Söndag eftermiddag

Den här veckan kanske det inte blir så mycket bloggande, men jag ska försöka så gott jag kan :)
Men nu ska jag gå till mamma. Ska faktiskt spela bingolotto idag, med mamma och pappa. Så jag får spela in One Tree Hill idag :P
Imorgon börjar skolan igen då efter 3 veckors praktik och Sport lov, (jag har egentligen inte haft lov tyker jag, har ju varit sjuk :S )

Ciao


Mavala

123375-85
Mavala, tycker deras naglack är väldigt bra måste jag säga. Själv har jag dem i många olika färger. Men favoriterna är: Röda Tobago, Rosa La Paz, Lila Mexico och det svarta :)
Om ni inte har provat dem så gör det, kan verkligen rekomender dem :)


Söndag

Söndagar brukar alltid va dem där sega dagarna som bara finns för att fylla ut veckorna hihi. Men den här har gått rätts snabbt hittils. Klockan är redan halv 4.
Vaknade vid 10.30 men gick inte upp förrän halv tolv ungefär, låg och drog mig i sängen nu sista lovdagen. För imorgon är det skola :P Hehe
Sedan vid tolv åkte vi till farfar och margit och åt middag :) Gott. Sedan vidare till apoteket, skulle köpa en salva till min näsa. Menm det blidde ingen för den hon rekomederade hade jag redan hemma. Så vi åkte vidare,pappa köpte en Mp3 och jag sidenband :P Ännu några till, till min samling haha :P Sen åkte vi hem. Varit lite överallt idag. Och nu håller jag på att packa min grejer, ska till mammsen idag. kanske ska ta mig ett skönt bad sen, och lägga ansiktsmask och så :) Skönt hihi.Ingen träning idag. Min mandlar har svullnat upp :S One Tree Hill ikväll med, spännande som varje gång :) Och Danny är ju med på bingolotto ikväll så det får jag allt ta och kolla på :D han fyller faktiskt år idag med hihi (Grattis) :P
Men nu ska jag forsätta med packningen :P

Ciao

Te

123375-84
Dem här två te soretna är verkligen wonderfull :) Jätte goda :) Speciellt Citrus Tea, men Peach Mango är också god :) Sitter förtillfället med en kopp Peache Mango :) Gott.
Även vanlig Lemon tea är gott :)

Telescopic

123375-83
Den här mascaran tycker jag är jätte bra, fransarna blir perfekta. Ett bra köp :) Endast 140 kr
Loréal Telescopic.

Siba, Slingning och Melodifestivalen :)

På Överby idag köpte jag mig lite smått och gott. Mascar, ansiktskräm, naglack, (svart, tappade bort mitt andra) :P Och lite annat smått. Hittade faktiskt inte så mycket idag S: men det var ändå bra så man får sparat pengarna lite hihi. Vid fem tog vi bussen hem, och den var "proppfull" :S Jobbigt, massor folk som skulle med den. Åkte hem till mig, och vi började slinga håret på Johanna :) Bleb tjusigt :) Sedan fick jag och Jenny för oss att vi skulle slinga håret vi med :) Så då gjorde vi det :P Jenny fick lite panik där emellanåt haha Men det blev bra tyckte jag :) Var klara precis till åtta typ, melodifestivalen började :) Tyckte det va väldigt bra låtar idag. Men Andreas Johnson tyckte jag var väldigt bra, men After darks låt var rolig haha :P Synd att den inte ens gick till andra chansen :P Men så är det. Dem andra gick för en stund sen. Så jag har tagit mig ett gott fotbad :) Och pappa fick ett ryck att gå och köpa kebab :P Så det blev ju att jag smakade lite på den hihi :P Nu ska jag gå ifrån datan. Bloggar kanske lite sen :P

Ciao

Melodifestivalen

Deltagarna som kommer i kvällens Melodifestival.
123375-82

Lördag morgon

Vaknade vi 08.15 idag för träning vid halv tio. Lite jobbigt att cykla i snö. Men jag och Carro cyklar alltid "i ur och skur" Blev gymmet idag. Vi tänkte ta vanliga basset på lördagsmornarna men va ledarbyte, men vi könde inte för att gå på det, så ja det blev gymmet :P Sedan så chillade vi lite, jobbigt att gå upp sådär tidigt, man blir trött efteråt haha :P Och idag tyckte Carro att jag va barnslig haha :P Men NEJ det va jag faktiskt inte haha :P Jo kanske lite då men :P

Nu har jag duschat och så, ska snart göra mig i ordning, och laga lite mat. Sedan vid 13.32 åker bussen ut till Överby. Jag och Micaela, så möter vi Johanna och Jenny där. Sedan blir det att slinga håret på Johanna och, kika melodifestivalen :)

Ciao

Singstar

Jag, Anna och Jenny sjunger Singstar nu :) Blev ingen film hehe :P Så nu sjunger dem för fulla muggar. Haha. Min hals är paj, bra att jag sunger :P INTE. Men det är SKOJ :) Imorgon blir det träning då. Bas/Puls och gymmet med Carro. Inte tränat på en vecka :S Sjuk. Inte likt mig haha :P Nä nu är det min tur att sjunga hihi :)
Bilder kanske kommer sen.

Ciao


Morgon

Ännu en dag jag vaknar tidigt på lovet, kan inte sova länge då, man är liksom in te trött på samma sätt.
ska snart gå upp och äta frukost, min mage kurrar och skriker efter mat :)
Idag ska jag va med Jenny och  Anna, bara ta det lugnt och kika film tror jag. Förtillfället ligger jag i sängen och kollar på Nyhetsmorgon hehe.

Ciao


Lista :)

Senaste personen som:

Sov i din säng:
Jag själv :P
Såg dig gråta: Vet inte :S
Fick dig att gårta: Jadu, ingen aning.
Fick dig att börja skratta: När jag pratade med Carro i tel igår kväll.
Du gick på bio med: Det va längesän, kommer inte ihåg, inte så förtjust i bio.
Du gick på stan med: Ida och Carro.
Skickade ett e-mail till dig: Någon som skickar ut skräpmejl.
Skickade ett sms till dig: Johanna
Skickade ett lunarinlägg till dig: Pernilla, men det är ju inte föööör ofta man är inne där.

Trött

Va ute på Coop med pappa förut och köpte lite godis :) Dem har det godaste godiset :P
Kollade lite på "Du är vad du äter" och "Efterlyst". Sedan ¨bara tagit det lugnt. Tänkte lägga mig snart, och kanske kolla nåon film, får se hur det blir med den saken. Det är bra att sova mycket när man är sjuk har jag hört. Så för att jag ska bli frisk, så kanske det är bra att lägga sig lite tidigare.

Ciao


Godis :)

123375-80
Fick mig allt mitt godis :) Mums.
Får ju ha nått att trösta mig med nu när jag är sjuk :P

Blev inte Göteborg idag.

Blev åkte till Göteborg idag. Gick upp väldigt sent, men jag är forfarande förkyld och har en bankande huvudvärk :S Så det blir lugnt idag med. Man orkar inte göra mycket när man är sjuk. Så har inte gjort så mycket på lovet :S Tråkigt, men så är det ibland. Gjorde mat förut iaf. lasagne blev det, eller a min lasagne med spagetti inte platter :P Har bara slöat, får hoppas huvudvärken försvinner snart :S
Nu ska jag forsätta slöa och vila, så jag blir frisk.

123375-79

Ciao

Torsdag

Torsdag idag då.
Har inte gått upp än, ligger i sängen forfarande. orkar inte har ont i huvudet och snuvi och hosit :S Men det börjar bli bättre tror jag. Idag kanske det bär av ner till Göteborg. får se har inte bestämt det än. Kanske kolla Danny och hälsa på storayster och Bobby. Men får se hur det blir med det. Borde iaf gå upp snart och göra mig iordning.

Ciao

Semlor

Jag och pappa va på Blomster hallen förut, inte en mänska där, bara dem som jobbade och jag och pappa. haha :P Inte mycket folk ute överhuvudtaget. Dem har varnat för att åka ut pga snöstormen. Men vi va ute ändå hehe. Åkte hem till farfar och Margit skulle haft med oss semlor men dem va slut överallt så vi fick köpa med oss så jag gjorde semlor när vi kom hem till dem. Fast va inte så sugen på det faktiskt :S
Har kikat Men in Trees, det va väll rätt bra. Och nu kollar jag på Top Model.
Ätit en god Kycklingmacka med :) Mums.

Ciao

Förkylningen

Min förkylning vill inte ge sig, den verkar bara bli värre, men den ger väll sig. Men får inte träna. I måndags blev det ingen träning, innte igår och inte idag :S Men nu sk ajg åka med pappa och handla blommor. Sen ska vi köpa semlor och gå till farfar och margit.

Ciao

Snö

123375-77

Snön yrar utanför mitt fönster, och här sitter jag inkurad i en filt.

Tacos

123375-75
Tacos :)

Bloggande

De här sista dagarna har det blivit mycket vloggande för min del :P Men det är roligt.
Usch min snuva håller i sig. Jag orkar inte göra något för jag är så slö av förkylningen, men senare hittar jag på nått. Chillar lite nu på dan. Skönt :) Har precis målat naglarna, det fick bli svart igen, målade bara om för det va sletet. Åt för en stund sen med Tacos :) Blev så sugen på det. :)

Ciao

Anders Johansson

123375-74

Igår när jag va på IKEA såg jag Anders Johansson :)
Kommer ihåg när han va med i Fame Factory jag hejade på honom hela tden, och han vann :)

Onsdag morgon :)

Vaknade vid halv 10 imorses ungefär, men jag orkade verkligen inte gå upp. Helt bomtät i näsan och halsen är paj. Men jag har vant mig är som sagt alltid sjuk på lovena :S Va ute med Hampus vid 10.30 typ och då snöa det massor och blåste jätte mycket. Jobbigt. Idag har jag inte riktigt planerat nått faktiskt. Får se. Kanske kolla Danny sen men inte säkert. Hehe :P Ska göra mig lite mat snart. Tänkte göra tacos :) Blev så sugen på det :) Gott.
Nu sitter jag och chattar med Micaela. Hon är uppe hos sin morfar någonstans uppe i landet, kommer inte ihåg va det hette hihi :P allt, jag som klagar på att det är kallt i Trollhättan, och här är det -8 eller nått hihi.

Men ska gå och blåsa håret nu och sminka mig och så.

Ciao

Kikat TV

Efter bullbakningen blev det att jag kollade på Desperate Housewifes och sedan var det ju Friidrott på TV med, kollade llite ibland. Henke :) spelade idag med :) Han är bäst, men det va kaos på planen efter att Manschester hade gjort mål. Men dem vann iaf :) Tänkte lägga mig tidigt idag, eller a tidigt och tidigt tidigare än vad jag brukar.

Mitt halsont har börjar försvinna lite. Men har istället blivit snuvig :S Ligger i sängen och dricker varmt vatten, har tröttnat lite på te nu, har drukit det så mycket för att halsen ska bli bra :P

Ciao

Danny

123375-71

Snygging där :)

Henke Is the Shit :D

       

Här har vi ju coolingen :) Han är såå grym.

Henrik Larsson


Träningslinne

123375-66
Satt och kikade lite inne på H&M. Väldigt fint tyckte jag.
Kanske tar och beställer det, och en annan tunika därifrån :)

Ciao

Semla

123375-65
                 Semledagen!
Idag ska man mumsa semlor, men jag har
faktiskt inte ätit någon. Inte så förtjust i det. Gjorde goda vaniljbullar istället :)

Lista

Dagens Frukost: Müssli med vaniljyoghurt
Dagens klädsel: Leggings och svart klänning
Dagens frisyr: Utsläpt med två spännen
Dagens dryck: Vatten & Te
Dagens godis: Chokladboll
Dagens längtan: Att bli frisk, ingen snuva, och ont i halsen
Dagens låt: Tokyo-Danny :D
Dagens sämsta: Förkylningen
Dagens Bästa: Min bullbakning :)

Bullbakning :)

Nu är min bullar klara. Jag bakade lite segt idag kände ajg hihi :P Men det gör inget, för dem blev väldigt goda :)
Ska sätta mig och kika på Tv nu och kura in mig i en filt med min nybakta bullar och Te :) Ska bli mums det.

123375-63     123375-62

123375-64
Ciao

Ingen träning

Blev ingen träning för min del idag :S Har forfarande ont i halsen, och det är verkligen inte bra att träna då. Jag får kurera mig och ladda :) Jag som va så sugen på att träna, inte tränat sen i lördags :S Men så är det ibland blir man sjuk, som jag oftas blir på lovena :S Men Carro kom på en smart grej häromdagen, Det kan vara för att jag stressar så annars på dagarna ochh sennär det är lov så slappnar man av mer och inte så mycket stress. kan nog ligga någonting i det för jag stressar så :S Inte bra.

IKEA:
Hittade inte mycket, bara lite blommor och lampor. När jag kom hem så tog jag mig en tripp ner till stan, köpte mig en tunika, och ingedienser till bullarna :D Som jag håller på att baka. Ska bli gott se när dem är klara. Men nu ska jag och pappa sätta upp min hylla vi köpte på IKEA.
Skriver sen.

Ciao

IKEA

Hej
Borde göra mig iordning pappa kommer snart och vi ska åka iväg till IKEA. Köpa ny madrass till min säng och så. Och sen hittar man ju alltid massa små grejer. Vet inte hur jag ska göra med träningen ikväll, vill träna, har inte tränat sen i lördags ju. Hehe :P Alltid sjuk på lovena, det är bara att jag får ställa in mig på det för resten av alla lov tror jag.
Men nu måste jag verkligen skynda mig, skulle bara skriva en snabbis här.

IKEA


Ciao


Måndag kväll

Blev en tripp ut till Överby idag. Mötte Ida och Carro där, vi gick runt och kikade i lite affärer och så. Träffade Jenny på H&M med. Vi stog och tjötade lite hehe :P Sedan cidare och kollade i lite affärer, köpte mig inget konstigt nog. Gick vidare och köpte oss en glass/varm choklad på Mc Donalds, satt där ett bra tag hihi. Tjötade och så. Fjortisgänget som satt där då mobbade haha :P
Vidare till Coop Forum, där köpte jag lite godis :D Missade bussen så vi fick ta näsat. Och när vi satt och väntade blev jag och Ida såååå törstiga, så vi gick till körvkiosken och frågade om vi fick lite vatten :D Och det fick vi, gott :) Sen begav vi oss till bussen. 
Carro och Ida skulle hämta ut sitt paket från H&M med, men när vi kmmer dit så säger dem att man måste ha legitimation, men Carro hade inte det så hon fick inte hämta ut det, fast att hon hade gjort det en annan gång utan legitimation :S Knepigt. Vi gick och hyrde film :) Gick faktiskt rätt snabbt att bestämma idag tyckte jag hihi. "Temptation Island", den va rätt så bra :P Men ibland skämdes man av att kolla på den haha :P Hon gjorde bort sig sååå. Haha. Tyckte så synd om killen i filmen, stackarn :S Och mina käcka kommentar jag kläckte haha :P Till hon i filmen "Go to Hell Ypur Fuking Bitch" haha :P  Efter filmen blev det att grejsa lite låtar och sjunga haha :P Lyssnad och sjöng samtidigt sååå vackert :P Och Bonnespråket haha :P För roligt :P Vid halv elva begav jag mig hemmåt, för jag skulle hinna med bussen som gick då ungefär. Ska kolla "Djävulen Bär Prada" sen :) Den verkar bra så jag får se hur den är.
Imorgon blir det IKEA med pappa på dan och sen träning på kvällen kanske. Min hals mår forfarande inte bra :S, men hoppas bara inte det blir värre tills imorgon.
borde nog sätta på filmen snart om jag ska orka kolla på hela utan att jag somnar hihi.


Filmen

Ciao

Seg morgon

Kikat lite på TV nu hehe :) När man har lov så blir förmidagarna lite seg för man orkar inte gå upp hehe. Har gjort mig iordning nu hehe :P Eller a halvt, ska platta håret med. Kanske siba sen. får se.
Och sen ikväll ska jag, Ida och Carro kika film :) Får se va det blir för nått :)

Men ska dra mig till plattången nu :P Haha

Ciao


19/2

Måndag morgon:
Klockan är bara halv tio och jag är redan vaken. Har ju faktiskrt lov ska sova länge då, och vila ut sig hihi :)
Men nu har jag vaknat, kollat runt lite. Vet inte om jag ska träna ikväll. har lite ont i halsen, inte så att det gör ont när jag sväljer, det bara är där typ. får se hur jag känner mig sen, det återstår att se. Kanske skulle va med Carro sen idag med.
Men nu ska jag kolla på våra Bästa år, det började nyss.

Ciao

Söndag kväll.

Mamma kom och hämade mig hos Jennifer vid ungefär kvart över nio. Men innan det gick vi ner till stan och mötte Carro och Ida, jag köpte mig en banan och lite godis haha :P Sedan gick vi hem till Jennifer igen, kollade på någon film, kommer inte ihåg va den hette nu, men jag va lite trög kände jag :P Dem andra fatta men inte jag haha :P Den va lite komplicerad. Åkte hem till mamma och hämtde lite grejs och sedan vidare till pappa. Packat upp mina grejer och så.
Och min säng barckade, IGEN, får panik på den. Skulle bara gå över i den och så braka den. Men men det är ju inte första gången, så det blev lite städning under sängen. För jag är expert på att lägga grejer där under haha :P Så nu ficm jag bort det. Men orkade inte fixa sängen idag, tog bara bort dem där bräderna så la jag madrassen i sängen på golvet haha :P Kollar Dannys Musikvideo IGEN, den är så bra :)
Han kommer ju till Tpro och Allum Köpcentrum nu i veckan, kanske får dra mig dit :) Vill det men får se hur det blir med den saken :)
Har fått ont i halsen med :S För nu har vi ju lov den här veckan och klart jag måste bli sjuk då, som alltid, är sjuk varje lov :S
Vill ju träna :P Men får se hur det blir med det imorgon. Får ta det lugnt.

Ciao

Söndag :)

Slö dag idag. Bara atgit det lugnt och lyssnat på musik haha :P Vi har lyssnat sönder Olas låt och Danns låt haha :D Bäst.
Nu ska vi ner till Matmor, och handlka godis och jag blev helöt plötsligt sugen på banana :D Möta Carro och Ida med :)
Så nu måpste jag skynda mig ska vara där om minuter.

Ciao


Sitter hos Jennifer

Just nu sitter jag hos Jennifer, hon äter så jag satte mig hä lite hehe :P Vi försökte oss på att spela Idol pelet haha :P Men det gick ju inte så bra, så vi gav upp hihi. Kanske Singstar sen istället :P

Ciao

Söndag

Söndag förmiddag. Vaknade vid 11.00 idag, skönt att sova ut. Just nu kollar jag skidgrejset från Åre, det är någon lagtävling eller nått. Sedan får jag se vad jag hittar på. Sportlov nu den här veckan iaf :)

Ska dra mig till mamsen nu.

Ciao

Torsdag, Fredag, Lördag

Torsdag:
Näst sista dagen på praktiken :S Efter kom mamma och hämtade mig så vi åkte och klöpte blommor, jag köpte en blomma till dem på praktiken. :) Sedan kollade vi lite i affärer och så, köpte mig ett hårspänne hehe :) Åkte sedan hemmåt.
Vid ungefär kvart över sex kom Micaela och hennes mamma och hämtde mig, sedan vidare ner till Carro, vi körde gymmet idag. När jag kom hem så va Cicci, Lars och Jennifer där och fikade. Sedan var det lite TV och sen sängen för min del.

Fredag:
Sista dagen idag. dem fick blomman jag köpte, tyckte den va jätte fin :) gjorde ens smörgåstårta som jag fick ta med mig hem :) Examensarbete eller va dem kallade det hehe. Sedan mötte jag Carro, för hon slutade ungefär samtidigt. Så vi gick runt och kolladelite i affärer och så. båda köpte sig ett par träningsbyxor :) Ännu ett pat till min samling haha :P Sedan tog vi bussen hem. Vid sju ungefär sen kom Jenny, och jag gjorde mig iordning sedan vid halvåtta kom Anna. Vi skulle hem till Sabajet, för hon skulle ha middag, och så för hoin fyller år. Vi va där en stund sen, vid kvart i elva tog vi bussen till stan, och gick runt lite haha :P Sedan kom mamma och hämtade mig. Va jätte trött så jag somnade i soffan haha :P

Lördag:
Träning då vid 09.30 idag, men det va nära att det inte blev så, för jag hade gläömt att ställa klockan :S Men som tur va så ringde Carro vid tio över nio och jag staudsade upp ur sängen och cyklade ner till henne och vi hann haha :P Sedan gymmet då, fast det blev inte långvarigt för vi båda var väldigt trötta. Sedan cyklade vi hemmåt. När jag kom hem va jag jätte trött och somnade nästan. Men vid 13.00 så bar det iväg ner till Gbg till Linda och Bobby, vi fikade och så. Jag mamma och Linda åkte iväg till Allum köpcentrum, jag köpte mig en söt liten kofta hehe :) Och mamma ett par skor som hon kollat på hur länge som helst. Så idag köpte hon dem. Vi va bara där en snabbis för sedan skulle Bobbys föräldrar komma och hälsa på och fika. vid 19.00 bar det av hemmåt igen. Skulle varit med Carro och dem, men det blidde inte så. Så när jag kom hem kollade jag och mamma på melodifestivalen, tyckte faktiskt, Nanna och Sebastian skulle direkt till finalen men så blev det ju inte, utan Måns och Sebastian och Nanne och Sonya till Andra Chansen. Men Måns va ju bra han med :)

Ciao

Måndag, tisdag, onsdag

Hej.
Har inte skrivit nu på tre dagar, har inte hunnit med.

Måndag:
Praktik, sista veckan nu. Bussen skulle kommit 07.32 men kom inte färräns 07.44 så jag missade bussen ifrån stan, så jag kom försent, men det va ingen fara. Men man kan ju bli så förbannad när dem kronglar. Kommer sakna stället och personalen, har haft jätte roligt och lärt mig mycket :)
Efter det åkte jag och Carro och tränade medel. Cyklade hemmåt, tog det lugnt och så. Kikade TV

Tisdag:
Praktiken idag igen. Morfar kom och hämtade mig idag, för det va lite bråttom till träningen.
jag, carro, Jenny och Micaela tränade då medel 75. Men ingen bra stämning, kan verkligen förstå det, hände ju en sak i måndags (Beklagar) Men inget jag tar upp här.
Köpte med mig en liten påse godis sedan efter träningen. Kollade på desperate Housewives vid 21.00. Sommnade nästan i soffan, jätte trött.

Onsdag:
Missade bussen idag, så jag fick cykla ner till stan och ta bussen från stan. Gjorde jätte fina smörgås tårtor :) Och Hjärt smörgåstårtor till "Alla Hjärtans Dag" :)
Efter kikade jag runt lite på Överby, köpte med mig lite grejs för jag ska göra alla hjärtansdagbakelser snart :) till mamma och pappa :)
Varoit och tränat med, me Micaela. Vi skulle gentligen gått på Aerobic/Step men blev inte så, så tänkte vi gå på Medel/Puls men fick för mig att de skulle börja 17.45 men började 17.30. Så vi tog gymmet. Cyklade dit som galningar, och inte den bästa cykeln jag hade heller :P :S
Sega på vägen hem.
Nu ska jag dra mig.
Top Model börjar snart :) Innan dess ska jag göra bkelserna så det är bäst att jag skyndar mig.

Ciao

Söndag kväll :)

Efter vi hade fikat hos farfar och Margit åkte jag till Micaela, skulle häljpa henne att baka :) Haha :P
Sedan åkte vi och hämta Carro och vidare till träningen. Idag blev det Skivstång. Får prova lite nytt ibland, varit på det en gång innan. Så imorgon kommer jag antagligen ha träningsvärk i dem musklern jag inte visste jag hade hahaha :P
Kollar på Bibgolotto nu ahha, v'ntar på Att Linda Bengtzing och Markoolio ska sjunga, "Värsta Schlagern" :P
Härlig låt, man blir på bra humör av den :P

Blir nog inte så mycket bloggande den här veckan, men ska försöka så gott jag kan :)

Ciao

Söndag förmiddag

Kollat på när Jens Byggmark åkte skidor, han tog ju Brons :P Gfrattis till han. :)
Sedan så är det ju damernas störtlopp, får vi se om det blir ett till guld för Anja.
Men snart borde jag allt gå upp, jag, pappa, mamma, Linda och Bobby ska till farfar och Margit och fika.
Och sedan måste jag packa. Ska till amma den här veckan. Och sedan ikväll vid 17.45 är det dags för träning, skivstång idag :)

Ciao

Gårdagen.

Vid ungefär 19.05 kom Micaela, så vi gick vidare ner till Hemköp och mötte Carro och Jennifer, vi skulle handla oss lite gott till Melodifestiveln. Jag skulle köpa dipp för jag skulle dippa Gurka, men det fanns inte Ranch, så vi fick gå vidare till Möllan, men där fanns det inte heller. Så jag fick ta tortilla eller nått.
Sedan gick upp upp precis hemma till Melodifestivalens början :P Och vem kom inte i bild då, Jo våran lärare Trond haha :P

Micaela och Jen nifer höll starkt på The Ark. Carro höll på Jessica Andersson (Hon är ju från Troillhättan) :P Jag tyckte att The Ark, Cosmo 4 och Jessica Andersson va bästa faktiskt.
Men det blevju The Ark och hon den dära "Skolfröken" inget vidare tyckte jag. Ingen schlagerlåt :S :P

Egfter det satt vi och chillade "Min stora kärlek" började ju så vi k,ollade lite smått på den. Och då undertiden sommnade Jennifer haha :P Så då målade jag ch Carro henne i ansiktet, som en katt haha :P Och hon märkte ju inget heller. Vid ungefär kvart i tolv kom Carros mamma och hämtade dem. Och Micaela gick strax efter, för hon hittade inte sin sko, mne det visade sig att den låg bakom dörren haha. Och hon trodde agtt Hampus hade tagit den :P


                                     

Efter det gick jag och la mig, va skit trött.

Ciao


Sover

Jag sover
Här ligger jag och sover :P I Hampus säng :P Hade tagit ut den till Hampus men han ville inte ligga där, så då gick jag och la mig där, och "råkade" sommna :P

Lördag :)

Imorses vaknade jag vid 08.15 väldigt trött :S Men det va bara att pallara sig upp för vid 09.30 skulle jag och Carro träna :) Men när jag cyklade till Carro, kom ut och frisk luft. men det var rejält kallt imorses -5. Mina öron var helt stelfrusna :S Först blev det Bas/Puls sedan "biffade" vi lite på gymmet då :) Satt och chillade lite, sedan blev det cykeln hem :P

Duschad och gjorde mig irodning sedan åkte jag, Linda, Bobby, pappa och mamma ut till Överby. Jag köpte mig ett nytt träningslinne :) Ett svart NIKE :) Bild kommer haha :P

Provade en vit tunika/klänning på Gina Tricot, men denm såg finare ut när den hängde på stället hehe. Men men får väll se hur det blir med den. Åkte hem och Ikvöll blir det Melodifestval kväll med tjejorna. Och kanske tacos :D

Men nu ska jaa snart äta middag. Kött och potatis :)

Ciao

Fredag

Hej.
En vecka kvar på praktiken. Dem här två veckorna har varit jätte roliga :)
Fick sluta tidigare idag. Åkte hem och kollade på när Anja och dem åkte skidor hehe :P Var helt slut, så jag vilade lite. Sen ringde jenny och vi babblade lite. Sedan kom Linda och Bobby :) Och jag gjorde mat :) Blev faktiskt völdigt gott. Kycklinggryta med ris och wokgrönsaker, det var smaskens :) Sedan gick vi till Cicci och lars och fikade, och jag hade gjort Hallonparfait, så den fick vi ta när vi kom in igen hehe :P Gott.
Har bara tagit det lugnt idag, skönt att göra det ibland. Linda skulle gjort slingor på mig men blev inte så, får göra det en annan dag.

Imorgon blir det träning vid 09.30 som alltid på Lördagar med Carro. Sedan gymmet efter det :)
Sedan blir det och snabba sig hemmåt, för då ska vi till siba med Linda, Bobby, pappa och ,mamma tror jag. Sedan på kvällen melodifestiveln med tjejorna :)

Ciao

Torsdag

Blev träning förut med Carro då. Pappa körde oss dit, inte cykela idag. Lika gfummig som förra veckan, man blir det för det är lite segt at träna vid åtta nio tiden tycker jag haha :P Och sen när det är slut jag bara men Carro hur kommer vi hem haha :P Hon bara jag vet inte :P Haha. Så hon ringde sin mamma så hon kom och hämtade oss :P

Hemma så duchade jag och åt. Och har inte gjot så mycket. tagit det lugnt. Bord ha lagt mig och nanat för länge sen men så har det inte blitt.
Grejar lite med designen :P
Men nu måste jag faktiskt nana.

God natt.
Ciao


"Systrar i Jeans"

Hej.
Varit på stan en snabbis, köpte mig två tunikor :) Kunde inte bestämma vilken färg jag skulle ha :P
Sedan gick vi och köpte lite godis hihi. Sedan mötte vi Anna, och tog bussen hem till mig. Och nu sitter vi och kollar på "Systrar i Jeans" Den är faktiskt bra den filmen. Jag och Carro ska tröna sen vid kvart i 8.
Nu ska jag forsätta titta på filmen.

Ciao

Snabbis

Får ta och skriva en snabbis innan jag åker till praktiken, missade bussen, så jag får ta nästa, och den går snart. Efter praktiken ska jag vara med Anna och Jenny sen tror jag, och kanske hinna med och träna ikväll med. men nu måste jag dra mig.

Ciao

Kväll

Efter träningen kom pappa och hämtade oss och körde hem dem andra. Sedan åklte vi hemmåt, jag skyndade mig in i duschen för What About Brian började ju kl:21.00 så det blev snabba rycket. Tog mig en god macka med.

Kollar på någon serie eller nått på 3:an nu den är väldigt spännande, men är slut om 15 minuter så jag får se hur den slutar. Sen måste jag nana. Upp runt sju imorgon, för bussen går halv 8. Och igår va jag nära på att missa bussen från stan, för bussen ifrån mig va fösenad och när den väl kommit så gick det inte att stänga ena dörren, och det tog tid :S Men som tur va han jag.

Ciao

Praktik, siba, träning

Ja då va 8 dagen på praktiken avklarad :) Gott väldigt snabbt idag.  Gjort lite allt möjligt. sedan efter så kom Jenny och vi kollade lite på Överby och jag lämmnade tillbaka en jacka och tröja. Sedan var det dags att ta bussen hemmåt. Nu sitter vi här och degar haha, väntar på att träningen ska börja haha :P Har ju lyckats få med mig jenny på Aerobic/Step med haha :P
Fötsöker på tag i Micaela och Carro med. Får ringa igen. Carro va iaf på siba :P
Nu ska jag dra mig och äta något lite hugrig :P

Ciao


Tisdag

Praktik idag igen. Fick steka massa fläsk idag, usch inte gott, vidrigt :S :P
Och hackat grönskaer och annat, men min handled är paj :S har jätte ont i den :S
Har haft ont i den sen jag gick i NIF och nu har det blivit värre, men men så är det.
Fick sluta tidigare idag, för att jag hade jobbat så bra :) Och det passade bra ftersom jag hade bråttom hem  så pappa skaulle hämta mig kvart i fyra, så jag gick till H&M och köpte mig ett halsband och rouge.
och sedan kom pappa, och vi åkte vidare hem till Jenny för att hämta henne.
Hörde Dannys nya låt idag :D "Tokyo" :) Jätte bra, eller hur Johanna?
Sedan hem och bytto om och sedan  ar det dags att hämta Micaela ochCarro, och sedan till träningen, gäller att vara där i tid nu, så mycket folk nu för tiden, men det blir la lugnare sedan. medel 75 idag då. Mycket folk, man fick nästan inte plats :S :P Men så är det.
Efter det var det dags för banan igen haha :P Som alltid :P Det är bra för musklern haha :P

Bananer
Fick ryck utanför, på asvalten började jag hjula och göra handvolt haha :P Jaja fårga mig inte varför :P Men men, sträckte mig i benet :P Men det går la över. En på Jennys praktik står ju och dansar när dem har på musik haha :P " Go Maj-Britt, go Maj-Britt" Haha. Sedan kom Jennus pappa, och körde hem oss.
har duschat och så nu för en srund sen, tänkte snart ta och kolla på Grey's Anatomy. Det va tydligen sista avsnittet, så får väll kolla på det finns inte så mycket annat att kolla på :P
Borde läsa svenska boken med, blir aldrig att jag gör det, vore bra om den va klar tills praktiken och lovet är slut, så slipper man skynda sig att läsa klart den sen. Får se hur det blir, har skjutit på det nu ett bra tag. :S
Men nu msåte jag gå¨nu börja snart Grey's Anatomy.

Ciao

Måndag

Gick inte att blogga igår kväll ju :S Så jag får väll skriva nu.
Prakitiken gick bra igår, dem gjorde smörgåstårtor för prov hjärtformade, som dem
ska göra och sälja till Alla hjärtans Dag :) Fint.
Åkte hemmåt, och tog det lugnt innan det va dags för träning med Jenny ochh Carro.
Blev gymmet och Medel igår då. Efter träningen fick carro lite ryck och började skratta som en man haha :P Lät så himla roligt haha :P Och BÖÖÖMMM eller hur Jenny? Haha :P
Hemma sen så åt jag och kollade Cityakuten :) Och satt lite här, sedan var det dags att nana.

Ciao


Tunika

Tunikor
Hade tänkr att köpa den här tunikan, men jag vet inte vilken färg, det är svårt det där. Kommentera gärna :)

Design

Håller på och grejar desingen men nu kronglar det, men jag hinner inte fixa det, så jag får göra det sedan efter träningen. Måste skynda mig nu.

Ciao

Praktik

Hej.
Kom hem från praktiken nyss då. Idag har jag stekt massa grejs och när jag stkete bacon så skvätte det upp i hela ansiktet och ögat :S Gjorde skit ont.
Pratat i telefonen nu lite med haha :P Och äter müssli, med vaniljyoghurt :) Gott.
Borde väll byta om snart. Ska till gymmet med Carro och jenny, och sedan efter det blir det medel. Dubble idag :) Tänkte sätta in en bild på en tröja jag vill ha igår, men det funkade inte, så det kommer kanske lite senare. Ny designe med, eller a jag ändrar lite när som helst hihi. Det är skoj. Fast har inte hittat det perfekta ännu, det kommer la snart.

Ciao


Kväll

Träningen gick la rätt bra iadg, med alla tre va väll lite sega haha. Men det gick allt bra.
Var rätt mycket folk, jobbigt :S Inte många maskiner lediga. Efter träningen skulle jag köpa banan men icke sa nicke, det fanns inga, Jenny skulle med haft, så hon frågade om det fanmns några men det gjorde det inte haha :S
Sedan kom Jennys pappa och hämtde henne, och jag och Carro cyklade hemmåt.
Nu det sista har vi varit sååååå smidiga när vi cyklar haha :P INTE.
Men kom hem iaf. Imorgon hade vi planerat att träna vid kvart i fem, men så blir det inte för jag slutar 16.00 och bussen går 17 över så jag kommer inte att hinna. Får ta det när praktiken är slut. För att åka från Överby tar ju ett tag. Så imorgon blir det medel 18.45 och innan det gymmet med Jenny och Carro.
Praktiken imorgon igen då, andra veckan. Och efter det bara en vecka kvar, och sedan lov.
Måste läsa svanska boken med, är väll bästa att läsa nu så man slipper läsa så mycket sen.

Ciao

Söndag

Söndag:
Packat nu ska till pappa idag. Eller a jag sitter här nu hehe.
Farfar och Margit är här och fikar. Semlor och min hembakade chokladbeskvier :) Fast jag va inte sugen på semlor idag, haha Så det blidde ingen för min del.

Träning sen då, gymmet. Idag blir det nog jag, Carro, Jenny och Micaela.
One tree Hill idag, spännade :)

Ciao

Torsdag, fredag, Lördag.

Hej
Har inte hunni skriva nu på ett tag.

Torsdag:
gs va det praktiken igen. Sedan efter skolan kom pappa och hämtade mig, vi skulle kolla på mobiltelefon till mig, Tänkte köpa mig en ny :D Får se hur det blir.
Sedan åkte jag hem och tog det lugnt. Och sedan vid 19.45 var det dags för träning för mig och Carro. medel idag. Och jag var väldigt klumpig idag kände jag haha :P Jag kan skylla på att jag va trött :P Sedan var det hemmåt. Tog det bara lugnt.

Fredag:
Praktiken igen, gjorde en fin smörgåstårta idag :) Jätte fin haha :P
Sedan när jag skulle hem så skicade Carro SMS, och då hade hon med slutat, för hon praktiserar med. Så då mötte jag henne och vi gick och kolla lite i affärer och så. Köpte inget fakltiskt. Träffade Jenny och Lucas med. Och Jenny fick ett väldigt skrattanfall för en tant försökte komm emellan med en vagn där det absolut inte gick haha :P Roligt va det iaf. Sedan så tog jag och carro bussen hem. Och när jag kom hem så ringde Jeny och Micaela och dem kom hit, vi tog det lugnt och kikade TV.

Lördag:
Vaknade vid 08.15 gick upp och åt och sedan cyklade jag iväg till Carro för träning vid 09.30 för Bas/Puls och sedan gymmet, sm alltid på lördagar :P
Cyklade hem och duchade och gjorde mig iordning. Jag och Micaerla tog bussen till Siba där vi skulle möta Jenny, för att kika lite i affärer och Jenny lämmnade tillbaka ett par byxor och jag en tröja.
Köpte mig en jacka, två tröjor, och ett hårspänna. Tog bussen hemmåt.
Jag och Jenny lagade mat medans Micaela gjorde läxor. Jätte god mat, Benfri Kotlett med Klyftpotatis och Hemmagjord Bearnaisesås och god sallad :) Mums. Sedan till efterrätt blev det semlor.
Kikade Melodifestiveln, inget vidare i år tycker jag. Jag röstade iaf på Uno Svenningson :D
En trevlig kväll :)

Ciao