Dagens Outfit

image471

En liten dagens outfit kommer här.
Kanske en aning sen men vad gör det.
Det här är vad jag har på mif idag iaf :)













♥ Vit ttröja- H&M
♥ Svart kjol - H&M
♥ Mösterstickade strumbyxor - H&M
♥ Till det svarta ballerinas


Danny


Kikade in på Vecko Revyn och frågan idag var.
Ska Danny välja mellan Let's Dance eller Melodifestivalen.
Vad tycker ni?

Dagens..

Dagens låt: One Republic / Timbaland - Apologize
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Foundation, solpuder, maskara.
Dagens klädsel: Inte tagit på mig än, så förtillfället mjukisar och t-shirt
Dagens planer: Siba med Joakim
Dagens vill ha: Javisst och ett glas vatten.
Dagens drog: Vatten.
Dagens köp: Inget än så länge, men aknske sen när jag varit på Överby :)
Dagens mat: Frukost Gott gräddat. Och potatisgratäng
Dagens mående: Bra, trots förkyldningen

Ringar :)

image467
Fina ringer från Lindex. Var och kollade igår.
Så idag kanske det blir ett köp, vem vet :)

Söndag-Måndag

Söndag: Drog mig hemmåt från Jennifer vid 1 tiden, och då var det hemmåt och duscha och packa grejer som skulle till pappsen. Så det blev packning och bort med grejerna, och vid 4 kom mamma, pappa, Linda och Bobby hem dem hade varit på Tprop och Överby.Oh jag pch pappa satte igång med att öva lite fordon skontroll på bilen och det gick bra :) Vid halv fem körde mamma mig upp till Joakim. Och där blev det middag med familjen. Kikade även film och det fick bli "United 93" riktigt bra är den. Gick och la oss rätt tidigt för båda var trötta.

Måndag: Klockan stog på halv åtta. Låg kvar och drog oss en bra stund men vid halv nio pallarde vi oss upp och åt lite frukost och så. Och vid tio tiden tog jag bussen hemmåt. Duschade och gjorde mig iordning och vid halv tolv tog jag bussen ner till stan och mötte upp Ida och Carro. Och vi åkte cidrae ut till Överby. Fick köpt mig ett linne, underkläder och vantar. Lite smått och gott. Mötte Disa också. Men vid tre tiden betsämde vi oss får att åka hemmåt, men först köpa lite godis :D Fick springa till bussen och när vi typ var framme åkte den, så ja det var att sitta i busskuren och vänta på nästa buss, som tack och lov kom en kvart senare. Tog bussen hemmåt. för jag skulle gentligen haft körlektion vid fem. Men nej blev inte så, körläraren kunde inte. Och jag var inte på humör för att köra ändå, så tur var väll det, för då går det inte bra. Så jag och pappa åkte iväg och handlade lite. Och var hemma igen vid halv sju snabbt upp och sedan iväg till Carro och vidare till Ida. Där blev det massa prat och kiikade TV. Satt och kollade Pokerfejs och alla tre sov typ :P Så vid 10 kom pappa och hämtad emig och Carro och vi körd ehenne hem och sen vidare hemmåt. Lite telefonpratning och vid tolvtiden gick jag och la mig, väldigt trött och sjuk har jag lyckats bli nu med när det är lov. Halsen gör ont, hes är jag ochs näsan rinner. Det är typiskt att jag ALLTID ska bli sjuk när det är lov. Men det är så det är. Ciao!


Löördag!!

Fredagskvällen blev lugn. Kikade Idol och ja varför åker inte Sam ut? han akn inte sjunga. OPch så fick Evelina lämna igår, hon va faktiskt duktigt igår tycker jag. Sam skulle helt klart åkt ut. Blev tacos och så innan och sen bara lugnt då som sagt. Somnade vid kvart i tolv ungefär. Var riktigt trött.

Lördagsmorgonen började vid halv nio, och då var det upp, hoppa i träningskläderna och cykla ner till Carro. Råkade visst vara lite seeeen OJ! Men vi han i tid och så iaf. Bas/Puls var det som gällde idag. Och efter det körde Carro lite på gymmet, jag struntade i det, för jag kände att det inte kanske är så bra för min stackrs hals som inte mår alls bra förtillfället, ont och hes :/ , Skulle nog inte jympat heller. Men ja så blev det ändå. Efter träningen hem och göra sig iordning. Och sedan ta bussen ner till stan och möta upp Carro. Och nu var det hon som va seen. Ja det stog en buss på torget när jag kom och jag trodde självklart det va den. men nej den åkte innan Carro ens han komma. men som tur va så kom det en till. Så ut till Överby var det. Där hittade vi oss lite grejer var, så ja båda blev nöjda, och tur var väll det haha :P Innan vi åkte hem fick det ju bli lite lördagsgodis med :D Efter det åkte var och en hem till sig, Blev lite middag coh satt och pratade med Linda och Bobby och deras kompisar. Och sen lite telefonpratning, som vanligt :P Vid kvart över åtta körde Linda mig ner till Jennifer, coh vi gick vidare för att möta Carro. Och vidare mötte Ida, sen till Bowlingen :) Och vem vann? INTE jag, jag kom faktiskt två med bara några enstaka poäng efter Carro. Grattis till dig :) Efter bowlingen följde vi Ida hem och gick en lite tur, och hamnade tillslut hemma hos Jennifer, och där blev det som vanligt massa tjöt och ja skrattade åt allt haha. Mina bra skämt jag drog "Det va en gång två elefanter som va ute och flög, så säger den ena elefanten, men elefanter kan ju inte flyga, den andra elefanten säger, nej jag vet, och så flög dem vidare" Så dålig så den blir bra :) Och en till "Det va en gång en fluga som fick en bil i ögat" Hahahah. Carro drog sig hemmåt vid 1 tiden. Och vid kvart över ungefär gick jag och mötte Joakim och pratade med honom en stund och gick runt lite :) Dem ville till Olearys men dit hade inte ajg någon lust att gå så jag drog mig till Jennifer igen, Och nu sitter jag här, ska väll sova snart. Jennifer har redan somnat den sömntutan haha :P Ciao!
 

Freeedag - Höstlov!!

Klockan stog på kvart i 7, men vi låg kvar och drog oss til halv åtta. Då var det upp och åt frukost och snabbt göra mig iordning. Cyklade ner till praktiken och ja dagen flöt på riktigt bra. Förutom att varorna ninte kom imorses när dem skulle komma så det bli lite stressigt där ett tag. Det var tydligehn någon trafikolycka, och levransbilen hade hamnat mitt i olyckan eller nått sånt :( Men tillslut kom dvarorna iaf. Blev stress hhela dagen och ja, var helt slut när jag vid 3 fick gå hem. Har inte gjort nått spec nu faktiskt. Är otroligt trött. Så ikväll blir det lugnt, Linda och Bobby kommer med så ska umgås med dem :) Tacos och Idol :) Myyys :) Ciao!

Torsdag

Var inte så värst trött när klockan ringde så jag gick upp och gjorde mig iordning och kikade lite TV där på morhgonen, inte likt mig, men det var gött att bara sitta där inkurad i en filt innan jag skulle cykla ivä'g. Praktiken flöt på bra, fanns att göra hela tiden så dagarna går så snabbt, känns som jag inte hinner mer att komma dit innan jag ska hem igen :D Och det är ju bra det. Fick sluta vid två tiden. Då ar det hemmåt. Tjötade i tel. Och när mamma kom åkte vi och köpte en ny locktång. och efter det åkte vi och hämtade Joakim. Och vid femtiden va vi hemma. Blev att vi spelade lite Playsation haha, och som vanligt vinner jag ;P Vid sju åkte han och tränade, skulle med tränat egnetligen men blev aldrig så. Så jag gick ut en sväng och sen pratade jag i tel ett tag. Och vid halv nio kom Joakim igen. Och då blev det kvällsamt och sen kikade vi på TV. Skulle gentligen sett på United 93, men filmen funkade inte, så det fick bli Hey Baberiba istället ;) Ciao!

Ondag Eftermiddag/Kväll

Ja jag och mammsen åkte iväg ut till Överby, och jag fick köpt min jacka och en
rosa Svea mössa :)Träffade Emelie och Firren haha, så tjötade med dem en stund.
Sen vidare handla lite godis, och en åkte vi ut och övningskörde lite :) Gick gör bra :)
Sen efter det hemmåt. Har börjar göra iordning kycklingsallad och nu ska jag fortsätta
med det. Och sen blir det nog lite telefonpratning, hehe lika always :P
Men nu väntar kycklingsalladen på mig ;) Ciao!

Tisdag-Onsdag

Tisdag: Andra dagen på praktiken, och det flyter på riktgit bra. Dagarna går snabbt och man har att gör hela tidne typ. Fick sluta vid kvart över två. Då cyklade jag hemmåt ocg tog det lugnt. Men vid fyra tidne åkte jag och mamma ut opch övingskörde lite. Och var hemma vid fem igen ungefär. Då var det att hoppa i träningskläderna och sedan cykla iväg snabbt till träningen. medel 75 som gällde :) Efter träningen hem, gjorde iordning mat, och så. Vid åtta kom mamma och hämtade mig och vi åkte vidare till Emelie för att hämta mitt Playsation och sedan skjutasade hon mig till Joakim. Vi började kika på "Day After Tomorrow" Har aldrig sett den innan men den var riktigt bra, trots att vi inte så klart hela. Blev lite kvällsmat emellan och sedan spåelade vi Snowboardspel :D Och jag vann igen, eller nej intepå monstertrikcken för jag har ingen aning om hur man gör :P Gick och la oss, oh jag somnade ganska snabbt för en gång skulle.

Onsdag: Upp ochh hoppa när klockan ringde kvart i sju?! Nej, gick väll upp halv åtta unefär. Gjorde oss iorsning snabbt. Och vid fem över åtta kom Svante och hämtade upp oss, och vi åkte vidare, och dem släppte va mig vid praktiken. Gått riktigt bra idag med. Men det är inte så stressigt , det är ju iofs bra, men tråkigt när det är för lugnt med. Men det kommer väll mer snart. Fick sluta vid två tiden. Och då tog jag bussen hem. Och nu är jag här hemma, och snart ska jag och mamma åka iväg och köpa min vinterjacka :D Senare får jag se vad som händer. Är en anning trött, men blir väll pigg snart får jag hoppas :) Nu ska jag iaf iväg till mammsen. Ciao!

Jacka

image462Har varit på jakt efter en vinterjacka nu ett bra tag. Och den här har ju funderat på ett tag men det har aldrig blivit av att jag provat den. men så igår när jag och mamma va på Överby så provade jag den, JAG VILL HA DEN NU :D La undan den och ska köpa den på onsdag eller torsdag :) perfekt, så va det löst.









Måndag

Vaknat flera gånger inatt och trott att det varit morgon och att jagförsovit mig.
Men vaknade iaf i tid ochh cyklade iväg till praktiken. Är på Villa Stranna, och det
var bra. Trvis redan efetr första dagen så det är bra :) Dagen har gått riktigt fort.
Nu är jag hemma. Jag och mammsen ska snart åka iväg ut till Överby och kika lite
IGEN. fast den här gången ska jag INTE köpa nått hade jag tänkt mig :P Mamma ska
shoppa idag :D Sen efter det det träning som gäller, Så det blir väll hem snabbt och
åka iväg och och möta Carro ochh vidare till träningen. Ciao!

Fredag-Söndag

Fredag: Ja jag och Jenny åkte ut mot Överby. Vad köpte vi är frågan. Jag fick köpt mig ett par svarta tygskor, och Jenny med och strumpbyxor. Vi kikade runt någor,lunda snabbt i affärerna och sist tog vi oss varsin cheesburgare :D Pappa kom och hämtade oss och vi åkte vidare och släppte av Jenny hemma hos henne. Hemmåt och jag började gör mig iordning. Vid sju kom Jenny, Micaela, och vid 8 tiden kom även Eeva och Björk. Det sjöngs lite singstar och efter en stund kom även Emelie. Det förfestades lite och vid kvart över tio tog vi bussen ner till stan. Vidare till Olearys, inte så sjukt mycket folk i början, men det kom allt mer frammåt kvällen. var riktigt kul, och ja. en trevlig kväll :) Pappa kom och hämade oss vid halv två tiden. var hemma vid 2 och la mig direkt.
image445image446
Lördag: Träning halv tio, så där för hade jag ställt klockan på 08.30 men klickade av och vaknar v att telfonen ringer, det är Carro som frågar vart jag är. Och ojj jag hade försvovit mig. Så det var snabba ryck och på med träningskläderna och cykla ner till Carro, och snabbsom ajg var va jag där inom 10 minuter. Och då fortsatte vi våran cykling till friskis. Bas/Puls skulle det bli. Och sen satt vi som vanligt och segade oss. Hem snabbt sen och göjorde mig iordning. Hämtade upp Carro och vidare till Överby. Jag fick köpt mig örhängen och Carro ett nagllack. Pappa körde oss till Carro, och där blev det pannkakor och så hämtade sina kläder och så som hon skulle ha tills kvällen. Sen hem till mig och vi segade oss rejävlt, skulle fixa skiva med massa låtar och så. Men kom inte på några bra låtar. Började göra oss iordning lite smått. Och pappa åkte iväg och hämtade kinamat. Och mums det var gott det, men jag blev fööör mätt. Jenny kom också så vi försökte få i henne lite mat men det gick inte. Hon va mätt sa hon. Men iaf fortsatte göra oss iordning, och jag hade så problem med vad jag skulle ha på mig, som alltid. Men blev iaf klar och vid halv åtta körde pappa mig, Carro och Jenny ner till stan och vi gick vidare till Emelie. Där var det redan lite folk, Emelie, Sofia, Ida och Mikaela. Festandet var i full gång. Det var bål med Absolut Pear och piggelin, och mums vad gott det är :) Singstar blev det ju självklart med :) Det kom mer och mer folk, Joakim och hans kompis kom coh sedan Emelie och idas klasskamrtaer och många mer. Men vid elva gick jag bort med Jenny och lämnade henne hos Lucas för hon mådde inte så bra. Och sedan gick jag vidare upp igen. Och då var det snabba ryck göra sig iordning lite snabbt och sedan var det vidare ut. Skulle gentligen till Olerys men så blev det inte, för när vi kommer dit är det såååå lång kö.och så står det en lapp FULLT!! och nej jag hade verkligen ingen lust att stå där ut ioch vänta på att folk skulle gå så man fick komma in. Men vi stog iaf där utanför en stund. Funderade på att dra oss till Meza men blev aldrig så. Så jag, Joakim, Disa och Carro gick vidare upp till Emelie igen där festen var i full gång. Så det blev singstar dans och ja var verkligen skit kul :) Jag utmanade ju även Joakim på singstar, och vem vann då? Jag :D Disa och Ida var ju helt galna i slutet av kvällen och dansade som galningar hehe. Vid två tiden drog vi oss hemmåt. Jag fick magknip, och la mig mitt på golvet heöt plsötligt, men det var vekrliigen hemskt i magen gjorde verkligen jätte ont :/ Men efter lite massage gick det över. Jag, Joakim och Ida, gick en sväng och sedan följde vi Ida en bit och sedan brjade vi gå hemmåt mot mig. Men jag hade sååå himla skoskav, så pappa kom och hämtade oss som tur va, tack pappa :)Gick och la oss direkt och somnade nästan emd en gång. tack för ikväll alla, verkligen jätte roligt :)


Söndag: Klockan ringde vid halv tio tiden. För Joakim skulle hem för han skulle jobba idag. Så hans farmor kom och hämtade honom. Och jag gick upp till mamma en stund efter att jag följt honm. Så jag tog inte med mig nycklarna, så när jag kommer hem till pappsen igen så är det låst och ingen hemma. Så ja, det var bara att springa efter mamma och hämta nyckel. Och då säger mamma att pappa är coh letar efter mig, för han skulle lämna nyckeln. Men när jag kommer upp igen så är han där. Så vid tolv åker vi till farfar och margit och äter middag. Gott det. Sedan ut till Överby, och pappa kollade ny mobil. Men han kunde inte bestämma sig vilken han skulle ha, så det får vänta. Hemma igen vid 3 tiden. Och då började ajg packa lite smått. Och vid fem tiden kom Jennifer hit en stund, så vi satt ochtjötade och kollade kort från igår :P Och kikade lite på Tv och jag råkade visst somna och sov i en timme typ, gott det, men är fortfarande lika trött. Så antagligen kommer jag somna rätt tidigt idag. Nu har Jennifer åkt hem och jag ska snart gå iväg till mammsen. Ikväll blir det bara lugnt. Ciao!

Fredaaag!!

Joakim sov över hos mig så igår blev det lite Snowboard spel och film :) Och som vabligt när jag ska sova va jag inte trött, somnade väldigt sent. Så imorses när klockan ringde kvart i sju var jag inte sååå pigg på att gå upp. Så låg kvar och drog mig till 8, och då var det snabba ryck göra sig iornding och gå till skolan, Joakim den fuskisen ahn kunde ligga kvar en studn för hah började mycket senare. Matkultur var första lektionen, och då gjorde jag och Jenny skånsk äpplekaka med god vaniljsås :) Det var rätt lugnt, det var ju inte direkt mycket att göra. Fick lite lunch och sen var det dags att börja städa. Och sen hade vi håltimma i typ en timme,  och då spelades det kort, och Jenny skulle ha en Lars Winnerbäck planch som satt i skolan så vi gick på uppdrag och fixade den, så där stog jag och tog bort alla häftgrejer, såå pinsamt :P

Nu har vi precis provsmakat massa olika kaffe, det är ju verkligen inte gott. Men moccachino (stavning) var faktiskt riktigt gott :) Och nu snart ska jag och Jenny åka till siba, pappa kör oss ut och då blir det att kika i lite affärer. Kanske får med mig något hem hoppas jag :) Ikväll blir det party, först hemma hos mig och sendan går vi vidare till Olerys, men blir nog rätt lugnt idag. För imorgon blir det party med tjejerna hemma hos Emelie. Ciao!


Torsdag

Gick upp seeent idag. Så de blev stresaa till skolan, men så brukar det ju oftas vara men ändå :P Hade religion första lektionen iaf. Och den gick riktigt nsabbt idag konstigt nog. Sen håltimma i en timme typ. Satt och tjötade. Sne var det dags för idrott. Rikitgt kul idag :) Först körde vi "blindleken" hette nått sånt. Då skulle man vara två och två och en uatn personenerna skulle ha en bindel för ögonen och så skulle man spela fotbool och så skulle den andra styre med att ropa och svänge personen haha det var riotkgit kul, och det måste ha sett såååå klu ut. Nästa gånmg ska vi filma det haha. Efter det skulle vi dansa :) Susana dansen som Pernillis kallade det, och Polka dansen. Haha det var sååå kul, lärarens kommentar när det gick fel, "Var det Viktor som inte kunde nu igen" Haha, och det roliga var att det va Viktor som krongalde tilldet :P Men ja det var kul iaf. Efter det var det lunch. Och nu är jag hemma. Körlektion 4-5 sen efter det träning Station/Medel med Carro och senare kommer Joakim hit :) Ciao!

Ebba von Sydow

image439
Läste på aftonbladet.se att Ebba hade hamnat i någon despyt med
Sturplansgruppes vd Vimal, och är nu portad från endel krogar runt stureplan.
Hur ska det här nu gå för henne?

Onsdag Eftermiddag/Kväll

Ja det blev stan för mig och Jenny förut. Så där kikade vi runt en snabbis, och Jenny fick även köpte sig ett par skor :) Det va ju det hon va ute efter faktiskt när vi åkte ner till stan, så det va ju bra :) Tog bussen tillbaka till skolan, och åt lunch. Svenska lektion, och sen håltimma, så då blev det lite kortspelande. Vid 2 var det dags för lektion. Projektarbetet. Så då pratade jag och Jenny med våran handleradre, och a bestämde lite grejer om preojektet osv. Skulle även börja lite med rapporten och så. Men det gick ju som det gick, inte så bra :P Men vi har iaf fått gjort lite :) Slutade vid 3 ungefär, och då gick jag hemmåt. Gjorde inget spec faktiskt, var otroligt trött. Hade tänkt lägga mig och vila en stund, men blev aldrig så. Jag och pappa åkte ut och övningskörde en sväng, tog vägarna förbi MAXI och köpte lite god smörgås och så som jag har ätit nu :) Yammi!! Åkte till farfar och Margit en stund och fikade med, dem blir ju alltid så himla glad när man kommer :) Så det är roligt. Var där en stund och fikade och pratade :) Vid halv åtta åkte vi hemmåt. Gjorde iordning kvällsamt, och har kikat på Matchen, eller ja den håller på forfarande, och Svergie leder :) Tänkte lägga mig tidigt idag. För är fortfarande väldigt trött. Så det ska bli skönt att lägga sig i tid :) Ciao!

"Elinröra"

image438
När jag och pappa var och handla förut på MAXI så kikade jag i
charkdisken och då hittar jag den här. "Elinröra" Det var ju faktiskt lite kul :D
Och pappa tyckt det va jättekul natruligtvis :D

Sonja Alden - Du är allt


Sååå himla fin text, lyssna på den :)

Sverige-Nordirland

 
Ja ikväll gäller det, hoppas ju på att Sverige vinner. Men vad tror ni?

Britney Spears


Vad har honn u gjort med sitt hår? Först rakar hon av allt och nu
helt plötsligt har hon ROSA hår, vad har hon gjort?
Tycker faktiskt synd om henne.

Bloggen 1 år :)


Idag fyller faktiskt bloggen 1 år :D Tänk att jag har bloggat i ett helt år redan. Det har gått så snabbt.
Men tänker fortsätta så länge jag tycker det är kul.
För det är verkligen kul att blogga :D

Dagens...

Dagens låt: Ola - Can't Get Enough
Dagens frisyr: Plattat i spänne
Dagens smink: Foundation, solpuder och mascara
Dagens klädsel: Svarta jeans, lila t-shirt
Dagens planer: Ta det lugnt, träna och ja hitta på något skoj :D
Dagens vill ha: Nya skooor :)
Dagens drog: Tuggumi

Dagens köp: Godis :P
Dagens mat:  Fisk och potatis (skolmaten)
Dagens mående: Trött, men glaaad :D


Måns, Danny eller Ola?


Måns, Danny eller Ola!! Vem gillar ni bäst?

Onsdag Morgon

Klockan stog på kvart i sju, men nej ingen av oss orkade gå upp. Snoozade fram till kvart i åtta, å var det dags att gå upp. Joakim gick lite innan mig för han började tidigare. Jag gjorde mig iordning, och sedan pallrade jag mig iväg till skolan. Mötte Jenny med som hade missat bussen. Och nu har vi precis haft dryckeslektion, och har letat fram svar på massa frågor om kaffe. Och nu har vi håltimma fram till 12.15. Så då kanske det blir stan en svägn. Men nu va visst lektionen slut. Så nu ska jag dra mig. Hörs senare. Ciao!

Tisdag eftermiddag/kväll

Efter skolan tog jag och Jenny oss en tripp ut till Överby. Och där blev det köpte lite av det ena och det andra. Nej, men jag köpte mig ett par jeans, lila t-shirt, halsband, och strupbyxor, och dem är verkligen hur sköna som helst :) Jenny fick även köpt sig lite grejer med :) Var väll där i några timmar, och vid halv tre tog jag bussen hem. Tog det bara lugnt när jag kom hem för var så otroligt trött. Vid fem cyklade jag iväg till träningen, då var det dags för Medel75. 

Efter träningen cyklade jag hemmåt och duschade och åt kvällsmat. Och vid 8 kom Joakim. Råkade visst lura upp honom in fel trapp, fick för mig att jag bodde på 157 men det  var det visst inte :P Vi satt och pratade med pappa en bra stund, och sedan satte vi på filmen. "I guds namn" , den var faktiskt bra, men alla Beckfilmerna brukar vara bra, så det så :) Blev ännu en film, denna gången "Svensson Svensson"  den är alltid lika bra, det kvittar hur många gånger man har sett den, fortfarande bra. Var ju inte speciellt trött när edt var dags och soa, så låg vakna ett bra tag. Ciao!

Tävling

image437
Lolita har en tväling i sin blogg, och självklart ska man vara med :) Va med du med :)
För mer infromation gå in här

Tisdag Förmiddag

Ja då var gympan och idrotten avklarad. På gympan gjorde vi
styrkestationsträning, riktigt hårt :P Men det gick bra :D
Sedan var det dags för Svenska och där har vi bara gått igenom lite grejer med projektet.
Sen har vi suttit och skrivit lite om projektet på datan och sen har jag och
Jenny fixat med hennes bloggdesign. Men nu bir det att gå och äta, matsalen öppnar :) Ciao!

Tisdag Morgon

Ja stressen tillbaka. Hade tänkt gå upp i tid idag så jag sulle slippa stressa, men nu sitter jag här och gick upp för en halvtimma sen. Gympa första lektionen, så det är bara att slänga på sig gympakläderna direkt och gå iväg till skolan perfekt.Så det är ju inte så att man behöver göra sig iordning på morgonen direkt. Men nu ska jag gå till skolan och ha gympa, ochh sedan ite svenska, och efter det är dagen slut. Hörs sen. Ciao!

Idag fyller Jenny och Eeva 18 GRATTIS :)

Mååndag!

Ingen stress på morgonen idag inte. Var uppe i tid och gjorde mig iordning, coh så. Gick till mamma och hämtade lite grejar jag glömde där igår. Sen gick jag vidare till skolan. Första elktionen var drycker, sedan religion, lunch, mentorstid, och sist Gastronomi hade läxförhör och gick igenom massa olika kryddor. Och precis när vi skulle börja laga maten, så går brandlarmet. Så det var bara för oss att gå ut. Så där stog hela skolan utanför och väntade medans brandkåren skulle komma. Tydligen hade det brunnit i någon papperskorg. Men som tur va gick det bra.Fick gå in efter en stund sen igen. Då var det åter till matlagandet, skulle göra massa olika saker med kyckling och kryddor. Och det blev riktigt gott, alltihop. Fick sluta vid halv fyra.

Pappa kom och hämtade mig och
vi åkte ut en stund och övningskörde. Så var hemma igen halv fem. Då stressade jag som en galning här fram och tillbaka i lägenheten. Trodde ajg hade körlektion, men när jag kommer ner till körskolan och kollar i papprena upptäcker jag att det inte var indag, utan nästa måndag. Typiskt när jag hade stresat så. Men det vara bara att snällt sätta sig på cykeln och cykla hem igen :P Jag och pappa åkte ut och handlade lite och sedan hem igen. Skyndade mig iväg till Carro och sedan vidare till träningen. Medel och gymmet fick det bli idag :) Så var väll hemma runt halv nio. Duschade åt kvällsmat, kikat tv och bara tagit det lugnt :) Borde väll ha lagt mig för längesen, men nej det har inte blivit så, suttit och grejat lite med bloggdesingen, och är inte speciellt trött heller. Men får väll lägga mig och försöka sova iaf :) Ciao!

Vad tycker ni om den nya designen?

Fredag-Söndag

Fredag: Upp och hoppa skolan igen. Lektionerna flöt på bra. Dock hade vi håltimma i typ 2½ timme, och efter det drycker, och den lektionen var såå seg, fick reda på grejr om praktiken, och sen gick vi igenpm te och blablabla, sen fick vi sluta, för läraren märkte hur trötta vi alla va. Så ficks sluta :) Då var det hem, duscha och sedan upp till pappa snabbt hämta lite grejr och vidare till mammsen, gjorde mig iordning, och vid 4 körde mamma mig ner till tågstationen och där mötte jag Joakim. Vi tog tåget ner till Göteborg. Kikade runt i lite affärer och vid halv sju var vi vid bion, hämtade ut biljetterna och gick in och satte oss. Det var typ vi och alla pensionerär där. Filmen var verkligen inget vidare bra, så se inte den "Du levande" :P Bion va slut ungefär halv nio, och då gick vi bort mot tågstationen, men tåget gick inte förräns vid tio över tio, så vi satte oss på ett cafe och pratade massa, och när klockan började närma sig tio, gick vi mot tåget, vatydligen på fel spår och det va några människor som gick på det tåget, emn det va fel så fick byta och ha oss men tillslut kom vi på rätt tåg iaf. Och när vi satt där gick det på en gubbe och skulle prata med sina kompisar som va på tåget, och så när han ska gå av så åker tåget iväg, han ksulle alltså inte med det, men fick snällt åka med ändå, För han kan ju inte direkt hoppa av när det redan åkt iväg. Va så trött så jag somnade en liten stund där på vägen hem. var framme i Thn vid halv tolv ungefär. Och då gick vi hem till mig. Paratade och kikade film ett bra tag, va ju inte speciellt trött, men tillslut somnade vi iaf.

Lördag: Vaknade först halv åtta, somnade om och sen vid tio. Åt frukost, och så. Mamma kom vid 12 tiden så då va hon igång med sitt pratande hehe :P Så ja, vi tre satt och tjöta en bra stund. Mamma åkte iväg och kikade Tapeter och vi kollade lite Idol. och vid kvart över ett kom han skompisar och hämtade honom. Jag tjötade i tel ett tag och sen kom även Jennifer förbi en sväng. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig iornding. Sen cyklade vi vidrae ner till Jennifer snabbt och sedan till stan. Höstmarknade då, men det var inte mycket att kolla på som vanligt. Men vi kikade runt lite iaf, och kollade även lite i affärer också. jennifer fick köpt sig en kjol och jag ett par strumbyxor :) Vidare till jennifer, jag råkade visst somna medans hon åt haha :P Så där låg jag och sov en stund. Vid 6 cyklade vi till mig och Jennifer skulle låna mina strumbyxor och sedan åkte jag till Carro. Där var även Disa va. Vi satt och pratade, men vid halv åtta gick jag och Carro och hämtade våra Pizzor vi beställt :) Smaskens det, även fast jag blev en mätt, verkligen föööör mätt :P Sen gick vi ut igen, jag skulle fylla på min mobil. Carro fick så hjärattck där en stund haha :P Hon såg tydligen Trollhättans snhyggast kille haha :P Sen hem till Carro igen coh kikade Sing A long :) Linda Bengtzing va med och hon hade riktigt snygg outfit faktiskt :P Satt och tjötade och kollade även igenom massa gamla blogginlägg haha så kul :P Vid kvart över ett tog jag min cykel och cyklade hemmåt, riktigt kallt ute. Pratade med mamma en stund när jag kom hme och somnade väll vid halv tre tiden.

Söndag: Vaknar i soffan, hur jag har kommit dit har jag ingen aning om, för när jag la mig la jag mig i min säng. Vaknar iaf i soffan tidigt på morgonen någon gpng och orkar verkligen inte gå och lägga mig i sängen så låg kvar. Somnar om och vaknar igen vid 2, fick chock när jag kollade klockan. Studsade typ upp och grejade iordning, oackade som alltid på söndagar. Släpade med mig ett lass med grejer till pappsen, och fixade här hemma. Och sen blev det ut med Hampus tvätt och plugg. Vanligseeeg söndag. men så är det. Var inte ett dugg trött när jag skulle sova sen på kvällen. Tjötade med Jennifer en stund i tel. Och sista gången jag kollade på klockan var den halöv tre, herregud jag ska upp till skolan dagen efter tänkte jag då. Så tillslut somnade jag. Ciao!

Molly och Ola - Du är musiken i mig


Torsdag Eftermiddag

Jag har bara tagit det lugnt som sagt, man orkar verkligen inte göra
så mycket när vädret är som det är. Otroligt tråkigt väder måste jag säga :/
Regnet bara öser ner utanför fönstret. Och här sitter jag och ska snart cykla ner
till Carro, och sedan cyklar vi vidare till träningen Station/medel som sagt :)
Men nu får jag dra mig så jag hinner med allt som ska göras innan jag ska iväg. Ciao!

Rosa som gör gott!!

image430
Köper du någon av dem här grejerna går en liten summa pengar oavkortat till
Brsötcancerfonden. Jag tycker det är riktigt bra när dem har olika såna här kampanjer där en lite del går till något bra. Det behöver inte alltid vara en stor summa man skänker, varje litet öre hjälper till !!
Locktången, plattången och hårtorken kommer i från www.frapp.se
Och dem andra grejerna kommer från www.bluxh.se


Onsdag-Torsdag

Onsdag: Ja onsdagen började med dryckslektion kvart över åtta. Då hade vi prov/läxförhör, och det gick bra :) Sen var det massa provsmak med massor olika te. Endel var ju riktigt gott medans vissa andra verkligen smaka väldigt mycket mindre gått. Sen var det håltimma i hundra år. Nej men iaf i 2 ½ timme :/ Drygt men ja, blev lite kortspelning och så, sen mat, så tiden gick allt snabbt ändå. Svenska lektion och då skulle vi göra den skriftliga redovisningen av Svenska boken. Och det gick bra det :) Sen hade vi projekt. Och efter det slut för dagen. Då var det hemmåt, gjorde iordning mat och satte mig lite med religionsläxan, och tjötade i tel med Ida en stund, sen cyklade jag ner till Jennifer och vi cyklade vidare till stan. Kikade runt lite, och jag köpte mig endast ett naglack :D Vidare till Emelie och hämtade mitt playsatation och sedan hemmåt. Skulle egentligen blitt prommenad, men hade läxa att göra, så hann inte med det. Tjötade en bra studn i tel med Carro med och sedan ännu mer tel med Joakim. En hel del telefonpratande helt enkelt :P  Fick klart läxan, så jag och mamma sjöng även lite singstar med :D Haha. Kikade lite Tv och tönkte lägga mig i tid, men blev det så nej. Hittad elite kläder så det blev att jag provade massa olika outfits haha :P Kul :D

Torsdag: Fick jag sova hela natten inatt? Nej!! Hampus väkte mig och skulle ut kvart i tre, och då hade mamma varit ute med honom vid halv tre, och så skulle hhan ut igen stackarn :/ Var verkligen som en zombi när jag gick ut, kommer nästan inte ihåg att jag är ute och går för jag är så trött när jag går där ute. Men som tur är uträttar han behoven snabbt och går sedan in och lägger mig igen, men det är riktgit segt att gå upp asså. Men så är det.
Somnade om och vaknade vid kvart över åtta, snabba ryck till skolan, jag stressar ALLTID när jag ska till skolan. Kom väll 5 minuter försent men det gjord eju inte speciellt mycket. Hade religion och sedan håltimma i en timma typ, då blev det snabbt till Hemkjöp köpa macka ochh Juice :) Och vid halv tio var det dags för gympa. Där spelade vi volluboll :D Va riktigt klu idag faktiskt :) Riktigt jämt där i slutet med :) Så det var kul. Satt och tjöta med Carro och Mikaela en bra stund innan jag drog mig hemmåt. Och nu sitter jag här, och har inget plugg att göra idag faktiskt, känns riktigt bra. Så ska bara ta det lugnt. Blir iaf träning ikväll, station/medel. Jag är taggad :D

Så otroligt tråkigt väder, bara grått och trist, och regnar gör det med :/ Har bara lust att kura in mig i en filt och sätta på en bra film och smaska godis :) Vad gott det skulle vara, kanske får bli det, men har lust att baka med :) Bullar kanske :) Mmm vad gott det skulle vara :) Så får se va det blir bullar eller film :) Eller kanske båda och :P

Tiiisdag

Jaaa vem orkar gå upp klockan sju när man var ute mit i natten med hunden. Jag var så trött så där gick jag i min fina rosa pyjamas och röda skor, hoppas ingen såg mig ;) Men gick iaf upp kvart i åtta och då var det bara att packa gympaväskan och pallra mig iväg till skolan. Första lektionen gympa och där blev det basket :D Sen svenska lektion och redivisning, och som tur va så behövde vi inte stå inför hela klassen, utan bara i små grupper som tur va :) Lunch och nu har jag och Jenny haft möte med våran handledare i projekt .Och nu har vi grejat med projektet en stund och varit helt galna, och har sååån energi, och just nu står Jenny här och dansar för mig "bugg" Hahahahahaha :P Klockren Ni skulle bara se hur rolig hon ser ut :P Jaja, men nu ska vi dra oss och snart blir det hemgång och plugga. Senare ikväll blir det träning :) Ciao!

Söndag-Måndag

Söndag: Vaknar vid kvart i tio av att jag får sms, Jennife terrar mig, och efter en stund ringde hon så vi tjöta ett bra tag. Men fick dra mig upp ur sängen vid kvart över elva tiden. Och då var det att sätta igång med pluggandet. Så det har jag hållt på med en stund nu idag. Hoppade in i duschen och fgortsatte med pluggandet och lagade iordning litemat. Lax, potatis och kall sås :D Yammi!! Bara tagit det lugnt. Vid kvart över fem körde mamma mig ner till stan och jag mötte upp Joakim hyrde film, tog en stund innan vi kunde bestämma oss, men det blev iaf "Beck - Det tysta Skriet" tog bussen hem till honom. Och satte på filmen :) Blev massa prat och ja jätte trevligt :) Mamma kom och hämtade mig vid halv elva, då var det hemmåt och packa upp och ja försökte sova men kom väll inte i säng förräns vid 12 tiden. 

Måndag: Upp och hoppa vid 7, hade jag tänkt iaf. Men orkade inte gå upp som vanligt, så låg kvar och drog mig till kvart i 8, snabbt att öra sig iordning och hoppa på cykeln och cykla iväg till lill Tandis :D Var ju svinkallt ute rent ut sgat imorses, trodee jag skulle frysa sönder ju. Men kom till tandis iaf och väl där, INGA HÅL. Mycket duktigt av mig tycker jag :D Massa frågor haha. Var väll klar vid kvart i nio ungefär. Hem och ja grejade ordning lite och vid kvart över nio gick jag till skolan. Första lektionen drycker, och sen religion, lunch och efter det mentorstid och Gastronomi, teori på gastronomin idag, så fick sluta vid tre ungefär. Då var det bara hem coh sätta igång med pluggandet, mat, plugga, körlektion, och sedan hem snabbt, men han inte med träningen idag. jag som ville träna, men får bli imorgon istället. Blev tvungen att blir klar med SVenskaläxan som skulle göras. Så nu är den iaf klar, ska bara renskriva och kolla igenopm lite och så. Ska ha muntlig redovisning imorgon, och det är verkligen inte min starkaste siada inte. Verkligen HATAR det. Men får se hur det går. Men nu ska jag iaf fixa lite med svenskan och sedan försöka lägga mig i någorlunda tid :P Ciao!

Lööördag

Ja det var bara upp och hoppa när klockan ringde vid halv nio. Hoppa i träningskläderna och cyklade ner till Carro och sedan vidrae till teäningen. Och gud vad kallt det va ute, det vara bara på med jackan, halsduk och vantar, skulle behhövt mössa med kände jag, öronen frös ju nästan sönder. Men iaf träning mellan 09.30-10.30,stog och tjötade utanför Carro ett bra tag. Sedan hemmåt och duschade och gjorde mig iordning.

Vid halv ett åkte jag och pappa iväg och hämtade upp Carro och Emelie, och jag körde vidare ut till Överby. Där kikade vi runt lite, jag fick köpt mig en blå luvtröja, perfekt nu när hösten är här och vintern börjar närma sig :) Segedae oss otroligt där ute haha, Men tog bussen hem vid halv fyra iaf. Gick snabbt upp till stan lämnade fritidskortet hos Anna och sedan vidare till Carro och då kom mamma och hämtade mig. Har ju ny bil med så jag blev ju tvungen att köra lite, så ja, jag och mamma åkte ut och övningskörde en stund. Hemma igen vid fem tiden. Då blvev det att sätta sig och plugga lite. Gjorde även iordning lite mat, cecarsallad yamii!! :) Och vid halv åtta bort till Emelie för att hämta det nya singstaret, och sedan hämta Carro och vidare till Emelie. Där även Sofia och Ida var. Vi satt igång att sjunga Singstaer direkt :D Och efter en stund kom åven Lovisa. Blev väldigt mycket sjungande iaf. Och lite Eye Toy haha :P Mobbat värre, men ja klu var det iaf. Manikyr och bowling och massa olika, haha Anfallskurses är ju bara roligast, och jobbigt :P Vi sjöng ett väldigt bra tag. Så tillslut fick alla ont i huvudet av all sång :P Haha men kul var det iaf :D Vid halv tolv gick vi ut och tog oss en prommenad och det var väldigt mycket folk ute faktiskt, varför just igår, inget speciellt ju :P Så vi tog oss en liten prommenad. Vid kvart över tolv kom pappa och hämtade mig. Läste faktiaskt lite i svenska boken, så nu börjar den snart bli klar. Och det är bra, redovisning på tisdag, MUNTLIG :( hatar det. Usch. Ciao!

Freeedag!!

Vaknar halv åtta, upp och hoppa och göra sig iordning och trava iväg till skolan. Första och enda lektionen idag var Markultur. Där gjorde vi massa olika maträtter från alla religioner. Jag gjorde Barak, typ små pajer med fyllning :) Riktigt goda faktiskt :) Slutade vid kvart över tolv, men gick inte hem förräns vid kvart i ett ungefär :P Skulle greja lite med projektet och så. Vidrae hemmåt och duscha och kikade lite på TV, skönt att bara ta det lugnt, va så otroligt trött. Jenny kom vid 2 tiden när dem hade slutat Engelskan. Kikade på massa gamla kort, och gud hur man såg ut förr i tiden. Jag mår dåååligt när jag ser gamla kort hur jag såg ut. Usch. Vid kvart i fyra ner till tågstationen och tog tåget till Göteborg 16.11. Var massor folk på tåget ner, så vi fick sitta i gången. Väl framme var det snabba ryck genom varje affär. Inte lång tid på oss, men Jenny fick allt med sig ett par byxor hem och jag en sjal :) LILA :D Men fick en sån dånande huvudvärk så dör gick jag genm hela Göteborg med huvudvärk :/ Tog tåget hem vid 12 över 7. Satt och tjöta och skratta hela vägen hem, synd för dem som satt i samma vagn, för vi tjöta verkligen i ett haha :P Pappa kom och hämtade oss på stationen och hade köpt med nachostallrik. Hemma precis till att "Idol" började. Så det blev att vi kikade på det, och sen efter det var det ju ävem "Fredag hela veckan" haha, det var ju  riktigt bra det programmet iaf   Var rätt trött i fredags faktiskt.  Jennys pappa kom och hämtade henne vid  halv tolv. Gick och la mig i hyfsade tid. Ciao!

Ola - Brothers

Like a shelter in the storm, I'll keep you warm 
Know that you always can count on me
When everything fails, I'll be the wind in your sails
Know that you always can count on me

With you I am strong
I feel ten feet tall
If things go wrong you're there to break my fall

It's not our colours
It's not our race
That makes us brothers
No matter what we might face
It's not our last name, not the blood in our veins
That makes us brothers
The love we share makes us the same

Like the ground you walk on so solid and strong
Know that you always can count on me
Anything that you need, even the air that I breathe
Know that you always can count on me

With you I am strong
I feel ten feet tall
If things go wrong you're there to break my fall

It's not our colours
It's not our race
That makes us brothers
No matter what we might face
It's not our last name, not the blood in our veins
That makes us brothers
The love we share makes us the same

I want you to know, in my eyes you're heroes
And I can't imagine a life without
And if tomorrow never comes, I'll thank you for today

It's not our colours
It's not our race
That makes us brothers
No matter what we might face
It's not our last name, not the blood in our veins
That makes us brothers
The love we share makes us the same

It's not our colours
It's not our race
That makes us brothers
No matter what we might face
It's not our last name, not the blood in our veins
That makes us brothers
The love we share makes us the same

Dagens...

Dagens låt: Ola - Brothers
Dagens frisyr: Plattat utsläppt.
Dagens smink: Foundation, solpuder, mascara.
Dagens klädsel: Gråa strumpbyxor, svart klänning. (Se dagens outfit)
Dagens planer: Vara med Carro, Emelie, Ida och Sofia och sjunga singstar :D
Dagens vill ha: Vinterjacka. (Såvrt att hitta)
Dagens drog: Tuggumi och vatten

Dagens köp: En mörkblå luvtröja
Dagens mat:  Frukost än så länge
Dagens mående: Pigg och glad :)

Dagens Outfit

image428







Va ju ett tag sen ajg la in Dagens Outfit nu, så ja jag tyckte det var dags igen :D









♥ Satinjacka - H&M
♥ Klänning - H&M
♥ Mönstrad sjal - H&M
♥ Strumbyxor - Lindex
♥ Svarta lackballerina - KappAhl

Listaaa!!

Om mig som person
Din ålder: 18
Syskon: 1 storasyster
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå
Har du några tatueringar eller piercings? Bara hål i öronen :)
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Yes det har jag.
Färg: Rosa, rosa, rosa :D
Mat: Tacos
Sport: Friskis och Svettis Jympa och gym :D
Ord: Seriöst!
Snusat? Nej, usch!!
Hoppat bungyjump? Nej, men det skulle jag vilja göra någon gång.
Fått dig själv att kräkas? Nej.
Tar du droger? Nej aldrig i livet.
Vad lyssnar du på just nu? Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry
Pizza eller choklad? Choklad!
Guld eller silver? För dem mesta silver, men någon gång ibland guld.
Vilken film såg du sist på bio? Supersugen
Vad vill du helst av allt göra just nu? Sova, så det ska jag göra snart. Är sååå trött.
Mig själv med tre ord:
Envis, glad, omtänksam
Jag ville bli när jag var liten: Polis, frisör osv. Men inte nu längre :P

Torsdag

Ja vaknar av att Sara ringer vid tio över nio. Frågar vart är du? Och jag svara, helt nyvaken, vadå är? Looost. Hade visst försovit mig, och hade missat provet som var i religion idag :/ Inte  bra, fast på ett sätt, för jag hade inte pluggat så mycket, men det var ju inte direkt så att jag planerade att försova mig direkt. Men iaf, det var bara att packa grejerna och gå iväg till skolan. Jag coh Jenny skulle egentligen göra projekt, men orkade inte ta tag i det och börja :P Men blev inget projekt iaf.

Hade glömt tröja till gympan hemma. Så det var bara att komma på en förklaring till varför jag inte var med, och säger i korridoren, lite för högt, ja men vi säger att jag har blivit jätte förkyld då :P Och precis då kommer Svenska läraren och hör, haha. Det va ju inte riktigt men ingen, men hon fick sig ett gott skratt iaf haha :P Gick viadre till gympa och fick vara funktionär idag. Så jag, Jenny och Eeva skötte anteckningarna om hur långt alla kastat, för idag skulle det kastas spjut på gympan :) Såg riktigt kul ut faktiskt :) Efter gypa blev det lunch i skolan, sen spåelades det lite kort och vid halv ett gick jag hemmåt. Jag och mamma åkte iväg till Friskis för att hämta mina nycklar som jag tappade i tisdags. Dem hade tydligen hittats där som tur va :) Och gubbens kommentar i receptionen: När tappade du dem? Jag bara i förrgår, han bara jasså, har du sovit ute inatt då haha :P
Vidrae hemmåt, och ja segade, försökte mig även på att läsa lite i Svenska boken. Så fick allt läst ett par sidor. Tjötade med Carro i tel i ja hur länge som helst :P

Vid kvart över fem åkte jag och pappa och hämtade upp Ida, coh vidare ut till Överby. Det firades ju 20 års jubileum så det var öppet till 22.00. Där gick vi och kikade runt i massa affärer. Provade massa fina kläder, men som vanligt kunde jag inte besämma mig, men ja köpte migett par strumpbyxor iaf :) Hittade massa fina kläder på barnavdelning också ju :) Och din egendesignade tröja blev ju skit snygg, eller hur Ida? :P Idas pappa kom och hämtade oss vid nio tiden och körde hem mig. Så nu har jag skrivit lite på matkulturläxan vi har tills imorgon. Och tjötat i tel med Jennifer en bra stund också :) Men nu ska jag allt ta och lägga mig. Ciao!


Onsdag

Dagen har kännts väldigt lång. Började med att jag vaknade vid halv åtta, göra sig iordning och vandra iväg till skolan. Första lektionen var drycker. Där vi fick provsmaka massa juicer och cider :) Cindern va ju klart godast, iaf päron coh äpple ;D Ann fick panik på oss för vi höll på att tjöta och fnissa, och alla skulle verkligen säga vad dem tyckte att det smaka, lukta osv :D Så det blev ett himla liv när alla prata samtidigt, men klu var det haha :D Det var första och sista lektionen för mig :) Så det vara bara att trava hemmåt när lektionen var slut. Satte mig med teorin direkt när jag kom hem. Satt med den tills det var dags att åka iväg och göra teorin. Mamma hämtade mig vid ett tiden, och vidare till Vägverket, fick sitta där en bra stund innan det var dags att komma in och skriva provet.

Och det gick ju bra, jag KLARADE det :D Fick 56 poäng, och det är ju perfekt. Men blev nervös av alla som gick därifrån och såg sådär helnöjda ut att dem klarat det, och där sitter jag och ska trycka på avsluta provet, hjärtat slog flera hundra extraslag, men tillslut vågar jag trycka på knappen och ser GODKÄNTåh, gud vad jag blev glad när jag såg det :D Kunde inte hålla nere smilet :D Får min lapp och går därifrån, kommer ut i bilen, och ska försöka lura pappa att jag inte klarara det men kan inte hålla mig :D Och börjar skratta och säger jag klarade det :) Ringde och skickade sms till alla, för dem visste ju inte att jag skulle göra det, eller ja dem flesta hade säkert anat det men ja :D Vidare hemmåt, och försökte plugga lite, men det gick inget vidare, var så himla glad fortfarande :D Jag och pappa åkte till Överby en snabbis, kikade lite snabbt och sedan hem igen. Blivit telefonpratning, städat på rummet, och försökt plugga lite mer. Men går ju inte så bra, så hur provet går imorgon återstår att se. Men nu ska jag lägga mig. Hade tänkt att försöka komma i säng i någorlunda tid idag iaf. Men nej det gick inte så bra. :/ Ciao!

Teoriprovet KLARAT!!!

Är så jävla glad rent ut sagt :D KLARADE teorin idag :) Känns helt underbart bra att ha den avklarad :D Och jag är sååå glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har varit rätt hemlig med när jag ska göra den, bara mamma och pappa som har vetat :P

Måndag & Tisdag

Måndag: Hade tänkt att gå upp riktigt tidigt idag så jag skulle slippa stressa, men nej, jag forsov mig, så det blev stress ttill skolan, men ahn i någorlunda tid iaf :) Första lektionen drycker, religion, mentoristid och Gastronomi :) Gjorde amssa olika grejer med lite mer anorlunda grönskaer och roftukter. Okej jag hade potatis blå kongo, innte så ovanligt men lite roliga recept iaf. Blev proppmätt på allt som vi skulle smaka på, men iaf det mesta var rätt gott faktiskt .) Slutade vid tio över fyra ungefär. Och då var det hemmåt, satte mig med teori direkt och pluggade. Vid kvart över 6 cyklade jag vidrae ner till Carro, jag råkade visst vara lite sen idag :P Carro är tillbaka till träningen efter att ha  varit sjuk, bra att du blivit frisk nu :) Så vi körde gymmet idag. Kanske inte så bra att köra igång medjympa direkt efter att man varit sjuk så ja gymmet. Var hemma runt halv åtta igen, gick ut med Hampus och sedan blev det kvällsmat och vid halv nio kom pappa hem, han hade varit i Gbg och köpt en ny TV till mig :) Tack :) Så den fixade vi upp på väggen och så.

Tisdag: Hade glömt ställa klockan idag. Men jag vaknar iaf vid halv åtta (som alltid) av att jag drömde, jag och pappa blev jagade av Bobby, och jag skrek till pappa spring, jag kommer ihåg vad jag hade på mig i drömmen :P Gråa mjukisar lackpumps, (snygg matchning ) och en stor sportväska med massa kläder i frågan är varför jag sprang runt me den, men a. Gick iaf upp och gjorde mig iordning till skolan och första lektionen var idrott. Blev linedans till uppvärmning, våran klass är bara för bra på det ;) Sen var det ut och då skulle vi springa terrängbanan, men dem flesta gick. Sedan var det svenska lektion och dålästa vi bara i voken, Sen slustade jag för dagen, emn gick till maten och åt för det va ju så god mat i skolan idag :) Sprödbakad fisk, med potatis och kall sås :) Mums så gott. Sen efter en studn avr det hem och fixade ordning lite på mitt rum, pluggade teori. Och vid fem cyklade jag iväg till träningen. Och efter träningen när jag cyklat hem coh ska ställa in min cykel hittar jag inte nycklarna :( Dem är helt försvunna, har letat överallt, men imorgon ska jag ringa friskis igen och höra om dem fått in några nycklar iaf. Kikat Desperate Housewifes och ja bara tagit det lugnt och pluggat. Borde ha lagt mig förlängesen men, a nu ska jag iaf hoppa till kojs.

Imorgon har jag bara en lektion och det är drycker, då blir det att smaka olika jos (ja det kan faktiskt stavas så tydligen) cider och sånt :) Sen slut för dagen. På eftermiddagen/kvällen blir det att plugga religion, iaf vad jag vet nu och sen ska jag försöka hinna med och träna med.  Ciao!