Så det blev Mc Donalds drive inen då. Sen åkte vi och lämnade tårta hos farfar och Margit som jag och Jenny har bakat. Och dem tyckte den va jätte god.
Men nu ska jag snart lägga mig. Är jätte trött. Orkar inte hålla ögonen öppna sanrt.

Imorgon blir det träning halv tio. Ska vara hos Carro 9 och imorgon SKA jag vara i tid :)
Blir Bas/Puls + gymmet imorgon. Men nu ska jag gå. Orkar inte hålla uppe ögonen snart längre.
God natt.

Ciao!


Freddag eftermiddag

Jag och Jenny bakade ju då Budapest. Den blev riktgit bra faktiskt :) 
Sen så har vi bara tagit det lugnt. Är så himla trött känner jag. diag ska jag försöka lägga mig tidigt.
för någon timma sen ungefär gjorde vi irodning tacos :) Mums det. Var gott. var väldigt hungrig, så det smakade bra med mat i magen :) Nu ska jag ut och övningsköra lite. Jenny ska iväg till Lucas så vi kör henne dit. Sen ska jag och pappa Övningsköra lite :) Men nu måste jag skynda mig iväg. pappa har gått till bilen och Jenny står och väntar på att vi ska åka haha.

Ciao!


Tårtan

Nu är tårtan klar :) Och nu ska vi ta en smakbit. Återkommer med resultatet senare haha :P Men den blev säkert go. jag och jenny är proffs på Budapest haha :)

Tårtan blev riktigt god faktiskt :) Klart godkänd haha :P

Budapesttårta.


Mums vad gott. Nu ska vi baka.

Ciao!

Fredag.

Ja idag är det fredag och det betyder att det är helg. Har varit jätte trött dem sista dagarna. Så får vila ut i helgen.
Första lektionen idag var gympa. Vi spelade Vollyboll "igen" Och sen skulle vi spela Innenbandy men jag, Jenny, Anna, Sara och Malin körde lite på pilates bollarna haha. Efter det lunch, Näringslära och sista lektionen Arbetsmiljö och Säkerhet. Jag och Jenny gick ner till hemköp och köpte Ingredienser till våran Buddapest tårta vi snart ska baka :) Mums vad gott. Sen ikväll kommer även Johanna och Micaela tror jag. Men nu måste vi börja baka. Är så sugen på buddapest haha.

Dagens kommentar: "Jag trodde det va den bolen vi spela med" Jenny när vi spelade Vollyboll på Gympan. Haha

Ciao!

Hårinpackning

Kan verkligen rekomendera denna hårinoackning. Den gör verkligen håret sådär lent och mer glans. Reparerar torrt och skadat hår på djupet. Prova den, finns även i rosa burk. Som är främst för färgat och Behandlat hår.


Torsdag kväll.

Jag åkte ner till Carro vid 6 tiden ungefär. Och jag var endast 1 eller 2 minuter sen. Framsteg Elin :P Ja det va iaf Station/Medel vi skulle på. Och det va skit kul :) Men verkligen jobbigt. Alla dessa armhävningar det var alldeles för många kändes det som haha. Passet var slut kvart i åtta. Jag och Carro segade oss (ovanligt) Nej haha. Sen skulle jag köpa tuggumi så vi gick in på Willys :) Sen segade vi oss ytterligar haha. Vi åkte hem till Jennifer som hade svårt att bestämma sig för vilka shorts hon skulle ha så vi skulle hjälpa henna att välja. men om jag ska vara ärlig så tror jag inte hon har bestämmt sig än Hehe. Åkte från henne vid fem tio över nio va hemma runt kvart över nio. Duschade och åt kvällsmat. Och nu har jag bara tagit det lugnt. Ska snart nana. Ska göra 5 frågår i Näringslära med. Läxa tills imorgon. För resten gjorde jag inatt när jag inte kunde sommna. Hehe :P
Hörs imorgon.

Ciao!

Ballerinas

Var på Överby vid halv fyra ungefär. Mötte carro. Hon tyckte att jag var en aning seg. haha :P Men nej, jag är aldrig seg. (haha) Vi gick och kikade lite i affärer. Ja det blev att jag köpte dem silvriga bellerina skorna. Tyckte dem va riktigt söta faktiskt :) Så nu ett par till sor till min samling :) Roligt med skor och väskor tycker jag :) Köpte mig inget annat faktiskt. Bar en glass :) Mums. Smartisglass på pinne och minismarties :) Mums det. Sen åkte vi lite överallt så jag körde lite :) Vid ungefär 6 ska jag cykla ner till Carro för vi ska träna. För träningen börjar halv sju. Och idag ska vi ju prova på Station/Medel :) Men nu måste jag hoppa i träningskläderna. Och sen cykla neråt.

Ciao!

Torsdag förmiddag och dag :)

Imorse vaknade jag en aning för sent. Skulle gått upp vid 7. Men jag vaknade kvart över åtta. Och börjar halv nio. Så ja det var bara att snabba på. Kom en kvart försent. men det gjorde inget. Servering idag. Vi var tre stycken som var i serveringen. Men det gick riktigt bra faktiskt. var rä'tt mycket folk idag. Men jag har varit riktigt trött idag faktiskt. Kunde inte somna igår kväll. Somnade typ vid halv två. Eller ja då kollade jag på klockan sist.Och eftersom jag inte kunde somna passade ag på att göra Näringslära läxan. Var bara att svara på frågor. Inte så svårt. Så jag gjorde klart nästan alla.

Just nu sitter jag och väntar på pappa. Vi ska åka ut till Överby. jag ska köra ut. Sen där ute möter jag Carro. Och vi ska kika runt lite. Och vid halv sju blir det träning. Station/Medel idag :) Har aldri gått på det förut. Prova något nytt :) Men nu kommer nog snart pappa så jag får gå. Hörs sen.

Ciao!

Ballerinas

123375-192Skorna ser nästan ut såhär. men denna bild kommer från H&M.

Är ju på jakt efter att par svarta Ballerinas. Men även silvrig är fina. Så idag när jag och mammava på Överby. Så skulle mamma in på Kappahl. Och när jag kommer in ser jag ett par silvriga ballerinaskor :) Jätte fina. Så imorgon kanske det blir att jag köper dem. Och desutom om mn registerade sig på KappAhls hemsida. Så fick man 25% rabatt på valfri vara. Så perfekt kan jag ju använd dem. Då kostar skorna bara 135:-. Jätte billigt. Annars 179:-
Så det får nog bli så att jag invensterar i ett par imorgon :) För dem ballerina sorna på H&M är slut. Och har varit i ett bra tag :S

Marcus Schenkenberg

 123375-191

Läste på aftonbladet och Marcus Schenkenberg skulle vara med i den  Amerikanska verisionen av
Let's Dance.Undra hur det kommer gå för denna snygging ;)

Bilder från kvällen.

              

Bild 1: Apertisen (Vet inte hur det stavas) Bild 2: Förrätt Bild 3: Fiskrätt  Bild 4: Mellanrätt. Bild5: KötträttBild 6: Efterrätt Bild 7: Viktor ät trött. Bild 8: Jag skär paprik. Och Marcus pch Hanna i bakgrunden. Bild 9: Jenny vispar i såsen :P Bild 10: Anna diskar. Haha

Onsdag Dag/Kväll

Jag och mamma åkte ut till Överby vid hav elva ungefär. Jag körde dit och hem :) Vi kikade runt lite. Provade en tröj/klänning på Gina men köpte den inte. Gick vidare. Tänkte köpa mig ett par solglasögon. men struntade i det hehe. Kikade inne på Vero Moda och där köpte jag mig en klänning :) En svart med smala band typ. Man kan ha någon fin T-Shirt under :) Sen åkte vi vidare  till MAXI köpte oss en god korv :) Sen åkte vi hemmåt.
Jag gick direkt till skolan, skulle möta Jenny där för vi skulle gå och äta :) Var riktigt god mat i skolan dag faktiskt :)
Vid tio i ett hade vi prov. Båda praktiskt och skriftligt :) Skulle baka bullar. OCh Tosca kaka. På tosca kakan fick vi bara vad det va för ingredienser sen skulle vi göra resten själv och det va ju inte så svårt  :P :)
Så det känndes riktigt brafaktiskt :)

Sen vid tre började vi igen. Då var det dags att förbereda maten inför kvällen :) Och ikväll skulle det serveras
5-rätters meny :) Jag och Jenny fick hand och Kötträtten. Fläsknoisett Robert hette den :) Marcus kom tjötandes varje gång han gick förbi och Sa: Ni måste bygga på höjden. Så Ja nu visste vi det haha. Och till den var det en god sås och Pommes Lorrent tror jag det hette. Pressade potatis blandat med branddeg. Och sen spritsade och friterade jätte gott. (Bilder kommer)

Vi gjorde iordnoing maten och vid halv sex ungefär så fick vi "personaeln" äta :) Revbensspjäll och potisklyfter. Inte så förtjust i det. Vid sex ungefär kom gästerna. Och det tog ett tag innan jag och Jenny fick lägga upp våran mat för det va mycket som skulle ätas innan :) Vi fick även gå och kolla på det nya köket dem håller på och bygger på skolan. Det har blivit jätte fint och stort :)

När all mat var serverad var det dags för städning. Och jaa, det spårade ut lite haha. Vattenkrig och ja vet inte allt haha. Det va riktigt kul faktiskt haha :P Men vi blev iaf klara tillslut. När vi skulle gå och byta om var det ju helt mörkt i hela skolan. Och självklart skulle Viktor skrämma oss haha. (Konstigt)  Allas komentare. "Ska vi, gör du, vill du" Osv, Finns många såna verisioner. Och det roligaste va att verkligen alla sa så så tillslut blev det lite tjötigt haha men det va skoj :P Alla hade så ont i fltterna så vid tio över nio ungefär var vi klara. Var hemma runt kvart över nio. Satt mig och kollade på Top Model. Och bara tagit det lugnt. Imorgon blir det servering på dagen.

Dagens kommentar: Från Marcus (The Chief) Om min och Jennys kött rätt: Ni måste bygga på höjden.  Det är väldigt viktigt. Bygga på höjden. Haha 

Nu är jag iaf väldigt trött i fötterna. Och eftersom vi "jobbade" kväll idag så blev det ingen träning för mig idag :S
men nu ska jag snart nana. Hörs Imorgon.

Ciao!


Hm Beställning

        123375-180     
Det här fick bli min H&M beställning den här gången. Sjalen kommer nog lite senare och kommer användas flitigt i sommar. Dem korta träningsbyxorna blir perfekt nu till sommaren att träna i.


Onsdag morgon.

Har sovmorgon till tio i ett. Och här sitter jag vaken sen klockan nio. Jag och mamma ska åka iväg och kika lite på Överby. Kanske kör jag ;) Får se om jag hittar något som jag vill ha. Ska iaf kika. Ligger frfarande i sängen. men borde snart gå upp och göra mig iordning. Det är skönt med en sovmorgon mitt i veckan, när man är som tröttast.
Fast egentligen har vi ju haft kökrkortsteori nu på morgonen. Mnen det va ingen som gick på den :P
men nu måste jag göra mig i ordning. Men hörs sen.

Ciao!

Nagellack

123375-179



Dessa fina mini lack finns i många olika färger.
Ett bra budget tips om man är som jag.
Som byter nagellack väldigt ofta :) Gillar verkligen den ljusrosa färgen :) Kostar 25 kr och finns på tex Kicks, Åhléns mm.

Tisdag kväll

Nu är tapetseringen klar. Eller ja det var ju ett tag sen men det blev iaf jätte fint :) Efter de kom Cicci och dem små tvillingarna in och fikade :) Och Lars skulle fixa några kort. Har bara tagit det lugnt ikväll.
 
Kikat runt lite på Internet och letar efter klänningar. Är bra att ha nu när det börja bli så fint väder. Väldigt bekvämt med :) Köpte ju mig en ny iadg. :)

Imorgon är det sovmorgon till tio i ett :) Gött. Fast egentligen har vi körkortsteori kvart över 8 men alla skippar den eftersom vi inte börjar förrän tio i ett. Hade tänkt gymma, men får se hur det blir. Jag och mamma kanske åker ut till Överby en sväng och kikar lite istället. Vi tio i 1 blir det prov i Restaurangkunskap. Praktiskt och skriftligt. Men det går nog bra Inget man kan öva till så. Så man kan ju inte riktigt förbereda sig.
Vid 3 ska hela våran klass mötas i skolan igen. För vi ska "jobba" kväll. Är hemma vid nio halv tio skulle jag gissa på.

Ciao

Tisdag.

Vaknade vid kvart i åtta idag. Skyndade mig att göra mig iordning. Skulle till mamma och hämta ett kvitto. Sen gick jag vidare till skolan. Vegetarisk kost var första lektionen. Idag gjorde vi korv stroganof fast med morrötter istället för korv. Va faktiskt rätt gott :) Sedan håltimma i två tre timmar eller nått. Satt ute en stor del av tiden sen gick vi och åt.
Efter det hade vi natur och sedan Samhäll. Redovisade på Samhällen idag.
Sen efter det har vi egentligen Projekt och Företagande. Men eftersom vi håller på med projektet till trean så har vi inte så mycket att göra där.


Gick hem och gjorde mig iordning lite mat. Fick bli köttbullar och makaroner. Orkade inte göra iordning något annat. Jenny kom också. Och vid fyra åkte vi ner till stan, jag övningskörde ;) Kikade lite och jag lämnade tillbaka en tröja som inte mamma skulle ha. Sen så bytte jag även en tröja till en klänning. Tyckte den va riktigt söt klänningen faktiskt :) En vit.
Sen kikade vi lite till så. Försöker hitta ett par svarta ballerinaskor men hittar inga :S Sen gick vi till folkets hus.

Sedan rindge Micaela och vi skulle iväg till träningen. Jenny skulle med bussen. men missade den precis :S Så hon gick med oss en bit. Gick förbi Carro med. Men hon han inte träna idag. Hade så mycket läxor :S så jag och Micaela traskade bort till Friskis. Idag var det Medel 75 som gällde :) När det är så varmt ute blir det dubbelt så varmt när man tränar. Och idag var jag riktgit trött. Efter träningen satt vi och tog det lugnt. Sen gick vi till Willys och köpte vindruvor. Vi åt upp ett helt paket på vägen hem haha :P Men det är gott det :)


Jag var hemma vid kvart i åtta ungefär. Tar der bara lugnt nu. Ska snart äta kvällsmat. Men förtillfället så tapetserar pappa och Lars köket. Så det får vänta lite. Ska snart kolla på Desperate Housewifes.
Hörs sen.

Ciao!

Dagens kojummentar:
Vergetarisk kost lektionen. "Ja det är ju gott med.......lite tuggmotstånd" Haha lärarens kommentar om min och Saras Morotsstråganoff haha.


Klänning

Åh när jag nu skulle gå in och beställa den där klänningen som jag bloggade om häromdagen. Ser jag att den bara finns i 38-40 och uppåt. :S Får hoppas att det kommer in mer. För jag vill verkligen ha en svart. Kan vara fint att ha någon fin sommarfärg på T-shirten under :)

Måndag kväll.

Jag och pappa var ute och övningskörde förut då. Och precis innan vi skulle åka hem säger pappa att han skulle ha en Mc Flurry så jag fick köra runt i den där "Drive In" Haha :P Fy vad jag skämdes hihi.

Vid tjugo över sex skulle jag varit hos Carro, men "råkade" vara lite sen. Men det var bara för glassen haha :P Men vi han iaf :) Blev gympa idag. Efter träningen hade vi vattenkrig haha. Ja, jag "vann" Carro fick mest vatten på sig, synd där :P Mohaha. Sen När vi skulle cykla iväg så funkar helt plötsligt inte Carros cykel. Bakhjulet hade låst sig. Och vi mekade lite men vi kunde inte fixa det :S sen kom det två  kvinnor och skulle försöka hjälpa oss, Men dem kunde inte fixa det heller. Dem tyckte att vi skulle gå in till Receptionen och se om vi hittade någon "karl" som dem sa hehe :P Som kunde hjälpa oss. Men det gjorde vi inte. Utan Carro ringde sin mamma, så hennes pappa skulle hämta den senare.

Vi fick iaf gå hem. För jag kan inte skjutsa på mih cykel nu när den har nya däck. (Kanske går sönder igen :S) Så vi gick hem. Och påvägen hem då så hittade vi på låtar, eller ja om man nu får kalla det låtar :P Men bra va dem iaf. :) Woho, någon som vill ha Autograf av oss "kändisar" haha NOT Mohaha.
Carro skulle hem till sig en snabbis och sen vid kvart i nio ungefär mötte vi Ida. Vi skulle iväg och sola.
Efter det så åkte jag hemmåt. Och nu har jag dushat och ätit och bara tagit det lugnt. Ska snart nana.

Dagens Citat: Jag är Bodybuilder, men det syns inte (än)

Ciao


Haha, här mekas det allt :P


Henrik Larsson


Henrik Larsson
Henke.
Tillbaka i Helsingborg. Och idag gjorde han sitt
första mål i Allsvenskan för den här säsongen. han är bara såå grym :)

Sol sol soool :)

Så himla härligt väder ute. Hade håltimma som vanligt idag. Väldigt lång. Så jag Anna och Jenny satt ut och sola. Satt där ett bra tag. men först köpte vi oss lite glass :) Mums. Sista lektionen var Körkortsteori.Och det gick såå segt. Och vissa i våran grupp är lite knepiga måste jag säga. Haha Men fick iaf sluta en kvart tidigare. Inte dåligt det. Kom hem vid fyra ungefär. Grejade iordning och gjorde iordning mat. Fick bli ugnstekt falukorv med potatis och sås :) Mm vad gott. Blev sugen på det igår haha :P Det är snart klar. Och tur är det jag är vrålhungrig. Pappa kommer nog snart med är ute med Hampus. Ikväll blir det träning. Kanske hiner övningsköra lite innan med.

Ciao

Måndag Morgon.

Hade ställt klockan på halv nio. Men vaknade visst lite för sent. Vid fem över nio. Men som tur va så ringer Jenny ovh säger att vi inte har någon Svenska. Tur det. För då han jag göra mig iordning. Jenny kom hit och vi har nördat oss lite vi datan haha :P Nu börjar vi snart och vi har Projekt och Företagande. Så nu får vi gå till skolan. Hörs Sen.

Ciao

Söndag kväll.

Blev ingen träning förut. Men det är skönt att vila sig lite. Har tränat mycket nu. 6 gånger i veckan ett bra tag Hehe :P men det är skoj. Jag gjorde fotbad och slingade håret istället. Tänkte gått ut och gå. Men det blev inte så heller hehe :P Skönt att bara ta det lugnt ibland. Kikade lite på Tv och så. Sen vid 8 ungefär gick jag till pappa.

Nu har jag dushat och ätit kvällsmat. Och Chokladfromage med grädde :) Jätte gott vill jag lova ;) Kikar lite smått på Wallander filmen nu. Men har redan sett den. Har sett dem flesta Wallanderfilmerna.

Imorgon börjar skolan igen efter en veckas Påsklov. Det har varit skönt. Har verkligen sovit ut med. Och tagit det lugnt och varit med kompisar.
Nu ska jag snart gå och nana. Hörs imorgon..

Ciao

Dagens..

Dagens klädsel: Shorts, leggings, vitt linne med brodyr, rosa tygskor :)
Dagens humör: Glad, och trött.
Dagens frisyr: Slarvigt uppsat och  med diuadem.
Dagens uppdrag: Övningskörningen
Dagens plan: Ta det lugnt och träna. (Men det blidde ingen träning)
Dagens vill ha: Soammar.
Dagens TV-program: Kollat emellanåt på Wallander filmen.
Dagens låt: Akon - Don't Matter
Dagens sämsta: Lovet är slut.
Dagens köp: Inte köpt någonting idag faktiskt haha :P

Söndag eftermiddag.

Jag har bara tagit det lugnt idag. Var hos pappa och lämnade lite grejer. Sen gick jag och mamma och handlade sallad. Blev en liten promenad. Var sugen på Kycklingsallad, men det fanns inte. Vi satt ute på balkongen och åt :) Mysigt. Fast det var inte så jätte varmt på balkongen faktiskt. Efter det åkte vi ut och övningskörde. Nu har jag suttit en stund på balkongen. Och sedan fixat litehär på bloggen. Vid halv sju bär det av ner till Carro och vidare till tränbingen. Idag blir det gymmet. Och sen ska jag göra lite slingor i håret. Men nu ska jag gå ut i det fina vädret en stund :) Hörs sen.

Ciao

Skor

Skor
Dem här skorna veställde jag för ett tag sen. Men helt plötsligt när jag skulle hämta ut dem så står det på lappen att dem var slutslåda. Så jag kanske ska ta och beställa dem igen om jag inte hittar några andra jag vill ha. Är även ute efter ett par helt svarta Ballerinaskor, har hittat ett par. Men dem är bara reserv. Så jag får leta vidare.''

Klänningar


123375-174


Dem här två klänningarna hittade jag när jag kikade runt. Tyckte dem var väldigt söta. Men har en liknande grå. men skulle kanske vilja ha en svart :) Får se på detta.




Thailand

123375-173
Tänk vad skönt att åka utomlands. Mitt drömresemål måste var Thailand. Det verkar vara så himla fint och härligt där. Man blir verkligen sugen när man ser dem här bilderna :)

Övningskört


123375-171
Nu har jag precis kommit in. Jag och mamma har varit ute och övningkört.
Varit lite överallt. Gick riktgit bra idag med :)

Söndag förmiddag

Vaknade först vid 10 imorses men orkade inte gå upp. Låg kvar lite till och grod mig upp vid kvart i elva ungefär.
Har packat ska till pappa. Sen så har jag lagt in lite kort snart. Och snart ska jag och mamma äta. Idag blir det kycklingsallad :) Mums vad gott. Men nu ska jag gå ut i det fina vädret. För det är verkligen fint ute. Sooool.
Våren är här :)

Ciao

Bilder.


Bild 1: Jag snurrar :)  Bild2:  Micaela "sitter" Bild3: Jag gör en salto :P  Bild4: Micaela och Jenny.  Bild 5: Jenny "posar" Bild 6: Mitt fall :S Bild 7: Micaela och Jenny  Bild 8: Jag och Micaela hehe :P  Bild 9: Micaela och Jenny påväg till Maxi :P Bild 10: Jag gör kosnt :) Bild 11: Jadu haha :P Bild 12: Jag flyger Bild 13: Jadu hehe :P
Bild 14: Micaela "posar"

Lördag kväll.

Gick en liten promenad till Maxi hihi. Så himla skön väder var det. Nät vi va hemma hos Jenny igen hoppade vi lite studsamatta hehe :) Alla åra fina "poser" haha. Men vid halv åtta ungefär började vi bli hungriga. Så då tände Jennys pappa grillen. Och det blev korv med bröd. Såå himla gött. Det va ju så längesen man grilla. Vi satt och åt och tjöta i ett bra tag. Kollade på gamla kort och bara tog det lugnt. Vid tolv kom mamma och hämtade mig och Micaela, alla var så himla trötta. När jag kom hejm somnade jag nästa direkt.

Jag kom på en sån bra ramsa haha. Jag äter, Jenny grillar och Micaela chillar. Haha För det va just va vi gjorde då. Jag åt korv, Jenny grilla och Micaela chilla haha :P


Linda Bengtzing

123375-155
I fredags när jag Micaela och Emelie var på stan. Så att Linda Bengtzing och fikade.
Tyckte jag faktiskt var lite fräckt. Jag menar hur ofta kommer kändisar till lilla Trollhättan.
Jag till Micaela:
Micaela är inte det Linda bengtzing. Micaela lite diskret:  Mm, jag tror det. Jag igen: aa det är det va. Och hon bara kollar på oss och skrattar haha :P
men tufft haha :P

Jordgubbar

123375-154
Mmmm Jordgubbar. Vad gott det skulle vara :)

Lördag och så underbart väder :)

Lördag morgon. Vaknade vid halv nio. Cyklade ner till Carro. Va på träningen ungefär vid tio över nio. Skulle blivit gympa först och sen gymmet, men blidde inte så idag. Blev bara gymmet. Vi segade oss ett bra tag haha :P Men det var så himla härligt väder. Och är forfarande. Vi satt även och spelad röj ett bra tag haha :P Och ja det är jämt må jag säga haha :P Mobbat. Fortsättning följer :)  

Micaela kom till  mig ungefär vid klockan 1. Vi åt pannkakor. Mums :) Sen dushade jag och gjorde mig iordning. Micaela chillade och löste korssord så länge haha :P MEn det gick inte så bra va :P Haha. Jo då :P Vid halv tre ungefär gick vi ner till Hemköp och köpte lite godis :) OCh där nere väntade hennes pappa som sedan körde oss til Jenny.

Vi har nu hoppat studsmatta :) Skoj. (Kort kommer) Och när jag skulle göra en volt så ångrade jag mig i sista stund. Så jag hamnade på ryggen/nackan. Och det gjorde såååå ont i ryggen och arslet Aj :S Men det gick iaf bra. Jenny håller just nu på att platta håret. Och snart kanske vi ska gå till Coop/MAXI, för Jenny skulle köpa godis eller nått. Och senare ikväll blir det grillning. Men nu ska jag dra mig.Jenny börjar bli klar och Micaela sitter här uttråkad haha :P Hörs sen.

Ciao


Fredag kväll.

Jag Micaela och Emelie gick ner till stan och kikade togos en riktigt långpromenad. Kikade även lite i afäfärer, och dem skulle till banken och så. Vid 2 ungefär, köpte vi med oss lite mat jag en sallad och dem baguett och så gick vi ner till bryggan och åt. Vi satt där ett bra tag sen gick vi vidare. Gick lite överallt. Satte oss borta vid Hjulkvarnelund och solade lite :) Härligt. Jag är på jakt efter en klänning men hittade ingen. Sen gick vi hemmåt igen. Emelie gick hem till sig för hon skulle träna och jag och Micaela till mig. Vi tog det bara lugt och kikade lite på TV.

Vid halv sju ungefär kom Jenny. Vi gick ner till stan och tog oss en glass och gick runt lite överallt. Sen påvägen hem fick vi oss ett ryck att vi skulle köpa Pizza, så det fick bli en. Ingen av oss var jätte hungriga direkt så vi delade på en. Tog det bara lugnt och så.
Hörs sen.

Ciao


Sooool

Fredag idag. Och hjälp vilket härligt väder det är ute. Solen lyser och det är riktigt varmt faktiaskt :) Härligt Sommar/Vår väder. Bär snart av ner till stan med Micaela och Emelie. Dem skulle fixa nått på banken och så ska vi kika på stan och fika :) Och senare ikväll blir det grillning. Men Jenny har kalas nu på dagen för sin lillasyster så efter det blir det grillning :) Mysig. Årets första grillkväll faktiskt. Men nu måste jag skynda mig, dem kommer snart. Och jag ska platta håret först. Men hörs sen.

Ciao

Torsdag eftermiddag

Torsdag eftermiddag. Blev då att jag och Jenny åkte till siba, hon skulle köpa present till sin lillasyster. Kikade även run tlite granna. Köpte muffins på MAXI och dem var verkligen viidriga slängde dem båta två :S Vid tjugo över sex tåg vi bussen hem jag åkte hemmåt och Jenny till Lucas. För vid kvart i åtta var det dags för träning. Jag åkte och mötte Carro vid tjugo över sju sen vidare till träningen. Efter träningen var vi verkligen pigga haha :P Överskottsenergi. Var hemma runt kvart över nio ungefär.

Ciao


Torsdag förmiddag.

I morses vaknade jag först vid halv åtta men somnade om och vaknade vid kvart i tio igen. Kikade lite på TV. Och sen började jag göra mig iordning. Vid halv ett kom pappa och vi åkte ut och övningskörde litte. Gick riktigt bra faktiskt ;) Väntar på att Jenny har slutat jobba vi ska iväg till siba. IGEN haha :P Men hon skulle kolla nått och då följde jag med :) Senare ikväll blir det träning med :)
Men nu ska jag ta mig något att äta. Är grymt sugen på pannkakor :) Så det kanske blir det får se.
 
Ciao

Onsdag

Började med att jag vaknade vid halv tio. Gick upp och gjorde mig iordning. Hade stora problem när jag skulle välja kläder. Haha. Men iaf vid kvart över elva så åkte jag och pappa och hämtade upp Carro och Ida. Jag körde :)
Vi gick runt i lite affärer och så. Ida skulle köpa sig en Cardigan och hade väldigt stora problem med vilken hon skulle ha men tillslut så bestämde hon sig. Men sen efter en stund så ångrade hon sig och lämmnade tillbaka den. Va på Mc Donalds och där satt vi ett bra tag haha, typ en timma eller nått.  Vadå snabbmat :P Sedan gick vi vidare och kikade alla hittade sig något bra iaf :) Jag hittade mina rosa tygskor som jag har hemma men i en för stor storlek och nu fanns dem i min stork´lek. Yess. Så jag dök på dem och köpte dem :) Även Carro hittade även sina vit kära tygskor. Så alla fick sig något om dem ville ha :) Vi segade oss rejält iaf. Kikade in på MAXI och Coop med haha :P Köpte lite godis :) Gott det. Sen påvägen ut så såg Carro att det fanns Geisha glass :) Så alla tre bara dök ner i frysgrejsen. Haha Så det blev varsin glass där påvägen hem. Tog bussen hem vid tjugo över fem. Gick ner och kikade lite på stan, Ida köptr sig ett linne. Sen träffade vi Mikaela och Emelie. Stog och pratade med dem en stund sen gick Ida hem till sig och jag och Carro hem till henne.

Vi skulle iväg och träna. Men när vi kommer fram ser vi att det är fel ledare alltså fel pass. Så vi gick på gymmet istället. Sedan¨åkte vi hem. Vid kvart i nio ungefär körde mamma mig till Carro och vi gick vidare ner till Hemköp, och sen vidare hem till Ida. Nu har vi suttit och tjötat ett tag, idag har provat sina nya kläder med hehe :P Nu ska jag snart dra mig hemmåt, börhjar bli lite trött. Ida och Carro sitter i soffan och lyssnar på musik :) Hörs Imorgon.

Ciao

123375-153

Tisdag.

Hade ställt klockan på kvart i tio imorses. Hade tänkt att se på reprisen på "Våra bästa År" Men somnade om och vaknade vid elva. Satte mig och kikad elite på TV. Kollade på "Extrem Homemakover" Började gråta när jag såg det. Va så sorligt. Sen gjorde jag mig iordning. Pratade med Jenny i tel ett bra tag med :P Som alltid vid tjötar ofta och länge haha :P Gick och handla potatis, gräddfil och Crem Fraich. Skulle bli lax med potatis och kall sås idag :) Mums. Vid två ungefär ringde Johanna och frågade om jag ville följa med och äta och fira Disa för hon fyller år idag. Grattis Disa. Men det kom så snabbt och dem skulle äta direkt typ så jag hann inte :S Och sklle iväg till siba med mamma hade planerat det  så det blev inte så. Men iaf.

Vid halv fyra ungefär åkte jag och mamma till siba. Hon skulle köpa sig någon väst eller nått. Hon hittade den i första affären vi gick in i. Bra mamma :) Hon brkar allt vara så seg när hon ska hitta kläder. Kikade runt lite och så.

Vid halv fem åkte vi hemmåt. Skulle vara hos Carro vid 5 så vi va ju lite tidiga. Men åkte hem till henne hoppade i träningskläderna och vid fem va Micaela utanför, så vi cyklade till träningen. (Hade lämmnat cykeln innan hos Carro) Va på träningen vid tio över fem ungefär. Idag var det medel 75 som gällde, som alltid på tisdagar :P :) Idag var vi enormt sega efteråt. Träningen slutade kvart i sju och vi åkte därifrån halv åtta eller nått haha :P Cyklade hemmåt. Åkte och pumpade i lite mer luft i cykel däckena så nu går det som en raket :) Men nu ska jag dra mig.

Imorgon blir det siba med Carro och Ida. Sen träning och efter träningen vara med dem igen.
Men hörs nog imorgon.

Ciao

Annandag Påsk

Känns inte som att det är Måndag idag, typ Söndag eller nått. Bara för att det är Annandag Påsk. Alla dessa dagar Annadag osv. Dem går så segt.

Vaknade vid tjgo över sju idag av att Jenny skickade SMS och frågade om jag ville jobba. Var helt slut, såg typ inte ens vad det sod hehe. Men sen en kvart senare satt vi i bilen påväg till jobbet. Var klara ungefär vid 1 halv två. Mamma kom och hämtade oss. Gick och hjälpte pappa att fixa däckena till min cykel. Nya däck till min cykel. Äntligen haha :P Punka igår och jag blev så arg.

Har bara tagit det klugnt idag. Somnade en stund förut med. En halvtimma eller nått. Blev la lite piggare men kunde allt sovit längre. Ska snart iväg och träna medel idag. Micaela kommer snart och så åker vi vidare ner till Carro. Funderar på att göra kladdkaka, mums :)
Men nu ska jag dra mig. Hoppa i gympakläderna och cykla iväg på min cykel med nya däck :) Haha

Ciao


Snö? Sol?

image150image151
Idag har det både varit jätte fint väder med sol och rätt så varmt. men nu på kvällen har det börjat SNÖA. Usch vad mycket det snöar. Inte nu det ska inte vara snö nu. Tycker det ska vara sooool. Det ska bli vår. Det är faktiskt April :)

8/4

Blev middag hos farfar och Margit idag. Men innan det körde jag ut till Överby, pappa skulle kolla nått. Jag köpte mig ett silver naglack. (Har ett men bra att ha i lager :P) Vid halv ett åkte i och åt mat. Jätte god mat :)

Var hemma runt två ungefär. Jag grejade lite med designen på bloggen och så opackade jag. Sen vid kvart över fyra begav jag mig ner till Carro och vidare till träningen. Shlager pass idag. Sen efter det gymmet och då kom även Emelie. Vi körde på riktigt bra idag med :) Haha Det var bara vi och två pers till inne på gymmet. Och typ en kvart innan det stängde va vi helt själva haha :P Provade på massa nytt idag med :) Den där stången v riktgit tung faktiskt haha :PVar klara vid sju och Emelies pappa kom och hämta henne. Och sen när jag och Carro skulle cykla iväg, ser jag att jag har punka på bakdäcket. Och guddd vad arg jag blev. Skulle det inte varit för att det va mammas cykel skulle jag släng iväg den haha. Vi fick gå hem i snöstormen. Men det gick. men det var sååå kallt.  Och sen ringde jag mamma så hon kom och hämta mig. Får hämta cykeln sen eller imorgon. Köpa nya däck och allt imorgon med. Helrenovering på cykeln haha :)
Men nu ska jag snart dra mig bortåt till mammsen.
Hörs imorgon.

Ciao

Påskdagen

Vaknade vid kvart över tio ungefär. Men va jätte trött när jag vaknade. Men nu har jag piggnat till. Ska göra mig iordning så ska jag köra ut till siba. Och sen vid tolv ska jag och pappa till Farfar och Margit och äta. Och senare blir det att packa, ska till mammsen nu i veckan. Och sen blir det tränbing idag med med Carro och Micaela. Men nu ska jag gå och göra mig iordning.

Ciao

Lördag 7/4

Började med träning imorses. Först gympa sen gymmet. Jag ocg Carro hade gult linne/t-shirt och neongult naglack haha. Påsk Feeling hehe :P
Vi segade oss rejält sen efter träningen. Men vid kvart över elva cyklade vi hemmåt. Men utanför Carro blev vi ståendes igen (som vanligt) tjötade ett tag :P Men sen var det dags för mig och cykla hemmåt. Duchade och gjorde mig iordning. Vid Halv ett ungefär kom Linda och Bobby och hämtade mig. Vi skulle vidare upp till stugan. Där mamma och pappa redan var, förberett maten för dagen :) Massa god påskmat :)

Vid halv sex åkte vi hemmåt. Jag körde idag igen :) Sprang upp till pappa och hämtade Singstaret och sen vidare för att möta Anna, Hanna, Cathrin och hennes pojkvän vid Jätten. Vi gick sedan hem till Stina. Sen kom även Jenny och Lucas efter ett tag, och dem var rejält sega faktiskt hehe :P Sjöng Singstar och tjötade, och hade det allmänt skoj :) Efter ett tag kom det mer folk det kom och gick haha. Vid halv ett kom pappa och hämtade mig, och så körde vi hem Jenny och Lucas med. Nu sitter jag här och äter ur mitt påskägg. Ingte bra att äta godis nu såhär sent :S Men det är gott :) Ska nsart nana

Påskafton :)

Det är så fint väder ute solen skiner och det är hufsat varm. Påskafton idag så "Glad Påsk" allihopa :)
Det bär snart av ner till träningen. Tänkte att jag skulle försöka vara i tid idag. Tio i ska jag vara hos Carro så jag får nog åka snart. Men hörs sen.

Ciao


Gårdagens...

Gårdagens klädsel: Jeans, svart tunika, svart linne, vita tygskor, vit kofta och rosa sjal.
Gårdagens humör: Glad.
Gårdagens frisyr: Utsläppt med diadem tills det gick sönder(Igen)
Gårdagens uppdrag: Övningsköra :)
Gårdagens plan: Köra fram och tillbaka till Gbg.
Gårdagens vill ha: Soammar.
Gårdagens TV-program: Våra Bästa år i fem minuter på morgonen.
Gårdagens låt: Akon - Don't Matter
Gårdagens roliga: Resan ner till syster och Bobby. Träffa dem och ha de skoj :)
Gårdagens Bästa: Påsklovet :)
Gårdagens köp:
Rosa tygskor, men kanske ska lämna tillbaka (för stora) :S

Dagens låt.

Dagen låt: Akon - Don't Matter.
Väldigt bra låt tycker jag :)

Dagen..

Kom hem till Trollhättan typ vid halv elva. Jag körde hem också. Det gick jätte bra faktiskt. Blivit en riktig hejare på att köra :) Va jätte mörkt ute med, men det gick bra. Fick påskägg av mammaoch pappa idag :) Gott. Sen nu har jag suttit här vid datan lite. Chattar och grejar lite bilder. Ska snart nana. Träning imorgon bitti då som vanligt. Även på Påskafton. Och dagen till ära med gula naglar och gult linne :) Eller hur Carro?
Men nu ska jag lägga mig. Hörs imorgon.

Ciao

Påskägg :)

123375-148

Mina påskägg som jag fått av mamma och pappa :)

Göteborg.



Bild 1:
Askim badet. Bild 2: En fiskmås :) Bild 3: Solen Askim Badet  Bild 4: Vatten, hus (mKommer inte ihåg vad det hette) Bild 5: Bobby, Mamma, Linda och pappa på Ramberget. Bild 6: Utsikt från Ramberget
Bild 7: Jag uppe på Ramberget.

Övningskörning i Göteborg

Åkte ut en stund förut här i Göteborg. Jag körde :) Vi har varit överallt hehe :) Askim, Ramberget osv hehe :) Kommer lite kort senare när jag kommit hem. Kom in för en timma sen ungefär. Dem andra kollar på "Så Ska Det Låta", så jag passade å att blogga lite :) Kanske jag kör hem sen med :) Det får jag se. Men nu ska jag kika TV:n.

Ciao


Hos Syster och Bobby

Sitter just nu hos syster Linda och Bobby i Göteborg. Innan vi åkte hit så åkte vi förbi femman huset. Och jag köpte mig ett par rosa Tygskor :) (Bild kommer) Jag körde faktiskt ner idag. Riktigt duktig nu med övningskörningen tycker jag :) Vi har ätit nu och så. Jätte god mat. Ska snart äta kladdkaka ed :) Mums.
Och Carro har köpt neongult naglack idag :) Bra vi måste ju matcha imorgon på träningen haha Neongult på Påsk :)
Men nu ska jag gå och vara lite social :) Hörs sen.

Ciao

Långfredag

Vaknade vid halv elva ungefär. Håller på att göra mig iordning nu. Idag ska jag, mamma och pppa åka ner till syster och Bobby i Göteborg. Men först ska jag kolla på ett par rosa tygskor på H&M fanns bara i stl 40 och 41 när jag var i Gbg sist så får ta mig en kik idag. Senare ikväll när vi kommer hem kanske vara med Jenny ch Anna, men får se hur det bir med den saken.
Imorgon är det iaf Påskafton :)

Glad Påsk.

Ciao


Sovdags

Nu borde jag nog gå och lägga mig. Är så trött i ögonen. Det känns som jag håller på att bli förkyld. Börjar bli lite snuvi :S Hoppas inte. Sjuk varje lov :S

Ciao

Skärtorsdag.

Innan det åkte jag och pappa till stugan. Och sen när vi skulle hem så skulle jag ut på 45 och då råkade jag får "kärringstop" två gånger på samma ställe haha :P Och gubben i bilen bakom blev såå arg. Men ååhhh vad arg jag blev, såg hur han satt där i bilen bakom och svor för sig själv. Han har la med övningskört en gång i tiden. Hans fel att det blev "kärringstopp" andra gången. Blev så stressad av honom. Men men sen gick det allt bra. Siba förut med ,köpte mig ett neongult naglack :) Perfekt nu till Påsk med :D Jenny köpte present till sin mamma.

Kom till träningen vid 6 ungefär. Mötte Carro och Emelie där med. Dem hade kommit lite innan oss.
Vi biffade idag. Körde hårt idag. Nya magmaskinen körde vi och den nya benmaskinen, magmaskinen är verkligen jobbig alltså :P Haha. Var klara vid kvart över sju ungefär. Tog bussen till stan vid halv och sen vidare till stan. Sen åkte jag hemmåt. har bara tagit det lugnt. ätit god kycklingsallad med pitabröd. Gott :) Imorgon bär det av ner till Göteborg. Till syster och Bobby :) Senare på kvällen hittar jag väll på nått :) kanske vara med Jenny och Anna :)

Imorgon åker Johanna den fuskisen till Spanien. Ha det så kul och sola och bada till mig :)

Ciao


Påsklov :)

Nu är påsklovet här :) Slutade för en halvtimma sen typ.
Var inte så mycket att göra i serveringen idag. Men det gick bra. Byggubbarna utanför skolan skulle komma in och äta smörgåstårta :) Som vi hade gjort, Smaskens. Ska snart till siba med pppa övningsköra lite med. Sen på siba ska jag möta Jenny. Vi ska kika. Ohc hon ska köpa present till sin mamma. Sen så blir det träning ikväll. Skulle tränat med Carro och Emelie egentligen, men dem skulle träna rätt tidigt och det hinner inte jag så jag åker med Jenny och Anna och tränar sen istället. Blir gymmet idag. Men nu ska jag åka.

Ciao

Påsklov

123375-138



Måste ju bara nämna att påsklovet börjar imorgon. Vid si sådär kl 3 haha :P Ska bli skönt med lite lov. Får bara se till så att jag inte åker på att bli sjuk nu igen när det är lov. Jag lyckas ju alltid.
Men Glad Påsk :)

Onsdag kväll. 4 April

Tränade förut då, Aerobic/Step var det som gällde idag. Lika kul som alltid :)
Bar av ner till Carro vid halv sju tiden. Kom bara några minuter försent idag haha. Kom i tid iaf. Mötte Jenny och Anna på friskis med. Dem skulle till gymmet.
Efter träningen så åkte jag hem duchade snabbt. Och åt kvällsmat och kikade på Top Model. Och Brooke åkte ut idag :S Illa, tyckte faktiskt hon skulle fått stanna kvar. Duktig är hon. Men Melerose är så grym tycker jag. Hon äger allt. Hoppas hon vinner :) Nu ska jag lägga mig. Borde ha gjort det för ett tag sen. '¨

Imorgon börjar skolan 08.30. Servering imorgon. Vill vara i köket ju. Men det måste ha blivit något fel i planeringenmed et för jag har varit i Serveringen ca 5 gånger och köket 1och storkök 2 så det stämmer inte :S Men får se hur det blir med den saken. Imorgon är det iaf severing.

Ciao


Dagens..

Dagens klädsel: Svarta Jeans, vitt linne. Blåvit randig kofta, med lite puffärmar, silverhalsband.
Dagens humör: Glad:) Fast trött :P
Dagens frisyr: Diadem och utsläppt
Dagens uppdrag: Jadu haha vet inte:P
Dagens plan: Siba och träning :)
Dagens vill ha: Påsklov och sommar.
Dagens TV-program: Top Model.

Nya träningsväskan :)

123375-137
Det var den här väskan jag fick av pappsen idag :) Vad tycker ni?
Jag är iaf nöjd med den. Massor av bra fack och römlig, men ändå inte för stor :
'

Nivea Dagkräm


123375-136
Det var den här krämen jag fick förut, som jag pratade om.
Får testa den imorgon bitti. Så får jag se hur den är :)

Onsdag

Hade då det där Natur provet jag tjötat om ett tag i dag. Det gick väll som det gick. Det återstår att se :P
Efter det hade vi Restaurnagkunskap. Vi gjorde smörgåstårta :) Min och Jennys blev såå bra haha :) 
vis lutade vid halv tre ungefär. Jag och Jenny tog bussen ner till stan och sedan vidare till siba. Jag köpte mig en ljusgul tunika. Och ett gult diadem. Hämtade även ut en Dagkräm från Nive Young som man fick i nya Vecko Revyn. Var hemma vid ungefär halv sex. Har precis gjort iordning lite mat. Fick bli omelett idag :D Mums. Ska strax åka och träna. Och appropå träna. Fick en ny träningsväska idag av pappsen :) Jätte fin. Ska vara hos Carro strax så det är bäst att jag skyndar mig så jag är i tid idag, lovat :)
Hörs sen.

Ciao

Sommar

Sommaren 06

123375-131123375-130123375-129123375-127123375-126123375-122


Plugg och träning.

VindruvorBlev lite pluggande innan jag åkte till träningen. Medel 75 idag :) Jag och Carro är ingrodda på friskis haha :P Men det är fan bra. Vi är grymma haha, eller hur Carro? :P Go Friskis :)
Vi sega oss rejält idag haha, först satt vi inne på friskis, våran vanliga plats haha, sen gick vi till Willys och köpte vindruvor :) Mums det. Sega oss lite mer :P Vidare hem till Carro. Stog utanför henne och pratade och etersom hennes pappa fyller år idag kom det lite folk och hälsade på, bla min Körkortsärare haha :P
Vid åtta ungefär cyklade jag hemmåt. Duschat, ätit, pluggat, kikat Desperate Housewifes. Och idag var det spännande. Verkligen. Sorgligt med :(

Imorgon blir det då skola, siba, träning Aerobic/Step :)
Imorgon är även Natur provet, och det återstår att se hur det går. Men hoppas på bra iaf.
Men nu ska jag snart nana.

Ciao


Tisdag eftermiddag

Slutade vid tre idag ungefär. Sista lektionen Samhäll, brukar alltid vara så segt men, gick riktigt snabbt idag :) Efter det åkte jag och pappa ikade i affären på hans jobb. Hittade mig en träningsväska, som jag kollat på, ska få den imorgon :) Var hemma runt kvart i fyra gjorde iordning lite mat. Och nu har jag ätit och försöker plugga. Väntar även på att Carro ska ringa så jag vet när vi ska till träningen :)
Men nu måste jag fortsätta med pluggandet.

Ciao

Tosdag Morgon

Blev ingen Vegetarisk kost för mig i morses. Jag försov mig och vaknade precis 08.20 när vi börjar. Så det va ingen ide att jag kom dit. Men så skulle dem gå igenom en upåpgift så jag kom dit vid kvart i tio typ. Nu har sen har vi Svenska och sen lunch gött :)
Efter sen äffärenpå pappas jobb,plugg, träning.
Men nu måste jag skynda mig på lektion. Hörs sen.

Ciao

Kväll

Blev då träning idag. Medel pass med Carro. Nya låtar idag med :) Skoj. hade lovat att komma itid, men råkade komma 5 minuter sent :S Men vi han iaf i tid :) Efter gympapasset blev det gymmet en stund. Provade den nya magmaskinen och den var jobbig kan jag säag hehe :P Men den var bra. :D Sen körde vi lite annat med. Inte mycket folk på gymmet idag, skönt. Vid kvart över åtta cyklade vi hemmåt, men på vägen mötte vi Johanna, Disa, Mikaela och Sarah, dem skulle hem till Mikaela snabbt sen vidare så vi tjötade ett tag. Dem skulle till Mikaela en snabbis och sen vidare så vi tog sällskap med dem en bit. Sen tog jag min "snabba" väg hem idag.
Var hemma ungefär vid nio. Duschade, åt kvällsmat, kikat på Cityakuten och pluggat Natur. Får väll se hur det går, ska göra så gott jag kan, mer kan man inte :) Har ätit upp en hel gurka nästan, på mindre än en timme. Men det är gott :) Chattar med Carro nu, våra diskusioner haha.å mobbat :P Mohaha.

Borde väll lägga mig snart. Klockan är snart elva. men ska plugga lite. Får faktiskt in lite i hjärnan trots att klockan snart är elva.

Och påtal om klockan. Imorses hade jag ställt klockan på kvart över åtta (trodde jag) men hade gklömt att ställa om just väckarklockan sen förra veckan, så jag vaknade inte förrän kvart ölver nio. Och jag börjar fem över halv tio. Men jag kom bara en kvart sent som tur var. Gjorde något högskoleprov typ. Massa konstiga ord. Men men.

Imorgon börjar jag halv nio, Vegetarisk kost första lektionen, hoppas vi lagar nått gott :) Sen efter skolan en snabbis till affären på pappas jobb, och sen hem, plugga, och efter det träning.
Men nu måste jag lägga mig så jag orkar upp imorgon.

Ciao

Pluggar..

Sitter här just nu och pluggar Natur :S Usch vad tråkigt. Men provet är på onsdag, så jag måste verkligen plugga. Får väll se hur det går. Men nu måste jag fortsätta, ska träna snart. Ska vara hos Carro kvart över sex. Och idag ska jag vara i tid :)

Lista..

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Glad, men trött. :)
Favoritgodis:  Polly, Geischa, och harpluttar :)
Kläder just nu: Tights. svarta shorts, rosa tunika, vitt linne
Musik just nu: Anders Johansson - Alone
Sommarplaner: Bada, sola, jobba,(förhoppningsvis) njuta av sommarlovet :)
Hur många kuddar sover du med: 4 st
Spelar du nåt instrument: Nej, och har aldrig gjort.
Morgon- eller nattmänniska:  Både och faktiskt.
Vem är viktigast för dig: Familjen och vännerna.
Bio eller promenad: Både och :)
Är du kittlig: Ja, haha.
Snarkar du:  Det vet jag inte, ibland kanske. haha
Stjärntecken: Jungfru
Äckligaste insekten: Små insekter.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Haha jag vet inte faktiskt :P
Vad vill du jobba som? Kock :D Eller något inom restaurang branschen.
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? Ja faksit, men kommer nog aldrig göra det.
Gillar du att sjunga?  Ja, det gör jag defenetivt, men jag sjunger verkligen inget bra, haha :P
Anser du att du är stark? Självklart :) Haha
Vad gör du om du får hicka? Tar ett glas vatten ochställer mig upp och ner och sväljer, håller andan, ewller om någon skrämmer mig.
Vad längtar du mest efter just nu? Sommaren :)


Låt.

Sitter just nu och lyssnar på Anders Johanssons låt. Alone. Väldigt bra tycker jag :)
Förr i tiden var han ju min stora idol :)

Måndag eftermiddag.

Kom hem från skolan precis då. Va som alla andra ,åndagar i skolan då hehe :P Körkortsteori sista lektionen, och det är såå segt. En och en halv timme ungefär, och då sitter han och prtar, så det blir lite segt faktiskt. Men nu har jag iaf slutat. Måste börja plugga snart. Stort Natur prov på onsdag, hur mycket som helst :S Men hade tänkt att äta först, och sen plugga. Bli träning ikväll med. Vid kvart i sju medel idag. Men nu ska jag äta, pappa har gjort iordning maten :) Mums.
Hörs sen.

Ciao

Design

Tänkte göra lite ny design, men det får bli en annan dag.
Orkar inte nu. Får kanske bli på onsdag. Har prov nu i Natur på tisdag så
jag måste plugga järnet nu. Så designen hinns tyvärr inte med :S

Shorts


Köpte mig dem här shortsena från Gina Tricot häromdagen.
Fick bli ett par beiga, men idag så köpe jag ett par svarta med. Det är bra att ha i sommar med :)
Köpte även en grå klänning häromdagen "Förklädesklänning" från JC :)

Lördag & Söndag

Lördag:

Började med att jag
vaknade vid 08.30 gick upp och tog på mig åt lite yobhurt, sen vid nio cyklade jag till Carro. Träninga haöv tio. Gympa idag bara han inte med gymmet. För jag skulle med tåget som gick 11.35 och passet slutade halv 11.

Skyndade mig hem. Duchade och gjorde mig i ordning. vid kvart över 11 körde mamma mig till tåget. Det var massor folk på tåget, fick sitta i gången på någon sleten stol. Mötte Micaela och JOhanna där. Vi fikade och sen gick vi runt och kikade lite i affärer. Hittade inget :S Vid halv 4 ungefär så skulle dem iväg till Johannas mamma för Johannas skulle greja naglarna. och jag orkade inte följa med. Så jag kollade en stund till, sen så kom Bobby och hämtde mig, så vi åkte hem till dem. Så jag åkte hem till syster Linda och Bobby en stund :) Efter en stund körde Linda mig till tåget igen det gick 18.25. Va hemma ungefär tio över sju. Jag gick och skulle lämmna naglacket jag köpte till Carro. Och precis när jag va påväg dit så skulle dem gå till Matmor. Så jag följde med dem, för jag skulle köpa sallad och dem glass :) Men det fanns ingen sallad på matmor så fick gå till Hemköp och dem var snälla och följde med mig. Sedan gick vi hem till Carro. Sen gick vi hem till Carro. Jag va där ens tund och vid 8 gick jag till bussen. Skulle till Anna där Jenny, Stina, Hanna mfl. var.

Mötte dem vid busshållsplatsen, sen vidare till affären, och sedan hem till Anna. Det kom mer folk än vi trott haha. Men det var bara kul :P Hade det allmänt kul haha :P Sjöng Singstar haha :P Jag va grym alltså :) Vann lätt :) Synd haha. Vid ett två började dem flesta att dra sig. Så jag och Jenny tog bussen vid kvart i två ner till stan. Sedan vidare hem. Jag va hemma ungefär halv tre. Och då var jag såååå trött. Men efter ett tag piggnade jag till igen hehe, sommnade inte föörräns vid halv fyra.

Söndag:

Imorses när jag vaklnade vid elva var jag jätte trött. Men jag gick upp och gjorde mig iordning. Lämmnade lite saker hos pappa, ska vara där den här veckan. Sen så åkte jag och pappa till siba. Jag köpte mig ett par shorts, ett turkost linne och ett vitt jätte sött linne :) Och hårspännen :) Jag körde hem :P
Pluggade lite, sen så vid kvart över sex åkte jag till Carro. Och idag var det jag som INTE var i tid :S Förlåt haha.
Men jag tar igen haha :P Så vi biffade idag, blev ingen skivstång den här veckan heller haha :P Vi körde riktigt hårt idag på gymmet. Biff :D Men det är bra :)
Kom hem ungefär halv nio. Så packade jag ihop det sista och sedan vidare till pappa.

Nu har jag duchat, ätit och kikat lite TV, ska väll snart lägga mig. Men nu ska jag gå och kika lite mer på TV :D
Hörs sen eller imorgon.

Ciao

Fredag

Fredags. va i skolan först, slutade ungefär halv tre. Jag coh Jenny gick hem till mig, vi gjorde iordning oss lite mat. Det fick bli omelett :) Mums. Sen vid kvart i fyra ungefär började vi gå mot stan, och resecentrum. Vi skulle ta tåget till Gbg. Vi mötte Anna där med. Vid 11 över 4 gick tåget, och vi hann precis i tid eller  ja, jag och Jenny va där men Anna kom precis när tåget kom så vi fick skynda oss. men vi han :) Helt smock fullt på tåget.

Vid fem ungefär va vi framme. Fick stressa igenom alla affärer. Men vi hittade det vi skulle ha iaf. Det va ju bra. Vid halv åtta ungefär så tog vi tåget hem. Tjötade och skrattade oss igenom hela tågresan. Efter det åkte jag och Jenny hem till mig. Tog det bara lugnt och så. va så himla trötta. Vid elva ungefär kom Jennys pappa och hämtade henne. Och jag kikade lite på TV. Sommnade väll vid 2 ungefär.

Lite kort om min fredag. Skriver om lördagen sen. För jag hinner inte nu, ska iväg med pappa till siba en snabbis. Köpa mig ett par shorts om det finns.

Ciao