30 December

30 December
Sista dagen imorgon då på 2006.

Min dag idag:
Började med att jag vaknade först vid nio, men sen råkade jag sommna om, och vakna vid 10.10 fööööör sent, för jag skulle vara hos Carro 10.15 för träning. Men kom vid 10.30 hon undrade vart jag tagit vägen.
Blev gymmet idag då. Lite segt på lördagsmorgonen. Sedan cyklade/gick vi hem i ösregnet. Usch vad det regnade. Hem gjorde mig i ordning. Sanbbt iväg till farfar och margit med mamma och pappa för att äta och fika.
Sedan bar det va ner till stan med Carro. Vi hade en timme på oss så det blev ju lite impulsgrejer :P
Carro hade ju problem att välja vilket naglack hon skulle köpa så hon köpte båda :D Hon skulle ju även ha en guldkedja, och så hittade jag ett, som va sönder fast inte det som hon skulle ha, så hon köpte det och JAG stajlade om det :D Blev jägtte bra. Eller hur Carro? Sedan bar det av hem till henne, lite nagelvård haha och ansiktsmask och sånt grejs, Shit den blåbärsmasken va ju lite läskig. blev typ röd lila :S Och luktade plejdo :S Men det blev ju bra till sist. Skulle ju greja hårte med, men det gick inte så bra hihi. Antingen blev lockarna för stora eller för små och så kronglade det bara, så vi struntade i det. Haha. Vid ungefär 19.00 ringde Disa, och vi gick för att möta henne, för att sedan gå vidare till Meddo, dags för solning :) Och när vi va där och jag kommer ut från solariet så var det helt svart, för dem hade tydligen stängt :S Och så kommer det en kille som med skulle sola, undra om det funka. Sedan gick Disa hem till sig och jag och Carro till henne, jag hämtade mina grejor och sedan kom mamma och hämtade mig och vi körde Carro till Mikaela.   
 

Har duschat och så nu, och gjort varma mackor :) Grejsa naglarna lite till hihi. Och snart får jag nog ta och lägga mig för måste gå upp tidigt imorgon om jag ska hinna med allt till bröloppet. Stressigt värre.
Och vid halv tre bär det av ner till Göteborg, hämta min klänning och så och sedan till kyrkan.

Endast en dag kvar till 2007


Pussis

00.00

00.00
Så nu har vi sjungt klart hehe. har sjungt i 5 timmar :D I rad, bara vissa stop, för en drick pause :D Whitney Houston - The Greatest Love , jadu hur många gånger har vi inte spelat den egentligen. Så himla bra.
Men nu är ju inte rösterna på topp, men vad gör det elitsångare (inte) som oss haha. Jag sjunger verkligen hemskt haha, inte bättre heller när man är förkyld hihi.
Grannarna undrade nog om vi hade party här eller nått haha.  
                                                              
 Jag, Jenny & Micaela.     Jenny & Micaela:P Galna  Jenny sur för att hon inte får ha blåa micken :P
 Jag &Micaela  sjunger     "Det gör ont" Haha
                                                                                                             
                                                                                            

Imorgon blir det träning med Carro vid halv elva ungefär, gymmet tar vi då.

Endast en dag kvar nu till bröloppet. Spännande och nervöst.

Fredag kväll.

Blev en tripp först till stan, och sedan en snabbis till siba med Jenny och Kucas. sedan efter det tog jag bussen hem. Skulle gentligen tänat men blidde inte så. Micaela kom vid kvart över fem och skulle till hemköp, men väntade på Jenny som kom 1 timme försent haha :P Och sen när vi möter henne där, så står hon och kollar på klockan för vi va några minuter sena, och hon va en timma sen haha :P Köpte lite gott o ch sedan till mig för att sjunga Singstar, och Jenny hon blev lite sur för att hon inte fick va den blå, (den som sjunger först) haha :P Surpuppa :P Hehe Hon är rolig hon. har nu sjungit i ungefär 3 timmar hehe, forfarande lika kul, men endel låtar flippar man ur haha. Jag och Micaela sjunger så fint på Shut Up, när hon rappar :P Just nu står dem och sjunger Stop med Jamelia :D AJJJJ MINA ÖRON haha.

Hej så länge.

Puss

Fredag

Fredag idag då. Vaknade vid 10.45, länge för att vara mig, brukar faktiskt vakna vid 10 annars. Ligger forfarnade i sängen, orkar inte gå upp. Idag blir det lugnt på förmiddagen skulle jag tro. Kväöllen sen Singstar med tjejorna, haha, här ska det sjungas :P
Nu får jag nog dra mig och och göra mig i ordning, kanske sjunger lite singstar med mig själv haha.

Puss

28 December

28 December idag då. Bara tre dagar kvar på detta år. Och snrt är det brölopp med, storasyster Linda och Bobby ska gifta sig :D Och jag ska vara brudtärna :) I min fina ROSA klänning :)

Den här dagen då:
Började med att jag vaknade vid ungefär 10.00, kollade lite på TV (Repris av Fame facotry :P) Sedan ringde jag Micaela, och vi tjötade lite, efter det ringde vi upp Jenny, men hon låg och sov, så henne väkte vi haha. Bestämde att vi skulle ta oss en tripp till Överby, idag igen haha :P Men man hittar alltid något där. Jag köpte mig en nagelfil, och en svart skjorta :) Tjusigt. Sedan bar det av hemmåt till mig för att sjunga Singstar :D Det gick ju jätte bra haha INTE :P Mne men, imorgon blir det riktigt Singstar kväll :D Efter det åkte jag, Micaela och Anna och tränade. Mötte Anna där. Fy vad kallt det är ute förrästen, och glashalt :S Så det tog sin lilla tid att komma till träningen. Men vi kom fram tillslut.
Efter träningen sen så satt vi där och slöa lite, haha :P Sedan bar det av hemmåt, men nu hade vi bestämt oss för att leda cyklarna. Ville ju inte halka igen. Jag har ju erfarenhet av det :S Gjorde Ost och skink paj när jag kom hem :D Mums. Sedan grejade jag lite med datorn, för pappa har formaterat om min data, så nu är den inte lika seg längre. Skönt. Och nu ska jag snart forsätta sy fas knapparna på min jacka :) Sitter här med ansiktsmask nu :P

Puss

Denna dag.

Hej. Den här dagen har varit rätt seg. har för det mesta bara tagit det lugnt. Gick upp rätt sent hehe. Sedan gjorde jag mig i ordning. Och när pappa hade slutat jobbet åkte vi ut till Etage. Köpte mig en svart klänning :D Och efter det så åklte jag och Carro och tränade. Gick ju inte för bra att cykla till träningen skulle skutasa Carro med, men det var jätte halt, så vi prommenerade den mesta vägen :P Träffade Disa påvägen hem sen, stog och tjötade med henne en stund. Sedan skyndade jag mig hem, skulle kolla på en film på 5:an :D Jätte bra. Hjälpte pappa att vika tvätt med :D Duktigt. Tjöjtat med Jenny i telefon med hehe :D Sedan har jag bara tagit det lugnt. Tänkte att jag skulle lägga mig och nana nu. Funderar på att se på svensson Svensson eller nått :)


Pussis


Efter Träningen

Har precis ätit tacos :) Varit och tränat, åkte själv för det va ingen som kunde följa med. va ju inte jätte roligt pas men men. Sedan åkte jag hem till mamma en stund, Jenny ringde så vi tjötade ett tag, som det brukar bli när vi pratar hehe :P tar det allmänt lugnt nu, lite ¨snuvi. Måste ladda upp inför bröloppet på Söndag. Nu börjar jag bir lite nervös faktiskt :S Hehe men det går nog bra.

Puss

Annandag Jul

Hej.
Har varit ute på Överby en sväng idag med mamma och pappa. Jittade inget, var så himla mycket folk med. Men jag lämmnade iaf tillbaka ett linne som jag hade köpt. letar efter skor till bröloppet, men finns inga sånna som jag vill ha :S Så nu börjar det bli lite panik faktiskt. Har ju ett par i reserv iaf. Åkte till stan med en snabbis men hittade inget där heller. Måste skriva klart svenska grejen med. Skulle lämmnat in den i fredags men blidde inte så, har ju haft praktiken och hann inte lämmna in den då. Så jag får väll skicka den eller nått. Det löser sig. Sedan blir det träning med Carro och Jenny. Och efter det får jag se vad jag hittar på. Blir nog rätt lugnt. Ska äta snart med.

Pussis

Juldagen

Hej.

Juldagen absolut den tråkigaste dagen på hela året, hehe. så seg dag. Finns inte mycket att göra och inte så mycket öppet heller. Men men, imorgon börjar iaf mellandagsrean :D Alltid lika roligt att gå ut i affärerna och kika runt :D Fast det kommer bli väldigt mycket folk. Och alla som knör, kommee nog bli lite lätte förbannad. Blir kanske träning imorgon med. Får se hur det blir. Idag kanske det blir prommenad med Ida och Carro. Nu sitter jag här ioch snörvlar förkyld med, som vanligt på lovena. Slå¨r alltid in då. Men jag börjar ju vänja mig som sagt.
Men nu ska jag dra mig.

Update: jag, Ida och carro va då ute och tog oss en prommenad. Sedan bar det av till SUPERMARKET haha, även kallat Matmor. Där skulle vi köpa massa gott och onyttigt haha :P Chips och godis :P Mums. Men vi hade viss aproblem med att få upp påsen med, blev ju inte lättare av att vi skrtatta hela tiden heller :P Sedan bar det av hem till Ida där vi satt och babbla. Efter ett tag kom även Jennifer. hade en liten show för oss :P haha du är rolig du Jennifer. Vid ungefär 11 kom pappa och hämtade mig. Åt lite och så sen så var det sängen, trött. 
 

Puss

Julafton :D

Gårdagen bestod av att, jag först vaknade och tog på mig, sedan åkte jag, Carro och Micaela och tränade. Lite rasslig i halen men det gick bra. Sean var det hem snabbt och gjorde mig i ordning, sedan var det dags att åka till Överby med Carro och Micaela. Dem sista julklapparna skulle inhandlas. Blev även lite julklappar till mig själv med hihi. Vi var allt där ett bra tag. Sedan bar det av hem till Carro en stund. Micaela gjorde ordning i Carros smyckesskrin, och jag slog in mina paket. :) Efter edt kom pappa och hämtade mig och Micaela och jag åkte sedan upp till stugan. Där blev det Bingolottos Uppesittarkväll :D Jag vann faktiskt 100 kr och en ny lott :) Efter bingolotto sommnade jag. Va jätte trött. Vaknade sedan av att min mobil ringde, skulle ju upp och träna idag. Blev en god julfrukost :D Gröt och macka och te :D Mums. Sedan körde Linda ner mig till stan och vi hämtade upp Carro och Micaela, som också skulle med och träna. Alla vi hade rött på oss.Tjusigt, men jag och Carro hade även en fin tomtetofs och rött diadem :D Var jätte mycket folk, fullt, till och med mer.Sedan kom mamma och hämtade oss. Upp till stugandär det blev lite stressigt. Skulle greja maten, slå in paket, och göra mig i ordning. Men jag hann :D Julklappsöppning med. Kul med paket :) Blev lite allt möjligt. Och nu sitter jag här, ska snart dra mig till TV:n Svensson Svensson next :D Farfar, Margit, Mormor, Morfar, Linda, Bobby och ennert är här med :)

God Jul :)

Puss

Lördag

Lördag: Började med att jag vaknade kl:08.30, Carro ringde och vi bestämde när vi skulle åka till träning.
Först va vi på ett pass, sen fick det bli gymmet. satt och slöade lite, sen bara det av hemmåt. Väl hemm duschade jag och gjorde mig i ordning. Sen bara det av ner till stan för att möta Carro, Disa och Mikaela. Vi skulle baka pepparkakor och mozatrkulor :D Skojsigt (bilder kommer) Efter att vi köpt allt vi behövde bar det av hemmåt till Mikaela. Bakade pepparkakor och hade det trevligt :) Julmusik med, för att få den rätta julstämmningen, nu när det inte är någon snö ute :S Den måste ju komma innan jul, och det är ju om en vecka. Peppparkakorna blev jätte goda :) Jag och Carro gjorde fina rosor i marsipan med :) Sedan åkte jag hemmår för att möta Jenny.

Pepparkakorna

Bakning

Carro & Mikaela


Gjorde lite mat, och gjorde i ordning mig. Sen körde pappa upp os till Anna, och sen efter en rundtur i hennes hus, så kom Stina och Hanna. Ringde runt till massa folk för att veta vart vi skulle ta vägen. Skulle till någon Alexander men där fick vi inte komma in, stog typ där utanför i hundra år. Men när vi skulle gå från Anna till bussen hade vi lite bråttom för att inte missa bussen. Väl på bussen var det massa folks om tydligen också skulle till honom. Men först skjulle vi till Patrik, men så blidde det inte. Så efter att vi varit hos Alexander så tog vi bussen till stan. Jag, Jenny, Lucas, Hanna och Stina gick till tre lukor och åt haha. Sen blev vi lite sugna på glass med så vi gick till Max. Och gud va god den glassen va, eller hur Jenny? Marshmallows och chokladsås :) Mums. haha sölade ju inte lite heller men det gör INGET haha.

Flickorna

Söndag: Ligger här i sängen nu med datan i knät och föröker vakna hehe. Lite trött. men måste snart gå upp, ska till farfar och Margit och äta. Och sen kanske det blir en tur på stan eller siba får se på det, måste ju köpa julklappar ahh, får panik nu, inte köpt en enda :S Så nu är det lite stressigt. Men det löser sig :D Hoppas jag. Sen blir det att packa och så ska till mamma, varit hos pappa denna veckan. Och efter det träning skulle jag väll tro. Carro vi måste ju inhandla vad vi ska ha på oss på Julträningen hehe :D Inga kommentarer :P
Nä nu ska jag dra mig uppp ur sängen. Skriver mer sen.


Update: Var och åt hos farfar och margit. Och så fikade vi lite. Jag va så himla trött så jag sommnade i soffan :) Sov i 1 ½ timma. Gott. Sedan bar det av ut till siba med papa, för att köpa vinterjacka, har inte hittat en förrän idag. Så det var bra. Kolladd runt lite där köpte faktiskt två julklappar med. Dem enda jag har köpt :S Så nu blir det att köpa den här veckan :)
Sedan åkte jag och Jenny och biffade lite på gymmet Haha :) Va lite halvt sega idag. Men på vägen dit då när jag cyklade, var det ju jätte halt, så vad gjorde inte jag då. Jo jag rammlade och slog i rumpan och armbågen :S Fy fan vad ont det gjorde. Sån tur var va det ingen bil eller någon i närheten, eller bara en som precis åkt förbi. Så jag cykalde inte hem pappa fick hämta mig. Lite segt på gymmet då, men det gick bra. Haha Nu sitter jag hä'r ska snart till mamma. Kolla på One Tree Hill som jag har spelat in :D


Pussis

Fredag

Usch i morses orkade jag verkligen inte gå upp. hade lite ont i halsen med faktiskt. Men jag tvingade mig till jobbet. Väl där  så åt jag frukost direkt typ, sen var det dags att börja grejsa matn, dem andra tyckte att det va jätte stressigt, men jag är va med hur det är i skolan när man vet att gästerna har kommit då får alla typ panik haha :P Men men. Gjorde jultallrikar idag, och en god broccoli och skink sås Mums :D

Efter jobbet gick jag och pappa och köpte gran :) Jag valde, och han som sålde tyckte att jag valt en fin gran haha :P Men när jag skulle bära upp den ringde Jenny preics och det va inte speciellt smidigt att prata i telefon sammtidigt så jag tappade granen ner för trappan haha.


Sedan var det snabbt att göra sig i ordning, för en tur till siba med Jenny idag igen, går inte så bra med dessa julklappar känner jag :S Sedan hem till jenny, och efter det en snabbis på stan. Köpte två tröjot. Efter det åkte vi hem till mig åt tacos och viare till Emelie där Micaela va för vi skulle kolla på Film :) b
Bring it On Everything or nothing eller nått :) Väldgit bra var den.
Satt och kollade runt lite på ZTV och tjötade :P Sedan bar det av hemmåt.
Och självklart hade jag glömt mina nycklar så pappa fick komma ner och öppna.
Sedan upp, jag klädde granen :D Den blev jätte fin :)
Och här sitter jag och skriver, chattar med Anna och Jenny med.
Men snart ska jag nana. Träning i morgon bitti.

God natt, sov gott.

Puss

Onsdag Torsdag

Torsdag

Nu sitter jag här och skriver igen.
I morses ville jag verkligen inte gå upp :S Var jätte trött. Hemskt att gå upp så tidigt, eller det är tidigt för mig iaf hehe :P

Kom hem för typen och en halvtimma sen eller nått. va och tränade med Jenny och Carro. Vi körde gymmet :D Gött. Provade massa nya maskiner med. Haha Jenny bara men vad är det här, den provar vi haha :P

Men innan gymmet så blev det en sväng på siba :D Självklart, Det var ett tag sen vi va där jag och Jenny, brukar vara där JÄMT förr haha. Måndagssvängarna hehe :D Jenny köpte julklapp till Julia och Richard. Men jag hittade inget som vanligt :S Kommer vara ut i sista minuten. Jobbigt. Svårt att hitta till alla. men men så är det. Nu sitter jag här och har precis ätit varma smörgåsar, eller förlåt Carro "varma mackor" haha :P Måste la snart släpa mig till sängen, upp tidigt imorgon med. Nu är det bara en vecka och en dag kvar på praktiken. Sen är det jul. Och INGEN snö :S Kan det inte komma lite iaf. Vet inte vad jag önskar mig. Svårt. Får väll se.

Onsdag
Igår blev det ut en svänga och handla med pappa. fick vänta på han för han fick åka till akuten :S Han har fått något i ögonen, helt illröda :S StackareSedan satte jag mig på cykeln och cyklade ner till Carro. Aerobic/Step som gällde :) Sista gången innan terminen. Efter det hem fort för att kolla på finalen av Top Model. Och då kom  Jessica imn en stund och prtade så, va ett tag sen. Och sen kom Jennifer med. Sedan var det dags förm mig att nana.

Puss och sov gott.

Måndag, Tisdag

Hej Hej.
På Jobbet igen efter en lugn helg. började kl:07.00 som vanligt. Gick faltiskt rätt snabbt igår på jobbet.
Dem första dagarna va verkligen sega, men nu börjar man komma in i det oich då går det bättre.
Sedan bar det av ner till stan, v'äntade på Jenny för hon hade inte slutat och sen gick vi runt på stan en sväng. Jenny köpte julkklapp till sin mamma och pappa men jg hittade inga julklappar :S Usch jobbigt med detta, det är så svårt vad man ska köpa. Alltid ute i sista stund. Sedan bar det av hemmåt för träning med Carro. Medel blev det. Stressigt dit, sen när vi skulle gå in hade dem redan börjat, såå pinsamt. Sedan var det hemmåt till mamma, hon ville ha popcoprn :D Hon hade rammlat och slagit i armen och hade jätte ont :S Usch. Stackars mamma. Sedan hem gjorde lasagne, ochh kollade på Cityakuten. Efter en stund var det läggdags.

Tisdag.
Jobbetdå. Sedan hem snabbt. jag och pappa åkte ut till Siba en sväng. Hittade inget :S Eller jo, en hårinpackning blev det. :) Sedan hemmåt bytto om, och jag, Johanna, Carro och Micaela cyklade iväg till träningen. Idag var det medel 75. Nu sitter jag här med slingor i håret, hade tänkt att bli lite blondare :D Får la se hur det blir.
Nä nu måpste jag gå och skölja ur det.

Ha det bra. Pussis


Helgen

I fredags va jag Joahnna och Micaela på siba. jag köpte bara ett rött skärp :)
Va vi lite överallt haha :P Sedan åkte vi hem till mig och frägade håret på Micaela :) Det blev riktigt bra, jag och Johanna riktigt hårfrisörskor haha. Sedan efter ett tag kom Anna och Jenny. Tog det bara lugnt. Sedan var det att nana.

Lördag. Jag och jennifer va på gymmer på morgonen. Sedan hem och gjorde mig i ordning. Skulle till Göteborg till Linda och Bobby. Dem har fått det jätte fint nu. va deär hela dagen. Skulle gentliogen varit med jenny och Anna men blidde inte så för, vi kom hem så sent.

Söndag har bara tagit det lungt idag, väldigt trött. Sen på kvällen va jag och ränade. Bas :) Hehe Hem åt tacos. Varit en lugn helg. Hehe

Men nu måste jag nana snart. Två veckor kvar på praktiken. Börjar 7 varje morgon.

Puss och Gos natt.

Onsdag.

Nu sitter jag här och skriver, ska snart och träna med Carro och Micaela, Micela kommer om exakt 13 minuter haha :P Och här sitter jag och har inte bytt om :S Lite seg så.
varit och kollat på lägenhet nu. Den va fin :) Får se hur vi gör. Varit på jobbet idag med. Gårr bra. men hade lite ont i halsen. Men det är bättre nu. ;men nu måste jag faktiskt skynda mig.

Igår va det träning. Och sen när vi skulle hem regnade det ju inte lite heller. bara öste ner. Usch. Sen var det hem åt tacos :) Mums. Kollade lite på TV och så. Sedan nana.

Puss Hej

Göteborg

Hej.
vaknade rätt sent idag för att vara jag. 11.00 typ hehe. fast jag gjorde mig inte iordning förrän kl:14.00 typ haha. Då åkte jag och pappa ner till Göteborg. Hälsade på systern Linda och hennes pojkvän Booby :D Hihi Dem har flyttat. Men innan det en sväng till IKEA köpt lite ramar kuddar och sånt. Det var jätte fint hemma hos dem :) Även fast dem inte har kommit i ordning riktigt än men ändå :)
Ska ju bli moster med :) Hihi. Vi fikade lite och sånt. Trevligt :)
Sedan bar det iväg hemåt, regna jätte mycket. Hem åt tacos och så. Tagit det lugnt idag. Har varit väldigt trött. Blir så när jag inte är van att gå upp så tidigt på veckorna. Praktik i 4 veckor :S
Ögoninflammationen sitter kvar :S Usch jobbigt detta.

Men nu ska jag snart nana. TYrött.

Puss och god natt :)


Idol final :)

Hej Hej

Va inte på praktiken idag. Kunde inte öppna ögonen när jag vaknade i morses.
Dem var helt igentäppta. Fick badda med vatten för det va något i ögat som typ runnit ut eller nått och så har löa det torkat och så fastande typ ögat där eller nått. Jätte läskigt :S Ögoninflammation eller nått. Har aldrig haft det förut så jag vet inte riktigt. :S Va bara på siba en stun med pappa. Köpte mig en skojorta, ett par röda stövlar :) Men vet inte hur jag ska göra, om jag sk abehålla dem eller lämmna tillbaka, jaja det återstår att se. Sedan handlade vi lite på Coop. Sedan åkte och hämtade Jenny. Hem till mamma och hämtade Hampus. Eller först så kom Micaela och vi gick ner och köpte godis :D Och sen var det att hämta Hampus och så snabbt upp till pappa, för Idol började ju. Och när vi kom hade Emelie kommit med, och då var det dags för årets final av Idol :) Heja Erik Heja Erik :D han va ju bäst Hejade på honom men så blev det inte för Marcus vann :S Okej han är bra, men jag tyckte Erik skulle vinna faktiskt. h
Han har utecklats så himla mycket under Idol tiden.
Men så blev det inte han kommer få skivkontrakt ändå. Sen gick Jenny, Micaela och Emelie.

Nu sitter jag här jätte trött men orkar inte gå och lägga mig :S
Jätte trött och ögonen rinner och gör ont. Jobbigt med ögoninflammation :S

Ska nana nu.

Puss och god natt :)