Fredag - Ledig

Härligt att vara ledig. Va så himla trött igår efter 12 timmar i skolan igår och laga mat hela dagen.

Gick upp vid kvart över 6 imorses
och körde pappsen till jobbet eftersom jag skulle ha bilen till Göteborg. Så lämnade av pappsen och sedan åkåte jag hem och la mig direkt och sov igen. Hade visst glömt ställa klockan. Så jag vaknade av att någon Viasat gubbe ringde. Så aj gick upp och gjorde mig iordning. Vid tolv åkte jag ner till stan och fick köpt lite kläder till Fillippa, hon har verkligen sjukt mycket kläder nu , men jag tycker det är så kul att hanlda. Det mesta blir ju iofs rosa. Men idag köpte jag en rosarandigbody och ett par röda mjuka bycor :) Sweet. Mötte Anna, Eeva, Mikaela, Sara och Johanna, pratade med dem lite snabbt och sedan åkte jag neråt mot Göteborg. Var framme runt kvart i två. Satt och pratade och så. Bobbys bror va där en stund med. Vid 3 åkte jag och Bobby och hämtade kinamat som vi sedan åkte hem och åt, och när vi kom hem igen så låg Linda och Fillippa och sov. Men vaknade när vi kom, så då blev det middag. Och gud vad mätt jag blev. Efter en stund kom även deras granne in och pratade lite. Vid halv 7 åkte jag hemmåt. Var hemma runt halv 8 igen. Hämtade upp pappa för han skulle åka och hämta Pizza till sig, jag ville defenitivit inte ha var ju hur mätt som helst. Åkte hemmåt och kikade Let's Dance ;) Danny dansar ju riktigt bra :) Och Daniel Dasilva är ju riktigt duktig med :) Borde väll lägga mig snart. Är trött men ändå inte. Imorgon blir det jobb vid 7 halv åtta. Så ingen träningen imorgon. Eller jo träningen bli det med missar Bas/Puls passet så det får bli. Gymmet efter jobbet istället :) Kram!

Torsdag

Var hur segt som helst att komma upp idag. Tog sin lilla tid för var hur trött som helst :/ Men ja tillslut fick jag pallrat mig upp. Kom visst lite försent. Men va ju bara där för att provlaga. Haha bara jag och Jenny i hela köket.  Bambatanten frågade vart alla va för det va så himla tyst hehe :P Provlagade maten och ja den blev riktigt god faktiskt :) Micaela och Karin kom och tog kort på maten. För det ska ju bli en receptbok tillslut :) Va klara runt kvart i tolv och då blev det lunch och så.

Sen vid kvart över tolv började vi igen.
Laga ännu mera mat. Tävlingsmatlganing var det dags för. Och det ska ju vara med lakrits i efterrätten så provade lite olika recept med det. Blev lite improvisation :P Men ja det blev rätt bra ändå :) Fick gå och handla lite grejer som fattades. Vid 3 kom ressten av klassen och vi började göra prata om vad som skulle göras för kvällen. Blev lite god tacos med. Sen gjorde jag tårtbotten till bröllopstårtan och Brunchetta :) Bara 6 gäster idag. Riktigt segt. Men men så är det. Det kommer väll mer snart. Är ändå bara i början av terminen och då brukar det vara såhär. Men kul ändå haha. I slutet när vi håller på och städar har Hanna oh Cathrin vattenkrig haha. Så jag spolar lite vatten och då ska naturligtvis Cathrin spola tillbaka, så jag hade vatten precis överallt. Sara står brevid och gapskrattar men det gör hon inte lämge till förräns hon får massa vatten på sig, ha! Haha :P!! alla var la med i vattenkriget tillslut varken man ville eller inte haha :P Synd!! :P Fick af sluta vid halv nio. och då hade jag varait i skolan 12 timmar. Skulle egentligen börjat 12.15 men eftersom jag och Jenny va tvugna att provlaga så började vi halv nio. Tog mig ett bad förut med levade ljus och bara tog det lugnt. Riktigt gott det. Är sjukt trött nu. Så ska snart lägga mig och kika på någon film. För imorgon är jag ledig. Och då ska jag ner till Gbg och hälsa på Linda, Bobby och lilla Fillippa :) Natti, Kram!

Onsdag

Jag var i tid wehhooo! :D I'm the boss!! :P Hade ju hand om det som skulle göras idag, jag och Jenny som hade fixat recept och sånt. Men hon har varit magsjuk nu i veckan så jag har fått tagit hand om det själv. Men det har allt gått bra :) Mer folk, var fullt idag :) Så det är bra det, mer att göra och det är mycket roligare :) Så det flöt på bra. Fixade lite med förrätten och så. Hjälpte till lite överallt. Slutade vid 3 för efter att vi hade stängt restaurangen fick vi fortsätta med bröllopsprojektet. Sedan var det hemmåt. Och vid kvart i fem åkte jag ner till Jennifer. Och vi gick sedan vidare ner till stan för att kika lite. Jag hittade mig en träningströja :) Kikade vidare lite sedan hem till Jennifer. Tog det bara lugnt och tjötade :P Vid sju hämtade upp Carro och sedan Disa, och vi åkte vidare till träningen. Medel 75 jättekul pass :)
Var hemma runt kvart över nio. Kram!

Nya Kameran

image580

Här har vi den, den nya kameran :)
Gör bra och sjukt fin, rosa och allt, perfekt!! .D

Tisdag

Tisdagen började inte så bra. Försov mig tio minuter illa :S Så fick skynda mig. Usch jag har verkligen svårt att komma upp på mornarna :/ Men ja kom till skolan snabbt iaf. Flöt på riktigt bra idag. Jag va ju "bossen" idag så att säga :P Slutade vid två tiden. Då var det hem. Och vid kvart över tre kom pappa och vi åkte vidare till först stan kikade på OnOff efter kamera men fanns inte den jag skulle ha. Träffade även farfar där med :)Sen åkte vui vidare till Överby, kollade på El-giganten, Siba, Expert och sista affären vi gick in i fanns kameran :) Tur det. Så ja fick köpt mig den. Riktigt nöjd, och rosa var den ju med :) Ett + där :D Snabbt hem och hoppa i träningskläderna och sen vidare för att hämta upp Carro och vidare till träningen. Medel 75. Kul kul. Satt kvar en stund efteråt och tjöta lite :P Sen nu när jag kom hem har jag tagit det lugnt. Fixat med kameran och kikat lite TV. Ska lägga mig i tdi idag hade jag tänkt mig :) Duktigt duktigt. Får se hur jag lyckas med det bara. Kram!

Måndag

Måndag: Första lektionen i skolan var Svenska och som vabligt så fortsatte vi med bröllopsgrejen ochs en var det religion. Fick reda på att vi ska ha prov med, nästa fredag i Buddhismen. Sen var det lunch och idag fick vi gå och äta i restaurangen när ettorna hade öppet. Tog lite tid innan vi fick maten och frågade efter bröd 2 gånger och trdeje gången fcik vi tillslut. men dem va la nervösa första dagen dem hade öppet restaurangen tror jag så ja. Sen hade vi Ansvarsfull Alkoholhantering. Blev allt lite väl mycket skratt tyckte läraren så Sara fick tillslu gå ut från lektionen hehe, hon bara skrattade haha. Och där satt vi alla andra kvaroch försökte hålla oss för skratt :P Mentorstid och sen viprovning. Usch vin är inget vidrare asså. Inget för mig. Slutade vid kvart i fyra. Jag och pappa åkte ut till Överby för han, för han skulle köpa ny mobil, IGEN! Det tog allt sin lilla tid. Men ja tillslut fick han köpt en. Snabbt hem och iväg och hämtade Disa. Sen vidare till träningen Medelpass. Och efter träningen gick vi in på Willys köpte massa god frukt. Sedan hemmåt. Gick och mötte Max för han skulle köpa pappas gamla mobil. Sen var det hemmåt igen åt kvällsmat och kikade lite på TV. Kram!


Söndag!

Klockan stog på halv sju, men gick inte upp förrän 7. Så ja fick stressa lite men han iaf :) Iväg till jobbet och göra det som skulle göras, frukost och städning. Slutade halv ett. Åkte och hämtade upp mamma, och sedan även mormor och morfar. Vi åkte ner mot Göteborg. För att häsla på Linda, Bobby och lilla Fillippa :) Alla vill hålla henne hela tiden, nu är det min tur sitter alla :P Åkte hemmåt vid 6 tiden. packade kläder och allt som skulle med till pappsen. Provade jackan jag skickade efter men nej det va inte vad jag hade tänkt mig, så den åler tillbaka igen. Provade även balklänningen igen:P Gick bort till pappa. Åt god kycklingsallad, packat upp, duschat, pluggat, och nu ska jag snart lägga mig och kika One Tree Hill om pappa spelat in, och även plugga lite. Natti! Kram!

image578

Lördag!

Dagen började med ett träningspass som vabligt Bas/Puls så åkte och hämtade upp Carro och sedan vdiare till träningen. Sen var det snabba ryck hem duscha och göra sig iordning. Mamma körde mig ner till Carro vid 12 och vi gick vidrae till tågstationen för att ta tåget till Göteborg som va lite försenat. Kikade runt lite grann och jag hittade det jag letade fetr bebiskläder :D Och Carro hittade en jättefin balklänning :) Så den blev undanlagd. Tog tåget hem. Var hemma en stund och sedan åkte jag ner och mötte Emelie, Carro , Ida och Lovisa, vi kollade på Saw 3 och gud vad läskig den var usch usch. Satt och pratade ett bra tag och var inte hemma förräns kvart i ett. Då gick jag coh la mig ganska direkt. Upp och jobba halv åtta. Kram!
image579

Fredag

Föresta lektionen var religionskunskap, lika seg som alltid haha. Sen var det Svenska lektion. Förberedelser för bröllopsgrejen. Sen slutade vi. Åt lunch i skolan, sen gick ajg och Jenny hem till mig. Chillade hehe :P Åkte hem till jenny en sväng. Och sen vidare till Överby en snabbis. Och sedan stan, kikade lite så. Körde Ida till Sandhem för hon skulle på kalas. Sen hem till mig igen. Lyssnade igenom massa gammla skivor. Gjorde iordning Tacos :D Mums mums gott det :) Kikade Let's Dance. Och stackars Danny som har skadat sin fot :( Tycker riktigt synd om honom faktiskt. Tror det är många som tror att han fejkar, men ofta man fejkar att man har ont för att tex få röster eller nått sånt, bara löjligt. Vid tio kom Lucas och hämtade Jenny. Jag åkte och köpte tvättmedel, och sen vidare för att hämta frikortet hos Ida. Hem igen och ja råkade visst somna i soffa där lite senare. Och vaknar igen vid halv ett. Så då gick jag och la mig :P Kram

Måndag-Torsdag

Måndag: Vem var i tid, vem var i tid? Jo jag :D Svenska lektion och ja där grejade vi med det där brölloppet som vi ska fixa för ettorna. Så aj det gick ju bra. Efter det en otroligt seg religionslektion, men iofs religionslektionerna är ALLTID sega! Efter det var det snabblunch. Och sen Ansvarsfull Alkoholhantering i 2 och en halv timme :O Brukar vara segt. Men gick riktigt snabbt. Sen mentorstid och efter det trodde jag att vi skulle sluta, men nej så va det visst inte, vi hade visst dryckeslektion. Så ängligen vid halv fyra var det slut för dagen. Hem och gjorde iordning kycklinggryta. Vid 6 åkte jag och häntade Carro coh Diusa poch vi åkte sedan vidare till träningen, jätteroligt pass.

Tisdag: Restaurangen idag och ja lite mer folk var det allt. Gjorde kötträtt idag färsbiffar med ädelost och klyftpotatis. Dagen gick riktigt snabbt. Slutade redan vid kvart i två. Jag coh Jenny gick ner till mitt jobb och pratade lite skulle skriva in lite tider och så. Sen gick vi vidare till stan och kikade en sväng. Pappa kom och hämtade mig vid kvart över 4. Hemmåt och vid fyra åkte vi ut till Överby för pappa skulle kolla på ny mobil :) Sen vid fem åkte jag iväg till träningen. Kul pass idag igen :D Handlade snabbt och sedan upp till pappsen. Och när jag sitter där hemma så ringer pappa och berättar att Linda och Bobby fått en bebis :D Gud vad jag blev glad jag och pappa bara skrek där hemma :) Så himla glad för eran skulle och så söt hon är lilla Fillipp.
15 Januari föddes världens sötaste lilla flicka Fillippa.
Beställde kläder till Fillippa Mamma beställde en röd Body som det stog "Mormors lilla skatt" Pappa köpte en so9m det står "Morfars sötnos" och jag köpte en roisa body som det står "Mosters Älskling" :D Längtar till dem kommer, och det gör dem väll snart :) Gick hem till mamma. Pratade i tel ett tag. Gick och la mig men vaknade igen sen när Linda ringde. Och det hade gått bra allt och snabbt med. Bra det.

Onsdag: Åter igen restaurangen öppen, mer folk idagg så ja lite blve det allt att göra. Klara i köket vid 2 typ, och då efter det var det dags att greja med projektet, och ja det går väll som det går :P
Slutade vid tre och då var det snabbt hem. Jag, mamma och pappa ut till Övebry snabbt, handlade en jätte söt nalle och fina små kläder. Sen begav vi oss ner till Gbg. Hälsade på Linda, Bobby och lilla Fillippa :) Så himla söt är hon. Fikade tog massa kort, och jag fick hålla henne massor :) Barn har en förmåga att alltid börja gråta när jag håller i dem, men hon var hur lugn och tyst som helst. Vid nio tiden åkte vi hemmåt. Och var hemma runt kvart över 10. Var hur trött som helst, så somnade ganska snabbt.

Torsdag: Började halv nio. Provalagade lite grejer som vi ska ha till bröloppsgrejen i skolan. Så jag gjorde tårtbotten, för självklart ska det vara brolöppstårta på bröloppet. sen gjorde jag efterrätt med :) Den blev riktgit god eller hur Jenny, det vet väll du som åt det mesta haha :P Fick sluta vid halv tre. Hem och när mamma kom åkte jag och Jenny iväg till Överby. Jag köpte inget idag, iaf inte till mig själv. Men till Fillippa köpte jag en napp som det står Fillippa på, ett par rosa plychbyxor och en rosa flodhästgossedjur :) Släppte av Jenny och sen åkte jag och hämtade Carro och vidare till träningen. Station/Medel. Riktigt kul :) Vidare till Willys och köpte lite grejer till fruktsallad. Så det gjorde jag när jag kom hem sen. Pratade i tel ett tag med. Somnade i soffan men vaknade igen vid halv ett, så då gick jag och la mig igen.

STOLT MOSTER!!

Jag har blivit moster. Ikväll klockan 7 kom en flicka till världen.
Världens stoltaste moster är JAG :D Grattis syster Linda och Bobby :)
Är så himla glada för eran skull :D

Söndag

Sov ut riktgit ordentligt idag, skönt det. Gick inte upp förräns vid kvart över 1. Fixade orning lite tacos, och så. Städade lite i mina lådor och så. Så fick lite ordning där. Åkte och hämtade Carro vid kvart i 4 ochh åkte vidare för att sola. Vid halv fem hämtade vi upp Disa för träning. Skivstång idag. Kul, kul :) Hemma vid halv sju igen. Då var mamma här med. Vikt lite tvätt och kikat det nya programmet Sining Be eller vad det nu hette. Var riktigt kul opch höra hur illa alla sjöng haha. Men han som van va ju baraför rolig haha, han blev överlycklig :D Men nu ska jag gå till mammsen. Skola imorgon igen. Börjar halv tio. Skönt det. Natti! kram!

Freda - Lördag

Fredag: Var hur trött som heslt när jag vaknade. Och trodde vi var i sla 90 men nej det var feel!! Så gick runt och letade vart vi va men fick tillslut reda på att det visst var sal 72. Religion då. Sen Svenska och där håller vi på och fixar med ett "Bröllop" som vi ska annordna för 1:orna. Slutade vid halv 11. Åt i matsalen coh sen satt jag och pratade med Emleie och IDa ett tag, sen kom även Carro och Mikaela. Vid kvart i ett gick jag hemmåt. Kollade på Våra Bästa år som va sjukt spännande idag haha. Tog det mest lugnt. Vid kvart över 5 hämtade jag och pappa upp Ida och vi åkte vidare ut till Överby. Köpte mig ett par vita tygskor med dragkedja från HM :) Två par örhängen eftersom jag visst råkade tappe dem på Lipz i torsdags, och så gick det ena sönder, så fick invenstera i ett par nya, sen hittade jag ett till par fina :) Hem en snabbis, sedan åkte jag och Ida och hämtade kinamat, och hyrde film. Kom hem och jag och pappa åt, Ida var proppmätt så hon ville inte ha något :P Kikade på filmen vi hyrt "Bring it on In it to win it" Jag råkade visst somna där lite emellanåt haha :P Vid 11 körde vi ner pappa, Cicci och Lars till stan dem skulle ut på krogen och svira haha. Åkte runt överallt, och helt plösligt hör jag Ida skriker och så mitt framför bilen springer ett rådjur ut på vägen. Usch läskigt. Körde Oscar och hans kompis till MAX haha. Kollar i backsepgeln när jag kör och ser hur det börjar blinka blått och grejr bakom fick, ambulansen, det va tydlingen något som hade hänt, för dem hämtade upp någon som va på gatan :/ Vet inte va det va. Släppte av Ida. Och vid halv tre åkte jag ner till stan igen för att hämta pappsen och dem. Somnade nästan direkt när jag kom hem , var hur trött som helst. Bebis är beräknad tills idag. Men inegn bebis har tittat ut än. varje gång det ringer tror man att det är det, men inget änsålänge. Bebis kom nu, alla längtar efter dig :)

Lördag: Uppe redan vid kvart i nio. Eller ja redan, skulle hämtat Disa fem i nio, men råkade visst bli lite sen, men det gjorde inget för hon var med seg och Carro med hehe :P Var på träningen vid tjugo över nio ungefär. Bas/Puls idag och det nya passet. Var allt kul :) Hem och duschade och vid tolv åkte jag bort till farfar och Margit där pappa redan var, och det blev middag. Sen la jag mig bara en stund i soffan och somnar. vaknar sedan tre timmar senare :O Åkte hemmåt vid 5. Och vid halv sju åkte jag och pappa och handlade lite. Hämatde sedan upp Ida åkte hem och släppte av pappa och sen vidare för att hämta Carro. Vidare till Videomix och hyrde film det fick bli "Wallander - Pyramiden" Bra film. Efter det även lite singstar :D Åkte och lämnade av Carro och Ida och lämnade även in filmen. Sitter här nu och är ganska trött även fst ajg vilat i 3 timmar idag. Men nu blie det sängen iaf. Natti!! Kram :)

Dags för Danny i Let's Dance!!

image576
Nu gäller det!! Danny i Let's Dance ikväll :D
Ni kollar väll?

En dag i köket :)!



Bild 1: Jasså, här kan man vila på lektionstid? :P Bild 2: Haha Viktors fina sovplats Bild 3: Kycklingsallad Bild 4: Såååås!! Bild 5: Jimmy som har serverat Bild 6: Tom bongar :D Bild 7: Jasså seg dag eller? Bild 8: Ja det verkar nog så haha Bild 9: Haha :P Bild 10: Erik sköter luckan och Eeva tar kort :P Bild 11: Hahahahaha!! Bild 12: Mycket att göra här ser man, alla sitter ner utom Eeva som har MASSA energi :P

Bilderna är väldigt suddiga,
men har ju tagit med mobilen
så vad ska man ränka med liksom :P

Onsdag - Torsdag

Onsdag: Som vanligt restaurangen öppen igen då. Och vem kom i tid då?!?! Jag!! Och hej jag fick göra förrätt igen. Lite segt så för det går så snabbt. Idag var det kycklingsallad. Ochh det är ju så kompålicerat :P NOT!! SÅ jag va klar rätt itdigt. INte så mycket folk som är och äter än så länge. Men det är ju trots allt bara första veckan på terminen. Kommer allt komma mer snart hoppas jag :) Slutade vid 2 ungefär. Körde pappa för han skulle iväg och träna. Sen hämtade jag upp Carro och vi åkte vidare ut till Överby. Jag hittade mig en sjal och ett halsband till mormmor :) Hon ville så gärna ha ett sånt halsband som jag har, så nu hade dem kommit in igen så då passade jag på att köpa ett, då blir hon nog glad :) Hämtade upp pappa igen vid kvart i 6. Lämnade av Carro, handlade lite, och sen vidare hem. Åt och vid 7 hämtade jag och Carro och Disa och vi åkte vidare till friskis, för det var dags för träning. Medel 75 idag med :) Passat var jätte roligt :) Men nästa vecka blir det nytt. Hemmåt och ja var hemma rint kvart över nio. Kikade lite på TV och så tog det lugnt.

Torsdag:
Upp och hoppa och vidare till skolan. Ännu en dag med restaurangen men det är kul det :) Gjorde kötträtt idag. Men idag var det sjukt lite foilk som var där och åt. Endast 6 stycken :O Shit nu måste det ju börja komma folk tycker man ju. Så det gick rätt segt. Slutade redan vid tjugo över ett. Satt kvar i skolan ett tag och tjötade med lite folk. Vid kvart över 2 drog jag mig hemmåt och hämtade cykeln och sedan vidare till skolan igen jag och Carro gick ner på stan och handlade present till Malin. Tog en lite stund men tillslut hittade vi det vi skulle ha :)Gick hem till henne och slog in paket :) Vid halv fem cyklade jag hemmåt. Färgade håret och så. Vid halv 6 kom Disa, och vi började göra oss iordning. Hämtade upp Carro vid 7. Va ju lite krongligt att hitta. Pappa ska vända på ett ställe, och helt plöstligt hör man. "Oj herregud, såg ni vad jag körde, alla, öhh a, mitt på grsämattan" Haha. jka men fick vänt iaf. Men kom ändå inte rätt, var bort åt a jag vet inte haha :P Men kom tillslut rätt iaf. När vi kom va vi ju en aning sega en halvtimma för att vara exakt. Då var Malin, Malin, Sara, Sara, Mikaela och Jennie redan där. Partyt var igång hhaha. Körde lite ölspel och massa andra roliga lekar haha. Vid halv elva stog TAXIN utanför och väntade. Det skulle ta oss ner till stan. Påvägen ner blev det massa sång haha, herregud det lät inte vacker det är ju en sak som är säker haha. Framme i stan och vidare till Lipz gick snabbt att komma in eftersom vi stog på VIP listan, iofs var det rätt många som gjorde det den här gången men ja det gick snabbare iaf. Massa dans som vanligt, och ja jag ska ju alltid lyckas göra bort mig, Mikaela säger till mig du Elin gå och säg till han därborta att han ska kolla sin mobil, kände inte ens kille men ajg går fram och tjötar lite med han haha. Och Jobbo han är rolig han, lyfter upp mig och sätter mig på baren, hej jag kommer inte ner. Efter många om och men så lyfter han ner mig, golv, äntligen golv tänkte jag, men NEJ! då tar han tag i mina fötter och där hänger jag rakt upp och ner i luften haha. Mer dans och ja det blev lite kaos där på dansgolvet ett tag, någon som slog Malin och Jennie och en som bet Mikaela i armen, jag menar ofta man biter någon! Öh nej! Och ofta man slår nog med då eller, moget verkligen :/ Vid 2 började vi dra oss utåt. Vidare till Ammis och där blev det lite mat. Va där en stund och så. Jag, Johanna och Carro tog sällskap till Carro och sen kom pappa och hämtade mig. Var hemma runt tio över tre. Somnade nog ganska snabbt. Helt slut.



Första Dagen i skolan

Ja försov mig idag. Smidigt, första dagen efter lover försover jag mig, hur lyckas man då? Somnade inte förräns vid 4 halv 5 imorses. Var inte ett dugg trött. jag läsate, och försökte verkligen sova men det gick inte. Vaknar av att telefonen ringer det är papa och så kolllar jag klockan. Kvart i nio. Börjar halv. Hoppar i kläderna och rusar till skolan sanbbt i kockkläderna och börja med förrätten. Jag och Jenny hade hand om den idag. Det blev amrinerade räkor eller nått sånt tror jag. Musik och massa energi=dans :D Haha hela klassen dansa runt ochs jöng i köket idag haha :P Kul. Slutade vid 2 tiden. Och vid kvart i fem åkte jag ner till Carro coh vi åkte sedan vidare till tärningen. Nu serru kommer man igång på riktigt med träningen. Härligt det. Åkte hemmåt. Och gjorde iordning lite mat. Omelett och smörgås, mumsit det :) Somnade en stund förut. Men vaknade igen coh nu är jag pigg. Jag har vänta på dygnet det är inte bra. Så nu ska jag lägga mig. Och förhoppningsvis somna tidigare än igår. Natti Natti! / kramis

Utmaning!

När du ser detta så har du blivit utmanad.
Du ska alltså lägga upp en bild på den parfrym du använder just nu.
Jag blev utmanad av
Eeva

image543image545image544

Lediga dagen!!

Gick upp och körde pappsen till jobbet imorses vid halv sju tiden. Sne hemmåt iogen och somnade om ganska snabbt. vaknar vid 12 av att Jenny ringer. Trodde inte klockan var så mycket. Tog ett tag innan jag började gör mig iordning. Men vid kvart över två kom Jenny och vi åkte för att hämta upp Micaela och sedan vidare för att hämta Sara och köra henne till Vbg. Sen vidare till MAXI för att handla lite mat. Och idag fick det bli Garam Masala. Riktigt gott. Men osch så starkt det blev. Kollade massa gamla kort, och sen färgade jag även jennys hår. Nu vill hon rött. Vid halv nio tiden åkte vi ner till Carro och så gick, jag, Micaela, Ida, Jenny och Carro ut på en promenad, och usch vaad ckallt det var ute. Mina små fossingar frös söönder!! Hemma vid 10 tiden igen. Hämtade lite grejer hos mamma och sen har jag kollat Cityakuten. Pappsenm spelade in det för jag missade ju det. Borde ha lagt mig för väldigt längesän, men hur lätt är det att lägga sig och somna när man inte är ett dugg trött? Har så vänt på dygnet nu när det har varit lov. Men nu ska jag iad hoppa i säng. Natti natti! Ciao!

Sweeet!!

image539 image540
Var inne och kikade på
Englas blogg och såg i ett inlägg om dem här söta kläderna. Blir ju moster vilken dag som heslt. Ska bli så underbart kul :) När jag vet om det blir en kille eller tjej tänker jag beställa hem någon av dem här :) Man kan välja tryck och färg och vad för klädesplagg. Hur söta är inte dem här kläderna då? :)  Finns att köpa här

Mat!!

image538
Nu lagas det mat för fullt här ute i köket!!
Jag, jenny och Micaela håller på och lagar Garam Masala med pasta, mums det :)

Lördag - Söndag

Lördag Kväll: Åkte och hämtade uipp Carro och vi åkte vidare till Coop för att handla färg till Mikaelas hår. Hon ska bli blond. Så ja efter många färg ingar så var det fortfarnade inte blont. Men får väll fixa lite mer så ska det säkert bli bra. Jag, Carro, Ida och Emelie åkte ut till Mc Donalds. Efter att vi varit där åkte vi till Överbyparkeringen och sladdade lite, det hade ju faktiskt kommit massa snöö. Släppt av Emelie och sen av vi ute och åkte en bra stund. Var hemma vid halv två.

Söndag:
Sova länge och det va sjukt gott, få sova ut. Gjorde inte speciellt mycket på dagen, bara tog det lugnt, packade kläder och allt såpnt som ska med till appasen. Fixade orning på rummet. Färgade mammas hår. Och sen kikade jag på Crossroads som var på TV. Den är faktiskt bra den filmen. När filemn va slut gick jag bort till pappsen. Packade upp och allt och sånt. Lagade iotdning tacos och efterrätt blev nougatglass, muuums :D!!! Ciao!

Bara för att låten är så fin!!


5 Januari

Sov lääänge idag!! Vaknade inte förräns halv tolv. Satte på TV och då var det Emil I Löneberga, så tittade på det ett tag :) Sen fick jag dra mig upp och gå ut en sväng med Hampus. Riktigt kyligt ute. Men härligt att komma ut på en lite promenad sådär på morgonen/förmiddagen :P Nu bara tar jg det lugnt. Förkylningen är nte bra den heller. har börjat bli mer snuvi, och hostan är såå jobbig. Speciellt när jag ska sova. Får sån himla rethosta då :/ Men det går väll över snart. Nu ska jag ta och göra iordning lite mat. Blir nog någon kycklinggryta med currypasta i, det är gott det :) Får se vad som händer idag. var lite sugen på att gå ut men blir inte så. Jobbigt med förklyningen och det :S Så sen kanske jag ska vara med Carro, Ida och Mikaela. Får se vad som händer.
Måste göra om bloggdesignen med.Har ju jultema, och det känns ju lixsom så ut nu haha!!

3-4 Januari

3 Januari: Jobb, jobb och jobb. Började 9 och ja i vanlig ordning fixade fruksot, och så. Slutade vid kvart i elva. Hem och bara chillade. Den dagen var så otroligt seg. Somnade och sov i över 3 timmar tror jag. vaknar vid 6, fick slänga i mig lite mat snabbt ochh sen hämta upp Carro för det var dags för träning. Härligt att komma igång med träningen igen efter lite slapphet här nu på lovet. Kanske inte det bästa att träna när halsen var som den va men men. Hade ju glömta att betala medlemsavgiften för detta året både jag och Carro så fick springa till Willys 10 min innan passet började. och carros kommentar "Tur att Willys Cash finns i närheten" Haha :D Efter träningen hämtade vi upp Ida och sen vidare till Coop och MAXI. Sedan släppte jag av dem och jag åkte vidare hemmåt. Aven lite singstarsjungande för mig och mamma igen. emn det är inte rba för hon börjar vinna över mig nu :P Jag skyller på halsen, kan lixsom inte ta ut tonerna riktigt haha :P Tänkte att jag skulle komma isäng i någoorlunda tid, eftersom ajg skuelle jobba, men icke, somnade nog frammåt tre, och sen upp 7.

4 Januari: Kom faktiskt upp rätt snabbt igår trots att ajg somnade sent. Men ja gjorde mig iordning och sen vidare till jobbet vid kvart i 8. Gjorde iordning frukost som vanligt. Efter att jag slutat åkte jag och hämtade Jenny och zsedan vidare hem tog bussen ner till stan och sen tåget vidre till Göteborg. Tur hade vi som han med tåget iaf, det va ju inte långt ifrån att vi missa det. Väl framme I Göteborg började shoppingen och både jag coh Jenny fick med oss en hel del grejer hem. Tog tåget hemmåt vid 5 tiden. Fick ju lite panik där ett tag på tåget, men ja det gick ju bra iaf. Tjötade som bara den haha :P Synd för dem som hörde vårat tjöt hela tiden haha. Mamma hämtade oss vid 6 tiden åkte hem och släppte av henne och sen åkte jag och Jenny vidare till Överby. Skulle kolla på en tröja, men blev att ajg köpte ett linne istället. Visdare till MAXI och handlade lite frukt och så. Sen till Jenny. Och efter dte vidare hem till mig igen. Micaela kom också. Började sjunga lite singstar, men ja min TV var lite konsigt höjde ljudet hur mycket som helst. Men inget hände. Så man hörde verkligen sig själv hur bra som helst, och jag kan ju meddela att det lät INTE vså vackert haha.Men sen fick vi igång det och ja det sjöngs på som bara den. Men efter 2-3 timmars sjjngade tröttnade vi. Så vi åkte ut och åkte lite haha, hämtade upp Lucas och vidare till Mc Dinalds och köpte glass. Släppte av Jenny och Lucas och jag och Micaela åkteut på en lite Roadtrip och var lite överallt haha :P Hemma vid 12 tiden igen. Fastnade vid någon bra film som var på TV. Riktigt spännade. Somnade i soffan och vaknade när Hampus skulle ut mitt i natten så det var bara att träva ut. Mamma hade varit ute ed honom innan och sen när jag hade varit ute med honon så skulle han ut igen och då var det mammas tur, och sen imorses klockan 8 skulle han ut igen :O Stackarn har ont i magen :/

1-2 Januari

1 Januari: Första dagen på det nya året. Välkommen 2008 :D Hade sagt till mamma att on inte skulle väcka mig tidig, för jag skulle sova ut! Och så vaknar jag av att hon komemr in i rummet och säger, Elin nu får du gå upp, klockan är tio, jag helt chockad, är du helt galen jag vill sova mer. Men det visade sig visst att klockan var kvart över 1. Men vem orkade gå upp lixsom, sjukt ont i halsen, och allmänt seg. Så ja låg kvar och drog mig en stund. Men sen fick jag allt gå upp och fixa inordnign lite. Städade rummet och så. Vid halv fyra åkte jag och hämtade Jennifer och vi åkte sedan vidare upp till Lisa för att hämta grejer som av kvar sen nyår. Så stog och pratade med dem en stund. Sen åkte vi vidare till Överby och köpte lite godis :) Satt och tjötade en stund och så. Släppte av Jennnifer och sen vidare hemmåt. Var hur trött som heslt så ja kikade lite TV och sen sjöng jag och mamma singstar en bra stund. Inte direkt bra för halsen, men men :/ Dem ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba som idag då. Så ja det blev det. När det väl var dags att sova så var jag inte trött låg och läste en bra stund. Somnade nog inte förräns 2.

2 Januari: Upp och hoppa halv åtta, göra sig iordng supersnabbt och vidare till jobbet. Grejade frukost och städade iordning rummena och så. Slutade vid kvart över 11. Hem och segade nått otroligt haha. Vid två tiden åkte jag och mamam ut till Öevbry. Och idag fick jag med mig ett par skor, en pyjamas 3 par örhängen och hårspännen. Hemma vid halv fem ungefär. Började direkt med maten och ja den var klar när mamma kom in och hade varit ut med Hampus. Jag åkte ut till Överby igen efter jakt på ett par Jeans, men nej det blev inga, fick med mig ett par skor till hem istället. Nu är jag hos pappsen en snabbis, och ska snart bort till mammsen igen. Blir lugnt ikväll, för ska jobba imorgon med. Börjar klockan 8, men slutar nog ganska tidigt, så det är skönt det :) Ciao!

Nyååår!!

Dagen skulle börjat med ett träningspass, men nej, när jag vaknade hade min hals blivit sämre. Hes och ja hade ont i halsen :S Så det blev ingen träning inte. Så istället blev det en promenad med mamma och Hampus :) Sen inhandlades det lite dricka till kvällen. Hemmåt, ner till Jennifer och lämnade kjol och så, som hon skulle låna. Sen hemmåt, duschade och så. Tänkte börja gör mig iordnign ett antal gåpnger, men kom inte så långt varje gång jag tog tag i det, först lite founadation sen lyssna på musik, haha, ett steg till puder, musik haha. Men ja sen blev det allt fart, lockade håret, sminkade mig färdigt, fixade håret bytte om till Nyårsoutfiten :) Sen kom Jennifer med, fixade iordning det sista och vid kvart i 6 hämtade vi Disa och sen även Carro som av en aning seg :P Trodde att Disa och Jennifer visste vart Lisa bodde, men nej det var fel. Körde fel ett antal gånger. Men tillslut kom vi rätt ungefär 20 minuter sena så alla var redan där och det var Tomas, Klas, Lisa, Sara, Jessica, Amanda, Jesper, Mathias, Robin och så vi som kom då seeena!! Så det blev middag för hela slanten, förrät, varmrätt och dessert, mums mums :) Sen blev det paryy!!, skulle egentligen sjungt singstar men blev aldrig så, fasen jag som skulle slå Robin"Kavajen" på singstar som alltid :P Men nej nej inget med det. Vid halv elva stog TAXIN utanför och väntade så det var bara att hoppa in och raka vägen ner mot stan. Taxichaffören var glaen haha, hon bara men ni kan väll sjunga?? Alla ropar i kööör!! Ja det är klart. Och så sätter hon på Sånt är Livet. ALLA sjöng med, Sånt är Livet, sånt är livet, så mcket falskhet, bor det här, den man förlorar vinner en anna, så håll i vännen som du har kärt (8) Sen var den lten slut och nästa låt började, Ingela, lalalala, ingela lalalala (8) Haha. fan va kul det va. Det måste ju ha låtit så fint när vi sjöng NOT! Väl framme på torget gick vi vider till Lipz. Där blev det lite krongel ett tag men det blev som det blev. Kul på Lipz massa folk, och där stog man på dansgolvet på tolvslaget och ränkade ner 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0!! Gott nytt år !!! Massa dans och massa kul. Stängde vid ett så då var det att dra sig, stog utanför ett bra tag och tjötade med alla som var där och kom förbi :D Vid två tiden drog jag mig till Emelie där även Ida, Emelie, Carro, Sofia, Lovisa, och Simon var. sen kom även David och Daniel. Jag hade haft huvudvärk HELA kvällen men den försökte jag glömma bort, men när jag kom till Emelie la jag mig i soffan och vilade haha :P Sjöng singstar med, kanske inte det bästa för min röst, men vafan det är ju nyår :D Vid hal tre tiden började jag och Carro gå mot henne men först köpa pommensfrites, och sen vidare hem till henne. Mamma kom och hämtade mig vid 3 tiden och sen vidare hem, somnade kanske vid 4 tiden.



Söndag!!

Jag och Ida åkte ut till Överby för att fixa det sista inför nyår, lite smycken strumpisar och så. Fick bli en cheesbrugare innan på hämtade upp oss, går mitt i vägen och genom rondellen Spriiiing Ida, ropar jag haha !! :P Pappa kom och hämtade oss och vi körde Ida till sin amma, sne vidare hemmåt. Tog det lugnt. Sen åkte jag och pappa till MAXI oxh sen för att tvätta bilen, eller ja pappa tvättade bilen och jag satt i bilen haha. Sen körde jag pappa hem och sen vidare till Carro. Vi spelade Guitarhero men endast typ30 min men det räkte för att få ont i ögonen. Vid 7 mötte vi Ida och gick emd henne för hon skulle sola, så¨vi satt utanför och pratade, och plötsligt kommer Disa ut hon had med solat. Och efetr en stund kom även Ida, så ja vi råkade bli kvar på Meddo ett tag och satt och pratade om nyår och så. Disa gick hem till sig och vi andra gick till Ida. Provade sin Nyårsoutfit och så plötsligt säger hon. Meddo, jag har glömt min klocka på meddo. Flyger upp och kastar på oss ytterkläder och jag och Carro tar spurten, så där kommer vi tre springandes genom stan. Och jag får ur mig "Carro, måste du ta såstora kliv" Haha!! Jag fick in värsta spurten och bara rusade fram. Bort på meddo var det soplariet upoptaget så vi stog utanför och väntade. Och så kommer det ut en och han hade hittat klockan som tur va. Gick vidare till Ida igen. Vid 10 gick jag och Carro, och jag tog bilen hem. Upp till pappsen och hämta grejer ochs en vidare till mammsen. Packade upp och kikade tv. Sen var det läggdags. Ciao!