Torsdag, Ledig :)

Ledig idag från skolan.
Vi skulle varit i skolan och "jobbat" kväll i restaurangen men det blev inte så. Så vi är lediga idag ändå. För vi ska göra det en anna gång. Och då är vi lediga nu istället för nästa gång, Lite kronligt men, ja vi är iaf lediga idag :) Skönt att få sova ut lite.

Vaknade vid 9 av att storasyster Linda skickade sms :D Det va bra att hon gjorde det, för annars skulle jag nog sovit ett tag till. Gick och och kikade lite på TV, repris av "Våra Bästa år" :) Sen nått annat skit. Vid 11 ungefär gick jag bort till pappa, där jag är nu :) Satte mig på balkongen och solade lite, och försökte plugga på naturen. Förhoppningsvis fastnade lite iaf :) Nu kollar jag på "Våra Bästa år" igen haha, :P Men snart ska jag plugga igen. Och sen när mamma har slutat ska vi åka till siba och kolla lite. Och idag ska jag bara kolla för jag ska till Göteborg imorgon med Jenny och shoppa. Sen på Lördag ska jag dit igen, men med Micaela och Johanna.
Men nu ska jag fortsätta med pluggandet, sen laga mat, och efter det gör mig iordning, hihi Seg :P

Ciao

Onsdag kväll.

Träning igår. Aerobic/Step blev det, alltid lika skoj :) Sen efteråt bestämde vi oss för att gymma lite. Så vi tog några rmövningar. Behövde ju inte stressa hem idag, för det va ju inte Top Model på TV. Men va iaf hemma vid kvart över nio ungefär. va hos pappa en snabbis innan med. Han har köpt 2 kilo gesicha han är rolig han hehe :P
Sen till mammsen, duchade och så. Kikade lite på TV. Somnade rätt tidigt ändå för att vara ledig idag. men det va skönt att få sova några extra timmar än annars :)
Fick ju även reda på provet vi hade i Vegetarisk kost i tisdags med. Och jag fick MVG :) 2 poäng från MAX faktiskt.
Min onsdags kväll då :)


Onsdag 28/3

Prov imorses igen. Fast idag var det svenska prov, alla tvåor hade det idag. Började halv nio. Satt till ungefär kvart i tio. Hade till halv tolv på sig men, var klar rätt snabbt ändå. Jag och Jenny gick hem till mig, jag skulle hämta mitt block som jag hade glömt hemma. Tittade lite på Våra Bästa år haha. Sen tillbaka till skolan. Lunch, och sen efter det så gick jag och Jenny och köpte glass. Först gick vi till Hemköp, men där fanns ingen god, sen vidare till Statoil, där fanns inte heller någon gos, och sista men inte minst möllan :) Och där fanns min kära Daim strut :D Fick bli daim för Jenny med :P Vi såg en sån ful bil haha :P 3 hjul haha :P Den såg verkligen skoj ut :P Mohahaha.
Sen hade vi natur, vi fick sitta ut och öva inför provet, Skönt att sitta ute i solen när det är så skänt väder. Sista lektionen hade vi Restaurangkunskap, men vi hade Näringslära istället hehe :P Sen slu för dagen.

Jag och Jenny gick ner till stan, jag skulle köpa mig ett par skor, men hittade inga bra :S Köpte mig ett par beiga shorts istället :) Sen kollade vi vidare, träffade även Sara där. Och sen kom Carro och Mikaela också. Efter att vi kollar runt lite tog vi oss en fika på Espresso House :) Nytt ställe här i Trollhättan :) Mysigt. Där va Max och Marcus(igen) haha :P Så vi satt och pratade lite med dem och så. Vid ´kvart över fyra ungefär så gick vi till bussen. Jg åkte hem skulle hämta ut min skor (trodde jag) men när jag kommer dit så var det tydligen bara pappas tröja som hade kommit. Så då blev jag lite förbannad. Och när jag kommer hem står det på lappen. "Tillfälligt slut beställ igen" Men när jag beställde dem fanns det ju. Åhhhh blir så arg. Får väll se om jag hittar några andra skor då.

Borde egentligen plugga. Natur prov på onsdag, coh det är jätte mycket :S Men jag orkar inte göra det nu.
Men vid halv sju ska jag vara hos Carro för då blir det träning Aerobic/Step :)
Men nu ska jag gå ut i det fina vädret :)

Ciao

Tisdag.

Första lektionen igår började med prov i vegetarisk kost. Det kändes bra :) Sedan lagade vi lite mat. Sen hade vi Svenska, grejade med den uppsatsen som vi skulle göra idag. Sen lunch, natur och lååång Sammhällslektion sista :S Men gjorde iaf Nutidsfrågor, det är kul :) Haha. Efter det åkte jag och pappa ut till siba en snabbis, jag körde :) Vi lämmnade av Malin och Jenny med. Sen hem. Mamma hade gjort iordning mat när jag kom hem så jag åt, pluggade lite. Sen vid kvart i fem var det dags att cykla ner till Carro, Träning vid halv 6. Där mötte vi upp Jenny med vid fem ungefär. Medel 75 då :) Åkte hem och pluggade lite igen. Sen hade jag tänkt kolla på Desperate Housewifes men NEJ, det var Ishockey :S Kollade på lite allt möjligt :P efter en stund gick jag och la mig.
Min dag igår.
Ciao


Måndag

Skolan idag. Den gamla vanliga lektionerna. Håltimma i 1 och en halv timme. Jag och Anna satt oss ute och solade lite i det fina vädret :) Körkortsteoriprovet gick bra :) Gick hem lagade mat. Sen åkte jag och mamma ut och övningskörde. Gick bra.

Vid halv sju kom Micaela och vi åktre till träningen. Carro skulle med också egentligen, men hon följde inte med, men när hopn hade avbokat så ångrade hon sig :S Men då gick det inte att boka :S
Men iaf dansen var jätte rolig. Hoppas verkligen att det kommer Til F&S i Trollhättan :D Skulle vara super skoj. Massor av olika danser i en :)
Men nu ska jag dra mig.

Ciao


Söndag eftermiddag

Va då och åt hos farfar och Margit. Gott. Sen åkte jag och pappa och hämtade upp mamma sen vidare ut till Siba. (Jag körde) :Vi skulle köpa kläder till dem små bebisarna. Finns så mycket söta barnkläder :) Efter att vi varit där fortsatte jag och körde hem, och runt lite överallt. Sen hem då. Har packat nu, sen målade jag naglarna med, fick bli neonrosa idag. Sen åkte jag och pappa ut och övningskörde igen. Åkte till MAXI och sen överallt igen :P

Nu sitter jag hät hemma och har tänkt att plugga lite innan vi ska iväg och fika. Så nu får jag väll dra mig mot papprena. Hörs sen...

Ciao

Söndag morgon

Ja det är forfarande morgon för mig. Vaknade vid halv elva ungefär av att jag får sms. Ett SMS som Carro skickade i tisdag har sedan dess kommit 2 gånger om dagen varje dag, och det hjälper inte om man tar bort dem från den telefonen som skickades ifrån? Någon som vet?

Ska snart börja göra mig i ordning. Ska till farfar och Margit och äta middag :) Sedan ska vi fika hos Cicci och Lars, och kolla på dem små bebisarna :) Sen måste jag packa och plugga med innan träningen ikväll. Men det hinner jag nog ;)

Inatt skulle man ställa om klockan också. Men som vanligt varje år man ska göra det, gör pappa det redan på kvällen så man blir ju lite förvirrad. Sova en timma mindre, det tar faktiskt ett par dagar innan man vänjer sig vid det. Men nu måste jag skynda mig.

Ciao

Lista :)

Senaste:
Lästa bok
: Doktor Glas. (Svenska bok)
Sedda film: Djävulen bär prada
Hörda låt: Tokyo - Danny :)
Personen du pratade med: Pappa
Fotbollsmatch du såg: Vet inte
Träning: Puls/Bas i morses :P

Favorit:
Skolämne
: Köket och Resturangkunskap
Artist: Danny :)
Låt: Många
Mat: Tacos
Djur: Hund
Film: A Cinderella Story


Värsta:
Minnet
: Kommer inte på nu.
Låt: där dem bara skriker
Skolämne: Samhäll
Dröm: Finns många
Person: ...

Kläder:
Favoritfärg
:  Rosa, svart, vit röd :)
Favorittröja: Bekväma linnen :)
Favoritjeans: Mina svarta
Favoritskor: Min stövlar
Drömoutfit: Jadu :P


Lördag kväll.

När jag va på överby förut såg jag Elin Lanto haha :P Hon hade varit där och sjungoit och signerat skivor tror jag. För jag såg efteråt när det va slut allt.

Skulle egentligen ha bowlat med Micaela och Emelie idag, men det blev inte så.
Jag och pappa åkte iut och övningskörde istället. 3 gången med manuell, så det går jätte bra, va ute ett bra tag faktiskt. Men har bara fått kärringstopp 3 gånger. Men dem tre gångerna har jag fått panik varje gång.
Körde upp till Jenny, skulle hämta min Danny singel :) Iofs har jag redan singeln men man kan aldrig få för många haha :P Inte autograf på den andra :) Satt och prata ett tag. Sen vid halv nio körde jag hem igen. Ville inte köra genom stan men när jag var halvvägs kom jag på att jag var påväg dit, så det var bara att kör :) Men det gick jätte bra faktiskt. Riktigt stolt över mig själv :) Men nu ska jag gå och titta på Sin Aong som började för en halvtimma sen. Hörs Sen :)

Ciao


Danny :)

                   
Fick Dannys Autograf idag ;) Jenny va i Göteborg,
och det var någon modevisning som han sjöng och signerade
skivor på så då köpte hon singeln med autograf till mig :)
Glad :) 

Lördag

Då var jag hemkommen från siba då. Köpte mig bara ett rosa linne. Provade lite grejer på Gina, men inget som jag köpte. Är på jakt efter en grån klänning med smala band eller ja smala och smala, men iaf med band och knappar. Men hittar ingen. :S Hittade bara en svart som jag provade igår. Men den va inget bra. Finns även i gul och vit, men inte grå :S Så jag får väll leta vidare.

Tänkte sätta mig och plugga lite. Får se hur det går med den saken. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag hittar väll på nått. :P '

Ciao

Lördag förmiddag.

Carro var faktiskt i tid idag. Det va jag som va sen. Hon kom till korsningen, och dit kommer hon om jag är sen haha. Så idag va jhag inte i tid alltså. Haha :P Va på Bas/Puls, inte gymmer efteråt idag. Carro ska ut till MQ och jobba vid 12, så det va lite bråttom. Jag borde nog göra iordning snart. Ska till siba med mamma och pappa. Får se om jag hittar nått. Men ska iaf kööpa nya däck till min cykel, för dem är paj. För det är så jobbigt att cykla när det nästan inte är någon luft i däckena. Men nu ska det fixas :P
Sen får ja se vad jag hittar på. Inget planerat faktisk. Ser ut att bli en lugn helg. Måste plugga lite med. Prov i vegetarisk kost på tisdag. emnd et är inte så mycket så det går nog bra. Men nu ska jag göra mig i ordning.

Ciao

Chad Michael Murray


Chad Michael Murray

Chad Michael Murray han är så snygg. Så himla söt med :) Eller hur?

Fredag kväll.

Har varit lugnt idag. Jag och Jenny var ju en snabbis på siba. Sen hem till mig. Vid halv nio ungefär gjorde vi iordning tacos. Mums :) Kikat lite på TV och lyssnat igenom massor med gamla låtar. Det är roligt att lyssna på det ibland :) Nu ska jag snart osva. Skulle lagt mig för ett tag sen men fastnade här.

I morgon blir det träning vid halv tio hos Carro. Ska vara hos henne nio. Och imorgon har hon lovat att stå ute när jag kommer. (Får se hur det blir med den saken) Haha. Efter det siba med mamma och pappa. Och sen inget planerat faktiskt. Får se vad jag hittar på.
Men nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon. Kvart över 8 halv nio.
Ciao


Jadu :P

Sajkos
Haha mongo kort på mig och Jenny :P Mohaha

Låtar

Haha jag och Jenny sitter och lyssnar på massa gamla låtar. Sjuger med såååå fint. Haha. INTE. Anton och Affe. Så fint vi rappar alltså ;) Letar efter Våran värld med Anton och Affe :P
Lyssnade på Vikingarna med haha :P Den stora dagen. Så sorglig låt. (Lyssna) haha

Ciao

Fredag

Började med att jag vaknade vid kvart över åtta, men orkade verkligen inte gå upp förrän 9. Så det blev ju lite stressigt där på slutet. Men jag orkade inte va med på gympan idag, hade ju "ont" i vristen och halsen haha :P Eller inte. Men foten hade jag faktiskt ont i på riktigt. Men det va ingen vidare ordning på gympan idag ändå haha :P Sen hade vi lunch, och efter det Näringslära. Satt och grejade med treornas avslutningsmiddag. Sen vif halv 3 slutade vi.

Jag och Jenny gick hem till mig, sedan vidare till stan, hem till Jenny och ut till siba. Vi kikade lite, ingen utav oss köpte nått haha :P Tacos bara :) Sen åkte vi till stan igen, kikade lite där i affärer. Där vi såg en väldigt snygg vakt :D Mhm ;) Träffade även Max och Marcus på Espresso House, dom satt och fikade lite, vi satte oss och tjötade med dem en stund. Fårr oss våra skrattatacker där emellanåt haha :P Skrttade åt allt.
Just nu sitter vi och lyssnar och sjunger till Melodifestival låtar haha :P Såå Bra. "Cara Mia" Och vift :P haha
Ska snart gå och laga tacos, lagom till "Let's Dance" och "Så ska det låta" Tant varning :Psom marcus och Max skulle sagt Haha ;) Men dem är faktiskt bra dem programmen haha :P

Ciao

Senaste...

..klädköp: En vit kofta
..matköp: Tisdags
..skoköp: Mina pums
..köpta pryl: Naglack :P
..film du såg: Djävulen bär Prada
..låt du lyssnade på: minns inte.
..du sa: God Natt, till pappa
..du kramade: Mamma
..gången du var bakfull: Aldrig vart.
..båtresan: I somras i Gbg
..bussresan: Igår, hem från stan.
..drycken du drack: Vatten.
..maten du åt: Kyckling, ris och sås
J
..telefonsamtalet var med: Farfar.

Torsdag Kväll

Blev att vi körde gymmet idag. Det var ganska mycket folk på gymmet, men det gick ändå rätt snabbt :P Satt och tjötade lite efteråt. Vid halv nio var jag hemma ungefär. Duschade och så, sen gjorde iordning våfflor. Det va inte så gott faktiskt. Brukar tycka det är gott. Men va inte så sugen på edt idag :p Ska ju egentligen plugga på Näringsläraläxan som är tills imorgon. men gör det sen när jag lägger mig. För det va inte så mycket vi hade. Skulle kunna A-Vitamin.

Ciao!

Våffla :)

V?fflor
Har precis ätit våfflor. Men det bli inte ens en hel, för det är så mäktigt.
Så jag orkade inte.

Övniingskört

Kom precis hem jag och pappa har varit och övningskört. Det gick jätte bra idag :) typ andra gången med manuell. Körde lite på pakeringen sen, ut till siba :) Fick ju lite panik emellanåt men det gick bra :) 
Köpte mig ett till naglack idag :) Neonrosa :D Sedan hämtade vi upp Jenny och åktevidare hem. Nu ska vi snart åka och träna. Ska vara hos Carro kvart över sex. Så det är bog  bästa att vi åker nbu. Men hörs sen..

?vningsk?rningskylt

Ciao 

Skor

 
Dem här söta skorna hittade jag när jag kollade runt lite på internet.
Kanske ska beställa dem. Men söta är dem iaf :)
Ska kolla lite i några andra skoaffärer först.

Naglack

Naglack
Det var det här naglacket jag köpte igår. håller på och målar nu :)

Britney Spears

Britney
Britney har tydligen fått lämna behandlingshemmet.
Undra hur länge hon ska sköta sig nu. Stackars.

22/3

Kom hem från skolan precis. Köket idag. Det gick väldigt bra tycker jag. Massor med folk i restaurangen, så det va mycket att göra men vi han allt med :) Jag gjorde förrätten.

Otroligt skönt väder idag. Solen lyser. Det ä'r ändå rätt så varmt ute. Fast det blåser rätt mycket. Men det är skönt med lite sol :) När pappa kommer hem ska vi ut och övningsköra. Sedan kolla en snabbis på siba tror jag. Sen så måste jag hem och plugga och senare blir det träning med Jenny och Carro. Antingen Station/Medel eller gymmet, får se sen hur det blir.
Men nu ska jag måla mina naglar :) Silver.
Hörs sen..

Ciao

Onsdag Kväll

Vid halv sju cyklade jag ner till Carro. Idag var det Aerobic/Step som gällde. Jätte skoj :) Va lite seg idag bara men det gick bra ändå haha. Har börjat få ont i vristen och benhinnorna igen :S
På vägen dit råkade jag tappa balansen och köra på Carro med cykeln, så hin fick ont i foten. Förlåt :) Men det gik ju över sen :) Efteråt satt vi som vanligt och chillade. Men vid halv nio ungeäfr cyklade vi hemmåt. Här sen har jag duschat och ätit kvällsmat och kikat på Top Model :)

Borde nog ha lagt mig för längesen. Men har kollat runt på lite olika bloggar. Imorgon är vi i köket i skolan.      
Restauirangen som gäller :) Blir nog rätt mycket att göra eftersom denandra klassen fortfarande är ute på APU. Men det går säkert bra. Men nu ska jag nana.
Ciao

Top Model

Sitter och kikar på Top Model nu.
Fast förtillfället är det reklam. Men nu ska jag äta kvällsmat. Gott :)
Ciao

Stan.

Kom precis hem från stan. Jag och Jenny var där en snabbis och kikade lite. Jag köpte mig två diadem, ger dem en chans till för nu är jag inne på 6 eller nått dem andra har ju gått sönder :S Så köpte jag mig ett naglack med. Det jag pratade om igår. Ett silvrigt fick det bli. Ville ha neon rosa med, men fanns inte :S Får kolla någon anna stans.
Ska snar iväg och träna med Carro. Ska vara hos henne halv. Så jag får la åka härifrån fem i halv ungefär.
Men nu ska jag gå. har redan tagit på mig träningskläderna.

Ciao

Onsdag 21 Mars

21 Mars idag. Hade körkortsteori prov i morses. det gick la bra. 1 x 2 Så om man inte visste kunde man ju bara chansa haha :P Sen var det samhäll, lunch, Natur. Och sista lektionen Restaurangkunskap.Där gjorde vi tårtor :) Min och Jennys blev jätte bra :) Vi gjorde en marängtårta med choklad och en krämtårta. Fick panik på alla i slutet bara för dem som hade grejer kvar att göra bara satte sig ner som om dem va klara. Va vofflor i skolan idag. Men som vanligt sådana där äckliga tjocka :S Usch dem är inte alls goda, jätte torra med :S  
Men nu är jag hemma jag hemma iaf. Har börjat med maten. Ungstekt falukorv, med potatis. Jenny kommer snart med så ska vi ner till stan och kika lite. Jag ska nog köpa naglack :) Sen vid 7 blir det träning med Carro. Aerobic/Step. Vårdagsjämning idag, dag och natt är lika långa :) Men nnu ska jag fortsätta med maten. Hörs sen.

Ciao

Fruktsallad :)

Fruktsallad
Min goda fruktsallad som jag gjorde igår :) Mums.

Nagelack

Tänkte införskaffa mig ett silvrigt naglcak imorgon.
Kanske blir någon mer härlig färg med. Men det återsår att se.

Tisdag

Efter träningen blev det dusch, göra iordning fruktsallad. Sen vid nio gick jag och pappa in till Cicci och Lars.Kom hem från BB idag. Men dem söta små tvillingarna Moa och William. Välkomna till världen :) Höll Moa. Vågade inte fösr. Men det gick bra. Så himla söta är dom :)
Borde egentligen plugga körkortsteori nu.Men det får gå som det går imorgon. Jag orkar inte plugga mer nu :S Ska snart nana, hade jag tänkt mig.

Ciao

Tisdag Kväll.

Ja, idag har jag bara tagit det lugnt. Städat hemma, och pluggat typ hela dagen :S Men så är det när man går i skolan. Tjötade med Jenny ett bra tag i telefonen med. Sen vid 5 cyklade jag till träningen. schlagerpass idag med :) Jätte skoj. Kom hem vid kvart över sju. Va och köpte lite god frukt och så. Gjorde mig en fruktsallad, som jag ska äta sen. Carro ringde precis så vi tjötade lite. Men nu måste jag fortsätta med pluggningen. Natur läxförhör och Körkortsteori prov imorgon.

Ciao

Studiedag.

Idag är det Studiedag. Kanske ska iväg till mammsen och ändra om på mitt rum där men får se hur det blir. Ska äta frukost snart iaf. Måste plugga körkortsteori idag med. men nu måste jag gå. batteriet på den värbara datorn är lågt. Hörs Sen.

Ciao


Lista

Lyssnar på just nu: Andreas Johnsson - A little bit of love
Jobbigaste skolämnet: Samhäll
Favorittidning: Vecko Revyn
Favoritplagg i garderoben just nu: Allt sommrigt.
Längd: 1,61 cm
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart, vit, röd, rosa.
I sommar kommer jag gå klädd i: Klänning, shorts, kjol, somriga linnen, härliga sommarkläder :)
Men absolut inte i: Något obekvämt
Min yngsta kusin heter: Har inga kusiner
Byxa eller kjol? Byxor
Så många skor har jag: Vet inte riktigt.
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Det finns mycket man skulle välja då.
Senast utlästa bok: Doktor Glas. (Svenska boken i skolan)
På rasterna i skolan: Ta det lugnt, spela kort. tjöta.
Mitt rum kan beskrivas som: Stort och litet, härliga färger.
Jag tränar: Friskis och Svettis.
Jag ville bli när jag var liten: Polis eller frisör.
Pluggade på universitetet/ högskolan (funderar på att plugga i framtiden):  Ja, men inte direkt efter skolan. Kanske väntar ett tag.
Linje på gymnasiet: Hotell Och Restaurang


19 Mars

Vi hade faktiskt inte Nutidsfrågor idag på Samhällen. vi började prata om massmedia. För vi ska börja med det i Samhällen nu. Sen håltimma i hundra år. Körkortsterori. och tydligen ska vi ha prov på Onsdag så imorgon på studiedagen blir det att plugga. Pluggade faktiskt mycket efter skolan idag med. Riktigt duktig.

Sen vid 6 åkte cyklade jag ner till Carro. För vi skulle träna vid kvart i sju. Medel idag. Till en början var det inte alls mycket folk. men sen kkom det allt mer. Efter träningen satt vi och chillade ett bra tag. Träffade Elin, så vi satt och tjlta med henne ett tag med. Mina och Carros polers kom ju med gubbarna från gymmet haha :P Och idag så vinkade dem till och med på oss haha :Å Såå mobbat :P Sen vid kvart över 8 drog vi oss hemmåt. Skyndade mig hem. För vi skulle gå till Ida. Eller ja Carro bestämde det. Så jag skyndade hem och duschade och sen vid nio tog jag bussen ner till stan för att möta Carro, sen vidare till Ida. Vi tog det lugnt och tjötade om allt möjligt haha :P Skrattaatack.com haha :P Så roligt. Sen så "pudlade" Ida mitt hår. Alltså hon vågade mitt hår haha :P Men som Ida och Carro sa "Elin nu ska vi pudla ditt hår" haha :P Just nu sitter jag här och ser ut som ett troll haha :P M en det är bara att fixa till det lite hehe :P Grejar det imorgon haha :P Vid 23.00 kom pappa och hämtade mig. För han ska upp tidigt imorgon för att jobba. Så han kunde inte hämta mig sen.
Studiedag imorgon. så då blir det till att plugga lite natru + Körkortsteori. Och sen ska jag och mamma ändra om på mitt rum hos henne. Så det får jag ta på förmiddagen, för sen ska hon jobba. Sen på kvällen blir det nog träning.
Ciao

Skolan

Hej. Nu sitter jag här i skolan. har lunchrast. Ingen god mat i skolan idag. Fick bli cornflakes och knäckemacka :)
Har samhäll snart.Och vi ska la göra nutidsfrågor, som alltidpå måndagar. Men det ärroligt, det fördriver tiden. Inte lång lektione heller. Har jätte lång håltimma sen :S Och körkortsteori. Men nu ska jag gå´för lektionen börjar snart.
Ciao

Måndag

Borde gör mig i ordning, nu blir det stress, börjar om 35 minuter och jag ligger forfarande i sängen. Va faktiskt inte så trött när jag vaknade idag. Svenska första lektionen, projekt, lunch, samhäll låååång håltimma, sen sista lektionen körkortsteori. Skoldagen slutar vid fyra. Så vi hörs sen.
Ciao

Paris Hilton

Parfym
Den här parfymen kan jag verkligen rekomendera.
Jag har den själv och är väldigt nöjd.
Den luktar helt underbart gott. Har en fräsch doft.

Söndag 18/3

Har bara tagit det lugnt idag typ. Grejade lite på mitt rum. Städade ordning och damsög. Duktiga jag :) Vid 18.15 kom Carro och hennes mamma och hämtade mig, vi skulle iväg och träna. Gymmet idag. Det va inte alls mycket folk där, så det gick faktiskt snabbt idag. Mamma kom och hämtade oss sen.Va hemma hos mamma lite innan, sen vid kvart över åtta ungefär gick jag bort till pappa med alla min packning. Så mycket onödiga grejar jag släpar fram och tillbaka varje söndag, men så är det :S Så jhar jag dsuchat, ätit kvällsmat, kikat lite TV och suttit här. Bara tagit det allämnt lugnt. Ska lägga mig. Kika på "Sjunde Himlen" för jag spelade in det frut. han inte se det då jag va och tränade.

Ciao

17/3

Vid 08.30 vaknade jag i morses, men gick inte upp förrän kvart i nio, skulle vara hos Carro fem i. Så det blev lite stressigt. Menjag kom vid nio fem över ungefär. Och det var moootvind, fick panik påvägen dit. Jätte jobbigt att cykla :S Men vi kom dit i lagom tid iaf. Blev gympa + gym. Som alltid :P Vi va klara vid ungefär 11.00. Cyklade hemmåt. Gjorde mig i ordning för vid 12.15 kom Micael aoch hennes mamma och hämtade mig, Vi skulle ut till siba och kika. Micaela skulle byta tröja. Jag är på jakt efter en grå klänning men hittar ingen som jag vill ha. Sen så vill jag ha ett par skor med. Köpte mig ett par häromdagen men vill ha ett par till :P Men men. Micaela köpte lite grejs. jag köpte iaf sminkborttagningsmedel. Vid 4 kom Carina och hämtade oss. Åkte hem. Skulle varit med Carro och ida, men blev inte så. är hemma och tar det lugnt istället. Men nu ska jag gå och köpa popcorn.

Ciao


16 Mars

Igår:
Vid 07.30 vaknade jag och bara tog på mig myskläderna och gick till skolan, för vi skulle sätte upp kort och sånt på Micaela för hon fyller åt idag :) Grattis Micaela 18 år :) Sen när vi va klara med det så gick jag hem igen, gjorde mig i ordning och så. Vid tjugo över nio begav jag mig till skolan, Gy,pan började 09.35. Hade Handboll idag :S Tråkigt.
Sen Näringslära. Sen Arbetsmiljö och säkerhet. Hade jätte ont i huvudet, och alla bara tjötade sååå högt. :S
Sen slutade vi.
Jag och Jenny gick hem till mig, sen tog vi bussen till siba. Jag skulle lämna tillbaka en tröja. Sen tog vi bussen hem till Jenny. Och vid halv fem tog vi bussen ner till stan. Sen hem till mig igen. Sen kom Johanna. Och sen kom Emelie och Micaela och vi åkte vidare ner till stan. Vi skulle ut och äta för Micaela fyllde år. Och det fick bli Mamma Mia. Blev Pizza för allas del :) Väldigt gott. Hon fick presenter och så. Vid halv nio skulle JOhanna hem för hon skulle med bussen. Jag, Micaela och Jenny tog bussen hem till mig och kikade på Djävulen Bär Prada, fast kunde inte kolla klart hela, för DVD började krångla :S Vid tolv ungefär begav dem sig hemmåt. Och jag sommnade direkt nästan, va jätte trött. Men vid 01.00 ringer Carro, och så säger hon: "Hej vad gör du? Sover du" haha :P Och ja jag sov :P nmen det va bra att hon ringde för jag hade osmnat i soffan hehe :P Jag trodde det va morgon för jag har samma rigsignal som alarm. Sen somnade jag om igen.

Ciao


13-15 mars

Tisdag:
Blev ju träning då som sagt. Men påvägen dit krångla allt Haha :P Skulle pumpa min och Johannas cykel. men all luft åkte ur Johanns däck istället så då skulle jag skjutsa henne på Micaelas cykel och då krångla hennes cykel med, Hjulet åkte av eller nått. Så vi fick skjutsa alla dit typ. 4 pers 2 cyklar. Men vi hann i tid. Schlagerpass då :D Gör skoj :P Sen hem fixade hjulet på Micaelas cykel. Sedan tog jag det bara lugnt.

Onsdag:
Körkortsteori då på morgonen. Gjorde massa test och sånt. Jag, Jenny och anna va ju riktgit grymma ;P Samhäll, natur. Skulle göra tacobuffe till 100 pers. Och jag fick självklar hack lök :O tårarna bara rann. efter det va skoldagen slut. Jag och Carro skulle köra dubbelpass idag. Medle/Puls och Aerobic/Step. Men emellan det blev det mellamål haha :P En Yoghurt, banan, och Apelsin :) Vid ungefär 9 va jag hemma. Kikade Top Model och Greys Anathomy. Sen vid 11 gick jag och la mig.

Torsdag:
Samlevnadsdage hela dagen diag. Föreläsning i aulan, sen Muslimskt Perspktiv, lunch, Afrikansk Dans. Afrikans Dans va roligast. har slutat nu. Ska till stan med Jenny och Johanna snart. Ska kolla present till Micaela som fyller 18 imorgon :D Får se vad vi hittar. Sen siba, kolla skor, köpte ett par igår men kanske har ångrat mig :S och lämmna tillbaka en tröja. Sedan gymmet med Carro.
Men nu måste jag gå.

Ciao


Tisdag.

Har nu haft fråga Olle i skolan idag. Blev lite segt att sitta där i 1 och enhalv timma, men tillslut va det slut. Sen var det lunch. Efter det natur och sen Samhäll. Sitter här nu och har projekt och fretagande. Skriver ut en uppgift som jag skulle lämmna in idag. Så ska väll jobba på.
idag blir det träning Medel 75 schlager med Carro, Johanna och Micaela. Sen bara ta det lugnt. men nu ska jag gå hem. Äta lite och så.

Ciao

Måndag kväll.

Varit och tränat med Carro, vi gymmade idag, men det va så mycket folk. En gubbe kommer fram, Tävlar ni om träningspriset, vi ser alltid er här ni tränar varje dag va? :P haha goa gubbar det :P Sen cyklade vi hemmåt. har duschat och så nu, skrivit rent projekt och företagande läxan. Och kikar Cityakuten.


Ciao

Måndag.

Första dagen i veckan nu då. Började med Svenska lektion där vi såg på "Doktor Glas" Såå tråkig han står på samma ställe i hela filmen och bara tjötade. Så det va inte många som orkade kolla klart. Sen var det projekt och företagande, efter det var det dags för Lunch, det var behövligt, för jag va jätte hungrig. Sen så hade vi Samhäll och efetr det håltimma i från fem över ett till kvart i tre. Då hade vi körkortsteori. Kollade på någon film om miljö. Sen vid fyra var det slur för dagen. Gick hem och åt. Mamma hade gjort ordning god kyckling och ris :)
Skulle tränat medel idag. Men det får bli gymmet istället. Men nu ska jag göra klart läxan i Projekt Och Företagande.

Ciao


Varit och tränat.

Så nu kom jag hem har varit och tränat. Schlagerpass idag :) Jätte kul :) Det blev, jag, Micaela och Johanna. Vi gymmade lite sen efteråt med, men det blev inte långvarigt, för det va jätte mycket folk på gymmet. Varenda maskin av upptagen :S Vid fem kom Johannas mamma och hämtade oss. Sitter här och funderar just nu på att göra lite slingor. Och bestämde mig precis för att jag ska göra det. För mamma kunde köra mig så jag kunde handla :) Så nu måste jag slänga mig i duschen.

Ciao

Vinnarna


The Ark
. Vinnarna av Årets Melodifestival!!


Vinnarna

Söndag

Söndagar är alltid lika sega hihi. vaknade vi kvart över elva. Skönt att sova ut lite. Vid kvart i tolv åkte vi till farfar och margit för vi skulle äta middag :) Mums. Sen tog vio med den bärbara datn, så vi kikade lite kort och visade farfar och Margit. :) Kul att kolla lite gamla kort. Jag och Carro hade ju tänkt gå på Skivstång den här veckan igen, men det blir inte så. För det va ett shlager pass idag vid halv fyra, så då ska vi gå på det istället. Kanske blir gymmet sen efter med. Jag, Carro, Micaela och Johanna. Sen måste jag packa iordning allt. eller jag ska börja lite smått nu. Ska till mammsen den här veckan. Så det blir att packa som alla andra söndagar. Men nu kommer dem snart och hämtar mig så jag får skynda mig och byta om och så.
Men jag skriver mer sen.

Ciao


Bilder


Melodifestivalen FINAL :)

Finall av Melodifestivalen Yes :P Haha
Men innan det va jag och Jenny på siba, jag köpte migen tröja, och ett par mjukisbyxor :) Kikade runt en snabbis.
Sedan kom Jennys pappa och hämtade oss, så åkte vi hem till Jenny. Gjorde iordning cheescaken :) Det blev ju riktigt bra, och Jennys kommentar ett antal gånger varje gång ja la i en ingridiens "du har väll  halverat satsen" hehe :P Och JA jag hade gjort det :P Faktiskt. Vid halv sex ungefär körde hennes pappa ut oss till Johanna, där va även Emelie och Micaela. Vid halv sju, sju började jag och Jenny göra iordning maten. Kycklinggryta med ris :) Mums vad gott. Det blev riktigt gott faktiskt.
Vi försäkte få Emelie till att diska, haha gick ju inte jätte bra, men tillslut så gjorde hon et ändå efter lite tjat :P För vi andra hade grejat mat och annat så då fick hon med hjälpa till haha :P
Klockan blev 20.00 och melodifestivalen började :) Andreas Johnsson, Måns, och The Ark va bästa tyckte jag :) Och Sonya Aldén va med bra. Men det är ingen sån låt som det kommer gå bra för i Finland tror jag. Försökte rösta på Måns och Andreas men det gick ju inte :S Mest upptaget på Andreas, va jätte svårt att komma fram :S
Men The Ark vann, och det va ju rätt bra ändå. Emelie skrek som en galning när dem vann :P Jag, Emelie och Micaela dans sååå fint till låten :)
Sedan gik Emelie och Micaela ut och sprang och knackade på alla fönster och ryckte i dörrarna och varje gång blev jag och Jenny lika rädda haha :P Busungar dem :P
Lyssnade på musik och tjötade.

Sen vid halv tolv ungefär kom Emelies pappa och hämtade oss. Har grejat ordning lite på mitt rum och så. Ska väll snart osva hade jag tänkte. Men ska ladda in lite bilder först.

Ciao

Lördag :)

Lördag morgon, vaknade vid kvart över 8 av att klockan ringde. Gick upp och tog på mig träningskläderna och vid tio i nio cyklade jag iväg ner till Carro. Va på träningen ungefär tio över nio ungefär. Först var det Bas/Puls med massa schlager :D(Peppad inför ikväll :P) Sen gymmet. Biffade vi :) Som alltid på lördagar :) Sen cyklade vi hemmåt, och det va sååååån motvind, fick panik. Så när vi hade kommit till Carro ringde jag pappa och han var så snäll och kom och hämtade mig. För det va motvind och hade inte mycket luft i mina däcka.

Sen väl hemma har jag duchat och gjort mig i ordning, nästan iaf. Har plattat halva huvudet iaf. så snart är jag klar. Ska ta halv bussen härifrån och så möter jag Jenny på stan vid si sådär tjugo kvart i :)
Senare ikväll blir det Melodifestivalen ute hos Johanna med, henne, Jenny, Micaela och Emelie. Med massa god mat och så :) Nu är jag verkligen laddad inför melodifestivalen haha :P Låtarna spelas ju ÖVERALLT, hehe :P Men det gör inget för dem är såå bra, haha :P Sitter och chattar lite undertiden med, med syster Linda, Jenny och Carro :) :P Men nu måste jag nog skynda mig lite har ju inte plattat färdigt håret än.

Ciao


Fredag kväll/natt

Efter att vi varit hos jenny åkte vi hem till mig. Men medans vi väntade på bussen så gick vi en snabbis i stan med. Kikade lite bara.Sedan vid sju bussen hem till mig. Började göra iordning tacos, och vid ungefär halv åtta kom Micaela och Emelie. Sen vid 8 var det dags att äta, precis färdigt tills Let's Dance började :) Kikade lite på det.
Sen sjöng vi lite Singstar med. Letade recept på vad vi skulle göra för mat imorgon, och det blev något gott med kyckling :) Sen cheescake till efterrätt :D Mums. Så det ska vi ha imorgon till melodifestivalen :)
Vid halv tlv gick Jenny, för hon skulle med bussen. Sen vid halv ett gick Micaela och Emelie. Kikade runt lite på datan och så. Borde nog lägga mig snart. Ska upp vid kvart över åtta halv nioimorgon. Träning vid halv tio, och ska vara hos Carro vid fem i. Kommer nog vara ganska trött.

Ciao

Fredag :)

Hej.
Fredag idag då. Tänkte att jag skulle blogga imorses men det han jag inte. Försov mig, eller a jag vaknade vid nio, och börjar halv tio så lite stressigt blev det. Hade gympa första lektionen, sen lunch, och Näringslära prov, gick la sådär. Men men. Sen arbetsmiljö och säkerhet. Sen slut för dagen. Jag och Jenny tog bussen upp till henne. Och när vi på stan hände det en läskig grej. Nu sitter vi här och har ätit och så. Men skriver mer sen

Ciao

Ny Design

Har grejat lite med designen nu. Ny header :) Tyckte den blev lite söt faktiskt :)
Vad tycker ni?

Torsdag

Min dag började kl:08.30 idag. Men jag föesov mig lite, men jag kom i tid som tur va. Idag har jag varit i storköket :)
Gör ju mat till matsalen i skolan och idag blev det, potatisklyftor, olika korvar och tomatsås som jag gjorde :) Den blev faktiskt god :) Men som vanligt var nog jag söligast av alla haha :P Vid halv tre slutade vi och Jenny kom förbi, hon va inte skolan för hon va sjuk stackarn, men eftersom vi skulle göra ett arbete jag, Jenny, Anna och Sabajet så kom hon. Satt och tjötade om hur vi skulle gör och vid ungefär kvart i fyra va vi klara. Jag och Jenny gick hem till mig en snabbis för att greja med inbjudningskortet sen vid halv fem åkte hon hemmåt. Jag försökte plugga lite, sen åkte jag och pappa och handlade en snabbis, sedan pluggade lite. Vid halv sju bar det av ner till Carro för att sedan iväg för att biffa lite på gymmet. Men jag råkade va 10 minuter sen haha :P Träffade Micaela och Johanna på gymmet med. Efteråt vad vi allmänt sega. Lyssnade ju på sååå rilga skratt i min mobil, så dem andra folken undrade nog vad vi skratta åt mohahaha Sedan vid kvart över åtta cyklade vi hemmåt. Stannade vid Jennifer, men hon va inte hemma. Så nu sitter jag här och har duschat och ätit, ska fortsätta öva på näringsläran som är imorgon. Så nu måste jag gå.

Ciao

Smarties :)

Smarties
Smarties Mums :) Blev så sugen på det förut. Så nu har jag ätit upp den :)

Henrik Larsson

Larsson

Här har vi ju honom :) Han är så himla bra. Våran HENRIK LARSSON :)


Henke
Hans mål idag :) Han är grym :)

Onsdag kväll

Jag och Carro va och tränade förut. Men innan det var jag och pappa på siba en snabbis. Jag köpte mig ett linne och solpuder :) Var hemma vid kvart i sex eller nått. Och då pluggade jag lite. Sen vid tjugo över sex bar det av ner till Carro och vidare till träningen, för Aerobic/Step. Jätte kul med ett block till på Aerobicen tycker jag :)
Håller på med inbjudningskortet till treprnas avslutningsmiddag, som jag skrivit om innan. Börjar bli klar nu.
Men ska snart nana. Så nu ska jag dra mig.

Ciao

Skodagen.

Nu kom jag precis hem från skolan. Skulle grejat med 3:ornas avslutningsfest men, det blidde lite kaos med den saken. Så jag orkade inte krongla med det så jag gick hem. Fixar det som jag ska här hemma istället. Ska greja inbjudningskort och så. Men det får jag göra det i Photoshop.
Men nu ska jag snart äta. Sen ska jag plugga, siba en snabbis med pappa. Måste plugga järnet idag. Sen så Blir det träning idag med Aerobic/Step. Men nu börjar maten bli klar så jag ska äta.

Ciao

Onsdag Morgon

Tänkte att jag skulle blogga en snabbis nu innan jag får skynda mig iväg till skolan. Första lektionen är körkortsteori, sen Samhäll och Natur. Vi har ett projekt typ inflr treorna när dem slutar och det måste göras klart idag.
Sen blir det hem och plugga, övningsköra, en snabbis till siba, solning och träning. Idag blir det Aerrobic/Step. Fullt upp idag. Men nu måste jag fortsätta gör mig iordning annars ginner jag ite börjar om en halvtimme.

Ciao


Sjal


Hittade den här sjalen igen på H&Ms hemsida. För häromdagen så fanns den inte. Bara i Rosa. Ska nog ta och beställa den, eller om den kommit till affären. Men det tror jag inte. Men msåte hitta något mer att beställa. Det får jag ta ne annan dag. Tycker faktiskt dem här sjalarna är fina, jag har ju redan den rosa, men den beiga ska jag nog införskaffa emd :D

12 frågor..

1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?
Ja det är klart :) Jag är händig (haha)
2. Hur äter du ett äpple?
Brukar inte äta äpple så ofta, men som vanligt tror jag haha.
3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Nej jag är ju inte livrädd för dem, men ajg gillar dem inte.
4. Big Brother eller Sportnytt?
Sportnytt :P
5. Är du mörkrädd?
Ibland
6. Resmål som fascinerar?
Bahamas. Hawaii
7. Ditt senaste telefonsamtal?
Med Farfar
8. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag,
Danny :P haha
9. Förrätt eller efterrätt?
Förrätt är alltid gott, men efterrät slår nog det :D
10. Bästa stunden på dagen?
Dagen
11. Tre saker du alltid har med dig?
Mobil, Nycklar & pengar
12. E-post eller snigelpost?
E-post.


Pluggning

Blev inte så mycket luggning för min del, jag målade naglrna och så istället hihi. Kikade på Desperate Housewifes hihi. Det va bra :P
Grejar lite spel till telefonen :P Mohaha Mobbat :P Ska väll snart försöka läsa lite på näringsläran.

Ciao

Tisdag kväll

Varit och tränat nu då. Cyklade i regnet, men ajg och Carro cyklar alltid :P I ur och skur :P
Sedan när jag kom hem tog jag mig ett bad och pluggade lite undertiden. Sen nu så ska jag äta kvällsmat och plugga. Och vid nio blir det Desperate Housewifes :P Men nu väntar kvällsmaten :)

CIao

Skoldag

Hej.
Kom hem från skolan för en halvtimma sen ungefär. Idag har jag och Jenny redovisat om BRIS i Samhällen, gick bra faktist. Brukar alltid va så himla nervös när jag ska stå och prata inför massa folk, mend et gick faktiskt bra idag. Har även gjort skriftlig och muntlig redovisning på boken vi läste i svenskan. "Doktor Glas" man hör ju bara på namnet hur tråååkig den var :S :P Så nu va det också klart. bara att fortsätta plugga på näringsläran. Men det får bli efter träningen, orkar inte göra det nu. Men nu ska jag dra mig från datorn. 

Ciao  

Måndag

Jag och Carro va och tränade förut, idag blev det medel. Sedan när jag kom hem så duchade jag och åt kvällsmat oh kikade Cityakuten. Och pluggat lite med. Nu ska jag snart nana.
Men just nu sitter jag och kollar på musikvideor med Danny :D

Ciao


Kofta

Cardigan
Kikade runt lite gran på H&M förut och hittade den här söta koftan :)
Blir kanske så att jag tar och beställer den. Får se på det, för jag är ute efter en vit kofta :)

Handlat

Jag och pappa har vait en snabbis och handlat. ochh nu ska jag sätt mig och plugga näringslära. Sen ska jag läsa lite i boken som ska vara klar imorgon. men har bara 11 sidor kvar nu :) Stolt. Haha :P Och vid fem över sex bär det av ner till Carro och sedan vidare till träningen vid kvart i sju. Men nu ska jag börja plugga.

Ciao

Plugg, träning

Kom hem från skolan för en halvtimma sen ungefär. Ska äta nu. Lasgane :) Mums. Sen ska jag börja plugga hade jag tänkt mig. Prov i Näringslära på fredag. Så jag börjar i tid :) Sedan blir det träning vid kvart i sju med Carro. Men hinner nog blogga lite innan det :)

Ciao

Sjal


Den här sjalen köpte jag mig när jag va i Göteborg en snabbis i Lördags. Skulle egentligen haft den i beig.
För i början av Jauari tänkt jag beställa den, memn då skulle den inte kommit förrans nu i Mars, och jag orkade inte vänta så länge. Så nu fick det bli den rosa istället. Men den är med fin :)


Skolan

Igår när jag skulle lägga mig kollade jag på One Tree Hill som jag spelat in, men jag somnade. Så jag kollade klart imorses när jag vaknade istället. Nu ska jag gör mig iordning och gå till skolan. Så nu får jag skynda mig.

Ciao

Bad

Har tagit mig ett bad nu :) Eller a det va typ 2 timmar sen men :P Gött. Lästa några sidor i boken med som ska vara klarpå tisdag. Så nu har jag bara 21 sidor kavr. Känner mig faktiskt väldigt duktig. Hatar att läsa annars :S
Nu ska jag lägga mig och nana. Ska kika på One Tree Hill med, för jag han int med att se det förut, för det va när jag tränade.

Ciao

Söndag eftermiddag

Har packat min grejer och så nu, varit hos mamma i veckan den här veckan.
Senare ska jag coh Carro iväg och träna, eller jag ska vara hos henne om en timme. Ska på skivstång, jag ville gymmet, men inte Carro :S Så jag fick väll ge mig :P Är såååå trött idag. Pluggat och så nu på förmiddagen. Läser en bok i Svenskan som ska vara utläst tills på tisdag, och jag hade 81 sidor kvar :S Så jag läste hälften idag, så ska jag läsa imorgon, och ikväll. Sedan imorgon blir det att börja plugga på Näringsläran som är på fredag, ute i god tid :) Men nu ska jag dra mig från datan. Ska hoppa i träningskläderna.

Ciao

Fixat bloggen

Dem har ändrat lite här på bloggen ser jag. Har inte varit skrivit på ett tag och inte kunnat komma in på bloggen, så jag har inte sett nått. Ska ändra lite på min design hade jag tänkt mig, men det kommer senare. Måste packa upp min kläder nu. Och sedan plugga :S Och blir kanske tröning ikväll med. Antingen Skivstång eller gymmet..

Ciao


Bloggtorka

Inte bloggat på nästan en vecka nu. Har ju inte funkat.

Dem fem skoldagarn, skolan träing och tagit det lugnt, pluggat med :S Varit rätt lugnt den här veckan.

Fredag: Va i skolan då. Sedan vid halv fem åkte jag och MIcaela ner till stan. Sedan hade vi bestämt att möte Jenny på siba. Men vi mötte Anna på stan med. För vi alla skulle vidare till siba. Köpte mig faktiskt en vårjacka :)
Vi åkte hem till mig och åt tacos och kikade Let's Dance och Så Ska Det Låta. Alla var verkligen trötta :P
Så vid elva ungefär så gick dem hem. Jag gick och la mig nästan direkt sen.

Lördag: Jag coh Carro tränade vid 09.30 imorses, Bas/Puls och sedan gm som alltid :) Sedan hem skyndade mig och gjorde mig i ordning. Efter det åkte jag, mamma, pappa, och mormor till Gbg till Linda och Bobby, handlat lite och fikat och så. Ska snart åka hemmåt. Ska vara med tjejorna sen, kika melodifestivalen och så. Men nu ska jag dra mig från datorn, vara lite social :P

Ciao