Fredag-Söndag

Fredag: Upp och hoppa vid halv åtta tiden, stressade verkligen till skolan för jag skulle hinna, trodde vi började kvart över åtta. (Vilket ioförsig alla trodde) Men började halv nio, och då var det dags för matkultur, skulle bara ha teori så ja det var lugnt. Gick igenom matlagar hej vilt bland alla religionerna igen, som vi redan har gjort på religionen, men ja repetition är alltid bra, för nu har vi ju prov i det på torsdag med. Hade lunch vid elva. Och sedan tillbaka till arbetet igen :P Ja var klara runt kvart i ett, håltimma då, så mötte Carro och vi satt och tjöta ett tag tills det var dags för letkion igen. Drycker sista lektionen en fredag, jaja, men det gick allt bra, svarade på frågor och sånt på systembolagets hemsida :P Slutade vid tre.
Jag och Jenny gick hem till Micaela, tjötade om allt mellan himel och jord.  Vid halv 6 kom Emelie och då åkte dem vidre ut till Överby, och jag gick hemmåt. Jag och mamma gjorde iordning lite mat, och sedan tjötatde jag även i telfonen sett bra tag, tog ju en studn innan vi kunde bestämma vad vi skulle göra.

Men iaf cyklade ner till Jennifer vid 8 tiden, eftersom inte bussen kom :(Där var även Carro så vi kikade på idol. Mina favoriter har gått vidare :D Efter det började vi göra oss iordning och vid tio tiden gick vi mot stan för att möta Amanda, och sedan vidrae till Olerys, lite krongel innan vi kom in, Vakten frågade Carro om det var hon på sitt eget lägg, och sen är du säker på att det är du. Men kom in tillslut iaf. Inte så mycket folk ute faktiskt, tråkigt det. Men mötte Mikaela, Sara och Linnea och satt och tjötade ett bra tag. Och helt plötsligt hör vi hur någon hulkar sig, och på bordet bakom sitter det en kille och spyr i ett glas. Fräscht säger jag bara NOT. Men iaf drog oss hemmåt vid kvart över ett, då kom mamma och hämtade mig och vidare hem.

 

Lördag: Var otroligt trött när jag vaknade, första vknar jag av att jag får sms, somnar om en halvtimma och sedan vaknar jag av att det ringer, somnar om och vaknar ännu en en gång vid 11 av att Jennifer ringer och väcker mig, fyy, haha :P  Men fick iaf dra mig upp ur sängen och göra mig iordning. Jag, mamma och pappa skulle iväg och handla. Först målarboden för att köpa tapeter och sedan godisjätte för godis :D Och sedan Willys. Hemma vid halv 4 tiden. Så var det att snabbt slänga ihop Cheescaken och in i frysen med den. Grejade iordning lite annat. Blev lite stressigt där på slutet men jag han väll nogorlunda i tid iaf. Micaela kom först och sedan Anna, Jenny och Sen Carro och Ida. Blev välkomstidrink :D Väldigt god om jag får säga det själv ;) Blev middag och det var med gott :D Det var ju tur det :D Efterrätt cheesckae, jag bara älskar cheesckae, det är så himla gott, jag var nog den som åt mest haha :D Sedan blev det godis och chips och gott :D Gödning på G :P Gick och hämtade singstaret hos pappa så det blev mycket sjungade :D Som alltid när vi är i faretn med Singstar, låter nog oerhört bra :D NOT! Bestämde oss för att gå ner till stan en sväng dem andra gick hemmåt men jag och Ida tog oss en cykeltur genom stan haha. Måste sett så mobbat ut haha :P Men kul var det iaf. Gick hem till Ida en stund och sedan cyklade jag hemmåt.



Fråga mig inte vad jag gör,
stretching kanske :P

Söndag: Vaknar vid tio, rätt trött men läste faktiskt lite i svenska boken som jag ska ha läst ut snart, och den är faktiskt rätt bra ändå :D För att vara en gammal bok från jadu, jag vet inte när "Den gamle och havet" heter den :D Låter inte så rolig kanske, men det är den faktiskt :D Sen satte jag och mamma igång och började tapetsera, gick riktigt bra, kanske ska satsa på att börja tapetsera istället, Och när mamma kommer från köket och går in i mitt urm så halkar hon och ramlar på golvet, och jag börjar natruligtvis gapskratta för det såg otroligt roligt ut :D Gick bra som tur va. Men sedan när jag skulle sätta upp bården så slog jag i huvudet i en vass kant, och då passade mamma på och skratta minsann, hämnden är ljuv :P Så där fick jag tillbaka, Mammas ord: Ja Elin, nu fick du tillbaka för att du skrattade åt mig, haha :D Iallafall tapetseringen blev bra, och sedan var det bara att börja flytta allt och så. Riktigt nöjd med mitt rum faktiskt, blev riktigt bra :D Nöjd :) Tog hela dagen att greja på rummet och så. Har inte hunnit med så mycket mer. Eller jo pluggat har jag faktiskt gjort med. Tog ett bad förut med, ansiktsmask och en kopp te :D Härligt det. Men snart blir det sova. Skola imorgon igen. Ciao!

Torsdag

Redan torsdag, veckan har verkligen gått snabbt, tycker inte det var längesen som det var söndag, bara fyra dagar men ändå. Dagen idag har iaf varit lugn. Men försov mig imorses, vaknade halv nio och började tjugo i, så det var bara att hoppa i några kläder och sedan skynda iväg till skolan. Bara en lektion idag med, Religion i en timma ungefär. Och natruligtvis var jag onödig och kläckte ur ig, Gunnel ska vi ha prov nästa vecka, för det står på provschemat? Hon funderar ett tag, mja, nej, eller jo det kan vi ju ha, vi kan ju ta på dem där matreglerna som ni håller på med nu. Såååå onödigt varför skulle jag ställa den frågan för? Så ja, u har vi prov att göra nästa vecka i religion :S

Slutade vid halv tio, jag och Jenny gick snabbt till Hemköp, och sedan gick jag hemmåt. Satte mig och läste lite i svenska boken, och så har jag även pluggat teori. Massa teori. Det närmar sig, men tänker inte säga när det är men snart, snart :P När mamma kom hem från jobbet äkte jag, mamma och mormor vidare ut till Överby. Fick köpt mig min efterlängtade långa gråa stickade kofta med stora knappar :D Yees, äntligen hittat en som jag vekrligen blev nöjd med :) Och bara 300 på HM, fynd :D Fick även med mig ett sidenband till en anna stickad kofta. Ska byta ut det gråa som är i mot vitt, kan bli fint tror jag :) Nu sitter jag här och ska läsa ännu mer teori. Och vid fem över sju kommer Micaela och vi åker vidare till friskis och möter madde och sedan blir det ett Danspass, inte varit på det iår faktiskt. Nytt för i år på Friskis och Svettis Trollhättan, men har missat det varje gång det varit :S men idag ska jag iaf prova på det :) Men nu får jag ta och sätta igång med teorin så jag hinner plugga innan jag ska iväg. Ciao!


Elin Kling!


Fin, fint det här tycker jag, skulle inte tacke nej till det hon har på sig.
Vad tycker ni?

Onsdag Eftermiddag/Kväll

Ja, när mamma kom hem åkte vi direkt och åt tacotallrik, för vi båda var verkligen hungriga. Och jätte gott var det. Åkte sedan en lite sväng lite överallt. När vi precis kommit innanför dörren hemma ringer pappa. Ni måste komma och hämtade oss, bilen har stannat. Pappa skulle hjälpa Margits syster med bilen och det var tydligen helt slut. Gick inte att starta den, eller jo, men den la av lika snabbt igen. Så det blev att vi fick åka dit och starta upp den så att säga. Sen vidare till bilverkstaden. Så nu står det där. Åkte och handlade och sedan hem igen. Jennifer kom hit vid 6  tiden en stund. Jag slingade håret (utväxten) och tjötade :P Vid halv åtta skulle hon åka iväg och möta Moe. Kikade Idol mattias gick inte vidare bland dem två första till final hur kan det vara sant? Men jag hoppas och tror att han är en av den tre som man får reda på på fredag :) Daniel la ju en bra kommentar om Andreas. "Du ser ut som Idol Olas snygga storebror, hur det har gått till har jag ingen aning om!! " Kikade även Top Model, när man är med i en modelltväling, får man ju vara berädd att klippa sig, man kan ju inte bara stå där och vägra, tyckte det var helt rätt att hon fick åka hem. Hon valde ju själv stanna kvar och klippa sig, eller åka hem och inte klippa sig, och hon valde ju att åka hem så. Blev ingen träningen idag, var för trött. Ciao!


Onsdag

Klockan stog egetligen på 07.15, men jag klickade hela tiden, och gick inte upp förräns vid 8, och då blev det stress. Men han till skolan i tid iaf. Första och enda lektiopnen för dagen var Drycker. Därvi provsmakade lite olika vatten :D Efter ett tag blev man väldigt mätt på allt, och allt smaka typ likadant. Fick smaka på s perrier, och det var verkligen ingen höjdare, det smakade typ bara flour :/ Usch, usch. Slutade efter den lektionen så då gick jag hem segade och sedan vid halv tolv gick jag och mötte Jenny och Anna och vi gick och åt i matsalen. Och nu har vi hållt på med projektarbete lite. Sen är det även två Italienare här så dem hade med sog någon video eller nått från när det va Bartendertävling förra året i Italien. Kul att titta :) Men nu ska jag dra mig hemmåt igen. Plugga teori, sen blir det tacos tallrik på Beirut med mamma och efter det träning. Och sen idol :D Ciao!

Mattias


Verkligen ett bra framträdande av Mattias i måndags :D Vad tycker du?

ROSA Plattång

Rosa plattång, vad jag velat han en sådan. Kikar in på Amandas blogg och hittar den här. Det är ju nästan så att jag vill klicka hem den direkt :) Och 10 kr går ju till Bröstcancerfonden med, jätte bra. Har letat efter en ross plattång ett bra tag men fick bestämt nöja mig med min röda när jag inte hittade någon.


Tisdag

Jaa, en väldigt jobbig dag i skolan idag, NOT! Har bara hat en lektion idag. Och det har varit gympa, och där var det orintering, jag Jenny och Johanna gick runt och vi hiattade alla, verkligen så svart, hehe Inte :P iaf första och sista lektionen. Gick hem och dushcade och gjorde mig iordning, och sen vdi tolv mötte Jag Jenny gen och vi gick och åt. Sen började vi greja med projektarbetet. Man får greja med det varje dag nästan så man inte kommer efter med det. Väldigt viktigt faktiskt :) Den andra gick vid sisådär 1 tiden för att ha Engelska, men det har inte jag valt så har inte det. Satt och tjöta med Emelie och Ida ett bra tag och vid 2 gick jag hemmåt.

Nu ska jag snart sätta igång och laga lite mat, och efter det blir det Teori plugg. Sen träning Medel 75 idag. Och efter det kanske åker jag till Carro och kikar Idol och Desperate Hopusewifes. Men det beror på för hon är ju fortfarane sjuk :( Så ja får se hur det blir. Men nu måste jag börja med maten så den är klar när mamma kommer :) Ciao!


Träning och Idol!

Jag mötte Jenny på stan och jag var en aning försenad, men skjutsade henne bort till träningen iaf. Var helt slut typ när jag kom fram, typ ingen luft i däckena, och cykeln är inte den bästa. Men iaf träning blev det :) Medelpass idag. Skippade avslappningen och skjutsade Jenny ner till stan igen för hon skulle ta bussen. Sen cyklade jag hemmåt kikade Idol och ja Mattias gick viadre. han är verkligen min favorit :) Han sjunger som en gud, och har sån utstrålning. Helt klart min favorit. Ciao!

[Bild: Mattias]


Mååndag

Riktigt segt att komma upp idag faktiskt. Men tillslutså. Cyklade ner för att sätta upp två sista tider på körskolan, men fullt :/ Men som tur va så fick pappa tag på en tid lite längre fram som tur var :)
Cyklade tillbaka till skolan, och första lektionen var Drycker. Där pratade vi igenom kursen och så, eftersom det va första gången på den kursen då :P Efter det religion och där satt vi och skrev grejer från bibeln oich koranen, och ja det tog sin lilla tid, det är ju inte var dag man sitter och slår upp i bibeln och så menar jag hehe :P Sen var det lunch. Sen var det en gubbe som kom och pratade i ungefär två timmar. Så ja det blev rätt segt där på slutet :/ Men ja det var rätt intressant iaf :) Efter det Gastronomi och då var det samma där gick igenom lite grejer och så, skrev förslag på vad vi vill göra och så. Sen var det sklut för dagen. Och tur var väll det, för jag var så himla trött där i slutet av dagen. Gick hem och då hade mamma gjort iordning mat så det blev middag, sen satte jag igång med teoripluggandet, så det har jag hållt på med ett tag. Och snart bär det av iväg till träningen, ska möta Jenny på stan och sen cyklar vi iväg vidare till träningen. Ikväll blir det även Idol och dem hade tydligen gjort någon tabbe om vem som gick vidare och så. Men a. Och efter det var det ju nått om Victoria Beckham så det får man väll kika. Men nu måste jag skynda mig iväg till träningen. Ciao!

  

Söööndag

Det här måste ha varit den segaste söndagen på länge. Har varit otroligt trött idag med.

Vaknade vid tio iaf gick inte upp förräns vid elva ungefär. Och vid halv tolv tidne åkte jag och pappa iväg till farfar och Margit och åt middag :) Där var vi en stund och sen skulle pappa till Apoteket så då körde jag dit, sen skulle jag byte ett par strumbyxor, så då fixade vi det med. Sedan hem och idag har jag bara tagit det lugnt som aldrig förr. Även pluggat lite teori. Packat och så. Mamma var här en stund förut med :) Även lite telefonpratande, som alltid :P Och snart ska jag dra mig bort till henne. Inte så mycket att skriva idag faktiskt :P Ciao!

Lördag Kväll

Mötte Micaela vid busshållsplatsen och sen mötte vi även Emelie på bussen, vidare ner till stan för att möta Jenny. Vi gick vidare till bion och fixade biljetter och så, men det tog en stund, för fösrt ville inte Jennys kort funka så fick gå och ta ut pengar, och sen funka inte mitt heller, men tillslut så :) Vidare tll vdeomix och matmor. Tillbaka till bion köpte popcorn, yammi! Bions popcorn är så goda :D Haha. kikade p filmen "Supersugen" hette den.Och den var allt bra. Det var ju inte den bästa filmen jag sett. men inte heller den sämsta. Så ja :) Pappa kom och hämtade oss vid kvart över elva, och vi körde hem dom andra och sedan vidare hemmåt. Var verkligen hur trött som helst när jag kom hem. La mig på sängen och kikad eite på TV men skulle gå upp sen igen. men jag råkade visst sommna. Ciao!

Lördag förmiddag/eftermiddag

Jag och Carro tog bussen ut till Öveby 12.18, men bussen blev en aning försenad, kom ite iväg i tid och sen var det broöppning med :/ Men tillslut kom vi iaf ut till Överby, kikade runt lite snabbt i affärer och så. Och vid 13.00 var det dags för Danny att inte scenen :D Så himla bra var han och jag fick många bra bilder :)
Efter att vi kollat på Danny, fortsatte vi kika lite i affärer. Och jag fick med mig ett par stövlar och ett parstrumpbyxor hem. Fick skjuts av Carros mamma hem. Ikvöll blir det bio med Jenny, Micaela och Emelie. Supersugen eller nått hette den tror jag. Ciao!

  Sista kortet :D Ojojoj säger jag bara ;)

Lördag morgon- Träning

Ja, är nästan precs hemkommen från ett jympapass. Hade ställt klockan på halv nio men znoosade och gick upp vid 9, då var det snabba ryck, i träningskläderna på cykeln och lurarna i öronen och iväg till träningen. Bas/Puls blev det idag. Det är två gubbar som brukar prata med mig och Carro på träningarna ibland, och idag kom den ena frsam. Hej, vart har du din kompis? Jag bara hon är sjuk gubben igen: Jasså, det va ju inte bra, men det är ju tur att du är här ialafall. Det roliga är att det är alltid jag och Carro som tränar, och så möter vi ofta dem haha :P Fick mig ett gott skratt där på morgonen.

Vidare hem och nu har jag duschat och hunnit prata i tel en stud. Ska göra mig iordning nu, och sedan vid tolv möta Carro och vidare ut till Överby för att kika på Danny och sedan kika i affärer med :) Men nu måste jag og Hurry up! Ciao!
 

Danny

Danny
Bara för att Danny kommer till Överby imorgon.
Jag och Carro ska faktiskt dit imorgon :) Haha.

Fredag

Äntligen fredag och helg :) Ville verkligen inte gå upp ur sängen imorses nr jag vaknade, var så himla trött. Men som vanligt var det bara att pallra sig upp och göra sig iordning. Dra sig mot skolan vid si sådär tio över åtta. Första lektionen var Religionn, där vi gick igenom läxan och så. Sedan lite håltimma, och efter det Svenska lektion. Läsa i boken som vi just nu läser i Svenskan. Jag läser "Den gamle och havet" Faktiskt rätt bra bok ändå :) Skoldagen var slut vid halv elva. Jag och Jenny gick till maten, vi kör ju VIP vägen så vi kommer in föra alla andra haha, syn där :P Satt kvar en bra tund och då kom även Jennifer och sen också Micaela, Johanna och Madde. Så vi satt och tjöta ett bra tag i maten. Men vid tolv tiden skulle jag och Jenny egentligen fixat lite recept till projektarbetet, men istället hittade vi massa andra god recept, så ja, det blev inte så mycket gjort av projektarbetet Hehe :P

Gick hem vid 1, först till mamma en snabbis och sen vidare till pappa. Grejade ordning lite här hemma. Och vid kvart över två kom pappa och hämtade mig och vi åkte vidare till stugan, lite övningskörning, det är bra det, även fatst jag alltid kör när vi ska ut med bilen, men iaf :P En snabbis till stugan och sedan vidare till Överby, pappa skulle kika nått där. Och herregud vad det har regnat idag :/ Precis hela dagen, tråååkigt.

Var hemma igen vid 5 tiden. Då blev det telefonpratbning ett tag, och sedan gjorde jag iordning tacos. Och vid sju tidn mötte jag Carro, Ida, Emelie och Sofia vid videomix. Vi gick seda vidre för att möta Mikaela och Alicia, och sedan upp till Emelies systers lägenhet. Där vi kikade Idol och tjötade. Och vid 23 började ju "Saw" Har aldrig sett någon utav dem filmerna. Men den här var ju riktigt läskig. jag började verkligen skrika, Ahhhhhhhh, haha :P
Vid tolv drog vi oss kot stan och pappa kom och hämtade mig hos Carro. Är väldigt trött. Men änså sitter jag här. Så nu blir det sängen. Ciao!

OLA :D


Här har vi honom :) Den här låten är verkligen så himla fin.
Får gåshud varje gång jag hör den, lyssna på texten.
Så underbart fin låt.

Jobb, jobb jobb i skolan :D

Jenny kom vid 11 tiden och då gjorde vi klart det sista på presenten. Vid halv tolv gick vi till skolan och mötte Micaela, Emelie och Johanna. Vi gick och åt i maten och sedan gick vi upp till Media och fikade lite, Johanna hade bakat god kladdkaka :)

Vid ett tiden tog jag och Jenny bussen ut till siba och kikade lite grann, IGEN :P Lämnade tillbaka strumpbyxorna som jag köpte dagen innan. var inte nöjd med dem, så det blev att jag lämnade tillbaka dem. Kikade vidare i lite affäre, mötte även Sara som va på siba. Tog bussen hem vid halv 3 tiden. Fortsatte kika i stan en stund och sedan tog vi bussen till skolan igen :) Satta och tjötade med Malin och sara en stund innan vi började vid 4.

Då var det in i köket och börja laga mat. Jag och Jenny hade hand om fisken, ännu en gång haha, variation NOT :P Hade ju lite att göra så dennan gången blev det inte lika segt som förra. Och vi har verkligen kul när vi är där haha :D Var ju lite vattenkrig där emellanåt, dennna gången mellan mig och Max :P Fick sluta vid kvart i tio. Då nvar det hemmåt. Kikade Idol när jag gick och la mig som jag hade spelat in, och Matthias är vidare :) Yees, han är en riktigt sjönsångare ;) Ciao! 
image418

Torsdag

Vaknade vid nio tiden, och var inte alls så trött faktiskt. Skönt det. Ska snart börja göra mig iordning. jenny kommer vid 11 och då ska vi iväg till skolan och möta Micaela, Emelie och Johanna, för Emelie fyller ju år idag :) Grattis!! Så då blir det fika och lämna presenter, eftersom vi inte kan göra det ikväll. För ikväll ska vi jobba kväll i skolan så då hinns det inte med :/ Så vi får ta det på lunchen. Men nu måste jag skynda mig. Ciao!


HM Kollage

123375-415

Lite godsaker jag hittade på HM :)
Vad tycker ni? Pumsen får vara med ännu en gång ,)

Onsdag - Studiedag

Regnet har bara öst ner hela dagen. Tråååkigt.
Tänkte sova ut riktgit länge imorses.
Kollar på klockan när jag vaknar och den är halv elva. Fick sova ut lite. Härligt det :) Låg kvar och drog mig till kvart över elva. Sedan hoppade jag in i duschen. Gjorde mig iordning och mötte Micaela vid banken vid 1 tiden. Vi tog bussen vidare ner till stan och sedan ut till sib. Mötte upp Jenny där och vi började våran färd på att leda present till Emelie som fyller 18 imorgon :) Kikade i lite affärer. Hittade en jätte söt klänning som jag köpte :) En svart finstickad med två fickor fram :) Gick vidare och hittade lite presenter till Emelie. Kikade runt i affärerna ett bra tag, och hur många gånger var vi inte på HM hehe :P  Men iaf vi hittade present iaf. In på HM en sista gång och då hittade vi oss lite var som skulle provas. Jag provade lite kjolar och så :) Fick med mig en fin hem faktiskt :) Inte mycket för kjolar. Men kan se den här med ett par fina stickade strumpbyxor och vitt upptill :) Snyggt :) Men vad upptäcker jag när jag ska betala? Vart är min andra påse med klänningen? Köpte mig min kjol och sedan var det bara att gå runt överallt där vi hade varit. Först provrummet och frågade om den var där men icke, vidare till andra huset ochj frågade där. Tänkte en gång innan jag gav upp, jag kikar i provrummet en gång till. Och ajg har aldrig blivit så glad över att se en HM påse :D För ja där hängde den :) Som tur va, fick ju oanik, ärligt orka köpa en ny klänning och sen tappa bort den, inte ens ha fått prova den. Men iaf fick med mig den hem och det är jag glad för :)

Pappa kom och hämtade oss och vi körde Micaela och Jenny vidare ner till stan för dem skulle köpa kort. Sedan fort vidare hemmt jumpade i träningskläderna och sedan iväg till träningen Medel/Puls idag. Sedan hem igen. Och nu på kvällen har det blivit lugnt. Kikat Idol, Greys Anathomy och Top Model så det har blivit en riktigt TV kväll. Skönt det med ibland :) Ciao!

Tisdag Kväll

Hittade ingen TV som jag fastande för idag. Så får kika vidare och se om jag hittar någon :) Blev lite stressigt där var hemma vid fem, fem över fem. Så fick skynda mig att hoppa i träningskläderna, coh sedan snabbt cykla iväg till träningen. Och han som tur var. Men det var rätt mycket folk idag faktiskt. Efter träningen blev det hem snabbt och duschade och så. Sen gick jag och mötte Jennifer och Carro, först in på Hemköp och sedan hem till mig, åt kvällsmat och har kikat på Idol och Desperate Housewifes. Vid kvart över tio kom Carros mamma och hämtade dem. Så nu har jag bara segat och kikat lite på TV :) Och snart blir det väll läggdags. Studiedag imorgon, och då blir det att plugga körkortsteori, och köpa present till Emelie, sen ska jag även hinna med och träna och senare på kvällen blir det nog film :) Ciao!


Tisdag

Klockan stog på halv åtta, men jag orkade verkligen inte gå upp som vanligt. S jag låg kvar och drog mig och råkade somna om, och vaknar igen tio över åtta. Hjälp jag börjar halv nio. Men hann gjorde jag som tur var. Hade hand om fisken idag igen då :P Gick riktigt bra faktiskt. Sen efter vi var klara i köket satt jag och Jenny oss och skrev Projektrbeskrivning. Sen satt vi ocg tjöta med Jennifer en stund med. Men vid tre tiden drog jag mig hemmåt.
har ätit och så nu. Och snart ska jag och pappa åka och kika på en ny TV till mig .) Sedan blir det träning. Ciao!

Utmaning

Carro utmanade mig att göra den här utmaningen:
Utmaning: Vilka är dina favoritprodukter?
Svara på frågorna och så ska du även lägga in bilder på några av produkterna.

Favorit schampoo: Sunsilk  Daring Volume
Favorit duschkräm: Ldb Peeling
Godaste bodylotion: Ldb Vitaulixing Silk
Dina två bästa/favorit sminkprodukter: Loreal Mascara Telescopic Clean Definition IsaDora och Tripple Eye Shadow
Hårprodukt du alltid använder: Sunsilk Lively Blondie (Leave In kräm)
Ett personligt tips på en skönhetsprodukt: Garniers Dagkräm PureA, jättebra kräm och ett stort plus ör den underbara doften.
Favorit parfym: Escada - Sunset och Paris Hilton - Heiress 
Favorit nagellack: Mavala, helt klart! Finns i så många underbara färger och är billga så det är bara att köpa massor av dem :)


Lista

Listan har jag tagit hos Emelie
1. Vilken tidning läste du senast?

Cosmopolitan
2. Vad står det i ditt äldsta sms?
"Tjena Cooling :) Vad gör du? Puss"
3. Vad står det i ditt nyaste sms?
"Hej Gumman, det gick bra....är det inte det ena så är det det andra. Puss
4. Vilken är din favoritparfym?
Förtillfället Paris Hilton Heriess
5. Vad har du på dig nu?
Gråa mjukisar och student 2008 tröja :D
6. Har du IG i något ämne?
Nej.
7. Är du beroende av något?
Tuggumi
8. Vad är ditt favoritgodis?
Geisha/Polkagrisar
9. Vad har du haft för djur?
Hund Hampus :)
10. Vilken bok läste du senast?
Jadu det va ett tag sen i skolan "Doktor Glas"
11. Vad såg du på tv/film senast?
Se upp för dårarna och  Them
12. Hur många par skor har du?
Jadu vem orkar räkna :P
13. Vad ser du om du tittar uppåt?
Ett vitt tak

 

Måndag - Mössprovning

Sovmorgon idag, gud så skönt :) Har inte haft min måndagssovmorgon på väldigt länge (Körlektiuoner dem andra gångerna) Men idag sov jag ut riktigt, härligt det :) Gick till skolan vid  kvart över nio. Svenska första lektionen. Och på något sätt lyckades jag tappa bort min mobil. Jag va så säker att jag hade lagt den på bänken i salen men sen gick vi till datasalen. Och sen när jag kommer tillbaka får jag panik av att jag inte hittar den. Springer runt och letar överallt. Hittar den inte. Kollar i darasalen, men där var den ite. Jenny ringer min mobil, men ingen svarar. Men som tur va så hörde Johanna mobilen och den låg i datasalen, under tangentbordet. Hur lyckas jag? När momilen ringde fattade ingen i datasalen va det va, ringer datan typ, men ja som tur va så hittade jag den :)
Nästa lektion, religionskunskap. Fick göra lite frågor och så. Sen var det lunch dags. Och efter det Alkoholhantering.Och sen vid 1 var det mössprovning. Jätte klu att få prova stundemössorna och beställa vad man ska ha och så :) Så det blev allt en hel del grejer :) Bla ett guldigt överdrag till mössan :) haha riktigt coolt, :P Mentorstid sista lektionen.

Jag och Jenny gick hem till mig en stund och sedan kom pappa och vi åpkte ner till banken. Jag har lyckats göra sönder mitt nya bankomat kort. Beställde ett nytt i måndags för att det va sletet oich nu har det gått sönder. SÅ ja, det kommer ett nytt om några dagar. hur ska det här gå :P Släppte av Jenny och sedan vidare ut till MAXI för att hanlda. Och nu är jag hemma igen. Ska snart hoppa i träningskkäderna och cykla till träningen. Hörs sen. Ciao!
image414











T-shirten vi fick idag :)
 

Söndag

En väldigt seg söndag, men det är så dem ska vara :) Vaknade först vid halv tio, men kollade bara på klockan och sen somnade jag om igen. Vaknar halv tolv igen.  Sätter på TV och där är Idol, ligger och kikar på det ett bra tag. Och drar mig inte upp ur sängen förrän vid 3 tiden. Gick upp och lagade lite mat. Vid 5 tiden åkte jag och ammma ut och övningskörde. var ute en stund och körde lite överallt så. Vid åtta tiden gick jag bort till pappa, och som tur var så hade jag redan fått bort det msta av det jag skulle ha med mig, så inte lika mycket att bära som det brukar. Skönt det :) Bara tog det lugnt på kvällen och så. Ciao!

"Them" och "Se upp för dårarna"

Jag och mamma gjorde iordning tocos och åt :) Yammi!! Alltid lika gott med tacos, och man tröttnar aldrig på det. Vid fem i halv sju tog jag bussen ner till stan och mötte Emelie, Carro, Ida och Sofia på Videomix. Det tog ju en studn för oss att välja vilka filmer vi skulle ha. Men tillslut så kunde vi iaf välja. Och det fick bli "Them" och "Se upp för dårarna" Såg skreäckisen först, och den var riktigt läskig faktiskt. Alla satt och gömde sig bakom varsin filt hehe. Hur kan så mycket hända i en film på en timma och 14 minuter som i den filmen. Det hände verlkigen saker hela tidne. Usch jätte läskig film, och jag som nästan aldrig vågar se skräckisar, så rädd jämt hehe :P Efter en stund kikade vi på den andra filmen med Och den vari ritgit bra, haha Så kul "Se upp för dårarna, dårarna stängs" Det var iaf min replik för kvällen som jag drog om och om igen :P Efter filmen åkte Sofia hem. Tjötade och bara tog det lugnt. Jag somnade nästan flera gånger va så himla trött. Efter en stund åkte Emelie hem och vid 2 kom mamma och hämtade mig. Gick och la mig dirket. Och somnade bums. Ciao!

 

Lördag

Vaknar av att klockan ringer halv nio. Funderade på om jag skulle dra mig till Friskis för ett träningspass. men somnade om och vaknar 9 igen, och skyndar mig att hoppa i träningsklöderna och cykla iväg. Skönt att ha tränat och vara klar vid elva tide. Då har man hela dagen framför sig. var hemma från tröningen vid kvart i elva. Hoppade in i duchen och gjord mig iordning snabbt. Gick bort till Micaela och hjälpte henne färgs sitt hår. Och sedan kom mamma och hämtade mig och vi åkte vidrae ut till Överby. Fick köpt mig en pyjamas solpuder. Men inget mer :(
Hemma igen vid tre tiden. Och nu har jag bara tagit det lugnt. Hörs senare. Ciao!


Fredag

Vaknade vid halv åtta tiden av att morfar kommer och hämtar Hampus och frågor honom vad klockan är han säger halv sju. Men jag va så säker på att den var halv åtta, men jag tyckte ju detva bra om den skulle varit halv sju för då skulle jag fått sovit en timma till, men nej så va inte fallet. För klockan var halv åtta. Så det var bara att göra sig iordning och vid kvart över åtta gå iväg till skolan.

Nästan alla i klassen var där när jag kom, för det skulle ju bli skolfotografering. Men vi fick vänta en stund på Jenny för hennes buss va försenad, och hon han precis tills vi skulle ta klasskortet. Sedan var det dag s för dem enskilda kortena. Gick snabbt och bra. Sedan liten rast och sedan Svenska lektion, och efter det slutade jag. Men jag, Jenny, Annaoch Sabajet gick till matsalen och åt. Och där blev vi kvar ett bra tag. Satt nog där en timma haha. Sen gick jag och Jenny och fixade lite recept till vårat projektarbete. Gick sedan hem och då bara öste regnet ner ute. Usch usch. Men det var bara att trava hemmåt. La mig och skulle vila en listen stund och vaknar halv fem :O Hade vistt sovit i två timmar. Men det var skönt att vila upp sig.

Vid tjugo över 6 åkte jag och pappa ner och hämtade upp Carro och Ida. Eller jag körde ju faktiskt :D Somm altid haha. Vi åkte vidare till Överby, vi skulle egentligen köpt grejer för att laga tacos, men det blev ändrade planer så det blev baguett istället. Men lika gott det :) Träffade på Micaela och Emelie några gånger med, och dem skulle köpa hårfärg och ville ha coaching av mig haha :P Vi tog bussen ner till stan igen vid 8 tiden. Och sedan gick vi viadre hem till Carro. där blev det kvällsmat, och satt och poratade och dansade och ja allt möjligt haha. Kul var det iaf. jag och Ida ¨åkte hemmåt vid halv två tiden så vi körde hem Ida och sedan hemmåt. Somnade rätt snabbt tror jag faktiskt. Ciao!

Regn regn regn och åter regn

Usch det har regnat hela dagen idag.  Kanske att det har hållt upp
någon gång emmelanåt men nej annars har det verklkigen öst neeer.
Tråkigt. Fast det är ändå mysigt när det regnar ute och man sitter inne.
Men inte som när jag gick hem från skolan, då kom världens skur. Var helt
genomblöt när jag kom hem, och då har jag endast 3 minuter till skolan.

Torsdag Kväll

Blev att jag slingade Jennys hår och det blev bra. Sen blev det stress ner till stan för att köpa lite mat och sedan cyklade vi tillbaka till skolan igen och bid tre ungefär skulle lektionen. Så det var att hoppa i kockkläderna och sedan gå till köket. Inga gäster idag tråkigt nog. Men vi lagade maten änåd så det blev 5 rättersmiddag. Riktigt god mat faktiskt. Och det var ju såååå stressigt emellanåt. Haha NOT hade verkligen inget att göra. Men kul hade vi iaf haha. Hade två Italienska praktikanter som var där och åt och dem kunde bara prata Engelska. Så säger Malin We suck on English haha. Alla satt och gapskratta, och när förrätten kommer in Lax med Parmesan så säger Cathrin. In Sweden we cal It parmesan, så  jävla kul haha. Och sen skulle Malin få fram att hela köket var städat, så säger hon The whole kitchen is clean and now we gonna skrubb the floor. Så klockren. Slutade vid halv nio. Pratade i tel med Carro en stund på kvällen och sedan blev det till att kika Idol, endel bra artister faktiskt. Ciao!

Kjol från La Redoute








På något sätt gillar jag den här kjolen från La Redoute. tycker den är fin faktiskt. Återstår att se om jag klickar hem den.  Vad tycker ni?




Strumpbyxor

Är på jakt efter dem perfekta strumbyxorna.
Vill ha svart med lite mönster i.
Någon som har något tips på fina?

Torsdag

Vaknade vid 5 imorses när mamma skulle gå till jobbet och var klarvaken, så gick upp och pratade lite med henne och sedan gick jag och la mig igen och somnade nästan direkt. Sedan upp och hoppa igen halv åtta, men då var jag inte lika pigg ska ni veta. Men gick iaf upp och gjorde mig iordning snabbt och sedan åkte jag iväg och tog ut pengar och sedan ner till körskolan, körlektion igen 08.10-09.10. Går riktigt bra om jag får säga det själv och Benny säger med att det går bra och att jag är duktigt :) Han vill boka uppkörning snart med. Så fort jag blir klar med teorin blir det uppkörning, så det känns skönt att körkkortet är påväg :D

Snart kommer Jenny och då ska jag slinga hennes hår.. Och sedan blir det prommenad, ner till stan tror jag och så blir det lunch på Baggis, någon god sallad eller baguett kanske :) Jobba kväll i skolan idag med. Hoppas det är lite folk som har beställt bord, annars blir det tråkigt :S För då ska vi laga maten till oss själva och så ska servisen servera, men det är roligare om det är "riktiga" gäster. Jaja återstår att se när man kommer till skolan. Men nu ska jag iaf dra mig. Kanske ska äta lite seeen frukost. Imorgon är det skolfotografering med, vad ska man ha på sig :P Det återstår att se lite senare ikväll :) Ciao!

Måndag - Onsdag

Måndag: Körlektion 08.10-09.10 gick riktgit bra, det som jag gjorde igår brukar ta ungefär 2 dubbellektioner och en enkel, men jag klarade allt på en dubbellektion :) Härligt att det går så bra :) Sen var det att åka till skolan. Redovisning på Svenskan och dialkter. Sedan religion och Lunch, efter det Ansvarsfull alkoholhantering och sist Mentorstid.

Hem och åt och så sen åkte jag och poappa ner till banken, och sedan mötte jag Carro för att gå och sola. Sedan snabbt iväg för det skulle bli träning jympa och gym. Och efter det cyklade jag hemmåt. Kikade på Mean Girls som va på TV, har redan sett den många gånger men den är bra.

Tisdag: Körlektion idag igen. 08.10-09.10 gick riktgit bra idag med :) Var i Vänersborg och körde lilte med :)
Tillbaka till skolan snabbt och hoppa i kökskkläderna och in i köket. Där hade jag och Jenny hand om fisken idag. Så det var att fortsätta med den. Och det gick bra. Hemma vid två och så blev det mat och sen lite vila. Och däefter ut till Överby och mötte Carro, vi kikade lite i affärer, och jag fick med mig lite hem. Carro min personliga Coach haha :P Vidare till Maxi och sedan till bussen. men eftersom vi skulle fått stå och vänta på bussen ett tag så kom pappa förbi och hämtade oss. Körde oss ner till stan där jag hade min cykel och jag skjutasde Caroo hem till mig och sedan hemköp och sedan hem till mig igen. Då var det Idol med en gång, för det började precis så vi kikade på det. Och sedna var det ju även Top Model 3 avsnitt i rad. Men kollade inte på alla. Carros mamma kom och hämtade henne vid 22 och då gick jag ut med Hampus en snabbis, tur att man inte mötte någon, sååå snygg outfit. NOT . Iaf gick och la mig nästan direkt nör jag varit ute med Hampus, va sååå otroligt trött. SSkulle ju kollat klart på Top Model men missade vem som vann. Typiskt. Men nu vet jag iaf :P Tyckte det va rätt som vann av dem två iaf. Men tycker att Renee skulle ha vunnit faktiskt.

Onsdag: Vem orkar gå upp så tidigt som 7 usch inte jag. Så jag låg och drog mig en bra stund och kom inte upp ur sängen förrän kvart i åtta. Men han i tid i skolan iaf. Köket igen då :) Alltid lika kul :) Och jaa fick äntligen göra dessertet :D Hade önskat att jag skulle få göra den, för dem gångerna vi har haft nu i början har jag gjort varmrätt och förrätt varje gång så lite variation :) Och det bleb en god chokladkaka med grädde och massa choklad, yammi! :D Och det blev ju över med så då var alla som hökar och ville ha, hela klassen stog och åt :P
Blev klara rätt itdigt och fick sluta viod halv två. Så jag, Sara, Jenny och Malin satt ute vid Cafeterian och tjötade ett tag. Men vid halv 3 började våran projekt tid. Och då var det att greja med projektet och så. Och det går riktigt bra :)
Slutade halv fyra och då mötte jag Ida och Emelie och tjötade med dem ett tag med :P Sedan var det hemmåt. Åt och sedan fixade jag med att föra över pengar, och den här gången funkade det :) Och fixade tvätten. Vid halv sex åkte jag och mamma ut och övningskörde lite. var hemma igen vid sju. Hämtade tvätt och fixa ordning den och så. Pratade i tel ett tag sen var det att göra sig iordning.

Och vid kvart i nio kom Dennis och hämtade mig och vi åkte ner till bion. Vi hann. Hade bokat biljetter och egentligen skulle vi hämtade dem en halvtimma innan, så vi trodde ju inte att dem skulle finnas kvar, så när vi kommer dit Säger Dennis: Ja vi har bokat biljetter på... finns dem kvar? För vi skulle ju hämtat dem innan. Han i kassan: Skrattar lite och säger: Ja det finns dem. Och vi går in i biosalongen, och gissa hur många som sitter där inne? 6 pers + vi. Alltså var det 8 personer som skulle på bion. Och det var ändå det ändå Sverigepremiär hehe.
Filmen var riktigt bra faktiskt, men lite rädd blev jag allt emellanåt. Filmen var slut vid tio i elva och då var det att åka hemmåt igen. Riktigt mysig kväll :)
Pratade med Jennifer en stund i tel  med sen blev det att försöka sova. Och somnade faktiskt rätt snabbt ändå. Ciao!

Fredag-Söndag

Fredag: Jag och mamma åkte ut till Överby på förmiddagen och där va vi en stund, och jag fick bytt min jacka och så köpte jag mig ett linne. Vid 2 tiden ner mot stan och där mötte jag Jennifer och vi gick och kikade lite i stan och så. Sedan gick vi hem till henne och bara tog det lugnt. Vid 4 kom pappa och hämtade mig, och vi åkte handlade lite och så övningskörde ja. Fast iofs så kör jag alltid när vi är ute och åker :P

Åkte till Carro vid 7 tiden och vi tog det bara lugnt och tjötade, det blev även lite massage. Började göra oss iordning och vid tio gick vi bort mot Olerys, där även Ida och Emelie satt och väntade på oss :) I början var det inte så mycket folk, men kom allt mer med kvällen. Vid halv två drog vi oss hemmåt, först förbi Emelie och lämmnade av henne, sen vidare till Ida, och därefter till Carro, och då kom mamma och Linda och hämtade mig. Var hemma runt två, men kom inte isäng förrän vid 3 tiden. En riktigt trevlig kväll, tack :)

Lördag:  Klockan stog på halv nio och då var det bara att gå upp, för det var dags för träning. Bas/Puls med Carro och Disa. Va hos Carro vid nio tiden och därefetr kom Disa. Men precis när vi skulle åka iväg hoppar min kedja så det var till att fixa det. Och sen när vi kommer fram till Friskis fastnar Disa med skosnöret i tramporna och ramlar, hon var tvungen att rammla som hon sa :P Men det gick bra iaf, men det såg väldigt kul ut hehe :P
Efter tärningen var det hem och duscha fixade och så. Vid 1 tiden kom Micaela hit och Linda och Bobby körde oss ner till stan. Micaela tog några kort till sitt skolgrejs. Sen gick vi och mötte Jenny, och sedan kikade vi lite i affärer. Gick även till starndgatan och tog oss en fika. Gott det :) Sedan fortsatte vi våran promenad runt Spikön. Micaela letade fin skugga haha. Var tydligen så att det var bra om det var skugga på kortet, och tillslut hittade hon lekparken med gungorna så vi fick vänta ett tag för solen envisades med att gå i moln. Men blev några bra kort iaf tror jag. Prommenarde hem till mig och där var vi en stund. Dem gick hemmåt vid 6 tiden. Gjorde mig iordning och sen bort till mamma för att äta tacos. Pappa körde mig ner till Jennifer där även Disa, Teres, Rebecka och Sara var. Vi kikade fotbollen och så. Jag var nog den som var mest insatt i spelet haha :P Blev ju oavgjort som säkert alla vet.
Vid 11 drog vi oss bort mot Olerys. Där var det massa folk och massa dans och massa roligt haha. Det var verkligen jätte mycket folk igår faktiskt. Vid kvart över ett gick jag och Jennifer bort mot henne och vid halv två kom pappa och hämtade mig.

Söndag: Släktkalas idag :) Vaknade vid elva tiden. Gick upp och gjorde mig iordning och så. Vid tolv åkte jag, Linda och Bobby upp till stugan. Och där satte jag igång att göra tårta direkt. Blev lite stressigt där på slutet men det löste sig tillslut som tur va. Vid två kom gästerna. Och efter det var det mat, tårta presentöppning och så :) Nöjd med grejerna jag fick :) Vid 6 var vi hemma igen, och så packade jag lite och så. Vid sju cyklade jag ner till Carro och vi va ute och gick en sväng. Mötte även Jennifer och Ida så vi tog sällskap med dem och stog utanför Carro en bra stund och tjöta. Var hemma vid nio tiden. Och har nu packat klart det siata. Och ska snart dra mig. Körlektion imorgon igen dubbellektion så det är bra :) Ciao!
(Bilder kommer imorgon)

Torsdag - Teoriprov

Ja gick upp gjorde mig iordning snabbt. Vid halv åtta åkte jag och pappa iväg till Vägverket. Körkortsteori provet idag. Vågade inte trycka på "Avsluta provet" mitt hjärta dunkade 200 extraslag. Och gissa vad? För att bli Godkänd måste man ha minst 52 poäng. Jag hade 51. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, blev så himla förbannad. Ville bara ta den där jävla datorskärmen och kasta den i väggen. Och det som var ännu mer störande var att jag gick tillbaka och kollade igenom provet och ändrar ett svar, och naturligtvis till fel, hade kryssat i rätt från början. så störande. Men kan inte göra något åt saken förtillfället. bara att satsa till nästa gång.

Kom till skolan vid 10 och då var det på med kockkläderna och in i köket. Stekte lite kött, och grejade ordning sås, Det mesta va redan gjort när jag kom så. Men gick bra idag iaf. Gick snabbt i dag igen. Och vilka hade inte fight idag då, om jag och viktor haha. Synd att du är såå osmart ibland bara haha. Men sem kom Beyy och skällde på oss haha, Ingen lekstuga här i köket, men klu var det iaf :P

Efter "köklektionen" jobbade jag och Jenny lite på vårat projekt, gäller att arbete lite närsomhelst, så man hinner med allt. Brukar bli stressigt i slutet annars, och då är det redan massa grejer man ska göra så. Var hemma vid halv fyra kanske och har hållt på med teorin hela dagen. Skulle blivit träning men han inte med det, får bli på lördag, äntligen :) Sen skulle det även blivit bio, men så blev det inte heller tyvärr :( Ciao!

Min dag 18 år :)

Vaknade när pappa gick till jobbet, och han visade att jag var med i tidningen haha :P Men somnade sedan om och vaknade igen vid hal åtta. Var riktigt pigg faktiskt. gick upp och gjorde mig iordning. Och vid kvart över åtta gick jag iväg till skolan. Och när jag kommer till omklädningsrumsdörren så sitter det öappar med kort på mig och så står det "Grattis Elin 18 år" :D Det va Jenny som hade varit i farten och satte upp kort :P Kommer bort till "tarmen" där alla sitter och "Grattis Elin" var det första jag hörde hehe :) Då blir man glad :)

Restaurangen hela dagen idag då. jag hade hand om fisken, och den blev ju riktigt bra ju :)
Mja dagen rulla på riktigt snabbt faktiskt. Kollade i .se tidningen för där skulle vi vara med. Och det var vi på en rätt stor bild tyvärr haha :P Men jaja. Skolan slutade vid 2 tiden ungefär, satt och pratade med Disa och Jennifer en stund efteråt. Sen drog jag mig Satte mig med teorin direkt och höll på med det en bra stund.

Vid halv sju körde pappa mig ner till stan och jag mötte upp Jenny, Micaela, Johanna och Emelie på stan. Och när jag kommer ur bilen börjar dem sjunga "Ja må du leva, ja må du leva" Hipp, hipp, hurra, hurra hurra :) Jätte högt, varenda kotte på stan hörde nog det :) Men skoj var det. Vi gick vidare till "Mamma Mia" Där tog vi oss ett bord och beställde in mat. Blev Pizza, mums så gott det var, fick jätte fina presenter och så var dem ju så snäll och bjöd på maten med :) Där satt vi en bra stund och bara pratade och hade jätte kul :) Vid kvart över åtta drog sig, jag, Micaela och Emelie, till torget medans Jenny och Johanna gick mot resecentrum.
Var hemma vid kvart i nio, och satte igång med teorin direkt. Och det satt jag med en stund.
Tack för en jätte trevlig dag :) Min födelsedag blev riktigt bra :) Ciao!

18 år

Jag fyller år nuu :) Nu är det 5 September :D 18 år :D


Tisdag

Upp och hoppa ca halv åtta.Gjorde mig iordning och gick till skolan. Stog och väntade på bussen och tillslut kom den. Tog en stund innan vi kom iväg för alla i klassen hade inte kommit och så. Men iaf, var nere i Göteborg vid tio tiden. Och då var det dags att gå in på Svenska Mässan, restaurang mässa Interfood. Massa olika montrar och massor av gott man fick smaka på. fick även med oss massa grejer hem. Broshyrer, kockböcker mm. Och i en av montrarna fick man en lapp med ett nummer, coh så skulle man gå runt överallt där inne och leta efter sin "partner". Och eftersom Anna tappade sin lapp så fick hon min, för hon blev så ledesn, mohaha :P Fick smaka på någon energidrcyk. Och dem killarna som "jobbade" där kom från Italien och förstog ju inte vad vi sa när vi pratade Svenska, Och så fårgade dem varifrån vi kom, och Jenny säger Trollhättan, Italienaren: What Anna: You know SAAB, haha. Synd att han inte fattade något, men kul var det iaf :)

Gick runt där innen en bra stund och stötte även på några från Kocklandslaget, riktigt fräckt faktiskt :) Han som är ledare för kocklandslaget :) Satt och kikade när några lagade lite mat och fick även provsmaka maten.Och när vi satt där kom det fram två styckern från tidningen .se dem ville intervjua och ta lite kort. haha så där stog några från klassen och svarde på frågor medans fotografen forograferade, och sen ville han att vi skulle sitta på huk framför några Ekologiska blommor eller ått, (Intervjun handlade om ekologiska mat) Och jag fick ju världens skrattattck, så pinsmat, så jag försökte gömma mig, men gick inget vidare bra. Så säger fotografen du där bak, du får komma fram lite för annars syns du inte, :P Jag vill så inte se hur dem koretna blev, kan ju tänka mig haha, jag sitter illröd i ansiktet för att jag skrattar så, haha.

Blev hemfärd vid 3 tiden, och var hemma runt fyra, och då var det bara att sätta sig med körkortsteorin. Han inte träna heller :S Tråkigt. Men bättre att ajg pluggar så jag klara det. Jag kommer bli sååå arg om jag INTE klara det :S Usch. Men nu ska jag tänka posetivit :)

Imorgon är det min födelsedag :) Eller imorgon och imorgon, om 20 minuter, då blir jag hela 18 år :)

Måndag

Klockan stog på kvart i sju, och det var bara att stiga upp när den ringde, inte så segt ändå faktiskt, trots att jag inte kunde somna igår, och kanske inte somnade förrän vid 1. Men iaf. Gjorde mig iordning och cyklade ner till körskolan. Var dags för körlektion igen. Dubbellektion idag. Så körde i 1 timme. Körde mycket i stan och så. Gick jätte bra. Han tycker jag kör riktigt bra och riktigt duktig, så visst blir man lite stolt :D

Skolan började halv tio så kom precis lagom tills det började :) Första lektionen Svenska, sedan religion. Efter det Lunch och sen Ansvarsfull Alkoholhantering. Litet test idag. Och sen satt vi och pratade typ :P Bra med sånna lektioner, man lär sig mycket då faktiskt :) Sista hade vi mentorstid.

Gick hem och gjorde iordning lite mat, pluggade körkortsteori, sen åkte jag och pappa ut och övningskörde.
Vart ute en bra stund. Men sedan hem för att hoppa i träningskläderna och sedan cykla iväg till Carro och vidare till Friskis och träning. Blev både ett jympa pass och gymmet idag :) Härligt. Var hema runt nio, lagade irodning tacos, gott det :) Sen pluggat körkortsteori som dem senaste kvällrna nu. Men snart är det.
Imorgon blir det Göteborg med klassen. Vi ska på restaurangmässa, så det ska bli kul :) Åker på morgonen och kommer hem på eftermiddagen. Ciao!


Söndag

Söndagar är såå  tråkiga. Helgen är slut och det är ny veckan dagen efter. Så ja dagen började med att jag vaknade vid tolv tiden. Gick upp och då blev det packa, packa, packa. Som vanligt på söndagar. Gick bort till pappsen med grejerna (Tur att det inte är så långt) Pluggade teori hela dagen känndes det som. Men vid 4 tiden gick jag bort till mamma igen och hon hade gjort iordning mat :) Lax, potatis och kall sås, min älsklingsmat :) Sen städa jag lite och sen åkte jag och amma ut och övningskörde i nästan två timmar. Sen hem igen och packa det sista, vidare hem till pappsen. poackade upp och så. Sen tog jag mig ett bad, pratade i tel ett tag med, sen blev det ännu mer körkortsteori :S Ciao!


Lördag

Hade tänkt att träna imorses vid halv tio. Men hade glömt att ställa klockan  :S Så det blev ingen träning. Låg kvar och drig mig i sängen en bra stund istället. Men sen var det dags att gå puu ovh göra mig iordning. Jag, mamma och pappa åkte iväg till Överby, för att kika lite presenter till mig. Fyller ju år på Onsdag :) Fick med mig lite grejer hem iaf. Var hemma runt 3 tiden. Packade lite och så. Gick till pappa en sväng och såp har jag pratat med Carro en bra stund i telefonen haha 2 timmar :P Men vi hade ju såå mycket att prata om haha :P Så ja efter det så har jag även pluggat lite körkortsterori. Snart gäller det.
Nu sitter jag hemma hos Jennifer, och hon kanske ska ut ikväll men om inte så blir det film. Men nu ska jag dra mig. Ciao!

Galapremiär - Ett Öga Rött

En väldigt kort dag i skolan, hade först Religionskunskap på morgonen och där fick vi göra ett test för att se hur mycket vi kunde :P Sendan efter det hade vi rast i typ en halvtimma, sen var det dags för Svenska. Där va vi i datasalen, men ingen gjorde nog det som vi skulle göra hehe :P Gick med Mikaela och Carro och åt i matsalen och sedanvid tolv var jag hemma. Lästae lite körkortsteopri, emn eftrsom jag va så trött så somnade jag med böckerna :P Så vilade en timma ungefär. Gott det, men var fortfarande lika trött ändå hehe. Åkte med mamma och pappa och köpte ny TV, för den hos mamma har bara gått sönder :S Så det fick bli en ny :)

Hemma vid fem tiden igen ställde in kanlaer och fixade lite och så.tod bussen ner till stan vid tio i 6 för att möta Ida, skulle kollat lite i stan och så. Men när vi va påväg från Ida kommer en som Ida känner fram och vi fick två Gratis biljetter till Prwemiären av "Ett öga rött" så ja självklart gick vi på den. Lite mingel innan :) Och vid halv sju började bion. En riktigt bra film faktiskt tycker jag :) Efter den var det fortsatt vimmel, och vid nio gick vi igen. Tog oss en lite prommenad och sedan tog vi bussen hem till mig. Båda blev så sugna på Tacos så jag vi köpte emd oss det som behövdes och sedan när vi kom hem till mig lagade vi iordning det :) Kikade lite på Tv och bara tog det lugnt. En riktigt lugn hemmakväll. Vid tolv kom hennes pappa och hämtade henne. Ciao!