Torsdag Kväll

Blev lite träning förut. Jag gjorde mig ett eget litet hympapass :) Det var gött att få röra på sig lite hehe :P Även fast det va sist igår kväll jag tränade haha :P Sen så blev det duschen och efter det satte jag mig för att äta. Hade gjort iordning tacos innan, så det var klart. Och det var riktigt gott .) Mums. Sen har jag även målat naglarna och bara tagit det allmänt lugnt. Ska nsart lägga mig hade jag tänkt mig. Imorgon är sista dagen skoldagen innan sommarlovet :)



Ciao!

Vilken bloggtyp är du?

Gjorde det här testet nyss.

Resultatet av mitt test tyckte jag INTE stämde in på mig :P Men bra frågor.
Prova du med.

Bikini


Här är bikinin som jag köpte förra veckan. Har inte hittat bild på den och inte orkat ta kort på den heller :P Men såhär ser den ut iaf. Har även funnits i silver med. Men är nu helt slut överallt, tyvärr :S


Torsdag

Vaknade vid kvart över 7 idag. Och var faktiskt ovanligt pigg för att ha somnat vid två ungefär. Men jag gick upp och jorde mig iordning. Och gick till skolan runt kvart över åtta. Städning var det idag som gällde. Hela stora köket skulle städas :P Men det gick allt bra. För det var mycket folk :P Vi städade fram till 11 ungefär och därefter rast till 1 ungefär. Och då skulle vi städa skåpena med. Eftersom vi ska få dem "nya" omklädningsrummen nu. I den nya byggnaden :) Så allt skulle bort :P Vid et kom alla treor och skulle berätta om sina projekt och utlandspraktik. Så då satt vi där och lyssnade ett tag. Jag vet inte hur jag ska göra om jag skja söka utlandspraktik. Det är isåfall på Korsika, Italien, Frankrike, tror det kommer vara dem resemålen igen att välja på. Men jag vet inte hur jag ska göra. Det är isåfall i 4 veckor. Och hur ska det gå för mig som har hemlängtan hehe :P Men jag får se hur jag gör. Har till på Måndag att bestämma. För man skall skicka in en ansökan och så. Och några blir valda. Men iaf nog om det. Vi fick sluta två halv tre. Och jag och Jenny gick hem till mig en stund. Och svid 3 tiden åkte hon hem. Pratade med Carro , och sen åkte jag ner till henne och vi bakade tårta som hon skall ha med sig till praktiken imorgon eftersom det är hennes sista dag där. Fick bli en marsinpantårta. Men vi hann inte riktigt göra klart den, för hon Carro skulle iväg och kolla Pirates Of Carrabien (stavning) Jag åkte ner till stan och kikade lite. Men köpte endast ett diadem. För imorgon blir det siba med Jenny och Micaela. Och kolla skolavslutningskläder. Och sen ska vi färga håret p Micaela hehe :P

Nu ska jag snart öra mig ett eget hemmajympapass hehe :P Och sedan blir det tacos och bara ta det lugnt efter den här veckan full med plugg :S Imorgon har vi bara en lektion och det är gympa. Vi ska springa usch vad tråkigt.

Ciao!

Gårdagen

Blev träning vid halv åtta. Segade oss like always haha :P Men när jag kom hem hoppade jag i duschen och åt kvällsmat. Sen var det bara att sätta sig och göra klart läxan. Och eftersom att jag var så trött med så tog det dubbelt så lång tid. SÅ jag var inte klar förrän vid 01.00 :S Inte bra. Och sen när jag skulle lägga mig så va jag inte ens trött. Så jag somnade väll vid 2 tiden.

Dagens Outfit

image264











♥ Rosa inne - H&M
♥ Vit klänning - Gina Tricot
♥ Svarta leggings - Fina Tricot
♥ Vita tygskor med snörning - Skopunkten


Danny Saucedo


Kommer ihåg när han sjöng den här i Idol. Det var verkligen bra.
Vad tycker ni?

Plugg

Vi slutade vid 2 tiden idag. Efter att vi hade städat och grejat ite i det gamla klöket i skolan: OCh ja vi har en vagn som vi jör grejer i och där satt vi och åkte fram och tillbaka jag, Anna och Jenny haha :P Och så skulle jag bära ner en mikrovågsugn. Först bar Jenny och sen tog jag över. Men det vara bara det att den var bara tung på ena sidan haha :P Så det blev lite krongligt där haha. Men iaf. Vi fixade med det och så. Sen slutade vi vid två då som jag sa.

När jag kom hem satte jag mig direkt med köksarbete som vi ska lämmna in imorgon. Och det är ite lite heller. Har suttit sen kvart över två typ. Och nu precis lagade pappa mat så nu har jag ätit emellan med. Klar med två av uppgifterna bara en kvar. Och den håller jag på med nu. Ska väll göra klart lite mer innan jag åker och tränar. Blir träning vid hlav åtta idag medel. Så jag ska vara hos Carro tio över sju.
Men nu måste jag förtsätta. Annars blir jag aldrig klar. Hörs sen.

Ciao!

Danny Saucedo :)

image263
Danny släpper sitt första album idag :)
Jag tror faktiskt det är väldigt bra låtar på den. Den nya singen är bra iaf :) Så lyssna :)
Cooling han är ;)













Onsdag Morgon

Vaknade vid kvart över sju tiden. Gick upp och gjorde mig iordning. Sedan bar det av net till skolan. Och första lektionen hade vi prov. Och nu har vi håltimma till tio i ett. Och då ska vi ha Restaurangkunskap. Vi får nog redapå betyg i några ämnen med. Och så ska vi nog städa och fixa grejer till det nya köket med :)
Men just nu så bakar jag och Jenny för ovanlighetens skulle Budapestrulle :) Mycket gott. Vi är Ingrodda i Budapest :P Och så sitter vi och sjunger till SAAB reklam låten Release me :D Och snart bär det av ner till skolan då igen äta innan lektionen börjar. Men hörs sedan efter skolan :)

Ciao!

Dagens Outfit

image262

Såhär får jag se ut idag. Nu måstye jag skynda mig till skolan. För snart ska det göras teoriprov.











♥ Jeans - Wrangler
♥ Vitt linne - H&M
♥ Randig tpo - MQ 365 Sunshine
♥ Silvriga ballerina
♥ Halsband med silverboll - H&M



Plattång

GHD Pink Iron
Kikade runt lite och hittade den här plattången. Rosa :) Den skulle jag verkligen vilja ha.
Men jag tycker inte riktigt det är värt 1999:-
Finns hos
här.
Vad tycker ni?




Tisdag kväll

Kollade lite på Desperate Housewifes. För sen ringde Fredrik. Och han hjälpte mig lite med att få igång teoriprogrammet med frågor och sånt. Så vi babblade ett tag :P Och nu har jag suttit och hållt på med frågorna ett bra tag :) Gjort typ 500-600 frågor :) Men det är roligt faktiskt hehe :) Ska lägga mig nu snart. Borde ha lagt mig för längesän, men fastnade framför teorifrågorna :P Provet är imorgon vitti kvart över åtta. Så det är bäst att komma i tid till skolan :P Så jag får välkl lägga mig nu.

Ciao!

Tisdag eftermiddag

Vi hade inte så många lektioner idag i skolan och på Samhällen var det bara att prata betyg. Och sedan slutade vi. Jag gick direkt hem och satte mig och plugga. Har nästan gjort klart det arbetet som försvann igår pga av att datan gått sönder :S Tog riktigt lång tid igår, den tiden kund ejag lkagt på något annat istället, som att plugga körkortsteori. Eftersom att imorgon är det prov. Satt ett bra tag med det när jag kom hem från skolan. Och vid halv sex åkte jag ner till Carro. Var dags fölr träning. Idag blev det både jympa och gym :) Och idag var vi väääldigt sega. Haha, men det är ju som vanligt :P Var hemma runt åtta, för jag hämtade mina jeans hos mamma med.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan blir det kvällsmat och sedan Desperate Housewifes.  Men måste hinna med och plugga lite mer på körkortsteorin med. Men det hinner jag innan Dh börjar och sen efter med :)

Ciao!

Dagens Outfit

image261



Såhär får jhag se ut idag. Nu har jag bråttom till skolan så nu måste jag skynda mig.








♥ Svarta leggings - Gina Tricot
♥ Marinblå Tunika - Gina Tricot
♥ Svart Linne - H&M
♥ Vita tygskor

Väska

image260
Igår när jag var i stan kikade jag lite på Gina Tricot.
Och hittade den här väskan fast i silver. Den var riktigt fin faktiskt :) Vad tycker ni?




Henrik Larsson


Helsingborg vann idag då :) Och vem gjorde mål då. Jo HENRIK LARSSON :) Wihho 
Han är bäst :)





Måndag Kväll

Ja, det bar iväg till träningen vid halv sex tiden. Och idag fick det bli Bas/Puls. Efter det gick jag förbi Willys och köpte banan och passionsfrukt. Gott det. Sen åkte jag hem och när jag väl var hemma kom jag på att jag hade mitt arbete jag gjort på våran bärbara som gått sönder så jag blev VÄLDIGT förbannad. Så nu har jag suttit och gjort om allt. Och är inte riktigt klar än. Har suttit sen klockan åtaa ungefär tills nu. Men för göra resten imorgon och onsdag. För den ska vara inlämnad på torsdag + lite andra grejer som med ska vara inlämmnade. Och Körkortsteoriprov på onsdag. Och det har jag nästan inte hunnit plugga på. Tänkte gjort det efter träningen men då kom det andra ivägen :S Så jag får väll plugga lite nu innan jag lägger mig.

Har sovmorgon imorgon eftersom att vi inte har Vegetarisk kost. För våran lärre är inte där. Och sen har vi även håltimma eftersom vi bara ska prata betyg på Samhällen. Och sista lektionen Projekt.
Men nu ska jag dra mig.

Ciao!

FAN

Sitter just nu och göra klart ett arbete som ska vara klart på torsdag. Hade sparat det på våran bärbara dator. Och nu har den gått sönder så allt som jag sparat har försvuniit. Och det kom jag på för en timma sen. Så nu är det bara att sitta och fixa med det. För det var väldigt mycket jag hade gjort :S Så det är bara att förtsätta :):S

Ciao!


Dagens..

Dagens låt: Relase me - Laura Sweden !
Dagens frisyr: Nedsläppt med spänna. Och uppsat i boll med diadem.
Dagens smink: Foundation, solpuder, maskara.
Dagens klädsel: Jeanse, hallonröd tunika, och svart kofta. Se (Dagens Outfit)
Dagens händelse: När Anna skulle knuffa mig idag i stan och ramlade själv och la sig mitt på torget, och ojade sig för sin onda fot haha :P
Dagens planer: Skolan, träning och plugg.
Dagens vill ha: Javisst och ett glas vatten.
Dagens drog: Vatten.
Dagens tråkigaste: Att det regnat idag. Och att mitt arbete är borta eftersom den andra datan har gått sönder. FAN
Dagens finaste:
Dagens köp: En ljusgult topp/tunika. Men kanske ska lämmna tillbaka den.
Dagens mat: Frukost, Javisst macka med skinka :) (För en gång skull åt jag frukost)Lax, kall sås och potatis.
Dagens mående: Väldigt trött.

Måndag eftermiddag.

Kom till skolan vid kvart i elva tiden. Då hade vi Porjekt och vi fickm reda på Betyg. Blev ett VG i Projekt och Företagande. Sen var det lusnch. Och efter det Samhäll. Där gjorde vi bara Nutidsfrågor och sen var det slut. Det var våran sista "riktiga" Samhällslektion. För imorgon och på Onsdag ska vi bara prata betyg. Så det är bra. Efter det var det håltimma som vanligt. Så jag, Jenny och Anna gick ner till stan och kikade lite. Både jag och Jenny fick med oss något hem. Jag den där gula tunikan/linnet och Jenny en grå tunika. Har inte bestämt mig om jag ska ha den än. Men ska prova lite hemma och så först. När vi kom tillbaka var det dags för Körkortsteori. Och där gjorde vi massa frågor. För vi har prov på Onsdag så vi fick öva lite grann till provet. Och vid fyratiden slutade vi.

Och nu sitter jag här hemma och pluggar lite och ska snart äta. Har även mina funderingar på om jag ska träna. Men har inte bestämt mig än. Det återstår att se. Men borde iaf bestämma mig snart, eftersom passet börjar kl:18.00. Men nu ska jag gå och äta.

Ciao!

Måndag Morgon

Började egentligen skolan vid halv tio. Men när jag var klar för att gå till skolan ungefär halv så fick jag så himla ont i magen. Kunde inte ens stå. Och kan jag inte stå så kan jag verkligen inte gå. Så jag bestämde mig för att skippa den första lektionen och se om det blev bättre. Och det blev det, sån tur va. Och snart ska jag dra mig iväg till skolan. Första Lektionen nu blir då Projekt och Företagande. Där får vi antagligen reda på hur det gick på inlämmningsuppgiften och vad vi får för betyg :) Men nu måste jag skynda mig så jag hinner iväg till skolan. Förrästen så regnar det ute :S Uch. Hörs Sen.

Ciao!

Dagens Outfit

♥ Jeans - Vero Modaimage259
♥ Hallonröd tunika - Gina Tricot
♥ Armband - Vero Moda
♥ Halsband - H&M

Inte med på bild:
Min silvriga väska från IndiskaSkor- Antingen vita tygskor med snörning eller svarta ballerina.








Veckans Outfits

Här bjuder jag på några outfits från veckan. Dock inte alla. Men några iaf :)
Inte så bra kort men men.


Första Bilden: Svarta Leggings-Gina Tricot, Vit klänning-Gina Tricot, Ljusrosa kofta-H&M, Silverballerina-KappAhl
Andra Bilden: Jeans-Vero Moda, Vitt linne-H&M, Ceriserosa Kofta-Zara, Vita tygskor-Scorett
Tredje bilden: Svarta Leggings-H&M, Vit klänning-Gina Tricot, Ljusrosa kofta-H&M, Silverballerina-KappAhl
Fjärde bilden: Svarte Leggings-Gina Tricot, Ceriserosa klänning-Gina Tricot, Vit kofta-H&M, Silverballerina-KappAhl

Topp

image257

Den här tunikan men i ljusgult, hade jag tänkt att köpa när jag var i Gbg i Lördags.
Men eftersom att vi var lite sega, så hade dem redan stängt när jag skulle tillbaka för attt köpa den. Så ja, får ta mig en tripp till stan imorgon. Kanske på hlåltimman.






Dem senaste dagarna. Torsdag-Söndag

Torsdag: Började haöv nio. Och då var det köket som gällde hela dagen. Det gick bra, och det var mycket folk i restaurangen med. Så det var bra. Efter  att vi var klara i köket och så, fick vi rast till halv tre ungefär. Och jag och Jenny gick iväg lite tidigare för att greja iordning priserna för kvällen. Och hämta rockringar och hopprep. Men tanten vi lånade av var jätte sur och arg. Men men :P

Vid halv tre möttes alla, och vi gick igenom hur och vad vi skulle göra. Det var alltså dags för Hotell Och Restaurang 3:ornas vslutningsfest. Och temat var Hawaii. Jag och Jenny skulle hålla i lekarna :P Så, det fick bli limbo och rocka rockring. Vi grejade iordning allt som skulle fixas, ochh alla hjälpte till att dekorera i matsalen. Och det blev jätte bra :) Blev verkligen Hawaii tema :)

Vid sex kom alla. Och dem fick välkomstdrink i Kokosnötter, lite käckt tycker jag :) Sedan var det dags att servera ut förrätten och sedan var det babbel emellan, allla pratade på som bara den haha. Eller ja prata och prata, Skrek :P Max och Marcus seplade och sjöng. Riktigt trubadurer dem :) Sen varmrätten och efter det dessert. Efter det var det dags för lekarna. Vi började med limbo, och där var det riktigt jämt. Efter det var det dags för rockringstävlingen. Det spårade det ut lite haha :P Det var menningen att dem skulle rock fyra i gången oich så vinnare tillslut, men alla kom upp och rockade sammtidgit :P Men vi korade två vinnare tillslut  ändå haha :P Det höälls även tal. OCh dem flesta började faktiskt gråta hehe. Inledningsvis började talet med. "Jag kommer nog börja gråta nu när jag ska prata med det gör inget" :P Vid åtta ungefär gick alla treorna vidare. Jag tror det blev Lipz för dem flesta faktiskt :P Och vi fick stanna kvar och städa och göra iordning :) Var hemma runt nio. Och då var jagh supertrött. Duschade och satte mig i fåtöljen, somnade nästa där för att jag var så trött. Men blev tvungen att plugga lite iaf.

Fredag: Vaknade vid tio i nio. Och var helt toktrött. men det var bara att dra sig upp. Gjorde mig i ordning och var i skolan redan kvart över nio. Skulle hämta rockringarna och så som vi lånat dagen innan. Lämnade lite grejer i skåpet och sedan vidare för att ha gympa. Blev multisport idag. Två från HR 3:an skulle ha gympalektion för oss. Sen var det lunch, och efter det Näringslära. Däre vi hade prov. Det gick rätt bra tror jag. Även fast jag inte hunnit plugga så mycket. men det blir säkert bra :) Efter det skulle vi haft Arebtsmiljö men istället va några från skolan där kurator och socialpedagog eller nått och pratade om ja, kommer inte ihåg va det hette men iaf, vi satt där och lyssnade ett tag.

När jag kom hem så blev det att slänga i sig lite mat. OVh sedan åkte jag, mamma och pappa ut till Överby för att handla doppresent till Moa och William. Och det blev några fina silverramar med hjärtan och nallebjörn :) Jag köpte mig även en bikini och ett par solglasögon :) Har tänkt köpa dem ett tag, så nu köpte jag dem. Vi åkte hem vid halv sex tiden. Occh sen åkte jag och mamma och handlade mat. Och senare hem och åt Tacos och kikade Talang :) En riktigt lugn hemmafredagkväll :)

Lördag: Vaknade tidigt. Redan vid nio. Men låg kvar och drog mig i sängen ett tag. Sedan gick jag upp och gjorde mig iordning. För vid elva tiden åkte jag och mamma ner till Göteborg. Till Linda och Bobby. Och dem skulle på någon festival. Med några kompisar ,så följde med. Var något tåg där dem dansade och så. Vi stog ett bra tag och väntade. Och sen kom det ändå folk och ställde sig framför oss och framför stakete. Så vakterna fick försöka säga till dem att flytta sig, men dem lyssna inte. Så ja, lite arg blev jag hehe :P Men iaf. Vi skulle köpa Langos. Men det var verkligen lååååååång kö. Så vi struntade i det.

Vi åkte vidare till Allum köpcentrum, och dem andra åt på MAX. Och sedan kikade vi lite i affärer. Jag köpte mig två vattenflaskor och ett par vita tygskor (till) :P Vid sextiden åkte vi vidare hem till Linda och Bobby. Och sedan åkte jag och mamma hemmåt. Vi fick stanna vid Drive In på Mc Donalds. Eftersom hag inte ätit nått. Dem andra åt Max men det gillar inte jag. Sen åkte vi vidare hemmåt. Och jag provade ut vad jag skulle ha på mig på dopet idag. Och så kikade vi på Sommarkrysset. Och vid tio halv elva cyklade jag ner till stan och mötte Carro, Ida, Mikaela, Emelie, Lovisa och Sofia. Och vi gick runt lite, det va ju Crusing här i Trollhättan igår. Så det var mycket raggarbilar ute igår. Men det va ändå ite så mycket folk och lite segt så vi gick hem till Emelie och satt där och pratade lite. OCh vid tolv tiden bar det av hemmåt. Och vid Shell kan jag lova, där var det mycket folk. Kom nästan inte ens fram med cykeln, fick köra sicksack mellan allt. Målade naglarna och så. Och vid ett somnadejag någongång tror jag.

Söndag: Var att gå upp vid 8 imorses. Duschade och gjorde mig iordning. Skulle bli dop idag. William och Moa döptes :) Vid nio bar det av ut mot Grundsund, men först hämta Jesper och Jennifer vid fossen. Sjä'lvklart var det ju jag som körde :) Även hem med :) Var framme vi krykan vid halöv elva ungefär tror jag. Och då gick vi in där. Och det var lite segt i kyrkan, 1 timma och 20 minuter :S Men efteråt var det smörgåstårta och tårta. Och sen presentöppning. Vi åkte även upp för att kolla Ciccis mammas stuga. Verkligen jätte fint. Varit där en gång innan ed. Sån utsikt. an ser ända till Lysekil.

Vi åkte hemmåt vid halv fyra tiden. Och ja var vid carro vid tjugo i fem ungefär för då var det dags att åka till träningen. Som tur var så hade jag tagit med mig träningskläderna :) Blev medel idag. Efter träningen köpte jag blomma och trislotter till mamma på Mors Dag :) Och har packat lite men nu efter träningen skulle ju till pappsen idag. Och grejat lite. Vid åtta gick jag iväg till pappa med min packning, och det är inte lite jag drar med mig varje gång fram och tillbaka :P DEm som ser mig måste nog skratta när jag varje söndag kommer där med min a VÄSKOR på ryggen och resväska på hjul :P Haha. har bara tagit det lugnt nu på kvällen. Är så himla trött.

Imorgon är det skola igen. Sista riktiga veckan, för veckan därpå är vi lediga måndag, tisdag, onsad och sen skolavslutning på torsdag. COh servering på treornas studentmiddag på fredagen. Imorgon blir det plugg igen då. Prov i körkortsterori på onsdag. Och 3 inlämmningsuppgifter på torsdag. Så det är mycket nu det sista.

Men nu ska jag lägga mig.

Ciao!

...

Kommer skriva om mina dagar jag inte skrivit ompålördag eller söndag. Har inte hunnit med det.Så det kommersnart:) Håll utkik :D

Plugg

Har suttit och hållt på med Projekt uppgiften i snart 3 timmar. Det är väldigt mycket att göra. Och snart är jag klar. Äntligen. Men sen har jag näringsläran kvar med. Men när jag är klar med den här uppgiften ska jag gå och köpa räkor för idag ska jag göra panerad fisk med Potatis och skaldjursås :) mums.Och eftrer det får det bli lite plugg innan träningen. Och sen efter blir det plugg igen :S Men så är det . Det är ju inte långt kvar till sommarlovet. Nu ska jag fortsätta.

Ciao!

Ballerina

Skickade precis in hur jag äter min ballerina på www.ballerina.se
Skicka in ni med :) Man kan vinna en cykle :)
Ballerina är ju sååå gott med.


Tisdag-Onsdag

Min uppdatering har inte varit så bra nu det sista :S Men vi har så himla mycket i skolan nu :S
Men ska försöka blogga lite om dem dagarna som gått :)

Tisdag: Första lektionen igår var Vegetarisk kost. Vi skulle egentligen haft praktiskt prov, men eftersom treorna har sina examensprov nu så blev det inte så. Så istället för vegetarisk kost hade vi Näringslära. Och det var bra eftersom vi har prov på Fredag, och imorgon hinner mna inte plugga nått eftersom det är treornas avslutningsmiddag som gäller hela dag. Så då hinns det inte med. Så vi fick den lektionen till det :) Snällt. Sen hade vi svenska och då var det prat om preojektarbete. Sen lunch, natur, Samhäll och Projekt och företagande. Och där hade vi läxförhör. Eller ja PROV. För ett läxförhör ska vara oförberett. Och sen fete det så fick vi en uppgift om man ville ha VG MVG och den ska vara inne på fredag och den fick vi igår. Så det är bara idag man hinner göra den. Och Näringslära läxa. Och Arbetsmiljö och Säkerhet. Så nu tills fredag har vi Prov i Näringslära, Inlämmningsuppgift i Projekt och Företagande och Arbetsmiljö och Säkerhet.
Så igår blev det bara plugg och träning. Fick blir gymmet för mig och Carro igår. Och jag lovade att varai tid men råkade vara 3 minuter sen haha :P Körde på riktigt bra idag :)
När jag kom hem blev det dusch, kvällsmat, plugg oich kolla Desperate Housewifes. Vid elva gick jag och la mig. Tidigt för att vara jag :P

Onsdag: Började med samling i Aulan för alla tvåor. Där det var prat om Projektarbetet i 3:an. Men jag och Jenny vet redan vad vi ska göra . Och idag skulle vi egentligen haft Tema Dag. Pratat om specialkoster och sånt. Men eftersom våra lärare tyckte att det var för mycket för oss. Alla grejer som ska vara klara nu det sista så flyttade vi den dagen tills vi börjar trean istället. Väldigt snällt tycker jag :) Så nu och ett par timmar frammåt så får det bli plugg. Tänkte jag skulle göra klart projekt uppgiften och Näringsläran. Och så får jag göra Uppgifterna i Arbetsmiljö och säkerhet imorgon efter middagen istället. Ikväll blir det även träning också. Men nu måsye jag verkligen sätta igång om jag ska hinna allt.

Ciao!

Måndag

Vaknade rött sent idag. Vid nio. Men hade ställt klockan på åtta, men orkade inte gå upp. Så jag gick upp vid nio, och började fem över halv tio. Men jag hann, var i tid med :) Hade svenska, sen lunch. Och idag var det åtta från våran klass som fick gå och äta i restaurangen och jag var en av dem :D Dem andra ska äta på fredag. Så idag blev det GOD lunch. Fick bli toast skagen. Och Friterad Rödtunga med Pommes Duschess. Jätte gott. Och sen hade vi Samhäll. Och nu är  det håltimma och sen körkortsteori. Sedan blir det att plugga Projekt och företagande. Läxförhör imorgon och sen plugga Näringslära med. Eftersom det är prov på fredag. Och senare ikväll blir det träningen. Men nu måste jag iväg.

Ciao!


Söndag kväll

Jag och pappa var och bytte mina silverballerina igen. Och fick ett par nya. Kollade i lite andra affärer med. Sen så åktte vi hemmåt. gjorde iordning middag. Och sedan lämnade jag tillbaka mina skor jag köpte igår. För dem ör inte bra för mina fötter, för jag går lite utanför med ena foten så ja det var bästa att lämna tillbaka. Sen åkte jag hem och pluggade. Vid tio i sju blev det träning med Carro. Gymmet idag. Och nu är jag hemma. Ska nsart gå till mammsen.

Ciao!

Söndag förmiddag

Ligger fortfarande i sängen och kikar på talang 2007.Ska snart gå upp och göra mig iordning och packa lite. Ska till mammsen idag. Måste plugga idag med :S Prov i Näringslära på fredag, och sen hade vi tydligen läxförhör i Projekt och Företagande, o h det hazde jag glömt. Mne det får jag göra imorgon för boken har jag i skolan :S Men iaf. Så idag får ajg plugga näringslära. Ska hinna med en sväng till gymmet med. Men nu måste jag gå up.. Hörs Sen.

Ciao!

Mary-Kate och Ashley Olsen


Läste
här att Mary -Kate och Ashley Olsen kanske skulle medverka i den nya bondfilm. Undra hur det går för dem. Det är bara att vänta tills filmen kommer.




Bikini

Den bikinin jag gjorde ett kollage om. Var inte lika fin i verkligheten. Den hade mycket mörkar färger och mja den föll mig inte alls i smaken när jag fick se den i verkligheten. Så hittar väll någon annan :)

Lördag kväll.

Åkte ner till Carro vid halv nio tiden. Och då hade även Ida kommit dit. Vid kvart över nio ungefär gick vi bort till Jätten och köpte oss frukt,till våran fruktsallad :) Och sedan vidare till Videomix för lite godis :P Där mötte vi även Disa och Jennifer. Sedan kom mamma och hämtade oss. Åkte hem till pappa och gjorde iordning fruktsallad. Mums vad gott det blev :) Sen satt vi och pratade och skrattade :P Vid tolv kom Idas pappa och hämtade dem.

Ciao!


Dagens Outfit

image253













♥ Svarta Jeans H&M
♥ Vitt linne - H&M
♥ Vit T-shirt - H&M
♥ Rosa Kofta - H&M
♥ Silverballerina - KappAhl
♥ Silverhalsband - Guldfynd


Blev en riktig H&M Outfit idag :)





Lördag

Ställde klockan på åtta, och en anna på kvart över och nästa på halv. Men stängde av dem och somnade om, men som tur var så vaknade jag av att jag ställt en påminelse :) Var nere hos Carro vid halv tio ungefär.
Och när vi kommer fram till järnsvägsstationen så ser vi att tåger är försenat i 25 minuter. Så det var bara att vänta. Sen tillslut kom vi på tåget. Och konduktören var riktigt tyken faktiskt. Synd bara att det var han som hade fel :P Och vi rätt :)
När vi gick från stationen i Göteborg så måste man gå igenom dörrar för att komma in i varuhuset så att säga. Och dem är alltid så himla äckliga, så Carro sparkade öpp dörren, coh båda skyndade sig förbi. bara det att hon bakom inte såg det och fick den rakt på sig :S :P Oj då hehe. Men det gick allt bra :P
Vi gick bortåt mot Arkade ohc kollade in ZARA som har öppnat i Göteborg :) Så där kikade vi in, och båda hittade sig varsin carigan :) Bra det. Sen vidare och Carro fick tag i sina kära silvriga leggings så hon köpte dem såklart :) Glad hon blev :) Kikade i lite affärer och  sedan blev det dags att äta. Gott med mat, eftersom att jag inte hade hunnit äta frukost imorses :S Sedna gick vi vidare. Och jag hittade mig ett par slip in tofflor, rosa flipflopp, en silvrig väska :) Och Carro hittade sig med lite saker, tunika, leggings, cardigan och självklart köpte vi oss ett naglack med :) Fick bli neon rosa, behöver ju lager på den färgen :) Vi tog tåget hem 16.40 och var framme i Trollhättan igen vid halv sex ungefär. Och på tåget var det en framför oss som tagit av sig skorna och jua, jag kan säga att det luktade :P Vi gick hem till Carro en stund, och sen kom pappa och hämtade mig, Ovh vi åkte vidare och köpte lite grejs till tacos. Och sen vidare hem.

Skall snart iväg och möta Carro ich Ida och vara med dem, coh sen kanske Jennifer kommer med. Får se vad vi hittar på. Men nu måste jag gå iaf. Hörs Sen.


123375-255       123375-254      


Bild 1: Carro provar barnsolglasögon :) Bild 2: Jag med barnsolglasögon :) Bild 3: Mina inköp :)

Ciao!


Fredag (Gårdagen)

Jag hann inte skriva igår när jag kom hem, så jag får skriva idag.
Jenny och hennes mamma kom och hämtade mig vid 4 tiden. Och vi åkte iväg och handlade lite korv, frukt och sånt. Och sedan vidare till Johanna. När vi kom dit så höll dem på med någonting på datan någon läxa tror jag. Vi grejade ordning lite och så. Sen så såg vi några får ute på gärdet typ. Och vi fick för oss att jaga bort dem. Och Lasse-g's(Johannas lotsaspappa) kommentar, jaga dem ut på vägen för dem skall hem :P haha. Fårena skulle hem ja vart är hemmet för fårena. Men det sprang iaf iväg och vi efter :P
Sen gick vi in och började grilla korv :) Mums. Det var gott det :) Grillat är alltid gott. Sedan gjorde vi även iordning fruktsalladen som vi skulle ha. Och den blev jätte god :) Vid sju ungefär var det lagom varmt i badtunnan så det var dags att hoppa i :) Och det var riktigt gött faktiskt :P Satt där ett bra tag. Och emellanåt började det regna men det gjorde inget. Fruktsallad år vi med :) Och det smakade gott :) Det var närmare 40 grader varmt i vattnet. Så vid halv nio ungefär så gick vi upp, och eftersom det var så varmt så blev man helt snurrig och slö. Spelade TP ett spel med massa frågor. Riktigt kul faktiskt :P Fast jag vann inte. Det gjorde Jenny. Sen satt vi bara och pratade och tog det lugt. Och vid tolv tiden kom pappa och hämtade oss. Var hemma runt halv ett, och då fick det bli en nattmacka innan det var läggdags. :)

Bilder kommer.

Ciao!

Dagens Outfit

image252





Seg Dagens Outfit idag igen. Men det var så att ajg bytte inte om förrän väldigt sent, så därför :)









♥ Mörkablåa Lee Jeans - Fått av Carro :)
♥ Rosa T-Shirt - Veromoda
♥ Svart Kofta - Vero Moda
♥ Silverhalsband - H&M
Inte på Bild:
♥ Vita Tygskor - Scorett


Fredag Morgon

Klockan kvart över tio vaknar jag av att telefonen ringer men, men eftersom att jag trodde pappa var hemma så orkad ejag inte gå upp och svara. Men sen kom  jag på att han åkt till stugan tidigt imorses. Så det var bara att skynda sig upp och svara, emn självklart så han jag inte. har pratat i tel nu ett tag. Och bestämt hur det blir i eftrmiddag. Så jag och Jenny ska åka och handla lite grilltillbehör och lite frukt och sånt. För det blir fruktsallad med. Åker vid 4 ungefär. Och sen åker vi ut till Johanna där Micaela redan är. Så då blir det att bada i badtunnan och grilla och så :) Fast innan kanske jag ska hinna med och träna också. Får blli gymmet isåfall. Men väntar på att Carro ska ringa.

Borde gå upp och bädda och glra mig iordning. Så det ska jag göra nu :)
Hörs ikväll..

Ciao!

Bikini

Satte ihop ett litet kollage med bikini från H&M allt i samma mönster :)
Gillar bikini och skorna mest. Men väskan kan vara perfekt till stranden. Vad tycker ni?
image251


Naglack från Essie.

Kikade runt här och hittade dem här tjusiga naglacken från Essie :) Gillade dem här rosa bästa, för jag älskar rosa :)

image250
Vilket tycker ni va finast?


Torsdag kväll.

Jag åkte och mötte Ida vid kvart över sju. Men innan det lämnade jag en skicka till Micaela, hade splat in Greys Anathomy till henne :D Mötte Ida vid videomix och vi köpte oss lite godis och sen hem igen. Vi kikade först på "Raise Your Voice" Den är så sorglig, vi satt båda och fick tårar i ögonen. Och efter att den var slut. Fick det bli "Mean Girls" Fast vi kollade inte så mycket :P Målade naglarna och tjötade. Ida åkte hem vid tolv tiden och snart ska jag lägga mig. Tänkte kolla på Cityakuten som börjar snart. Gamla avsnitt men dem är ändå bra :)

Imorgon å dagen kanske det blir träning och sen på kvällen ska jag, Jenny och Micaela hem till Jhanna och vi ska bada badtunna och grilla :) Mysigt.
Sen på lördag blir det Göteborg med Carro. Kika lite och så :)

image247  image248

Ciao!


Godis :)

image246
Vårat godis :) Mums vad gott :)


Torsdag eftrermiddag

Blekt ju slingor förut och så det blev väll bra. Varit och ätit Pizza med, mamma, pappa, Linda och Bobby. Jätte mysigt :) Och god pizza. Men var riktigt mätt idag. Så åt inte upp hela pizzan. Haha. 
Sedan blir det att kika film med Ida. Är änna sånt väder idag :P Så får se vad det blir för film.
Hörs sen.

Ciao!

Regn, regn och åter regn.

Regn, regn hela dagen. Usch vad tråkigt det är med regn. Har regnat hela dagen. Och det kommer nog fortsätta så :S Usch. vill att det ska vara sol.  Skulle bli dåligt väder länge såg jag :S Solen kom tillbaka :)



Dagens Outfit.

image245



Lite sen Dagens Outfit idag. Mne jag hann inte med de förut innan vi åkte. Men här kommer den iaf :)










♥ Jeans - Vero Moda
♥ Svart och rosa linne - H&M
♥ Svart kofta - Stadium
♥ Hjärt halsband och svarta ballerina.










 


Torsdag förmiddag.

Blev att jag vaknade vid halv elva. Satte på TV:n och det varVåra Bästa åt, kollade lite. Sen så låg jag kvar i sängen ett tag och segade mig. Kikade lite på datan med. Sen gick jag upp. Och håller på att slinga håret, eller ja utväxten. Så just ni sitter jag med det i håret. Det är det som är jobbigt med ljust hår när jag har lite mörkar i vanliga fall så syns utväxten så. Men så är det.

Snart kommer syster Linda och Bobby från Göteborg med. Trevligt :) Vi ska nog ut på någon Pizzeria och äta eller nått. Men är inte så jätte sugen på Pizza, så det kanske får bli kycklingsallad eller nått :) Det återstår att se sedan :P Mysigt. Men jag borde iaf gör mig iordning, men får vänta tills håret är klart. Sitter fortfarande i Pyjamas. :P Och kikar Våra Bästa år :) Spännande nu :P

Ciao!


Onsdag Kväll

Blev träning vid halv åtta idag. Men när vi kommer dit är det inte den ledaren som det står att det skall vara. men vi gympar och det var rätt kul ändå. Fast jobbigare än vanligt haha :P
Efter träningen åkte vi hem till Carro och vidare ner till videomix och köpte oss lite godis :) Sen snabbt upp till henne igen, för idag var det ju final i Top Model. Och vem vann? Jo CARIDEE, men det var ju inte så spännande eftersom att jag redan fått reda på vem det var som vann :S Tråkigt. Någon som skrve det i sin blogg, och så råkade jag se det :S Men iaf. Tyckte hon var en värdig vinnare. Hon eller Melerose skulle vunnit :)
Sen kikade vi även på Pussycat Dolls och ja det var ju inte för bra, jag skämdes när jag tittade på det haha :P Men jaja :P Kikat lite på datan, Carro beställde även lite kläder med :) Sen så tjötade vi :P
Pappa kom och hämtade migrunt kvart över tolv. Och nu sitter jag här. Ska snart lägga mig. Imorgon och på fredag är vi lediga :)


Vinnaren av Top Model 2007 CARIDEE


CariDee och Tyra :)

Ciao!

Klänning

image244














Köpte mkig en till klänning idag. Fick bli en likadan rosa som jag köpt vit för en vecka sen ungefär :) Tyckte det va en fins och somrig färg :) perfekt med antingen vita eller svart leggings till. Eller kanske bara ben till sommaren :)

Kamera



Kikat runt lite på kameror. Har visserligen en bra men det skulle ändå var fitn med en rosa :) Jag som älskar rosa :) Vad tycker ni?


Dagens Outfit

image243

Hann inte lägga upp dagens Outfit i morses, så jag gör det nu :)










♥ Svarta leggings - H&M
♥ Svarta Shorts - Gina Tricot
♥ Rosa Tunika - Gina Tricot
♥ Vitt linne - H&M
♥ Svarta ballerina - KappAhl


Onsdag

Hann inte blogga imorses innan jag gick till skolan, hade så himla bråttom.
Men första lektionen var iaf körkortsteori. Sen håltimma, lunch och sen redovisning i natru. och det gick la bra. Man skulle vara i små grupper så det va inte för hela klassen. Skönt det. Gillar inte redovisningar. Efter det skulle vi egentligen haft restaurangkunskap. men vi måste planera inför treernas studentfest :) Jag och Jenny ska vara huvudansvariga för underhållningen. Och då ska det vara lite lekar och sånt typ. Så vi fixade ordning det. Och avslutningsmiddagen är redan nästa torsdag :) Så det ska bli kul :)
Och slutade runt 2 ungefär. Tänkte göra klart näringsläran prov nästa fredag igen :P Och sen göra mtsedel och sånt med som ska vara inne vecka 22 så det är lite och göra nu det sista. Men nu är vi ju ledoga, torsdag-söndag. Långhelg :)

Ciao!

Flipp Flopps

Kikade runt lilte på H&Ms hemsida.
Och hittade dem här söta Flippfloppsen :)
Fastnade direkt för dem. Så det blit till att åka till
siba någon dag och kolla om dem fått in dem i affären :)

Tisdag Kväll

Jag och pappa åkte till Coop och handlade det som behövdes till smörgåstårtan. Och sedan och lämnade lite brev på posten och sånt. Var hemma runt halv sju. Började direkt med smörgåstårtan, gick rätt snabbt idag. Vid 8 kom Jesper, Cicci, Lars, Matthias och tvillingarna. Dem tyckte smörgåstårtan var jätte god :) Efter en stund gick jag, Jrsper och Matthias ut och spelade fotboll, eller ja seplade och spelade kicka och sånt hehe :P Vid kvart över tio ungefär gick jag in, ducshade och gjorde iordning llite och så, Kikat på TV. Så ikväll blev det ingen träning. Blir tränings imorgon istället :P Ska snart lägga mig. Borde läsa igenom Naturen med. Redovisning imorgon.

Ciao!


Smörgåstårtan.

image242








Såhär fick tårtan bli idag.
Den blev jätte god :)


Smörgåstårta.

image241
Den här smögåstårtan gjorde jag på praktiken i början av
denna termin. Och det får nog bli att jag
gör en idag :) Är väldigt gott :)


Bilder från igår :)

Här är några bilder från igår. Men det finns mer här Sök på elien.

                    

Bild1: Presenten :) Bild 2: :P Bild 3: Garttis :) Bild 4: Födelsedagsbarnet :) Bild 5: Alla Bild 6: Jag :P´

Tisdag

Har bara haft tre lektioner idag. Den första gick rätt snabbt. Skulle skriva klart arbetet i Vegetarisk kost, och det gick bra. Blev klar. men så hade jag glömt framsidan hemma som jag hade gjort i färg. Så jag får ta med den imorgon istället :P Sedan var det en liten håltimma. Gick en sväng till Hemköp och så. Sen var det dags för svenska. Och efter det lunch. Och sen natur. Gjorde inget typ för dem andra hade omprov och imorgon har vi redovisning. Jag, Jenny och Anna har om E"Enstjärnas liv" Så får väll se hur det går.

Skolan var slut vid kvart över ett ungefär. För vi har varken, Samhäll eller Projekt idag. SÅ då slutade vi. Gick hem till mamma och hämtade lite grejs ohc så. Och nu sitter jag här. Borde nog börja plugga men men. Kanske blir träning idag med. Har inte bestämt mig. Men har en stund kvar att tänka, det börjar halv åta isåfall hehe :P
Men nu ska jag gå och göra ordning lite mat.

Ciao!

Halsband :)

image234









Dem är verkligen fina dem här halsbandena från Kenneth Jay Lanes.
Men det är dyrt för ett halsband tycker jag.
Kostar ju 1 150 kr
Finns hos
www.kyssjohanna.se


Dagens Outfit

image233



Sähär fick klädseln bli idag.











♥ Svarta leggings - H&M
♥ Grå hängsleklänning - JC
♥ Vit koft - H&M
♥ Lång A-linjeformad thishirt (under) - Gina Tricot







Tisdag Morgon

Var verkligen trött när jag vaknade i morses men det var bara att kliva upp ur sängen och göra sig i ordning. Borde ha hunnit ätit frukost med, men det ha jag inte. Är vrålhungrig. Men nu måste jag gå till skolan som börjar om 10 minuter. Ska bara lägga upp dagens Outfit först.

Ciao!

14 Maj

Vaknade vid kvart över åtta ungefär. För sent egentligen men jag han. jenny kom vid halv ungefär och tjugo i körde ammma oss bort till Teaterna. Eller ja jag övningskörde bort :) Teatern var jätte bra faktiskt :) Några fårn min klass var ju med också :) Spelade jätte bra faktiskt. Den var slut vid halv tolv ungefär. Vi gick tillbaka till skolan och åt. Sedanm cyklade jag, Jenny och Anna ner till stan. Köptepresent till Carro :) Och kikade även i lite andra affärer med :) Vid halv två ungefär cyklade vi mot skolan. Men jag åkte hem och hämtade min träningsväska och passade på att greja ordning lite och fixa ordning Carros present med. Så vid halv tre gick jag tillbaka till skolan. Då hade vi körkortsteori. Lite drygt på måndagseftermiddagarna bara :S

Direkt efter skolan så åkte jag coh Anna iväg och gymmade. Fick bli en snabbis idag för jag hade bråttom, men hans allt med att göra endel maskiner :) Men jag var hemma runt kvart över fem ungefär. Och ja det blåste verkligen MOTVIND påvägen hem. Kom ingenstans på raksträckan nästan, jobbigt.

Väl hemma fick jag skynda mig att hoppa i duschen. Sminkade mig och gjorde iordning mej. Ochh hade allvarliga problem med vad jag skulle ha på mig. Men tillslut fick det bli den nya vita klänningen med knappar. (Kolla Kvällens Outfit) Och ja fick stressa rejält, men jag han någorlunda iaf. Skulle möta Ida vid fem ihalv vid "Saz Corner" haha. Vi gick vidare bort mot Carro och plingade på och där stog vi med vårat stora lakan, som det stog GRATTIS CARRO 18 ÅR och så stog det massa annat. Kommer bilder :9 Vi gick in till henna och vis ju kom även Disa, Jennifer och Sara. Vi fick Välkomstbål :) Mums den var verkligen jätte god :) Sedan var det dags att äta tacos :) Jätte gott och alla var verkligen jätte hungriga så det smakade bra :) Efter det pratades det och skrattades det i mängder :) Var sedan dags för tårta. Jättegod tråta faktiskt. Brukar inte vara så förtjust i tårta men det var jätte gott :) Och alla åt och mumsade. Det hade hon gjort bra Carros mamma :) För alla tyckte tårtan var jätte god :) Öppnade även presenterna med. Fick jätte fina grejer :)
Fixade och överförde lite låtar till Carros nya mobil :) Så stolt hon är över den :) Babblade ännu mer och så plockade Carro fram godis med :) Vid halv elva kom pappa och hämtade mig. Och vi körde även hem Ida med.
Har haft en jätte trevlig kväll och tack :) Och Grattis igen Carro :)

Bilder kommer imorgon.

Ciao!


Kvällens Outfit

Kalas Outfiten :)
image232
Fick ju bli enn annan klädsel mot kvällen eftrsom det blev kalas :)











♥ Svarta Leggings - Gina Tricot
♥ Vitt linne - H&M
♥ Vit klänning med knappar - Gina Tricot
♥ Rosa Kofta - H&M
♥ Vitt brett sidenband - Ljuspunkten
♥ Kilklackar - Din Sko


Stressad

Snart bär det iväg till Carro på kalas :) Hon fyller ju 18 år idag :D GRATTIS CARRO. 18 år nu :D
Är jätte stressad nu men skriver mer sedan.

Ciao!

Dagens Outfit.

image231

Dagens Outfit, fick bli enkel och bekväm. Varit på teater i 2 timmar nu på förmiddagen.













♥ Rosa Tunika - Gina Tricot
♥ Svart linne under - H&M
♥ Svarta Jeans - H&M
♥ Silvriga Ballerina - KappAhl











Söndag eftermiddag

Jag och Ida gjorde klart vårna grej till Carro. Det tog 3 timmar :) Kan inte visa resultatet förään imorgon, eftersom hon fyller år då :) Efter vi var klara åt jag och pappa. Och sen åkte jag och mamma iväg och kollade present till Carro.och jag hittade :) Sen nu håller jag på med läxan och ska snart gå iväg  till mamma. Ska vara där tills imorgon, för hon jobbar eftermiddag då. blir väll till att kika Wallander idag med :) Bra nöär dem går som "Söndags filmer" :) Men nu måste jag fortsätta med läxan.
Verkligen kul med så många kommentarer :D

Ciao!

Dagens Outfit

image229
Jeans - Vero Moda
Tunika - Gina Tricot
Svart linne - H&M
Svarta Ballerina - KappAhl

Så här får jag se ut idag. Nu har jag bråttom iväg så nu måsta jag åka. Förlåt för en lite dålig bild.

Ciao!



Söndag

Ja, nu måste jag skynda mig och göta mig iordning. Ska möta Ida poch vi ska fixa en grej till Carro.
Men kan inte skriva vad eftersom det är en överaskning och Carro läser ju min blogg :P Haha.
Men nu låste jag verkligen skynda mig om jag ska hinna.

Ciao!

Lördag/Eurovision

Micaela kom vid 7 ungefär och vi grejade lite med några låtar och så. Sen skulle vi gå och greja ordning allt till tacosen. Mamma, Pappa, Jesper, Cicci och Lars var här med så det blev tacos till alla. Jag, Jenny, Micaela och Jesper gick ner till Hemköp och köpte det som saknades och sen till mamma och hämtade lite grejer med. sen satte vi igång och började laga tacosen. Jag och Jenn fixade iordning :P Det var klart vid 9. Och för att vi inte skulle missa när dem sjöng och så fick vi flytta ut den bä'rbara datorn i köket och kolla på den tills vi hade ätit upp :)
Och jag fattar inte hur Serbien kunde vinna? The Ark var ju bäst. Alla grannländer röstar ju på varandra. Det är ju såd et går till nu i Eurovision. Tråkigt :S Micaela och Jenny tyckte att Serbien skulle vinna framför Ukraina. Haha :P Medans jag och Emelie tyckte Ukraina var bra :) Haha. Vid kvart över tolv ungefär gick dem hem. Och jag gjorde ordning lite. Och sen diskade jag ordning. Men gick inte och la mig förrän 2 ungefär och kunde inte somna. Sist jag kollade på kmlckan var den nog 3 eller nått.

Ciao!

Hur kude Serbien vinna?

Hur kunde Serbien vinna? Och Sverige kom på 18 plats. Hur kunde det bli så? THE ARK SKULLE VINNA.

Vem tyckte ni skulle vunnit?

Go The Ark :)



Vad bra dom var :) Gooooooo The Ark :D HEJA THE ARK!!!!!!

Ishockey

Kollat lite på Ishockey och Sverige ligger ju unbder :S Men får hoppas att dem tar igen :)
Jenny kom nyss typ och vi sitter och kikar lite här på varsian data haha :P Det ser nog väldigt roligt ut haha :P Väntar på att Micaela och Emelie ska komma. Ska göra iordning tacos och kika på Eurovision :) Hoppas Sverige vinner :)

Ciao!

Dagens...

Dagens låt: The Ark- The Worrying Kind. Självklart :)
Dagens dusch: Imorses.
Dagens frisyr: Plattat och utsläppt med spänne.
Dagens smink: Foundation, solpuder, mascara. Rouge.
Dagens klädsel: Svarta leggings, vit klänning och rosa kofta. (Kolla Dagens Outfit)
Dagens händelse: Bytte mina silvriga ballerinaskor
Dagens planer:Eurovision med Jenny , Micaela och Emelie
Dagens vill ha: Mera klänningar :) (Ännu mera :P)
Dagens finaste: Vädret. SOL :)
Dagens måste: Måste köpa present till Carro 18 på måndag :)
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Ett vitt linne.
Dagens mat: Tacos senare ikväll.
Dagens mående: Pigg och glad :)

The Ark






Nu gäller det för The Ark ikväll. Hoppas på
att dem vinner.
Och chanssrrna är rätt stora tror jag. Så vi får hoppas att dem andraländerna röstar på oss :) Heja The Ark.


Dagens Outfit.

image228




















Klänning - Gina Tricot
Rosa Kofta - H&M
Leggings - Gina Tricot
Vitt linne under - H&M
Silvriga ballerinas - KappAhl

Såhär får jag se ut idag. Nu bär det av ut mot Etage.
Byta min skor och kika lite.
Dagens outfit kommer komma tillbaka här i bloggen emellanåt. Så håll utkik. :)

Vad tycker ni?

Ciao!


Lördag Morgon

Skönt att sova ut i morses. Vaknade tio över elva. Borde väll snart gå och duscha och göra mig iordning. Ska lämna byta min skor idag, för dem har gått sönder. Så det får bli ett par nya. Sedan blir det hem och kanske måste göra klar Vegetarisk kost arbetet lite mer. Men vi får lektionen på oss på tisdag med. Sedan blir det till att köpa lite mat med dem andra för ikväll blit det Eurovision med Jenny, Micaela och Emelie.Och då ska vi laga tre rätters och kika Eurovision. :)

Ciao!

Fredag

Först hade vi gympa då, och där hade vi Ki Box. Var två stycken från HR 3:orna som hade lektion för oss. Och det var riktigt kul. Har testat förut. Och man blev riktigt trött :) ¨å det var roligt med lite andra grejer än bara bollsport på gympan. Efter det var det lunch och sen näringslära. Vi fick reda på provena. Och jag jag MVG :D Wiho :) Och sen slutade vi för dagen.

Gick hem och så. Gjorde iordning på mitt rum. Och vid fyra åkte jag, mamma och pappa iväg till IKEA :) Jag körde, och typ halvägs började det ösregna. Man såg nästan inte ens vägen. Var framme ungefär vid kvart över fem. Vi åt direkt, jag var jätte hungrig. Fick bli Benfri kottlettrad med pommes frites och bearnaisesås. Som alltid, men det är såå gott, så man tröttnar alldrig. Efter det kikade vi lite. Och jag hittade mig den där hyllan då som jag har skrivit om tidigare :) Så den fick följa med mig hem. Och även massa små grejer som alltid. Hittade även den rosa byrån och var ju bara tvungen att ta kort på den hehe :P Vi var klara på IKEA runt 7 och då åkte vi hemmåt. Och det regna lika mycket igen.

Väl hemma grejade jag iordning lite. Satte upp den nya hyllan och så. Fick bli lite god glass med till Talang 2007. Han den lilla killen som dansade sist var riktigt grym. Och även om som bukatalade. Jag fattar inte hur man kan göra så riktigt :P Men det var fräckt iaf. Kollade på Medecinmannen med. Fast det är ju repriser så det är inte roligt. Sen hjälpte jag mamma med några låtar ockå. Sen har jag suttit lite här. Och borde snart gå och lägga mig.
Och imorgon blir det ingen träning på morgonen. Har ju tränat nu varjelördag på morgonen men nu är det nytt schema så det är inte så längre hehe :P

image227

Ciao!


Byrå :)

image226








När jag var på IKEA förut såg jag den här byrån. Och bara fastnade för den. Den skulle passa perfekt hos mamma :) Där går fägerna i i rosa och hos pappa i rött .:) Men jag köpte den inte. Har inte riktigt plats för den :P

IKEA

image225







Den här fina hyllan fick följa med mig hem från IKEA förut. Passar bra i rummet hos pappa. Där endel grejer går i rött :) Roligt med lite annorlunda färg.


Blogg

Rolit när så många har hittat till min blogg. Alltid roligt med mycket kommentarer och så :)

Fredag Morgon.

Ska snart gå iväg till skolan. Första lektionen idag är gympa. Så gympa väskan är packad :) Sen blir det lunch och två lektioner till. Och efter det Helg :)
Idag blir det inget plugg iaf. Får ta det på Lördag förmiddag och Söndag. Man ska inte plugga på fredagar :S
Men nu måste jag skynda mig så jag inte kommer försent. Hörs sen.

Ciao!

Klänningen

image223




















Klänningen, inte så bra bild. men man ser hur den ser ut iaf :) Riktigt nöjd med den :)


Torsdag

Varit ledig hela dagen idag. Gick upp runt tio ungefär. Kikade lite på TV. Gick ut med Hampus. Han är helöt tokig när man är ute med honom nu, för det är så många hundar som löper. Så han vill inte gå åt det hållet jag vill, emn tillslut ger han sig :) Gjorde mig iorning. Sen så böörjade jag med läxorna :S Både Natur och Vegetarisk kost. Är klar med Naturen nu. Och nästa klar med Vegetarisk kost arbete med. Känns bra. Behöver man inte göra så mycket i helgen.

Vid halv fyra ungefär gick jag bort till mamma och åt. Sedan åkte vi ut till Överby. Kikade runt lite. Och jag hittade en klänning (till) haha. Pappa blir galen på mig och alla mina klänningar. Idag fick det bl en vit med knappar och smala band från Gina Tricot. Tyckte den var väldigt söt. Man kan båda ha den med en T-Shirt under eller med ett linne. Köpte mig även en deodorant :) Tänkte köpa ett par solglasögon, men det blev inte så. Har kollat på den en anna gång med. Men kan inte bestämma mig. Så nästa gång kanske jag köper dem hehe :P
Hittade inte så mycket idag faktiskt, kostigt nog haha. Mamma skulle in i en affär och så var det telefonförsäljare utanför. Och dem frågar Glatt: Vard har du för Abonemang. Mamma svarar Telia. OCh jag lite tyst. du har ju inte ens Telia, Telefonförsäljeren. Härligt. haha Det roliga var att hon som försökte sälja telefoner kom från Telenor haha.
Mamma köpte sig en god glass och jag lite godis. Letade även efter något till Carro, hon fyller ju år nu på måndag 18 år :) Httade inget riktigt så det får bli Siba igen på lördag eller söndag. kanske Gbg på lördag med så jag får väll kika där. För pappa kanske ska springa Göteborgsvarvet så det blir att kolla på det isåfall :) Åkte hemmåt sen.
 
Och ja, åkte och träna direkt när vi var hemma. Hittade inte min mobil först. Men så låg den i mammas bil. Så jag fick hämta den påvägen hem efter träningen.
Fick bli gymmet idag. Och jag råkade komma lite sen till Carro haha :P Men det var för att jag inte hitta min mobil. Efter tränigen åkte vi hem till Carro. Jag skulle ta bort en kommentar hon fått i bloggen om vem som vinner Top Model, och det vill hon inte veta, så jag fixade det. Så himla onödigt att avslöja sånt. Jag har fått reda på det pga av att jag läsat andras bloggar som avslöjat :S Tråkigt. Sen kikade vi även runt på lite andra sidor. Och vid nio ungefär cyklade jag hemmåt. Ösregnade :S Mötte mamma och hämtade min mobil. Sen var det upp och duscha. Och äta kvällsmat och kika lite på Semifinalen i Eurovision Song Contest. Det håller på fortfarande. Får väll se vilka som går vidare till den stora finalen :) Där är ju redan The Ark hoppas det går bra för dem :)
Men nu ska jag snart lägga mig. Börjar halv tio imorgon. Gympa första lektionen.

Ciao!


Onsdag Kväll

Va ute och kikade lte boll då :) Rekord 72 haha :D Sen köptes det lite godis. Och vidare upp och gjorde klart Natur läxan. Kikade lite på Ishockeyn med. Sverige vann ju. Vid fem över sju ungefär åkte jag ner till Carro, och vidare till träningen. Efter det segade vi oss och jag var hemma vid fem över nio ungefär. Kikade Top Model. Jätte spännande NOT vet redan vem som vinner :S Sen har jag tagit det lugnt. Ska snart lägga mig. Är ledig imorgon så då blir det till att plugga och kanske Siba med mamma med.

Ciao!


Onsdag

Ja hade körkortsteori första lektionen imorses började kvart över åtta. Lite onödig för vi gjorde inte så mycket :S Slutade 9. Jag och Anna gick hem till mig och åt frukost och kikad elite på TV. Sen tog vi bussen ner till stan och mötte Jenny. Hon hade försovit sig. Så vi kikade lite på stan. Sen åkte viu tillbaka till skolan. Hade natur och sen slutade vi. Onödig dag i skolan känns det som :S

Har försökt plugga lite. Men det går inte så värst bra. Har ätit precis med. Slängde i mig maten för att jag och carro skulle träna nu 5. Men så ringde jag henne. Och hon sov typ. Haha lät så rolig i telefonen helöt borta :P Så vi bestämde oss för atta träna halv åtta istället.
Snart ska jag och jesper ut och kicka lite boll. Gamla goda tider :P

Ciao!

Tisdag Kväll

Tränade förut då. Blev medel idag. Och efter det gymmet. Där mötte jag Jenny och Anna. Vid haöv åtta ungefär gick vi vidare till Willys. Sedan cyklade jag hemmåt. Var hemma runt 8 ungefär. Har bara tagit det lugnt och kikat på Desperate Housewifes :) Ska snart lägga mig. Upp tidigt imorgon. Skolan börjar Kvart över åtta med körkortsteori.

Måste bara säga att min H&M beställning kom idag med :) Mina svart träningsbyxor och min sjal :) Byxorna var jätte bra :) Bra med capri nu på sommarn. Och sjlen med, har en likdan fast rosa med :)
Sen köpte jag en blå tunika idag med.

       

Ciao!

Hemma

Hemma nu egfter att ha varit på sopstationen. Och fy fan vad vidrigt det var. Vilken doft alltså :S Jag vara nära på att spy. Och på ett ställe sa han att det skulle lukta äckligt. Men det var där det luktade "frächast" så att säga. usch och fy. Och inte nog med det när vi skulle dit så gick inte bussen därifrån den skulle och så var den någon annan stans. Men vi kom med iaf. Och när vi skulle hem så stog vi vid fel busshållsplats. Men våran lärare sa att vi skulle stå där. Men som tur var så han ve se att bussen kom på en annan väg. Så vi kom med. Nu kom jag precis hem. gick från torget :) Ska nsart göra iordning mat. Plugga lite med. Och sen träning. Hörs Sen.

Ciao!

Regn

Det verkligen ÖSER ner ute nu. Skulle cyklat ner till stan. men jag får ta bussen istället. Går inte att cykla i det här vädret. men nu måste jag skynda ,mig.

Ciao!

Tisdag

Gick upp vid tio och gjorde mig iordning. Gick ut med Hampus vid kvart över tio ungefär. Började ös regna när jag kom ut :S Men paraplyet var med som tur var :)

Borde snart göra mig iordning. Ska till stan med Anna innan vi pker iväg med klassen till ´Häljestorp. Ska på Studiebesök på en soptipp :S Usch. Men det är n¨ågot vi måste ha gjort i naturen eller nått. Så det är bara att följa med :S men luktar viiidrigt där. Och så fort man åker förbi med :S
Men nu måste jag göra mig iordning. Ska sminka mig, platta håret och äta. Så det blir snabba ryck nu :P

Ciao!

Gårdagen.

Jag åkte ner till Carro vid tjugo i sju. Och passet började 7. Blev gympa idag då. Efter träningen segade vi oss i vanlig ordning :P Vidare till Willys för att köpa ägg :P Sedan stog vi utanför Carro och tjöta ett tag med :P

Cyklade hem och duschade snabbt sen gick vi in till Cicci och lars för Lars fyllde år, så fick vi tårta :) Gott det. Var där till tio ungefär. Åt kvällsmat och så.

Ciao!

7 Maj

Jag och jenny var i stan en snabbis efter skolan. Jag lånade lite böcker till arbetet. Sen så gick viin på Gina en snabbis. provade en klänning men den satt lite konstigt. Väldigt pösig och så :S Gick hem till mamma en snabbis med. Brukar vara hos henne när hon jobbar förmiddagen, men nu den här veckan håller dem på att greja något på toa. Så vi har ingen dusch eller handfat. Bara dusch i en anna lägenhet. Och så kommer dem tidigt på morgonen och jag har sovmorgon så jag är hos pappa några dagar nu. Får väll se när dem blir klara. Gick hem ich gjorde iordning lite mat. Fick bli omelett och en macka :) Gott.
Snart ska jag iväg och träna. får se om Carro skulle med, det va inte säkert. Men annars åker jag väll snart. Hörs sen.

Ciao!

Skolan

Sitter nu i skolan. Har haft en lektion.Projekt och Företagande.Sitter just nu i biblioteketoch söker faktaom Dubbelstjärna. Ett arbete i Natur.Har håltimma nu fram tillkvart i tre som jag skrivit tidigare.
Men nu måste jag fortsätta att söka information.
 
Ciao!

Måndag Morgon.

Sovmorgon idag. Börjar kvart i elva. Kom precis in, har varit ute med Hampus. Och gjort mig iordning. Ska bara platta håret sen bär det av ner till skolan. Med Projekt och företagande. och sen en låååång håltimme till kvart i tre. och sen är skoldagen slut 4.

Ciao!

Uppswinget












När jag åker till Liseberg så tänker jag nog testa den nya åkattraktion. Uppswinget. Den verkar lite läskig då man hänger hel fritt med benen dinglades i luften under åkturen :)







Bilder

                

Söndag Kväll

Har precis kollat klart på Wallander. Dem är allt bra spännande dem filmerna.
Även tagit ut lite mer fakta om veganer. Så imorgon får jag börja skriva lite mer på Vegetarisk kost arbetet. Det ska ju vara inne vecka 20 även natur skall vara inlämnat då.

Snart ska jag sova. Börjar inte förräns kvart i elva imorgon. Och har Projekt och Företagande och sen håltimma från halv tolv till kvart i tre :S Jobbigt. Men det blir till att göra klart naturen då. Kanske blir stan en snabbis efter skolan med. Får se på det :)

Ciao!

Söndag

Jag var upp vid 10 ungefär idag. Gick ut och la mig opch sola nästa direkt. Men det var ganska kallt så jga gick inigen. Gjorde ordning lite på mitt rum, bäddade och städade iordning. Sen gick jag ut igen och då hade det blivit lite varmare. Solade samtidgt som jag gjordelite läxa :P Natur, ska skriva om "En stjärnas liv" och sen Vegatarisk kost. Ska göra ett arbete om veganer. Vid tolv tiden ko Cicci, Lars, Jesper och tvillingarna Moa och William. Fikade lite och så. Dem har blvit så stora :)

Dem åkte hem vid halv tre ungefär. Jag och mamma gjorde iordning lite mat. Och sen vid fyra tiden åkte vi hemmåt. Jag och pappa stannade till vid Etage för att lämna in mitt armband på lagning. Har gått sönder :S Och samtidigt sätter dem på en säkerhetskedja. Så jag inte tappar det. För jag kan få av mig det utan att knäppa upp det nu , och det r inte bra :S

Sen vidare hemmåt. Har fortsatt med läxan. Sen gick jag ner och mötte Jenny, hon ksulle hämta sin nyckel som hon glömde och samtidigt gick jag och köpte glass :)
Nu har jag precis duschat och ska väll snart kolla på TV det får nog bli Wallander eller jamie Oliwer :)

Ciao!

Lördag

Blev väckt av att telefonen ringde vid kvart över nio i mirses. Det var mamma som frågade om jag var klar för att åka till stugan. Men jag låg och drog mig till halv tio ungefär. Vi åkte sedan och hanldade lite gran och sedan vidare upp till stugan.

Har målat lekstugan idag :) Borde egebtligen rivas :P Men det är fint när den står där nere :) Har även hjälpt farfar och Margit att spola rent med högtrycken på deras stenplattor. Dem blev jätte glada :) Målat hela dagen sendean typ. Hehe :P Hjälpte mamma att tapestsera i köket med. Blev riktigt bra faktiskt :) Sedan åkte jag och mamma ner och hämtade lite grejer och så köpte vi med oss Pizza. Men fick bli Kycklingsallad för min del :) Gott det. Sedan upp till stugan igen. Så sover här tills imorghon sen hem :) :P Så imorgon blir det solning. Hörde att det skulle bli bra väder :)

Sitter just nu och kollar på någon film på 3:an "På gränsen". Började precis så jag får väll fortsätta titta.

Ciao!

Grillningen

Blev grillning förut :) Mysigt. Men först åkte jag och Jenny ner till stan och handlade det vi skulle ha handlat till grillningen :) Och så pratade jag även med Carro ett tag i tel inne på Matmor så Jenny tyckte jag va seg haha :P Hon hade sett någon från MTv och Carolina Gynning haha :P Sen efter ett tag inne på Matmor gick vi vidare bortåt Strömkarlen. Där satt Micaela på "Haerly" hennes cykel Haha. Så vi satte igång att grilla nästan direkt. Var vrålhungrig :D Så gott med grillad korv. Sommarkänsla :D Satta och åt korv och pratade ett bra tag. Vid halv tio började vi dra oss hem till mig. Påvägen hem slog vi vad om vad en låt hette, och den här gången hade jag fel haha :P Men inte förra gången då had JAG rätt haha. Tog det bara lugnt. Dem gick hem vid elva ungefär. Och snart hade jag tänkt att lägga mig. Försöka komma i säng någorlunda i tid. Dem senaste dagarna har jag sommnat vid trw typ. Inte varit trött, sovit så länge på mornarna. Men skönt att sova ut.

Imorgon blir det stugan. Bara ta det lugnt och stke i solen. kanske ,¨la lite och hjälpa farfar och Margit och köra med högtrycken på stenplattorna. Då blir dem glada :) Hihi.

Ciao!

Träning

Kom precis hem från träningen. Idag fick det bli medel. Har ducshat och hunnit åka till Willys och köpa en engångsgrill. För snart blir det grillning med Jenny, Micaela och Emelie. Ska bli gott med grillad korv :) Men först lite saker som skall fixas, så nu måste jag skynda mig.

Ciao!

Utmaningen

Ja utmaningen har varit nu. Det är mellan gymnasieskolorna Måg och Nisse. 3 sporter. Innebandy, Handboll och Fotboll. Och ja MÅG vann alla :D Självklart. Innebandyn 1-0, Handbollen 10-8 (nått sånt, kommer inte ihåg exakt) och Fotbollen med 10-0 haha Synd Nisse :P Men mot slutet så spåra det ur rätt rejält. Några från Nisse skolan kastade in något som brann och snjurra runt, typ som en raket grej. Och massa andra grejer :S Men jag MÅG VANN!

Jag och Jenny kickad elite i stan med. Sen cyklade jag hemmåt. Men hämtade Jennys mattebok och miniräknare i skolan först som hon hade glömt :P Nu ska jag snart åka iväg och träna. Och efter det kanske det blir grillning med Jenny, Micaela och kanske Emelie.
Men nu måste jag ur ska hoppa i träningskläderna och cykla iväg.
Hörs sen.

Ciao!

Freadag morgon.

Vaknade tidigt idag 9. Men det är skönt att vakna lite tidigare ibland faktiskt. Ska snart gå upp och göra mig iordning. Tänkte solat på balkongen lite, men det är ingen sol ute nu :S Ska iväg vid 12 ungefär för då är det dags för utmaningen om börjar halv ett. Och Måg kommer vinna lätt. Heja MÅG!

Ciao!


Gårdagen.

Hittade inga tapeter som jag ville ha så det blev inga. Men kanske målar hela rummet annars om jag inte hittar. Sedan åkte vi ut till Överby pappa skulle kolla något där men jag satt kvar i bilen. Sen åkte vi hemmåt. Och påväg hemså blev det helt stopp i trafiken. Och ajg var lite stressad för jag skulle träna och skulle vara i tid hos Carro idag. Men tillslut rullade det på igen. Och ja jag var i tid faktiskt. Men stress blev det. Vid halv sju cyklade vi till träningen och det var dags för Bas/Puls. Efetr träningen åkte vi hem till Carro snabbt och sedan vidare föratt möta Ida, och så gick vi och sola. Fick vänta ett tag, men tillslut blev det ledigt. Efter solningen gick jag och Carro hem till henne. Skulle fläta hennes hår :P Var hemma vid kvart i tio eller nått.Seg haha.
dcet gick inte alls att blogga igår :S Gick inte att komma in på blogg sidan :S

Ciao!

Tapeter

Snart bär det iväg och köpa tapeter och färg. Ska tapetsera om i mitt rum i stugan. Det får bli en brunfondvägg med bågot mönster i. Och sen ljusre beig typ i restan av rummet. Har rosa nu och vill ha lite förändring. Sen kanske jag ska ha en bäddsoffa istället med. Det kan nog bli bra :) Men nu måste jag gå för nu ska vi åka :)

Ciao!

Torsdag förmiddag.

Mamma ringde och väkte mig vid halv nio. Vi skulle åka upp till stugan. Det var inte så jätte skänt väder först faktiskt. Lite små kallt :S Men jag la mig och solade lite. Sen så hade tydligen Hampus rullat sig i nått så det var batra till att duscha honom. Jag höll i honom och Mamma duscha han haha :P Sen kom även farfar och margit med. Fikade lite och solade :)
Vid halv ett ungefär åkte vi hemmåt. Och nu har jag lagat mat och tänkte plugga lite. Sen blir det att kolla tapeter och träning.

Imorgon är det skola igen. Eller ja skola och skola det är bara utmaningen imorgon. Så den här veckan har varit riktigt lugn på skiolfronten Hehe :P

                     

Ciao!


Bilddagboken.

Har börjat uppdatera lite i min bilddagbok. :) Så kika gäran in där.

elien

Dagen som gått.

Jag gjorde mig iordning och mötte Ida i stan ungefär kvart i två. Vi åkte ut till Överby och kikade runt lite där. Jag hittade mig en hallonröd tunika, en rosa kofta, naglack. Efter att vi kikat lite i affärerna så gick vi och köpte oss en glass och satte oss ute i det sköna vädret. Vi kände oss så vita, alla hade tydligen varit ute och solat haha :P Då var vi ingrodda på siba haha :P Så efter vi hade varit på siba tog vi bussen ner till stan kollade lite io Oden och jag köpte mig en klänning, som jag haft en gång men lämmnat tillbaka. Så nu har jag den igen :) Och är nöj och ska inte lämna tillbaka den haha :P Efter det gick vi ner till kanalen och satte oss och solade. Var jätte skönt väder och solen sken verkligen. Där blev vi kvar rätt länge. Carro skulle kommit med, men hon var sååå seg, hon höll på att packa till sin Stokhplmsresa :) Så efter en stund gick vi upp till henne och plingade på. Så var vi där ett tag. Och tjötade :P Gick sedan vidare och Ida hämtade sin Pizza :P Och pappa kom och hämtade mig.

Nu har jag bara tagit det lugnt och kollat Top Model. Inte så roligt längre ftersom jag vet vem som vinner :S
Tror att jag är allergisk mot pollen med :S Så jag får väll gå och kolla upp det. Men snart borde jag gå och lägga mig. Försöka somna i rätt så normal tid idag.

Är ju ledig imorg med. Så då åker jag och mamma upp till stugan på förmiddagen innan hon skall jobba. Sola järnet :)  Och sedan blir det väll till att jag får plugga lite, tre inlämningsuppgifter vecka 20. Så jag har att göra :S Men det skall nog gå bra. Inte så komplicerade grejer så. Och så lir det träninge lite senare med.

           

Ciao!

2 Maj

Vaknfade för ungefär en timma sen. Micaela ringde. För hon skulle ta något kort som dem har i uppgift i skolan och undrade om jag ville ställa upp hehe :P Skulle typ stå i vattnet eller nått sånt. Men blev inte så. Borde väll snart gå upp och göra mig iordning. Kanske blir siba sen en sväng. Tänkte se om jag hittar någon klänning elelr lång tunika eller nått. Men får se hur det blir. Men nu ska jag iaf börja göra mig iordning. Hörs sen.

Ciao!

Sova

Borde väll egentligen sova nu. Men jag sov tio timmar inatt, så jag är inte så trött. Men får väll läga mig snart endå. Sitter med den bäbara i knät nu hehe :P
Grejar lite med headern på bloggen nu, men vet inte hur jag vill ha den :S Förslag?. Och så målar jag naglarna, fick bli silver den här gången :). Och sen ska jag bling min mobil lite mer :)

Ciao!

Video

Saab reklamen som går på TV nu. Gillar den låten och kikade runt på blite bloggar idag och hittade den :) Jätte bra låt tycker jag :) Kika in den här.

Line Rider - Release Me.

http://youtube.com/watch?v=JDR1bufOZ2c

Design

Håller på och grejar lite med designen. Ska ändra header. Men det blir nog ngot liknande jag har.
Det återstår att se :)


Kväll

Jag och Carro va och tränade förut. Fick bli gymmet idag. För det har inte varit några pass idag och inte igår heller. Eftersom det är 1 Maj och Valborg igår. Så gymmet fick det bli. Men när jag kom till Carro så hittade hon inte sin cykelnyckel. Men tillslut så hittade hon den. Det vara inte så mycket folk där faktiskt. det är skönt för då går det rätt snabbt med. Sen när jag kom hem så skulle jag, Micaela och jenny egentligen åkt och grillat. Men blev inte så, för dem orkade inte :S Så vi får väll ta det en anna dag. Jag och pappa åkte ut och övningskörde istället.

Har precis ätit tacos och nu sitter jag och kollar på Desperate Housewifes. Bara tar det lugnt. Känns som det behövs nu när jag är förkyld med. Så att det går över snart. Men nu ska jag fortsätta kolla.

Ciao!

Dagens..

Dagens klädsel: Mörka Lee Jeans, rosa linne och kofta. Mys.
Dagens mat: Pasta med skinksås. Sen blir det Tacos.
Dagens tråkigaste: Att det inte blev någon grillning + Förkyld :S
Dagens drog: Vatten
Dagens dryck: vatten vatten, bara vanligt vatten
Dagens humör: Trött, seg, (förkyld).
Dagens parfym: Paris Hilton Heiress.
Dagens program: Desperate Housewifes (sen)
Dagens längtan: Sooommaren!
Dagens dusch: Ungefär 3 timmar sen.

1 Maj

Har inte börjat göra mig iordning än. Ikväll blir det ju grillning då. Antingen hos Jenny eller Gamle dal. Men innan ska jag hinna med att träna. Kanske kolla FCT matchen med Carro där Linda Bengtzing är och sjunger. Men matchen börjar 5 och då stänger även gymmet och innan det ska jag ha hunnit äta, handla till grillningen och träna. Så det får nog bli till att skippa något av det. Är inte ens klar. Sitter forfarande i pyjamas :P

Ciao!


Klänning

123375-174
För ett tag sen bloggade jag om en klänning från Ellos som jag ville ha. Men när jag skulle beställa den var den slut. Och nu har den kommit in igen. Och finns i min storlek med :) Så idag blir det nog till att beställa den :)
Fåt nog bli en svart då jag har en nästan likadan grå :)

H&M Beställning

123375-180
Min HM Beställning har inte kommit än. Men jag tror det beror på sjalen, för den skulle komma i början av Maj, och då skickar dem nog allt samtidigt. För mamma har beställt lite med. Så det kommer väll snart hoppas jag :)


Sovmorgon

Somnade rätt sent igr kväll så nu har jag fått sova ut riktigt :) Vaknade halv ett.
Idag blir det kanske gymmet en sväng. Ikväll blir det även grillning :) Mysigt. Hoppas bara att det är lika varmt och inte blåser så mycket senare ikväll.
Nu borde jag nog gå upp och göra mig iordning. Så jag hinner med allt idag :P

Ciao!


Valborg

Det blev så att jag åkte ner till stan vid halv åtta ungefär. Mötte Jenny och Lucas, och sen kom även Anna. Gick bort till Strömkarlsbron och där v ar det lite folk. men jag, Jenny och Anna fortsatte bort mot spikön. Då kom även Micala. Kollade på elden :) Fint. Var och gick lite överallt faktiskt hehe :P Kom tillslut till Spikön igen och sedan ner mot stan. var ganska mycket folk ute faktiskt. Men vid tolv åkte Jenny och Lucas hem. Och jag och Micaela skulle med hem.men så ringde Carro och dem var hos Emelie och festade så då kom vi dit. Där var även Disa, Jennifer, Ida, Lovisa och några andra vet inte vad dem heter hehe :P Micaela åkte hem. Men jag gick upp en snabbis. Var där till kvart i ett ungefär. Jag, Ida och Carro skulle till Shell. Men så hittade Emelie inte katten. Så alla var runt och letade. Och den hade tydligen hoppat ner från balkongen :S Så han haltade. Men jag tror att han hade stukat tassen. Stackare :S Men vi gick iaf vidare till Shell, köpte oss lite nattmat haha :P Tog ett tag innan vi kunde välja :P Och mitt på vägen skulle dem byta skor haha :P
Sitter här nu men borde lägga mig. Somnar snart. Har åkt på en förkylning nu med :S Det är väll den som skulle kommit förra lovet men som inte kom. Haha (Brukar alltid bli sjuk på lovena annars) Så nu sitter jag här och nyser och har mig :S

Ciao!