Kalas hos Jennifer.

Jag och amma åkte ut och övningskörde en sväng. Och sedan hem och gjorde mig iordning och vid tio i 6 körde mamma mig ner till Ida och vi gick sedan vidare till Carro och därefter till Jennifer. Vi va först där och efter en studn kom även Jessica, Sara, Amanda, Hanna och Lisa. Det blev god mat, tacos, och sedan även jätte god tårta :) Körde lite charader ed, riktigt kul haha. Och på Top Model skulle alla göras om och det villa alla se så det fick bli att vi kikade på det. Och sen blev det mer charader, och vid halv tio dogs sig alla hemmåt. Mamma kom och hämtade mig. Trevlig kväll :) Ciao! (Lite bilder kommer nog när Jennifer lagt in dem :P)

Torsdag

Började halv nio idag med. Köket som vanligt och dagen idag gick lika snabbt faktiskt, om inte snabbare. Idag hade jag hand om förrätten och så :) Det flyter på riktigt bra nu tyvker jag. En ny lärere det här året också. Den här dagen har med gått riktigt snabbt i skolan faktiskt. Man kommer dit och sen i nästa sekund går man hem typ haha. Startades ju ett litet vattenkrig där med haha. Synd Viktor att du fick mest vatten på dig och inte jag, mohahaha. Men skoj var det iaf. Slutade vid 2 tiden och har öästa lite körkortsteori. Vid 6 ska jag ner till Jennifer för då blir det kalas :) Ciao!

Onsdag

Ja skoldagen började halv nio som alltid på onsdagar. Köket igår då. Va ju så längesen man var där så roligt att komma tillbaka :) Jag och Jenny hade hand om kycklingrätten :) Och det gick riktigt bra ochd en blev hur god som helst :) Skoldagen gick otroligt snabbt faktiskt. Slutade vid två tiden. Då blev det hemågng och tog det lugnt ett tag, pluggade lite körkortsteori med. Det närmar sig.

Vid fem tiden åkte jag och mamma och hämtade upp Ida, och vi åkte sedan vidare utt ill Överby. Kikade runt lite grann och sedan skulle jag och Ida möta Carro, för vi skulle köpa present till Jennifer som fyller år idag :) Garttis Jennifer :) Så vi hittade tillslut det vi skulle ha och det blev bra :) ^kte med Carro och hennes mamma hem och dem släppte av mig och Ida hops henne. Och efter en studn kom Carro med. Slog in Jennifers present :) Och vid kvart över tio blev det hemgång. Ciao!

Tisdag

Klockan stog på kvart över sju, och usch vad jobbigt det är att komma upp så tidigt när man inte är van. Men snart kommer man nog in i rutinerna igen. Började iaf halv nio. Hade teori hela dagen. Så jag och Jenny har suttit och grejat ihop massa recept och så. Och vi va nästan helt klara innan lunchen så det var bra det. Kunde bara sega resten av dagen med det lilla vi hade kvar. Fick sluta redan vid ett tiden. Först va det så att jag och Carro skulle till siba, men blev inte så. Så jag och mamma åkte dit och kikade en sväng. Provad en klänning igen, har redan provat den två gånger innan, men akn inte bestämma mig för om jag ska ha den eller inte. Och när jag väl bestämt mig för att jag ska ha den så finns den säkert inte. Så får se hur jag gör. Kikade runt lite snabbt och sedan åkte vi hemmåt. Var hemma en lite stund och gjorde iordning mat och så. Sen vid kvart i fem cyklade jag ner till Carro och sedan visdare till träningen. Medel  75 skulle det bli idag. Kul att Hösterminen är igång nu. Schemat är som vanligt igen och så :) Efter träningen stog vi utanför Carro och prata en stund men blev tillslut så kallt så jag cyklade hemmåt. Har hjälpt mamma att färga håret här ikväll, även läst lite körkortsteori. Men snart får det bli sängen upp tidigt imorgon med. Ciao!


Måndag

Skolan idag igen då. Och jag hade sovmorgon. Men fick jag sova tro? NEJ, för dem skulle lägga nytt golv hos mamma så det blev ingen vidare sovmorgon för min del :S Gick upp och gjorde mig iordning. Gick till skolan vid tjugo över nio tiden. Första lektionen var Svenska efter det Religionskunskap. Och efter det lunch. Sen var det dags för Ansvarsfull Alokholhantering. Vi kunde inte göra klart den kursen förra året, för våran lärare blev sjukskriven och det fanns ingen vikarie eller nått, så det blir att vi får ta den kurses iår istället. Men det ska nog gå bra :) Bra att våran lärare är tillbaka iaf :) hade lite rast och jag och Jenny passade på att spela lite kort, en omgång stress haha, behöver jag säga att jag vann!?!? Skriker stress när det va det, och Jenny blir skit rädd, det hördes iaf att vi spelade haha. Lektion igen. Sen mentorstid.

Slutade vid tre ungefär och då tog jag ochg Jenny bussen ner till stan och kikade lite där. Köpte mig inget idag faktiskt. Mötte Ida så vi pratade med henne en stund. Mötte även Eeva och Anna, så tjötade med dem med. Tog bussen hem coh var hemma runt halv fem. Kom världens regnskur precis när jag gick av bussen :S
Åt och så när jag kom hem och nu har jag precis varit ute med Hampus. Han vägrade gå så jag fick panik på honom, mamma fick komma ner och hämta honom.

Nu blir det snart träning med Carro. Så jag borde nog cykla ner till henne så vi kommer i tid till träningen. Det är nog väldugt mycket folk idag, med tanke på att terminen startar idag. Ciao!

Söndag

Jag och Jennifer cyklade ner till henne och var där en stund. Tills fyra tiden unegäfär. För då cyklade jag hem och gick ut med Hampus och sedan iväg till träningen. Så vid halv fem var jag vid Carro unegäfr, några minuter försent påpekade hon  promt haha. Men ja ibland kan man inte vara i tid :P Tränade iaf mellan 17.00 -18.15. Medel 75 var det som gällde idag. Och det var ganska lagom med folk med. Efteråt segade vi, like Always, haha. Men var hemma hos Carro vid tio i sju och då gick vi för att möta Ida. För att senare gå och sola. Hade tänkt att sola men ångrade mig så jag och Ida satt och tjötade medans Carro solade. Sedan gick vi hemmot mot Carro igen. Och vid 8 tiden var jag hemma.Blev ingen bio :( :S
Packade klart och sedan gick jag bormot mamma. Bara tog det lugnt där på kvällen. En lugn och seg söndag, men der är så dem ska vara :P Ciao!
 

Torsdag - Söndag.

Torsdag: Skolan började vid halv nio tiden. Och ja det känndes riktigt konsigt att gå upp så tidigt, men gick bra iaf. Massa prat där på morgonen och sedan fick vi fortsätta med våra projektarbeten som vi ska göra nu hela trean typ. Så det va de vi höll på med hela morgonen typ. Sen var det lunch. För att komma in till våra skåp i skolan har vi en kod. Men varken jag eller Jenny kom ihåg den. Och så frågade vi massa andra men ingen kunde den haha, jag som va så säker och trodde jag hade rätt. Men fick gå och fråga lärarna. Och så säger Jenny till ens om jobbar på våran skola. Jag skulle vilja prata med en HR lärare, och han som hon frågar säger jag är det. Och Jenny igen, men asså jag vill prata med en HR lärare, haha. Och det roliga var att vi hade en ny lärare, men ingen visste vem han var eller hur han såg ut eller nått haha :P Men vi fick iaf klart för oss vilken kod det var. Men när vi sedan skulle dit igen hade vi glömt av den igen, men kom tillslut på den haha.

Eftermiddagen fortsatte med projektarbete tills vi slutade vid 1 tiden. Jag och Jenny gick hem till mig snabbt och sedan tog vi bussen vidare till Överby. Kikade runt där ett bra tag. Och efter en stund kom även Anna. Hon skulle köpa nya skor, så vi skulle hjälpa henne lite, och tillslut hittade hon ju ett par som hon gillade iaf. Och jag fick med mig nya block till skolan hem. Rosa såklart :D

Var hemma igen runt halv sex. Då tog jag det bara lugnt för var otroligt trött. Orkade nästan inte hålla ögonen öppna. Men vid halv sju cyklade jag iaf iväg till Carro och vi cyklade sedan vidare till träningen. Inte så mycket folk fakiskt. Efter träningen segade vi oss som vanligt, men sedan tog vi och cyklade hemmåt. Jag var hemma vid halv nio ungefär. Fixade ordning det sista som skulle fixas och så. hade tänkt att lägga mig i tid. Men var inte trött så somnnade inte förrän vid tolv :S

Fredag: Upp och hoppa 05.05 när klockan ringde. Var ovanligt pigg för att inte ha sovit så mycket. Men gick iaf upp och gjorde mig iordning och så. Pappa körde mig till körskolan vid tjugo i sex. Och där var redan dem folk som också skulle med till halkbanan, betalade och så sedan bar det iväg till Göteborg. Körde en liten bit var och fick öva på omkörningar. Var framme vid 07.30 i Gbg. Och då blev det teori enm stund. Och sedan fick vi ta plats i bilarna. Jag och den jag körde med hade bil 13, smart nummer, otalsnummer, hehe. Men det gick allt bra ändå. Var verkligen jätte roligt, och jag som hade varit så himla nervös inför det. Men som alla man frågat sagt. Det är bara kul. och när det va slut så ville jag bara köra mer haha :P Blev fika innan vi körde hemmåt. Jag körde första biten hem, och det var skönt det, för jag kände hur tröttheten smög sig på. Men iaf var hemma vid halv två.

Gick upp till mammsen en snabbis och sedan vidare hemmåt. Satte mig på balkongen och lästa lite körkortsterori och solade lite. Vid kvart över fem åkte jag ner till Carro coh vi gick vidare för att möta Ida.Och vi kikade runt lite på stan. Jag fick köpt ett naglacka och så :P
Gick hem till Carro vid 6 tiden, satt och pratade i ett bra tag. Och vid halv tio gick vi bort mot torget, för hon skulle möta Mikaela och sedan skulle dem vidare till Olerys. Synd att man inte kommer in, får vänta 1 vecka och 3 dagar. Sen är jag med 18 :D Jag cyklade hemmåt och gjorde iordning lite mat och så. Sen var det meniongen att jag skulle cyklat ner till stan igen och träffat lite folk och så, men blev inte så. Kikade lite på TV sen slocknade jag. För jag var såå trött. Sov i hela 12 timmar.

Lördag: Vaknada först vid halv nio, men orkad everkligen inte gå upp. Så somnade om och nästa gpng jag vaknar är klockan redan 12. Gick upp och så. Blev siba med Carro och Ida så det vara att snabba sig på. Missade såklart bussen från mig ner till stan så fick ta cykeln, men hann i tid iaf. Var på siba ett bra atg, för Ida skulle köpa jeans, men hon hittade faktiskt ett par rätt snabbt, så det var bra. Vi kikade runt klite och tog sedan bussen hem vid 5 tiden. Jag och carro gick hem till henne, där vi bara tog det lugnt och tjötade :P

Vid åtta gick vi till "Das corner" och mötte Ida och Jennifer. Vi gick vidrae till Emelie, men dem var inte hemma så gick ut nt en sväng, och då kom hon och Sofia. Gick upp och började sjunga Singstar så snart vi fick igång det. Sjöng en studn och vid halv elva beställde jag och Carro en Pizza, va sååå hungriga. Så jag Carro och Jennier gick och hämtade den och gick sedan hem till Carro. Sedan vid halv tolv cyklade jag och Jennifer hem till. Jenniferr slocknade ganska snabbt haha :P Men jag var allt vaken ett tag. Var såå pigg. Men somnade tillslut iaf.

Söndag: Vaknade vid tio tiden. Och har bara tagit det lgutn. Har fortafrande inte gått upp haha :P Men får la göra det snart. :P Kanske blir en prommenad sedan, och träning och kanske bio :) Men får se hur det blir. Men nu ska jag iaf göra mig iordning. Ciao!

NRJ In The Park

Ja inläggen kommer lite i fel ordning, men här är iaf om NRJ In The Park.

På dagen fixade jag iordning med lite allt möjligt. Cyklade ner till Carro vid kvart i fyra tiden där även Ida var. Vid kvart över ungefär gick vi bort mot Resecentrum där vi skulle möta Micaela och Emelie. Vi tog tåget ner mot Göteborg, och var framme vid halv 6. Då gick vi in mot nordstan för Emelie skulle köpa nässpray haha. Sen vidare till Mc Donalds där Micaela och Ida åt och jag tog mig en glass :) Sedan gick vi för att ta spårvagenen till Liseberg, men innan det gick vi förbi InterSport. Och där inne står det där jätte fina vattenflaskan som jag  läge tänkt på hehe, Carro köpte en i stockholm och jag blev så avundsjuk att jag inte hade hittat den, men gjorfde ju det tillslut iaf :)

Kom till Liseberg vid sex tiden där vi även mötte Anna. Det började förståss regna med :S Men slutade efter ett tag som tur va. Jag, Carro och Ida gick och ställde oss rätt långt fram medans dem andra nöjde sig med att stå där bak. Va ju staket så att det inte skulle bli så knökat, och tydligen var det "fullt" där innanför, så det var bara för oss att ställa os bakom dem. Hamnade brevid några tykna och jävligt otrevliga människor. usch och fy, vad arg jag blev på dem, orkar inte ens sskriva upp allt dem sa, så himla onödiga ghrejer. Men iaf, vi hoppade över staketet så vi kom längre fram. Och tillslut fick vi riktigt bra platser :) Men helt plötsligt var det någon som kastade en flaska på Carro, det va ju dem där människorna som stog och tykade med oss innan, moget :S

Det hela drog iaf igång vid halv åtta. Massa bra artister och Danny var ut som nummer två eller något sådant. Filmade mass och tog kort haha :D Mange Schmidt, Timbuktu, Vincent, Chris Willis, Sara Love och ja var säkert några till. men efter en stund kom Ola. Och tog massa kort och filmade och så där med :)

Missdae tyvärr tåget hem så jag, Ida och Carro fick ta bussen hem. Massor av folk som skulle med bussen, men vi fick plats iaf. Var hemma runt 12. Och då hade jag självklart inte mina nycklar, för dem hade jag glömt i Micaelas väska, så fick ringa mamma som precis slutat jobbet så hon fick hämta mig. Ciao!


Första Skoldagen

Ja idag började skolan efter ett sommarlov på mer än 2 månader. Det känndes ju självklart lite konstigt att vara tillbaka i skolan men så är det. kul att träff alla i klassen igen även fast emnn träffat dem flesta på sommarlovet med :P  
Har varit en väldigt lugnt dag i skolan. Fick schema och massa andra papper och sedan lucnh, och mer prat och sen fick vi dem nya omklädningsrummena och vid två tiden fick vi sluta :) Härligt.

Jag och Jenny gick hem till mig och gjorde iordning lite mat, och sedan skjjtsade jag henne ner till stan och vi gick där och kikade lite, mötte Lucas för dem skulle köpa Lars Winnerbäcks nya singel (Lars Winnerbäck Fan :P) Haha. Sen en sväng till Gina där jag och Jenny köpte oss varsin tunika. Vid kvart i fyra cyklade jag hemmåt, åt lite coh pluggade körkortsteori. Och vid fem tiden cyklade jag ner till körskolan för det var dags för körlektion. Halkbanan på fredag så gick igenom lite vad som kommer att hända där och så, sen körde vi även en sväng. Racksträcka och sen tvärbromsa, hehe Lite läskigt, men ändå kul :) Var klar runt 6 tiden. Cyklade till Ida där även Carro va. Vid halv sju gick vi ner och mötte Emelie och Mikaela och satt och prata med dem ett bra tag utanför Ida. Sen drog vi oss bort mot stan. Köpte lite godis. Och satt och pratade ännu mer, kom även fram en läskig gubbe och pratade, usch :S Han mumlade om jadu, jag vet inte allt. Efter en stund kom även Johanna. Vid nio tiden började alla gå hemmåt, jag och ida följde Carro en bit, såg ju Trollhättans schlagerstjärna Jessica Andersson och hon skulle köpa Pizza :P Och Carro säger hallå där är Jessica Andersson lite tyst, och jag och Ida, vart högt och glor, hon ska nog köpa Pizza säger jag. Och ja det skulle hon haha. Sen hämtade jag mina grejer och cyklade hemmåt. Har läst lite körkortsteori och så. Smörjt in mig med Acos Sun Kissed, första gången jag provar den så får se hur det blir om det blir bra eller ej, förhoppningsvis bra :) Borde väll egentligen lägga mig, men är inte så trött så kommer inte sommna ändå. Börjar halv nio imorgon, och då blir det till att greja med Projektarbetet och så. Ciao!


Rix Fm

Vaknade vid elva tiden av att Micaela ringer. Och vi tjötade ett bvra tag som vanligt. Men bestämde iaf vilket tåg vi skulle ta och så till Gbg. Packade klart det sista som jag skulle ha emd till pappa och gick och lämnade det och sedan var det middag. Vid kvart i tre åkte vi bort till Micaela och hämtade upp henne, Rebecca och Emelie och vidare till tågstationen. Tåget gick 15.05 var framme i Gbg vid fyra ungefär. Och då gick vi och tog oss en god glass på Mc Donalds :P Efter det gick vi bort mot Lilla Bommen där Rix Fm festivalen skulle vara. Va faktiskt inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara. Men när vi står där och väntar ser vi att det är ett tält och där står Danny och signerar skivor :)

Vid 6 började allt och det var jätte bra. Massa bra artister och dem fick jus junga 3 låtar var så det va jätte bra tycker jag :) Mest skrik var det nog när Danny uppträdde, det räckte att dem sa "Danny" så skrek alla haha, :P Tog massa kort. När Danny hade sjungt gick dem flesta som stog framför scenen så där blev det mycket plats. Dem andra kom frammmåt, för där hade jag stått lite längre fram, för dem andra ville inte stå där hehe. Men dem kom fram efter ett tag med. Då var det Martin Stenmark, Sunrise och några mer band. På sunris låt sjöng verkligen alla med, var jtte fint :P Vid halv tio var det slut ungefär så jag och Emelie gick och nötte Micaela och Rebecca som hade gått en lite stund innan, och sedan gick vi bort mot tåget. Var väldigt trött i bena efter att ha stått upp i mer än tre timmar i sträck och ryggen mådde inte speciellt bra den heller. men så är det. var skit kul iaf :) Prommenerade hem från tåget. Där vi sjäng våran fina låt och gjorde "dans" haha. Var hemma runt halv tolv ungefär. Ciao!



Seg Lördag

Ja klockan stog på kvart i tio. Men jag orkade verkligen inte gå upp då. Mina ögon strejkade. Så ag låg kvar en stund till. Vid elva gick jag upp och gjorde mig iordning och så. Tjötade i tel en bra stund på förmiddagen :P Vid 3 tiden kom Ida. Satt och chillade ute på balkongen en stund, solen lös ju faktiskt idag haha. Bestämde oss för att ta en tripp ut till Överby, där vi kiikade lite grann och käkade :) Blev även en tur in till MAXI och köpte godis :)

Åkte hem till mig, och nu har vi suttit och kollat igenom massa gammla skolkataloger, alltid lika kul att kolla:) kikat lite på TV med. Är erxtremt trött idag. Så den här dagen har varit lugn. Ska väll sova tidigt idag. För mina ögon orkar inte vara öppna.

Men imorgon blir det Rix Fm festivalen i Gbg :) Massa bra artister :) Men det hör till morgondagen :P Ciao!

Cardigan

image387


Gillar den här koftan från HM. Enkel och bekväm.
Inte för varm och inte för kall. Perfekt helt enkelt.
kanske ska ta och betsälla en såndan, för i affären
finns den inte i min storlek :S







Städ fredag

Klockan stog på 08.00, men NEJ jag orkade verkligen inte gå upp då, så låg och drog mig till halv nio. Då gick jag upp och dirket ner i tvättstugan och satte igång två tvättmaskiner, sen upp, städade hela lägenheten, kände mig riktigt duktig faktiskt :) Tvättstugan igen, sen vid tio ungefär cyklade jag ner till stan och mötte Johanna. Vi köpte hårfärg. Och sedan skjutasde jag henne hem till mig.

Började med att färga hennes hår. Och det skulle bli brunt den här gången. Blev riktigt bra tycker jag. Jag fixade även mitt hår (utväxten) :S Men det blev bra iaf. Fikade lite med mina goda kakor som jag gjorde igår. :) Vid halv två tiden åkte hon hemmåt. Jag gjorde mig iordning och gick ut med Hampus. Och när mamma kom åkte vi ut till Lverby, fick köpt mig en vit tjocktröja, och två bastoppar, en grå och en vit. Bra att ha :) Åkte ner till Strandgatan och där fick det bli varsin Nachostallrik för min och mammas del. Supergott :) Åkte hem vid 7 tiden. Jenny kom vid haöv nio. Kikade lite på Tv och bara tog det lugnt. Vid nio tiden gick vi bort till Emelie där även Micaela va. Satte igång att sjunga singstar. Såå kul att sjunga haha, och det låter ju verkligen bra. NOT, men kul är det iaf. Körde i lite olika lag och så. Vid halv tolv började jag, jenny och Micaela gå hemmåt. Och snart ska jag väll lägga mig. Man får försöka få in att lägga sig lite tidigare nu när skolan börjar, för då blir det lättare sen. Inte för att jag är den som lägger mig tidigt, kan helt enkelt inte lägga mig tidigt. Men man får ju försöka iaf :P Ciao!


Göteborg Igen

Gick upp vid halv elva tiden ungefär. Tog det lugnt och fixade ordning lite på mirr um och så. Fick för mig att jag skulle baka, och det fick bli "Godbitar", ungefär som kladdkaka men med mandel i Yammi!! Efter en stund kom Ida, och när dem första var klara bakade vi även muffins med chokladbitar i, väldigt gott det med :) Mycket gott bakande :) Började gör oss iordning loch vid halv 6 skjutsade mamma oss ner till ida, där hon skulle fixa lite grejer och så innan tåget gick. Jenny kom vid 6 tiden med. Gick mot tåget vid halv sju. Inte så mycket folk på tåget konstigt nog. var nere vid halv åtta. Åt snabbt och sedan gick vi bort mot "Lilla Bommen" för att kolla när Timbuktu skulle vara, för alla hade sagt olika, 20.00 21.00 22.00, men det var inget urav det haha, utan det var kvart i tio. Vi struntade i att kolla på det för annars skulle vi inte hinna med tåget, och så ösregnade det :S Men vi fördrev tiden med att äta en glass och tjöta haha. Tänkte ta en buss hem men missade den med 5 minuter :P :S Så det var att vänta. När vi sitte rpå Centralen kommer den fram en tant med en katt i famnen och säger: Min katt har bajsat har ni en femma så jag kan gå på toaletten och göra rent i boxen, men nej det hade vi faktiskt inte, men hon stog kvar och frågade en stund till, men tillslut gick hon, och vi började självklart skratta, stackare, men det lät så roligt hehe :P

Satt och väntade på tåget. Och så stog det två tåg på samma räls, emn vi smarthuvuden trodde ju att dem satt ihop, men nej, det gjorde dem inte haha. Så där hade vi suttit en stund ute i onödan, för det tåget som vi trodde vi skulle med va låst. Men sen kom vi iaf på rätt tåg haha :P Trodde vi skulle få en helv vagn för oss själva haha, emn nej, den blev knökad några minuter senare. Johanna och hennes kompisar kom med, dem hade varit på Liseberg. Tåget var framme i Trollhättan 23.00 och då var det bara att börja trava hemmåt. Inga bussar gick :S Så påvägen hem pratade jag med Jenny och Ida i tel haha :P Kom hem väl iaf. Ciao!


Göteborg

Tog bussen till Resecentrum med Micaela och Emelie, och där mötte vi Jenny och Emelies kompis Julia. Vi tog tåget till Göteborg vid halv tre. Och påvägen dit sitter det en liten kille och så ringer det på hans mobil, och han svara Högt Hej det är .. Och där sitter han i drygt tio minuter och pratar högt om allt, bla om en mobil han tyckte va "Chill", det var riktigt roligt att höra haha :P Var iaf nere i Gbg vid halv fyra ungefär. Då gick jag och Jenny till alla affärer vi skulle kolla i, och medans vi köpte upp våra pengar gick dem andra och kollade på bågot band som spelade som dem ville se. För mig blev det handlat en rosa kofta (ovanligt att den va rosa :P) ett vit baslinne, och en till vattenflaska :) Jenny fikck köpte sig Väska, skor, tröja, linne och lite små saker. Jag hittade inte så mycket :S

Vid sju stängde alla affärer och vi gick till Mc Donalds för att köpa en glass. Mc Flurry Cornetto, mm Yammi!! ;)
Efter det gick vi och mötte upp dem andra, och dem satt och väntade på att Kapten röd skulle spela. Och vid 8 drog det igång. Tydligen ett lokalband från Göteborg som körde Reagge. Inget jag tyckte va bra, men där fick jag stå ändå i ungefär 45 minueter och lyssna. Vid kvart i nio drog vi oss bort mot packhuskajen och där skulle Linda Bengtzing spela några låtar så vi stog utanför och lyssnade för det var 20 årsgräns. Men tjugo i tio gick vi mot tåget, för det skulle gå 22.07. Eftersom vi alla var väldigt trött så skrattade vi åt allt haha. Men kul var det iaf :) Tåget var framme i Trollhättan 23.00 och då var det bara att vandra hemmåt för min, Micaela och Emelies del. För sista bussen hade precis gått, och naturligtvis missade vi den. Men det blev en prommenad med massa sång haha, fick komning där med visslingen Emelie haha, hoppas ingen hörde våran fina sång. Ciao!


Göteborg

Nu bär det snart av ner till Göteborg. Kulturkalaset,
undrar varför det heter Kulturkalaset förrästen haha.
Men iaf, ska ta tåget vid hal tre. Jag, Jenny, Micaela,
Emelie och hennes kompis. Blir nog lite shoppiong för mig och Jenny.
Vi är ju bra på det båda haha, vad är spara pengar haha :P :S
Men nu måste jag faktiskt skynda mig, för bussen går fem över två.
Så nu blir det snabba ryck :P Ciao!

Tisdag

Gick upp vid kvart över tio. Och det blev lugnt på mrgonen. Vid halv två tog jag bussen ner till stan för att möta jenny. Va ett ärende till banken och sedan kikade vi lite i affärer i väntan på att Micaela, Johanna och Emelie skulle komma. Och dem kom tillslut :P Då gick vi bort mot Sommarön, och där blev det grillning :) Så himla gott med grillat. har ju inte blivit så mycket av det i sommar för det dåliga vädret :S Jag och Jenny köpte oss varsit par skor, rea på mina :) Får se om dem blir använda eller inte, men fräcka var dem iaf :) Miaela och Emelie tog bussen hemmåt, men jag, Jenny och Johanna satt oss nere vid kanalen och pratade en stund, solen kom fram och det blev riktigt varmt där på kvällen. Tog bussen och var hemma vid 6 ungefär. Vid halv sju kom Micaela och vid sju cyklade vi iväg till träningen. Segade en bra stund efter idag, sen tog vi oss en tur in på Willys med :P Och nu är jag hemma, och ikväll blir det lugnt.

För imorgon blir det kanske gymmet på morgonen och sen efter det åker jag till Gbg, för Göteborgskalaset (Kulturkalaset) har ju börjat nu. Kanske lbir lite shopping med, coh det är ju alldrig fel :P Ciao!

Våran Egenkomponerade låt :)

Kanalen är djup, kanalen är djup,
nere på botten där ligger grillen, käka och njut,
uppe på land finns ingenting för vi har ju sparkat ner allting,
inga bekymmer vi bara rymmer, kanalen är djup!!

Måndag

Klockan stog på 09.45, tänkte att det är bästa att gå upp i tid, för det skulle tydligen bli bra väder, och då får man passa på att njuta av det så länge det är bra :) Så låg en stund på balkongen och solade. Och sen gjorde jag mig iordning, och sen gick jag ut en sväng med Hampus. Gjorde iordning mat, idag fick det bli Stekt Lax med Potatis och dillsås, mm vad gott. verkligen älskar den maten :D Vid fyra tiden åkte vi ut och övningskörde lite överallt. Vid halv sex va vi hemma igen och då var det till att hoppa i träningskläderna och sedan cykla iväg till Carro.

Blev iaf träning vid sju, nytt pass idag, men det va allt roligt. Cyklade sedan hemmåt och duschadeoch gjorde mig iordning, och sedan tog jag cykeln ner till Carro igen som höll på att packa klart det sista till sin Stockholmsresa. Efter en stund kom även Ida med. Vi hade tänkt oss att gå ner till Strandgatan och fika. Men eftesom vi inte visste när det stängde så struntade vi i det :P Tog oss en prommenad (ovanligt) haha, a där en stund. Hemma nu och ska snart lägga mig. Skulle bli bra väder imorgon med, så då blir det solning :) Ciao!


Söndag

Vaknade vid halv elva tiden. Fast vaknade en gång innan det i natt typ. Och då vaknar jag av att jag tror jag är på gymmet, och gör gym övningar, kommer på mig själv haha. Så där ligger jag i min säng och lyfter armarna i luften i sömnen haha, det såg nog väldigt kul ut haha.  Gick upp gjorde mig iordning och vid halv ett åkte jag och pappa och åt middag hos Farfar och Margit. God söndagsmiddag :) Efter att vi hade ätit och så åkte vi vidare till Överby. Hade lagt undan en jacka igår. Så åkte och köpte den idag. Så nu har jag höstjacka. Bra det för jag brukar alltid vara ute i sista minuten :P :S Var lite överallt.

Hemma igen vid 4 tiden. Packade och lite så. Ska till mammsen nu den här veckan. Tog det bara lugnt på dagen där :P Pratade i tel ett tag :P Sen vid 6 tiden cyklade jag bort till Micaela och vi cyklade vidare till Emelie. Vi cyklade ner mot Alagärdet, skulle kolla på Fotboll. Emelies syster spelade, så vi kikade ens stund. Efter det tog vi oss en rejäl cykeltur lite överallt. Hem till mig och åt kvällsmat och nu har vi kollat på film, någon som gick på TV :) Ciao!

Dagens Outfit

image386










Dagens Outfit får bli den nya klänningen. Nu blir det söndagsmiddag hos farfar och margit :)

♥ Vit klänning - Gina Tricot
♥ Sv arta Leggings  H&M
♥ Rem skor - Skopunkten 




Lördag

Tjohej :) Dagen började med att jag vaknade vid kvart i tio, mormor ringde och Grattade mig på Namnsdagen, visste inte ens att jag hade namnsdag. Susanna var det iaf,  heter det i andra namn :P Slog på TV och såg att det var Salkråkan på TV, jag verkliogen älskade det programmet när jag va liten. Forfarande lika bra haha :P Så kollade på det :)

Tog det bara lugnt på förmiddagen och terrade Jenny med masasa sms haha, synd där. Men det tog ju sådan tid innan hon slutade, och vi skulle ju aktiskt till Överby :) Tillslut slutade hon iaf. Jag tog bussen ner till stan och vidare till henne. men när jag går på bussen i stan, lyssnar på musik samtidigt, och går in och lägger busskortet på den där grejer, och går. Och tänker ju inte på att det kanske är smart att höra om det piper så att det har blivit registerat, men ajg bara gick på, och ser hur dem framför mig väder sig om. Tydligen hade inte mitt kort registerats så fick gå tillbaka och igen haha. Det var rätt pinsamt haha- Iaf kom upp till Jenny vid tre. Och vi skulle sedan ta bussen vidare till Överby vid kvart i fyra. Gick till busshållsplatsen ochsatte oss och väntade på bussen. Och när vi suttit där en stund säger Jenny. Men just det ja, det är ju lördag idag. Det går nog inga mer bussar. För det är Serviclinjebussen som går från Sko till Överby. Så ja det var bara att gå tillbaka och hämta cykeln. Skijutsade Jenny till siba. Och det fick bli en snabb kik i lite olika affärer. Jag köpte mig en klänning jag kollat på ett tag men inte kunnat bestämma mig, Men nu hänger den iaf här hemma i min garderob :) Köpte även en rosa T-Shirt klänning. Endast 49 på rean. perfekt. Bra att ha såna tröjor/klänningar :) Gick vidare till Vila en snabbis, och där hittade jag mig en Höstjacka, har kollat på den förut men då fanns den inte i min storlek :S Men nu fanns den. Så efter många om och men fick jag läghga unan den. Det var tydligen väldigt mpånga som ville ha den, och den gick äväldigt snabbt i S,. Så om jag vill ha den måste jag ringa dit imorgon. Så får se hur det blir.

Gick vidare och kikade i det andra huset. Blev att jag fick med mig ett par solglasögon hem. Mina andra gick sönder häromdagen :S Så köpte mig likadana igen :) Gillade dem så mycket. Kikade snabbt igenom resten av affärerna. Efter att vi var klara åkte vi förbi Mc Donalds och köpte oss en smaskig glass. Fick bli Cornetto Choklad väldigt god måste jag säga, så till er som inte provat den, gör det :) Cyklade vidare hem till Jenny, var där en stund tills bussen gick vid halv sju. Åkte vidare hem till mig. Satt på balkongen en stund, riktigt härligt väder. Bestämde oss för att göra tacos, så tog oss en sväng ner till affärern frst. Tänkte vara lite duktiga och ta fullkorns tortillas, men usch vad äckliga dem var rent ut sagt :S Inget bra köp. Gjorde iaf ordning tacos. Satte oss på balkongen och åt, och efter en stund kom även Ida med. Satt ett bra tag där ute och helt plötsligt började min "granne" prata o´med oss. Eller ja jag tror inte han bor där men var mitt emot iaf. han tjta om allt möjligt, och naturligtvis kunde vi ju inte hålla oss för skratt, men det var kul iaf. Fick för oss att vi skulle sjunga lite singstar med. Så det gjorde vi. Och det tyckte nog han var kul, för han stog och lyssnade/kollade :P Sjöng en bra stund iaf. Synd för dem som hörde våra vackar röster, haha. Det kan noginte låte speciellt bra när vi sjunger "The Greatest Love Of All" med Whitney Houston, haha synd :P Alla grannar lär nog ha hört :) Vid tio tänkte vi precis gå ut och upptäckte att det öste ner ute. Så nej det lbev ingen utgång. Stannade inne istället och bara segade. Jenny och Ida gick ner mot staden vid halv tolv tiden, för Jenny skulle med bussen. Ciao!


Lackväska

123375-385

Fin lackväska från
Gina Tricot.
Den är av lite större modell och passar ju perfekt nu när
skolan snart drar igång. Mycket får plats i den. Och det är ju perfekt :)
Kostar endast 249 kr.


Fredag

Kollade på klockan när jag vaknade och trodde inte den skulle va er än 10 ungefär. Men slår upp och ögonen och kollar på mobilen och då är klockan redan halv tolv. MEn segade otroligt där på morgonen, riktigt skönt. Vid halv tre tiden åkte jag och pappa ner till banken och sedan vidare för att köpa en god sallad på matmor. Vidare hem till Jennifer.

Bestämde oss för att kika på någon film eftersom vädret var såå tråkigt som det va. Regnet bara öste ner utanför förnstret, tråkigt nog. Det fick bli "I hennes skor" Har inte sett den innan men tyckte att den var riktigt bra faktiskt :) Efter filmen kom Ida med. Massa prat och bara tog det lugnt. Bestämde oss för att gå ut lite. Fortfarande dåligt väder, eller ja, det duggade lite smått. Tog oss en runda och sedan fortsatte vi hem till Jennifer igen. Där blev det till att välja ut en ny film vi skulle se. Men sjä'lvklrt kunde vi inte bestämma oss för vilken av alla Jennifers filmer vi skulle kolla på. Men tillslut fick det bli "Fäst vid dig" Det är ju om dem där siamesiska tvillingarna. Den är faktiskt rätt kul den filmen, men ibland blev den lite seg. Film marathon igår haha. Pappa kom och hämtade mig vid 1 tiden. Och jag la mig direkt när jag kom hem och somnade som en stock. var otroligt trött igår :S Ciao!
 

Gårdagens Outfit

image384





Tänkte lagt upp Dagens Outfit igår, men glömde helt enkelt bort deet, såhär kommer den idag istället.



♥ Vitt linne - Vero Moda
♥ Svarta Shorts - Gina Tricot
♥ Silverhalsband - H&M
Inte med på bild:
♥ Silver ballerina
♥ Silverväska





9 Augusti

Vaknar vid 10 tiden. Och på morgonen tar jag det bara lugnt. Solar lite med, härligt. Solen har kommit nu igen :) Vid 5 kom Micaela hit en stund. Men vid halv 6 skulle hon hem och äta igen. Jenny kom då ungefär. Och vi gick senare ut för att möta Micaela igen. Tog oss en prommenad ner till stan. Sååå härligt väder ute. Verkligen jätte varmt och solen sken :) Vi gick förbi i stan och kikade i lite affärer men hittade inget spec. Gick och köpte oss glass och satte oss nere vid kanalen av avnjöt glassen i solen, härligt. Riktigt sommarväder, och det gillas :)

Vi gick vidare upp till Ida för jag skulle hjälpa henne gör tråta som hon skulle ha med till jobbet idag. Den blev riktigt fin faktiskt :) Vad halv nio var vi klara och gick utåt igen. Prommenrade lite överallt. Gick sedan för att möta Lucas föe Jenny skulle hämta sitt fritidskort. Sedan gick vi hem till mig. Tog det bara lugnt, kollade på lite roliga videos :P Ciao!

Liseberg

Gick upp vid halv nio tiden och gjorde mig iordning och fixade dem som skulle fixas innan jag skulle med bussen som gick 09.45. Hann med den som tur var. Mötte Jenny och Lucas på tågsationen vid tio och tio minuter senare gick tåget. var framme i Göteborg vid 11 tiden. Påvägen till Liseberg när vi satt på spårvagnen såg vi att det började regna. Och när vi kom av öste det verkligen ner :S

Gick in och köpte oss åkpass och så började vi åka direkt. Började med Lisebergsbanan, den är verklige såå roligt :) Vidare till Uppswinget, fick med Jen ny upp i den också. Hon vägrade åka den först men efter lite tjat från mig och Lucas åkte hon med. Skrek hela tiden haha :P Den var verkligen jätte rolig ju, härligt när man är sådör långt upp i luften, känns som man svävar :) Åkte lite till och så. Bla Höjdskräcken och Uppskjutet :) Regneade emellanåt men det gjorde inget. Åt emellan åkturerna. Och jag lyckades vinna stjärnvinst på Marabou. så jag fick gå runt och bära på den hela dagfen lång. Det var kul i typ 10 minuter sendan blev det bara jobbigt haha :P Dansade lite dansmatta grejs med, riktigt grym kände jag mig faktiskt, och det är riktigt kul med. Haha. man ser nog väldigt rolig ut måste jag säga :P
Åkte balder och spelade massa med. Jenny och Lucas vann stjärnvinst på kexchoklad. Och sen vann vi även varsin 1 vinst på Daim :) Gick vidare åkte massa. Och efter mycket tjat på Jenny fick vi tillslut med henne upp i Kanonen med. Och när vi stog där i kön så ser man "tåget" komma in och vem sitter inte där? Jo Niclas Alexandersson :) Jag kolla på han och sen sa till dem andra, jag bara könner igen honom, det är han vad heter han :P Och sen kom jag på så där stog jag, Jenny och Lucas och glodde haha :P Han kolla ner och smajla :P Han hörde nog vad jag sa, för ag är ju inte för tyst när jag pratar haha :P Synd.Och den var inte alls lika läskig som jag hade föreställt mig. Trodde den skulle vara jätte läskig, men det enda var i början när man hör hjärtslagen och på 8 skjuts man iväg i en väldig fart. När vi är framme igen säger Jenny, men den här va ju inte så farlig :P Fortsatte åka och spela och så :) Vid 9 började vi bli trötta i benen så vi bestämde oss för att ta tåget hem som gick 22.07. Jobbigt folk på tåget hem som tjötade och hade på dålig musik, såå jobbigt. Var hemma runt 23.00 Mamma kom och hämtade mig vid tåget. Somnade rätt snabbt för jag var ganska trött :S Hade det gör kul :) Ciao!
 
  



Kusten

Hade ställt klockan på halv nio. Men vem orkar gå upp så tidigt?!?! Inte jag, låg kvar en kvart, och det är faktiskt skillnad :P Gick upp och gjorde iordning mackor och det som jag skulle ha med mig till kusten. Gick ner till Hemköp på morgonen, köpte lite gott bröd och så. Kikade lite på TV i väntan på att Jennifer, hennes storebror, lillebror och mamma skulle komma. Vi åkte mot Uddevalla. Och var framme vid Unda vid 11 ungefär. Solning direkt :P Och ja så fortsatte dagen, sol, bad, sol, bad :P Siktgit gött. Och det var verkligen helt underbart väder :) Klarblå himmel med sooool :) Åkte därifrån vid halv sex tiden. Hem och duschade och åt och så. Upptäckte att jag bränt mig i ansiktet och baksidan av lårena :S Ajj.

Ida kom hit vid halv åtta. Vi cyklade ner till Jennifer och mötte upp henne. Och vi tog oss en prommenad runt kanalen och så. Hha, ingrodda i pårommenader :P Gick inmot stan och Ida gick hemmåt, men ajg och jennifer fortsatte våran prommenad till Hemköp. Handlades lite och sedan fortsatte prommenaden :P Efter ens tudn gick vi vidare hem mot Jennifer och jag cyklade hemmåt. Nu ikväll har jag bara tagt det lugnt. Trött och ja mitt ansikte är såå varmt, det riktigt kokar, men hoppas det gått över tills imorgon. För imorgon blir det Liseberg med Jenny och Lucas :) Ska bli riktigt skoj :) Åker tidigt imorgon bitti. Så snart ska jag lägga mig så jag orkar upp och inte missar tåget. Ciao!



6 Augusti

Upp och hoppa tidigt tidigt, mamma ringde vid kvart i nio, och vi bestämde att vi skulle åka upp till stuagn vid kvart över, men jag råkade somna om. Och vaknar igen när mamma ringer igen, så då var det bara upp och hoppa och skynda sig. Kom iaf iväg vid halv tio ungefär. La mig och sola direkt när vi kom upp till stuagn. Och där låg ag och pressa ett bra tag. Men tillslut blev det så himla varmt så jag gick ner till vattnet och la mig. Där fläktar det så det va gött :) Låg där en bra stund, riktigt härligt, sommaren är här. Äntligen, lite sen men ändå jätte Välkommen :) Gick upp oich åt och sedan tog jag mig enrunda med Hampus. Vid 4 tiden åkte vi hemmåt. Duschade och bara tog det lugnt. Och nu ikväll har jag och pappa varit ute och övningskört i ett bra atg. Varit överallt känns det som :P Ska läggamig snart tror jag. För imorgon ska jag upp tidigt. För då blir det kusten med jennifer och hennes familj. Härligt. Ska bli jätte varmt imorgon med :) Så det är härligt. Ciao!

image377  image378 image379
 

3-5 Augusti

Har varit lite dålig med bloggningen nu ett tag, men det är så fint väder, så man får verkligen passa på att vara ute. Och så är det inte långt kvar på sommarlovet heller :S Tråkkigt.

3 Augusti:
Riktigt härligt väder, så det var dags för solning . Riktigt härligt. Solade ett bra tag. Sen gjorde jag mig iordning och så. Vid halv fem tiden gick jag ner mot Jennifer, hade med mig Hampus, så jag det tog en stund, för han ska ju kissa överallt. Men var framme tillslut. Vi tog oss en prommenad och gick nere vid kanalen satt där en stund och pratade och Hampus badade med :) Vidare till Jennifer igen och tjötade. Prommenerade hemmåt och så. Tjötade med jenny ett tag i tel påvägen hem :P

Jag, Jenny och Micaela bestämde oss för att gå ner till Strandgatan och ta oss en fika :) Mycsigt. Fick bli en räksmörgås och ramlösa :) Gott det. Satt där en stund och bara tog det lugnt och pratade om allt möjligt. Gick oss en lite prommenad och sedan tog vi bussen hem till mig. Sjöng lite singsatr, alltid lika kul :) Sen kom även Anna med. Sjöng ett tag och tog sedan gick vi ner mot stan, gick förbi Jennifer, och där var även Ida, Emelie och Lovisa, så vi pratade med dem en stund och sedan gick vi vidare ner till stan. Gick runt och kikade lite och så, va inte så mycket folk ute faktiskt. Men men. 00.10 gick bussen hemmåt.

4 Augusti: Upp och hoppa vid 10. Idas pappa körde mig, Jennifer och Ida till Ursand. När vi kom dit var det molningt :S Tråkigt. Men det klarnade allt upp där lite senare. Bra det. Solade en bra stund, för vädret blev riktgit bra. Jag badade en gång med faktiskt, men det var verkligen kallt i vattnet :S När vi skulle gå nästan satte jag mig och och skulle klia mig på ryggen typ och så råkar jag komma åt bikinin så den knäpptes upp. Sååååå pjinsamt, jag skulle velat sätt min blick just då haha :P Det måste sett sååå roligt ut haha. Men det var riktigt pinsamt. Mamma kom och hämtade oss, eller ja jag körde ju, men iaf :P Åkte hem och åt ochså tog det lugnt.

Jag, mamma och Hapus gick en prommenad ner till stan. Gick upp till Ida, och vi var hemma hos henne en stund. Sedan gick vi mot bussen. Men självklart missade vi den. Gick till videomi x och sedan fick vi springa för att inte missa nästa buss. klntar :P Hem till mig en stund, sedan gick vi ner mot staden. :P Stannade till vid kanalen och tog massa kort :P Vidare på våran prommenad och stannade igen haha satt och tjötade. Jag tog bussen hem vid tio över tolv.

5 Augusti: Klockan stog på 09.30, upp och hoppa. Och ja, jag trodde det skulle vara fint väder ute idag. Dem hade faktiskt lovat det. Men iaf, gick upp och packade lite grejer. Halv elva kom Jennifer och sesan kom Ida och hennes pappa och hämtade oss. Körde upp oss till min stuga. Och ja vi trodde självklart att vädret skulle klarna upp. Dem hade ju faktiskt lovat jätte bra väder idag. Men blev inte så. Vi tog oss en runda. Sedan blev det grillning, hamburgare och korv :) Riktigt gott. Spelade även lite krocket, behöver jag säga vem som vann!?! Jag, haha. Grattis till mig haha :) Blev även lite plockepinn spelning, sånt där stort :) Men vi gav upp, för det va fööör tråkigt. Vi gick faktiskt och plcokade lite hallon, och blåbär. Blev en hel del faktiskt :) Åkte hemmår vid 5 tiden.

Hem till mig, Jennifer skulle låna lite kläder till vkälen eftersom hon skulle ut :) Jag packade lite och så. Jennifer åkte hem vid 6 ungefär. Och jag fortsatte packa. Och sedan gick jag och Ida bort till pappasen en snabbis jag lämnade mina grejer och så. Cyklade ner till stan och mötte upp Emelie. Vi prommenarade längs kanalen och köpte med oss lite gott och satte oss nere vid kanalen, massa prat, som vanligt :P Där satt vi i ungefär två timmar. Jag cyklade hem vid kvart i tio tiden. Upp till mamma en snabbis och hämtade lite saker, och sedan till pappa, så nu har jag packat upp och så. Lite jobbigt att packa, packa upp varje söndag, men så är det, tyvärr :S Ciao!
Jessica fyller ju 19 år idag. Garattis :)



Bild 1: Plockepinn :) Bild2: I sad jump!! :P Bild3: Hoooopppa!! Bild4: Das krocketspelare. Bild 5: Här spelas det krocket. Bild 6: Grillmästarn :) Bild 7: Ida in action :P Bild 8: Jag vid vattnet :) Bild 9: Jenny på Strandgatan :) Bild 10: Jag in action :P Bild 11: Jag, Strandgatan. Bild 12: Micaela strandgatan :) Bild 13: Här är resultatet av grillningen när jag smet iväg en snabbis och gav ansvaret till jennifer och Ida :P Bild 14:  Yammi!! Bild 15: Bllåbär Bild 16: Här spelas det :)


1-2 Augusti

1 Augusti: Mamma, pappa Linda och Mormor skulle åka till Ullared, så ja jag följde med. Där är det verkligen inget att ha tycker jag. Men följde med ändå. Fick med mig en Neccesär, ansiktsmask och lite smått hem. Jag körde både dit och hem :) Var hemma igen vid 4 tiden, och då tog jag det bara lugnt. Vid fem kom Jennifer upp en snabbis ioch tjötade lite innan hon skulle iväg till Moe. Somnade till en halvtimme och vaknade igen vid sju, och då var det snabbt upp och hoppa och sedan tog jag bussen ner till Ida. Gick upp till henne en stund, och sedran skulle hon möta Emelie och lämnmna fritidskortet så vi passade på att gå till Hemköp med. Köpte gott bröd :) Sedan upp till Ida igen. Vi hade tänkt kolla på Beyond The Break, men det va tydligen inte längre :S Va något annat tråkigt :S Satt och tjötade. Vid nio började What About Brian så då kollade vi på det :) riktigt bra tycker jag :) Tog bussen hem vid kvart i elva.

2 Augusti: Vaknade vid nio först av att telefonen ringer, menorkade inte svara och somnade om igen. sen vaknade jagigen en och en halv timme senare. Gjorde mig iordning och vid 1 kom mamma och hämtade mig, Åkte ner till stan och kollade lite. Och sedan ut till siba. Fick med mig underkläder hem. Kom hem och åt och sen var det iväg igen. Pappa kom och hämtade mig och vi åkte till farfar och Margit, för han fyller år idag. Grattis farfar :) Fikade och så :) Vid kvart i 6 åkte vi ut till MAXI en snabbis och sedan hem. Vig halöv sju cyklade jag iväg till träningen :) Jympa, roligt :) Skyndade mig hem och mötte Ida och Jennifer. Sjung singstar nu ett bra tag, och Ida gick hem för en halvtimma sen ungefär, men Jennifer är här nu hon kollar på någon tråkig film haha :P Hennes bror kommer och hämtar henne vid tolv. Ciao!

På söndag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 18 år :) Inte långt kvar nu faktiskt.