Gårdags kvällen

Efter att vi hade varit hemma en liten stund fick pappa ett sms till mobilen som det stog att min mobil var klar och fanns att hämta. Så pappa hämtade den undertiden jag va och tränade. Jympa stog på schemat idag. Efter träningen cyklade vi hemmåt. Och jag fick utbrott när jag fick reda på vilken mobil jag skulle få. Den är sååå mycket dåligare än den jag hade.Så jag fick utbrott och blev jätte förbannad. Men det är bara att tacka och se glad ut. Jag kommer inte få någon annan mobil. Så jag har min funderingar på att ha pappas gamla. Den är iaf bättre än den jag fick :S

Jag åkte ner till Carro vid 8 tiden, hon tyckte jag va såå seg. Och det va jag nog visst :P Satt och pratade lite coh så, sen kom Jennifer. Vi gick ner till stan snabbt och handlade lite godis till filmen vi skulle se. Det fick bli "Livet Enligt Rosa" Den var faktiskt väldigt bra. Men i början var det lite knepigt. och lite sorligt där emellanåt med. Kom allt några tårar :P  Mer säger jag inte för er som vill se filmen :P Pappa kom och hämtade mig vid halv ett.

Ciao!

Regnig Fredag

Usch det bara regnar och regnar hela tiden :S Så gimla tråkigt väder. Kan det inte bara bli soool. Så man kan sola och bada. Den brännan man lyckades få i början håller ju på att försvinna :S Så nu får gärna solen komma fram.

Har varit nere på stan med Carro på förmiddagen. Men innan vi gick ner till stan så stog vi och pratade med Mikaela en stund, hon har ju kommit hem från USA nu. Vi kikade runt lite och jag köpte mig ett linne/tunika vit. Bra att ha. Kikar lite i affärer och så säger jag plötsligt:  -Nämen, haha där är ju han. Riktigt snyg var han idag. Iofs alltid :P Eller hur Carro? Som Carro sa S va där med U :P Vi gick vidare hem till Carro. Och sen cyklade jag hemmåt. Jag och pappa åkte till El Gigfanten. och skulle hämta min mobil. Trodde jag. INTE. för den hade inte kommit idag heller. Kanske imorgon. Och hon som jobbade säger Ja den kommer nog imorgon,. Då vrålar jag ur mig. Ja det har ni sagt i en vecka nu. Sen gick jag därifrån, men pappa stog kvar och diskuterade, såm tydligen ska vi åka dit imorgon igen. Så förhoppningsvis kommer den då. Imorgon är det 4 veckor sen vi lämnade in den. Ska det behöva ta så lång tid.!?!?! ja, det kan man fråga sig.
Är hemma nu, och borde ta på mig träningskläderna, för vid fem är det dags för träning. Jympa idag. Sånu måste jag nog skynda mig. Hörs Sen.

Ciao!

Dagens Outfit


image313








♥ Jenas - Vero Moda
♥ Vitt blus - H&M
♥ Silverväska - Gina Tricot
♥ Silverhalsband - H&M
♥ Skor - Skopunkten

image314


Torsdag Kväll

Jag och pappa åkte ut till Överby vid tre tiden. Men först hämtade jag mitt fritidskort hos Jenny. Och sedan till Elgiganten. Och min telefon är tydligen här snart. Antagligen får jag den imorgon. Wooooh, redan efter att ha väntat på den i 4 veckor. Får en annan mobil, för min finns inte längre. Dem insåg nog att den var fööör dålig. Fortsatte till Gina, skulle köpt en vitt tunika/linne men fanns inte kvar i min storlek. :S Men köpte mig den blusen jag lagt undan, och ett par skor, (till) :P Vidrae hemmåt.

Jag och Carro åkte och tränade vid 17.45. Gymmade idag. Var hemma igen ungefär vid 7 tiden. Snabba är vi :P Pappa åkte iväg och köpte Pizza till sig, och till mig en Kycklingsallad :) Gott det. Och vid halv nio cyklade jag ner till Carro. Och sedan mötte vi Ida. Gick en rask prommenad runt kanalen och Spikön. Köpte jordgubbar. Yammi. Sedan hem till Carro, vi kikade på film. Och idag fick det bli "13 snart 30". Den va väldigt bra faktiskt, har inte sett den innan. Men det hade både Ida och Carro gjort. Vid tolv tiden cyklade jag hemmåt. Och nu ska jag snart lägga mig och kolla på "A Cinderella Story" :) Lånade en filmen, för jag hittar inte min :S

         
   

Ciao!

Spice Girls


Läste på aftonbladet.se att Spice Girls skulle återförenas. Dem skulle åka runt på en lite turne lite längre fram. Lite överallt i världen. Jag tror inte återföreningen kommer att hålla så länge. Vad tror du?

Torsdag Morgon

Imorse när klockan ringde var jag sååå trött. Och orkade verklgen inte gå upp, så jag låg kvar en ite stund. Sedan åkte jag med mamma ut till Överby. Fick köpt mig ett par skor :) Såg att någon hade bloggat om dem, och tyckte dem var riktigt fina. Så jag tog mig en sväng och kikade. Kostade bara 99:- Jätte billigt. Hiuttade även ett par andra skor som jag ska kolla på senare, la undan dem. Jag la även undan en jätte sött blus typ. Ska köpa den sen. Jag och pappa tar och åker ut en sväng till Övrby sen igen . Haha :P Och id sex blir det träning med Carro. Idag får det bli gymmet :) Biffa lite. Nu har jag precis städat lite faktiskt. Duktig jag är. Damsugit och så.


Ciao!

Onsdag Kväll

Blev siba tidigare idag med Jenny och Anna. Tänkte ta cykeln till stan först men sen såg jag att bussen kom så jag parkerade cykel och fick springa till bussen. Men jag hann :P Köpte mig bara en vanlig svart tubtopp, och lite ansiktsgrejer på Överby. Tog bussen hem igen vid tre tiden. Jag och Anna gick en runda i stan, och hon skulle låna någon bok med. Tog bussen hem vid halv fyra. Och gjorde iordning mig lite mat. Sen iväg till träningen. Gympa idag. Och sedan cyklade vi hemmåt sto utanmför Carro som vanligt och tjöta. Sedan vidare hem. Duschade och målade naglarna. Och vid halv åtta mötte jag Ida. Vi handlade lite tacos :) Gjorde irodning det sen när vi kom hem till mig. Och kikade på "Beyond The Break" och "What About Brian" sedan bakade vi även chkladbollar. Och dem va faktiskt lite nyttiga, hahaha. Men fiberhavregryn :) Ida är helt galen i Hampus, just nu sitter hon och klappar honom. Och har gosat med honom hela kvällen, (Kolla bilderna) Haha.


     

       

Ciao!

Liiista

Scarf eller Turban: Jag föredrar nog scarfen.
Hög klack eller Ballerina: Det är ju båda och. Ballerina till vardags högklack till fest
H&M eller Zara: Båda är bra :)
Kroppsnära eller A-linjeformat: Båda.
Stuprör eller Vida jeans: INTE vida, det är verkligen inget för mig.
Pyton eller Leopard: Inget utav det. Men om man måste välja så leopard
Modeblogg eller Modemagasin: Modeblogg
Baddräkt eller Bikini: Bikini, baddräkt, inget för mig.
Desperate Housewife eller Sex and the City: Svårt att välja. Både och.
Svart eller Vitt: Båda och, men helst vitt.
Uppsatt eller Utsläppt: Jag föredra helst när håret är utsläppt
Guldmetallic eller Silvermetallic: Nu kör jag på silvermetallic nu :)
90-tal eller 80-tal: 80-tal självklart :)
Lack eller Läder: Lack väljer jag på den frågan
Modette eller Elle: Det får bli Elle
Leggings eller Barbent: Det beror på vad man har till, så jag väljer både och :)

Kommer inte ihåg var jag hittade listan. Men gör den du med.

Dagen

Idag skulle det vara den där speciella dagen. Allt skulle bli så bra.
Men det blev inte som alla hade trott och hoppats. Men nu är det som
det är, och man kan inte gör något åt det, tyvärr :(
men det kommer bli bra i slutändan, det vet jag.

Onsdag Morgon

Vaknade faktiuskt tidigt idag. Redan vid tio. Kikade på Våra Bästa år resprisen :P
Sen gick jag upp och har nu ätit frukost och håller på att göra mig iordning. Ska snart iväg till siba.
Får se om jag hittar nått, det vet man alldrig :P Men ska kika iaf. Sen blir det hemmåt
efter siba och träning vid 5. Hörs sen.

Ciao!

Tisdag

Efter filmen sjöng vi lite Singstar. Ingrodda haha :P Jag stekte pankakor. Och vid halv 6 tiden cyklade jag ner till Carro och vidrae till träningen. Och regnet bara öste ner. Men som tur var så hade båda regnkläder. Haha. Det blev iaf jympa idag. Och varmt blev det, eftersom det regnade och inte var så varmt ute trodde man inte att det skulle bli överdrivet varmt, men det blev det, för det var väldigt mycket folk idag med.  Efter träningen cyklade vi hem i en väldigt snabb takt, jadu varför haha. Stog utaför Carro och pratade ett tag som vanligt, även fast regnet öste ner :P
 
Jag cyklade hemmåt. Duschade och kollade på Allsång. Va ju Premiär idag för säsongen. När Allsång börjar då känns det att det är sommar :)  Vid 9 tiden gick jag ner för att möta Jennifer och Ida. Vidare till möllan. Och det finns ju så käcka svettband nu. Ahlgrens Bilar, Och jag har naturligvis ett rosa :) Vidare hem till mig. Vi bestämde oss för att kolla på film och det fick bli "The Holiday". Den var riktigt bra. Hade inte sett den innan faktiskt. Klockan tolv kom Idas pappa och hämtade dem. Och nu ska jag snart lägga mig. Kanske ska kolla på någon film, får se på det. Isåfall blir det nog "Raise Your Voice" Den är så bra den filmen.

  

Ciao!

Benjamin Wahlgren


Satt precis och kollade på Allsång på Skansen. Och så kom Benjamin Och PErnilla Wahlgren in och sjöng. Han är riktgit duktig, den lilla killen. Så söt.

Besökare

Besökarantalet i min blogg har ökat :) Och det är jätte kul tycker jag. Alltid roligt när man vet att fler läser och tycker dt är intressant att läsa. Men vart är kommentarerna :P? Alltid roligt med det.


Armband

             

Det är många som bloggar om armband nu. Dem här tre föll mig i smaken. Jag tycker dem är jätte fina. Vad tycker du?
Kommer här ifrån.

Tisdag - Regn

Regn, regn, regn. Det har regnat sen jag vaknade i morse, och det regnar forfarande. Pratade i tel ett tag på morgonen med Micaela. Och sen mötte jag henne och vi tog bussen ner till stan, fyllde på fritidskortet, alltid bra att ha på sommarn. Sedan mötte vi Jenny på stan och vidare till banken. Gick och hyrde film som vi kollar på nu. Men den var verkligen inget vidare. Liver Runt trettio, eller nått tror jag den heter. Men jag får väll gå och kolla lite iaf :P Senare blir det tärning. Och sen ikväll kanske en film till :P

Ciao!

Dagens Outfit

image310










♥ Röda Jeans - Gina Tricot
♥ Svart Tunika - Gian Tricot
♥ Svarta Lack ballerina
   Inte med på bild:
♥ Silvrigt halsband - H&M
♥ Silverväska - Indsika






 

Eftermiddag/Kväll

Jag och Jenny åkte till siba. Och där var vi ett bra tag. Jenny hittade endel sker som hon köpte. Men jag hittade bara två klänningar, och kunde inte bestämma om eller vilken jag skulle ha. Så jag köpte ingen :S Så det blev inget köpt för min del idag på siba. När vi skulle ta bussen hem så kom pappa och hämtade oss. Eller ja först till El giganten. och jag får troligtvis min mobil imorgon, för den är skickad nu. Eller ja, jag ska få en ny liknande den jag hade innan. Så nu hoppas jag att den kommer imorgon med. Efter att ha väntat på den i tre veckor.

Jag och Jenny åkte och mötte Micaela, Emelie och Johanna. Kikade lite på stan och så. Jag köpte mig en svart T_Shirtklänning. Alltid bra att ha :) Fick även med mig entt naglcak hem och en rougeborste :P Sen gick vi hemmåt mot mig. Och påvägen köpte vi med oss korv. Så senare blev det korvgrillning. Mums vad gott :) Sedan vidare upp till mig för att sjunga Singstar (igen) :P Cyklade med Jenny ner till stan för att lämna in filmen. Hade glömt lämna in den :S Aj då. Men nu är det fixat. Cyklade hem sen.

Ciao!

Måndag Morgon

Vaknar först när mamma kommer och hämtar Hampus. Sedan när Jenny ringer. Och vi pratade ett tag. Ska snart till siba. Så nu måste jag skynda mig, så jag hinner i tid. Får se om man hittar något fint .) Fcick även lönelappen idag sen jag jobbade :) Äntligen. Men nu måste jag verkligen skynda mig om jag ska hinna. Hörs Sen.

Ciao!

Gårdagen

Mamma kom och väckte mig vid 10 tiden. Låg kvar en stund och segade :P Gjorde mig iordning. Och vid ett tiden åkte jag och mama upp till stugan. Jag övningskörde :P Så fikade vi och så. Sedan hem och gjorde iordning mat. Och vid fyra gick jag till pappa och lämmnade lite grejer och sedan åkte jag vidre till Carro och sedan träning. Blev ett jympa pass idag. Härligt att får röra lite på sig efter all midsommarmat :) Vi gymmade lite också :P

Sen hem och duschade. Och vid halv åtta mötte jag Carro och vi gick hem till Jennifer. Där var det lite folk och så kom det mer :P Vi satt och pratade och bara tog det lugnt. Vid 10 tiden åkte jag och Carro ner till Matmor. Och sedan vidare hem till Carro. Och där spelade vi lite TV spel, nördar :P Och bara pratade och skrattade haha. Jag åkte hem vid elva tiden. Förbi mamma och hjälpte henne färga håret. Sedan till pappa och packade upp kläderna och så.

Ciao!

Midsommardagen

Jag vaknade vid tio idag. Gick upp och hjälpte mamma med maten och så gjorde mig iordning. Sen fick jag springa och köpa socker för det va slut. Skulle bli tårta :) Och vid 1 kom Linda och Bobby, och vi åt lite Midsommarmat och tårta :) Gott. Bara tagit det lugnt. Jag och pappa åkte till farfar och Margit en stund. Och vid fem cyklade jag ner till Carro. Och hon och Ida koillade Desperate så när det va slut gick vi ner mot stan. KHyrde film och köpte oss lite gott :) Gick hem till mig. Och det blev att vi spelade lite spel på Playstationet haha. Riktigt skoj faktiskt. Sedan kollade vi på Film "Material Girls". Det var faktiskt jätte bra. Vi sjöng även lite Singstar (Igen) haha. Och nu vid halv tolv åkte dem hemmåt. Tänkte försöka komma i säng i rätt god tid idag. Och imorgon kommer Micaela, Johanna och Emelie hem från Mallorca. Skanat er, varit borta en hel vecka. Ska bara ta det lugnt imorgon. Och så blir det träning. 



Ciao!

Midsommarafton

Den började med att jag Ida och Carro åkte iväg och handlade mat på förmiddagen som vi skulle ha till kvällen. Sedan åkte jag vidare hem. Och jag; Linda och Bobby åkte en tur lite överallt. Och gud vad det regna :S Tråkigt. Men iaf. Jag och mamma sjöng även lite Singstar och så :) Och vid 4 tiden började jag göra mig iordning duschat, sminka mig och fixa håret. Åkte ner mot Carro vid halv sex

Framme där gjorde vi iordning god bål och det blev lite drinkar och så :) Vi satte igång med maten. Och det tog sin lilla tid. Undertiden tjötade vi och tog massa kort och hade kul. När  maten väl var klar satte vi oss vid bordet och då var alla verkligen hungriga. Det fick bli flöskfilé med egen klyftpotatis, sås och sallad :) Gott.

Efter maten blev det att vi diskade iording och så sedan sjöng vi Singstar. Vi var i olika lag och sånt. Riktgit skoj. Vi sjöng ett bra tag :) Och det togs kort och drack drinkar och vi sjöng som galningar. Hur det lät ja, det kan ni väl tänke er Haha. Vid elva tiden var det dags för efterrätten och på menyn stog det Vanlijglass med krossad Daim, chokladsås och jordgybbar. Vi skulle getligen haft en anna efterrät först, men eftersom regnet öste ner gick inte det. Men den här var lika god :)  Vi satt ett bra tag och pratade och skrattatde och hade jätte trevligt.  Kikadeäven på lite semesterbilder, och vid ett tiden gick Ida och Emelie hem. Och jag stannade kvar till 2 ungefär. Och eftersom vi blev så sugna på lite Nougat glass så fick det bli lite sånt. För den är såååå god. Och fginns bara på endel ställen nu förtiden. Så det gäller att passa på när det finns :P Vi satt och pratade om ja, haha det ni. :P Det roliga tänker jag inte skriva här, men skoj va det iaf :P Haha. Satte oss lite vid datan med. Vid kvart övert två tiden kom mamma och hämtade mig. Och vidare hemmåt. Och det regnade fortfarande massor. Hela dagen hade det regnat :S

Tack för en trevlig kväll tjejor :)


Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

Midsommar

Midsommarafton idag. Det är inte det bästa vädret här i Trollhättan idag. För det ösregnar och har gjort hela dagen med :S



Trevlig Midsommar!!






Dagens Outfit - Midsommar

image309
















♥ Randig Klänning - Gina Tricot
♥ Vita leggings - Lindex
♥ Svart kilklack - Din SKo
♥ Silvrig väska - Gina Tricot


Naglack.

Essie Nail Polish Chastity


Har skrivit om det här naglacket förut tror jag.
Men jag tycker det är en väldigt fin färg.
Kanske blir till att beställa det.







Finns hos:
http://www.blush.se/

Torsdag

Har sovit 12 timmar inatt. Och när jag vanade kände jag mig väldigt utvilad, skönt det. Pratade i tel med Carro en bra stund med. Sedan gick jag vidare till pappa för att kolla om jag fått min lönelapp idag. Men det hade jag inte. Så jag ringde direkt och efter mpånga om och men fick jag reda på att jag skulle få pengarna på tisdag. Usch jobbigt det blitt med det. Så jag har varit lite arg här emellanåt med :P

Kanske blir en tripp till Göteborg sen. Men jag vet inte får se hur det blir med det. har inte bestämmt mig än. Borde nog göra mig iordning. Sitter fortfarande i mina mljukisbyxor. Ikväll komer Linda och Bobby hit :) Och jag måste bestämma hur jag ska göra om jag ska med till Gbg eller inte. Hörs senare.

Ciao!


Onsdag Kväll

Mormor och morfar kom och vi åt tårta :) Och så. Jag råkade visst somna. Och gissa vart. På mattan i hallen. Sov nog i en halvtimme eller nått. Vid halv sex åkte jag och pappa ut en sväng. Övningskörde lite och så. Sedan hämtade jag Playstatationet hos Carro coh min stol hos Johanna :P Sedan vidare hem snabbt. Hoppade i träningskläderna. Och vidare till Carro. Och det var dags för utomhusjympa på hjulkvarnelund :) Sommafeeling. :P Efter träningen in på Hemköp. Fick bli en banan. Och sedan vidare till Carro. Och där stog vi och tjöta ett bra tag som vanligt :P :) Cyklade sedan hemmåt. Gjorde iordning paj. Och sedan kikad jag på TV. Blev en lugn hemmakväll. Jag somnade i soffan efter What About Brian.

Ciao!


Onsdag

Den här dagen har varit lååång. Men det är bara för att jag gick upp så tidigt idag :P Jag har bakat budapest rulle. Mamma har "beställt" det till sin födelsedag :) Så jag gjorde den förut. Riktgit god om jag får säga det själv ;) Bara segat nu på dagen. Börjar bli lite trött nu faktiskt hehe. Sprang upp till pappa för att kolla om jag fått min lönespesifikation. Men inte :S Jag och Jenny har varit på samma ställa och hon har fått sin men inte jag. Och jag väntar på min lön från April månad. Det är ett bra tag sen. Lite jobbigt så. Får inte tag i någon att prata med heller. Men ska ringa en gång till annars väntar jag och ser om den kommer imorgon annars ringer jag igen. Senare blir det kalas. Och sedan träning. Och efetr det ska jag nog bara ta det lugnt. Trött som jag är :P Börjar känna av lite ont i halsen :S Usch hoppas bara inte att jag blir sjuk. Men lov nu, så självklart ska jag bli sjuk då. Som alltid. ´Har druckit massa te idag. Försöker hindra det :)

Har inte hört något om min telefon än. Lämmnat in den pga fel. Dem sa att det kunde ta 2 dagar att beställa hem några papper dem skulle ha, sen utöver det två veckor. Och nu har det gått Två och en halv vecka. Och det vet fortfarande inget. Det börjar bli lite tröttsamt. Vill ha min mobil nu.

Ciao!


Körlektionen

Väldigt härligt väder idag. Solen lyser och det är varmt :) Underbart.

Gick upp vid 6 imorse. Det va längesen jag gick upp så tidigt. Men va inte så trött faktiskt. Konstigt nog. Gick upp och gjorde mig i ordning, kikade lite på TV först :P Tjugo i 7 cyklade jag ner till körskolan. och först gick vi igenom lite papper och så. Sedan var det dags för körningen. och det gick väldigt bra faktiskt. Så Det är bara att fortsätta så som jag kör :) Nästa lektion är den 4 Juli. Så jag kan öva lite mer ändå :)

Håller på lite med bloggdesignen nu. Ändrar lite små grejer. Så man får lite förnyelse. Men det är ju inte så stor skildnad.
Snart ska jag gör en Budapesttårta. För idag fyller mamma år :) GRATTIS MAMMA!! :) Så senare idag blir det kalas. Men innan det ska jag ner på stan och köpa något till henne. Vid sju är det träning som gäller. Och idag är det ute :) Utomhusjympa :) H'rligt i det fina vädret. Hoppas bara att det håller i sig till ikväll!

Ciao!

Tisdag kväll

Träning förut med Carro. Och idag blev det ett jympa pass. Riktigt varmt. Vi skyndade hem och så. Vid kvart i åtta tide åkte jag ner till Carro. Och sedan vidre till Ida. Och här är vi nu ocg sjunger singstar :) Skoooj :)
Men jag måste nog dra mig hemmåt snart. För imorgon blir de upp tidigt.  Körlektion kl:7 som jag tjatat om ett bra tag nu :P Mrn imorgon gäller det. Men det går nog bra :D Men nu måste jag gå för nu är det min tur att sjunga :D

Ciao!


Tisdag Morgon

Gick upp vid tio tiden, eller ja, jag vaknade då när morfar kom. Gick upp och började gör slingor i mitt hår. Eller ja fixa utväxten. Så jobbigt med det. Men så är det. Och snart ska jag nog sjölja ur det. Men måste kolla först så det inte blir gult. :S Pratade i telefonen med Jenny ett tag förut med. Och så har jag varit ute med Hampus också. Idag blir det träning lite senare. Och sen ikväll blir det singstar kväll med Carro och Ida. Här ska det sjungas.
Och så imorgon den första körlektionen. Och jag är sååååå nervös nu.Men hoppas att det kommeer gå bra iaf. Det första nu är det nog bara grunderna. Men jag och mamma eller jag och pappa ska nog ut och köra en sväng sen. Klockan sju börjar min körlektion imorgon. Önska mig lycka till :)

Ciao!


Chad Michael Murray



Nämen vad har vi här för snygging :) Jo Chad Michael Murray :) Han är sååå söt :)


Danny Saucedo


Här har vi då Dannys - Play It For The Girls. Väldigt bra låt :) Lyssna!!

Måndag Kväll

Åkte med mamma och mormor och köpte matta. Sedan upp till pappa en snabbis. Och vid kavrt i sju mötte jag Ida. Vi tog oss en prommenad. Hon blev överlycklig när hon vi se "Hampan" (Hampus) haha. Så hon gosade med honom haha. Sedan gick vi hemmåt mot mig. Och där sjöng vi ovanligtvis singstar. Så nu är vi hesa. Och undertiden vi sjöng retade vi varnadra haha SÅ det gick inte så bra där emellanåt. Haha Synd!! :P Bara suttit och tagit det lugnt och tjötat och skrattat åt Lilla Edet videon haha.

Ciao!

Dagens Outfit

image307


Har bara tagit det lugnt idag. emn så åkte
jag med mamma och mormor och köpte
matta. Och då fick det bli att jag tog på mig dehär :)









♥ Svarta Capribyxor - Vero Moda
♥ Vitt linne - H&M
♥ Rosa Cardigan - ZARA
♥ Silvriga Ballerina
Inte med på bild Silverväska - Gina Tricot






Måndag Morgon

Vaknade sent idag. Eller först vaknade jag när morfar kom och hade varit ute med Hampus. Men somnade sedan om. Och vaknade igen kvart i tolv. Är fortfarande lite trött. Men antagligen för att jag sov föör länge. Idag blir det bara att ta det lugnt. Sen vid fem blir det gymmet med Carro. Kanske ska göra lite slingor i håret. Utväxten är jobbig :P :S Har precis nålat naglarna, det fick bli ljusrsa idag :) Men nu ska jag gå och göra iordning lite mat.

Ciao!

Söndag Kväll

Träning förut. Ett jympa pass. Idag segade vi ovanligt mycket haha. Och påvägen dit så var det en tyant som stog stilla och precis när jag och carro kommer på cyklarna och ska köra förbir. Fiser hon. Och jhag kan lova att det hördes. Haha vidrigt :P Vi började ju självklart gapskratta. Tanten såg ju inte att vi kom haha. Synd. Men iaf efter träningen åkte jag hem häntade lite grejer hos pappa och gick sedan vidare till mamma. Vi bakade ciabatta bröd. Gott med nybakat :) Mums. Och vid kvart över nio tiden cyklade jag ner till Jennifer. Och vid tio tiden kom Carro. Vi kikade på en film Accepted. Och nu snart ska jag dra mg hemmåt.

Ciao!

Min Helg

Fredag kväll: Jag och Carro åkte och tränade vid halv fem tiden. Skoj haha :P Gillar den låten Hoppa:P Eller hur Carro. Haha Skippade avslappningen och skyndade till Carro. Och stog och tjöta ett tag även fast jag inte hade tid. Men det blev så haha. Vid sex tiden cyklade jag hemmåt, dshcade och gjorde mig iordning. Och kskulle självklart försöka bestämma i hundra år vad jag skulle ha på mig. För tjugo i sex skulle jag bli hämtad. Och vid fem över halv då bestämde jag mig vad jag skulle ha på mig. Jag är i Tid haha NOT.

Väl framme hos Anna fick vi en välkomstdrink och en apertiser. (Stavning) Och sedan när alla hade kommit var det dags att sätta igång med grillning. Jätte god mat. Och efterätten blev glass med jordgubbar gott :) Sedan satt vi och pratade och så. Sen kom även Andreas och Ptrik. Vid kvart över tolv tiden skjutsade Andreas ner mig, Jenny och Stina till stan. Vandrade sedan hemmåt. Gick och la mig vid halv två tiden.

Lördag: Gick upp och gjorde mig iordning. Sedan åkte jag och mamma till Vänersborg. Skulle kolla på en klänning på Vero Moda, men den fanns inte i min storlek där heller :S Så jag köpte mig ett par svarta kort byxor istället. Vi kollade även på matta. Och mamma hittade äntligen en som hon ville ha, så det fick bli den. Sedan bara hem snabbt och iväg för att hämta mormor och morfar. Sedan vidare till Skara närmare bestämt Ardala. För där skulle det bli "kalas" för mammas ena kusin har fyllt år och den andra har tagit examen för typ högskolan eller något såndant. Väl framme så hade redan pappa, Linda och Bobby redan kommit. Det blev mat och presentöppning och prat och så :P Tårta med :) Mums. Vi åkte hemmåt vid 7 tiden, för det tar ungefär en timma att åka dit. Så vi var hemma vid åtta :) Jag körde både dit och hem ;) :D Jag, pappa, Linda och Bobby åkte sedan vidare upp till stugan. Sjöng Singstar och spelade något fotbollsspel. och jag kan ju nämna att jag Förlorade på fotbolls grejeen. men på singstar vann jag :D

Söndag: Trött idag så jag låg kvar i sängen till halv elva. Gjorde iordning mat. Och vid tolv-ett tiden åkte vi neråt stan. Handlade lite på MAXI och sedan hemmåt. NU har jag bara tagit det lugnt. Packat och så. Jennifer kom förbi förut med så vi stog och pratade ett tag :) Och snart bär det av ner mot Carro. För då blir det träning :) Jympa idag :) Skoj :P

Och på Onsdag, då är det min första Körlektion på körskolan. NERVÖS kan jag säga att jag är. Men det ska allt gå bra. Alla som åkt med mig tycker att jag kör bra och så, så det känns bra :)

Ciao!


Fredag

Jenny kom hit vid halv två tiden. Men innan det så lagade jag mat och så. Fick även min abetyg. Och två betyg är jagf inte nöjd med men resten. För ett utav dem är orättvis tycker jag. men tänker inte skriva hur mycket om det så jag slutar redan nu. men iaf vi började göra ordning ett kort som vi ska ge till Anna och så. Sen har vi även sjung lite singstar :) Och nu precis gick hon. Jag ska snart cykla ner mot Carro. För det blir träning vid fem.Och sedan efter det hem snabbt och göra mig iordning. För vid 7 ska jag vara hos Anna. Så får se om jag hinner. Hoppas det. Jag brukar vara snabb :P Men nu ska jag dra mig. Ska upp till mamma snabbt innan träning med så nu måste jag gå.

Ciao!

Dagens Outfit

image304Har inte lagt in dagens Outfit på ett tag. Men idag bjuder jag på en :) Lite sen men här kommer den iaf :) Eftersom att jag lyckades smutsa ner den vita tröj/klänningen så bytte jag till den rosa klänningen :)





♥ Svarta Leggings
♥ Rosa klänning
♥ Silvrig väska
♥ Vit cardigan
♥ Vitt linne

Allt kommer från GinaTricot förutom linnet och cardigan som är från H&M

Torsdag Kväll

Jag och Jenny åkte ut till Överny vid halv två tiden. Vi kikade runt där lite men hittade inget :S Så vi tog bussen vidare till stan. och sega som vi var så tog vi 53, den går en jätte omväg ner till stan. men vi tänkte att det kanske skulle vara smart att ta den för då kommer vi iaf ner snabbare. Men Nej det gjorde vi inte. För när våran buss kom i rondellen var den andra bussen redan där och då skulle vi åka en lååång omväg. Så väl nere på torget var den andra bussen redan där. Så det var inte smart att åka med den :P Väl nere på stan kikade vi runt lite där med. Ochdet så sååå svårt att hitta presenter. Men tillslut så hittade vi iaf. Men kan inte skriva hät eftersom Anna kanske läser :P Och igår när jag och Ida var i stan ställde jag min cykel där och glömde ta med den hem. Så när jag kom ner till stan idag var cykeln kvar som tur var. Men någon hade tagit cykelkorgen. Moget säger jag bara :S  Vid halv fem tiden cyklade jag hemmåt.

Och när jag precis kommit hem ringer mamma och säger att hon ska till IKEA så då följde jag med dit. Så det blev jag, mamma och mormor. Vi tog oss en tur dit. Mamma skulle ha en matta, men den hon skulle ha görs inte i den färgen i den storleken. Lite krongligt. Så det blev ingen matta. Men lite små grejer. Vi åkte sedan vidare förbi Linda och Bobby. Fikade och pratade och så. Man saknar dem så när man inte träffar dem lika ofta som förr. När Linda bodde hemma. Vid nio tiden åkte vi hemmåt. Jag körde då :) Haha Och det finns mycket galningar på vägarna :S

Vid tio tiden var jag hemma. Har bara segat nu ikväll. och ska nog snart lägga mig. Väldigt trött idag. Så ska försöka lägga mig någorlunda tidigt, hade jag tänkt.
Imorgon blir det träning och senare på kvällen grillparty :P Hos Anna för idag fyller hon år. Garttis Anna :)

Ciao!

Torsdag Morgon

10.30 vaknade jag idag. Inte likt mig. Brukar vakna tidigt. Men det var skönt att sova ut :) Duschade och precis när jag skulle kliva ur duschen hör jag att det ringer, så jag får springa och självklart när jag precis svarar är det ingen där. Men iaf ringde Jenny sen och prtade ett tag. Sen nu ska jag göra mig iordning. Blir siba sen med Jenny och köpa present till Anna. Men det är sås svårt. Så kom gärna med förslag om vad man kan köpa till en som fyller 18 år :)

Ciao!


Den nya klänningen :)

image302


Så här ser den nya klänningen ut som jag köpte igår.
Den är blå vit randig, men det syns inte så bra på bilden
Gillar den redan väldigt mycket .) Och bekväm med :D












Onsdag kväll

Det blev att jag gjorde mig iordning och sedan cyklade hem till mormor och morfar där även mamma var. Pratade och så åt jag även lite frukost med :) Hann inte gör det innan. Och sedan vid tre tiden cyklade jag mot Shell för att möta Ida. Och vidare till farfar och Margit. Sen skjutsade jag Ida ner till stan. Men först in på banken. Kikade lite i affärer Och inne på Gina Tricot hittade vi ett silvrigt linne. Som båda tyckte såg väldigt fint ut. Så vi bestämde oss för att prova det. Men såg inte allas lika bra ut på. Men det var ändå lite fräckt :) Vi fortsatte vår runda på stan. och vid fem tiden kom pappa och hämtade oss, och jag körde ut till Överby. Kollade i lite affärer, men ovanligt nog hittade jag inget :P :S Åkte hem vid halv sju tiden.

Senare kom även Carro. Vi åt jordgubbar oh sjöng Singstar (igen) Men det är verkligen roligt. En låt som vi alltid värmer upp med är Boten Anna :P  Haha. Dem gick vid kvart över elva ungefär. Har bara segat nu. Ska snart lägga mig. Borde ha gjort det för en stund sen så jag inte blir så trött :P
Hörs imorgon..

           

Bild 1: Dem fina silverklänningar/linnen Bild 2: Gott :) Bild 3: Ida är gfalen :P Hjälp haha Bild 4: Carro och Ida rockar loss till Boten Anna :P

Ciao!

Onsdag

Halv tio vaknade jag idag. Mamma ringde och frågade om jag skulle med till stugan. Men jag truntade i det idag.  Kikade lite på TV innan jag gick upp. Och snar bord ejag väll göra mig iordning. BLir nog inget bad eller så idag. För dte är lite kallere idag. Förut när jag kollade vara det bara 17 grader :S Usch SÅ idag bliir det nog en prommenad med Ida och senare kanske spela lite kubb med några stycken. Men nu ska jag gå och göra mig iordning. Hörs senare.

Ciao!

Tisdag

Blir tyvärr inte så mycket bloggande nu på sommaren. Försöker vara ute i det fina vädret så mycket som möjligt. För det har verkligen varit så härligt väder nyu dem senaste dagarna. Men pratade just med farfar och han sa att det skulle bli regn imorgon och på torsdag :S Det gillas inte.

Klockan kvart över nio plingade det på dörren och det var bara att trava upp och det var Jennifer grannen. Gick och la mig sen igen men somnade inte om. Så jag gick upp och kollade lite på TV och så. Sen satte jag mig ute på balkongen och stekte. Det är bra att bygga upp brännan lite inför sommaren :) Satt och pratade med Micaela en stund på balkongen med. Och vi bestämde oss för att ta en tur till stan. Så vi tog oss en prommenad ner dit och kikade lite.Blev köp för båda. Jag en randig klänning från Gina Tricot (bild kommer)  och Micaela köpte sig ett marinblått linne, Vi gick för att möta Jenny. Sedan gick vi vidare bortåt Starndgatan för en fika :) Och när jag kollade på klänningen sen såg jag att dem glömt ta bort larmet. Men ajg förstår inte hur jag har kunnat gå ut ur affären utan att det tjutit. Så jag gick tillbaka och dem tog bort det och bad om ursäkt. Vi gick vidare för att köpa oss något att äta och dem  blev lite god frukt :) Satte oss nere vid kanalen. Satt där ett bra tag och bara pratade och tog det lugnt. Vid fem tiden gick mot torget och Jenny tog bussen hem och jag och Micaela forstatte hemmåt. Gick upp till mamma en snabbis och ´hämtade lite grejer. Sen vidare till pappa. Fick skynda mig och slänga i mig en macka och sedan hoppa i träningskläderna. Var hos Carro vid tjugo i 6. Och det blev både jympa och gym för våran del idag :) Gött :P Sedan efteråt fick jag ett ryck och ville ha vattenkrig. Men Carro neka promt att hon inte villa haha men nej det struntade jag i så ja,  vi startade ett litet vattenkrig där :P Och det kom lite folk och dem kunde ju iget annat än att skratta åt oss haha :P Så barnsliga vi var. Jag: Carrrooo sluuuuuuuutttttttttaaaa, Och carro tillbaka: Ärligt Elin slut nu. Men ja, jag blev blötast. För när jag böjde mig ner för att ta upp en vattenflaksa så skru var hon av locket och bara hälllller allt vatten på mig. Så jag fick massor av vatten på mig. Men det tyckte hon självklart var kul. Efter att vi sedan sprungit runt ett tag och löjlat oss cyklade vi hemmåt. Segade utanför Carro och sedan cykllade jag hem.

Vid halv tio ckom Ida och Carro. Och sedan även Jennifer. Vi sjöng nya singstar :) Det är jättebra låtar på det. Så jag vi sjöng ett bra tag. Vi fixade även lite nytt till Carros mobil. Och vid halv ett tiden gick dem hemmåt. Jag grejade lite med låtar och bilder och så till telefonen sen gic jag och la mig.

Ciao!


Dagens..

Dagens låt: Ola - Nathalie
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Conceler och puder
Dagens klädsel: Dagen: Svarta Shorts och rosa linne Kvällen: Vite leggings, svart klänning och rosa linne.
Dagens händelse: Klippt mig :)
Dagens planer: Sola, bada, sjunga singstar, träna :P
Dagens vill ha: Mera klänningar + kjol :)
Dagens drog: Vatten :P

Dagens köp: Étt par vita shorts.
Dagens mat:  Kyckling sallad.
Dagens mående: Pigg och glad :)

Sommar Måndag :)

Jag hade ställt klockan på halv nio idag, eftersom att jag skulle hinna upp ocg greja ordning lite, För jag skulle iväg till frisören klockan halv tio. Blev att jag toppade och klippte upp det lite :) Vid tio tiden var det klart. Så jag och mamma åkte en snabbis till siba. Mamma skulle byta linne och jag köpa shorts. Lämmnade tillbaka dem vita jag köpte häromdagen. men ångrade mig och köpte dem igen :) Så nu är dem här hemma hos mig :) Var hos Jenny vid 11 tiden. Och så åkte vi iväg till Ursand. badae och solade :) Och det var faktiskt skönt i vatnnet :P Jenny va lite feg först innan hon doppade sig :P Vid två tiden åkte vi hemmåt igen och vidare till Micaela. Där vi satt utanför henne och väntade på henne och Emelie. Sen kollade vi på lite kort från när dem var i Tunisien. Och så tjötade vi och så :) Inte setts på en vecka då.

Vid fem tiden gick jag hemmåt. Hoppade i träningsklöderna och sendan cyklade jag iväg till Carro. Va lite sen idag faktiskt :P Men vi körde iaf gymmet idag. Och jag kan lova det var VARMT, föööör varmt. Fick panik på gymmet.
 Cyklade hemmåt och duschade och var nere hos Carro igen vid kvart över sju tiden. Efter en stund kom även Ida. Vi gick ut och prommenerade. Och köpte oss även en glass och satte oss nere vid kanalen. MEn när vi skulle köpa glass kronglade det lite.Först va polkaglassen slut, och sedan även Daaim, och jag skulle ha mjukglass, emn den funkade inte heller :S :P Men tillslut fick vi våran glass iaf. Vi drog oss hemmåt mot mig, och på vägen mötte vi även Jenifer, som följde med hem till mig. Sjöng Singstar. Sjöng ett bra tag. :) Alltid lika skoj att sjunga faktiskt :) Haha. Dem gick hemmåt vid tolv tiden. Och nu har jag bara tagit det lugnt. Borde egentligen ha lagt mig för en stund sen. Men så blev det inte. Men nu ska jag snart lägga mig iaf :P



Bild 1: Alla mina naglack. Jag har föööör många :P Bild 2: Jennifer blev trött och sommnade. Bild 3: Ida Bild4: Jennifer och Carro Bild 5: Jag och Carro Bild 6: Carro och Ida.

Ciao!

Fredag-Lördag

Fredag: Jag vaknade vid nio tiden av att studenterna tjoade och hade sig :) SÅ jag gick upp och så åt jag frukost på balkongen och kikade på alla vagnar som åkte förbi :) Allt lika roligt att kolla tycker jag :) Men vid Elva tiden körde mamma mig ner till Johanna och jag hämtade min cykel. Cyklade sedan hem igen och tillbaka till skolan. För i fredags skulle hela våran klass plus andra klassen servera stundenterna. En årlig tradition som brukar göras på våran skola :) Vi började vid halv tolv tiden. Gjorde i ordning allt och så. Vid ett kom dem. Och vi serverade maten och så. Gick bra. Kllckan tre sprang dem ut. Och då var det bara att sätta igång och städa det värsta. Jag och Jenny gick ut för att kolla alla stundeterna och sedan kom även Anna med. Jag gick hem och då hade även syster kommit med :) Så jag, mamma, pappa och Linda stog på balkongen och kikade haha :P Vid fem tiden åkte jag och Carro oh tränade. Det var inte så mycket folk då. Det var 12 st till. Men det var ju student och väldigt varmt. Men det stoppade inte mig och Carro från att träna. Vi var laddade eftersom det var fösta gympapasset på veckan. Vi har jag kört gymmet och Powerwalk dem andra dagarna :) Var hemma runt kvart över sex. Och skyndade mig och duschade och så. Sedan åkte jag, mamma, pappa och Linda ut och åt. De fick bli ShangriLa gott :) Sedan så mötte jag Ida. Och vi gick en prommenad och sedan upp till henne och satt på balkongen och pratade och skrattade :P Sen gick vi neråt för att möta Emelie och Lovisa. Vi gick en sväng runt bryggan., men det var mest fjortisar där Så vi gick därifrån :P Sedna mötte vi även Carro och Jennier som sedan gick runt ochkså. Vi stannade till utanför Swania där alla studenter va. Och ja träffade lite folk och så. Endel grejer va ju riktigt kul haha :PJag cyklade hemmåt vid kvart över ett tiden och var hemma vid haöv två typ. La mig typ direkt. var ganska trött.

Lördag: Vaknade vid tio tiden av att mamma kommer och väcker mig. Hon tyckte att jag skulle gå upp och göra mig iordning för att jag, Linda och mamma skulle till stugan. Så jag gick upp. I stugan var även pappa, farfar och Margit. Badade och solade hela dagen :) Härligt. Jag och pappa åkte även och köpte mig den där silvriga väskan från Gina som jag pratade om en annan gång. Sedan på kvällen blev det även grillning och så spelade jag och Linda kubb :) Blev även ett kvälssbad :)

Söndag: Stekning idag igen :P Gick ner och la mig vid vattnet idag. För där fläktar det så gött. Uppe på altanen fläktar det nästan ingenting. Så det var skönt att ligga där och sola och bada :) Fast idag var det kallare i vattnet. Linda körde hem mig när hoin ändå skulle hem och fika med några kompisar,. Så jag åkte hem, gjorde iordning mig mat. Och jgjorde iordning mig. Vid fyratiden åkte jag ner till Carro där även Ida var. Vi skulle gå ner och kolla på balen. Det var skoj. Väldigt mycket folk och väääldigt varmt. Sedan gick vi en runda och sedan hemm till Carro där vi bara tog det lugnt. Kikade på någon film som var på TV och kollade även i några skolkataloger :) VId kvart i elva tiden gick vi hemmåt. Gick hem till mamma och hämtade lite grejer. Gick även ut med Hampus. För mamma har fått så ont i armen så hon inte kan röra den typ :S Stackae. Var borta hos pappa ungefär kvart över elva. Pratade i telefon med Jenny en stund, och packade sedan upp lite och så. Nu ska jag snart lägga mig. För imorgon ska jag upp tidigt. För då ska jag klippa mig vid 09.30, ska bara toppa och klippa upp lite :)



Ciao!

Skolavslutningskvällen

Jag åkte ner till JOhanna vid 6 tiden och då var dem flesta i klassen redan där. Och Max och Marcus satt och spela massa musik och vi hade det jätte roligt :) Sjöng och pratade och ja :P Vid nio tinde gick vi alla ner moit staden. Jag, Jenny, Anna, Stina och Hanna gick ner mot bryggan för att kolla läget :) Men det var mest småbarn där haha :P Så ja vi gick lite överallt. Vid 10 tiden gick jag bort mot "Sommarön" och där va Carro, Ida, Emelie Sofia och några till. Dem körde heta stolen haha :P Och vi tjötade och hade det skoj :P Frammåt halv tolv gick vi vidare. Vi splittrade på oss så jag, Ida och Carro gick vidare ner till bryggan för att kolla läget :P Vi gick vidare hem mot Carro och vid kvart över ett kom mamma och hämtade mig. Jag la mig nästan direkt.


Skolavslutningen

Skriver om dem senaste dagarna snart. Har inte hunnit med. Och nu hinner jag inte heller. Och vill inte sitta inne när det är så skönt väder. Men nu ska jag iväg.

Ciao!

Kamera

image1160Kikade runt på lite olika bloggar och kom in på en där man kan vinna den här fina digitalkameran.




Gå in och kika:
http://kathe.blogg.se




Sooolat

Suttit ute på balkongen nu en bra stund och solat. Men fick ta mig en paus då det blir så himla varmt där. Det blåser nästan inget. Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. För vid 6 tiden ska jag möta dem andra. men först göra mig iordning, bestämma mig vad jag ska ha på mig :P (Kan ta sin tid) :P Sedan måste jag äta lite med :)
Ciao!

Dagens Outfit - Skolavslutning

image275






Såhär fick outfiten blir för skolavslutningen.
På gymnasiets skolavlutningar är det inte så speciellt. Enkelt och sommrigt :) Vad tycker du?



♥ Aprikosfärgad tunika - Gina Tricot
♥ Vita leggings - Lindex
Inte med på bild:
♥ Skor kilklck - Dinsko
♥ Silvrig väska - Indiska

Sommarlooov !!!

Nu har sommarlovet börjat. Gud vad härligt. Dagen började med att alla i klassen åkte hem till våran lärare och åt frukost och umgicks. och sedan var vi på skolan igen vid halv elva. För då fick vi tårta :) Och efter det till Aulan. Musikeleverna sjöng och rektrn höll tal. och sedan avslutades allt med "Den blomstertid nu kommer" Jag och Jennmy gick hem till mig och sedan till stan. Köpte oss glass ovh gick till bryggan. Härligt :) Påvägen hem löpte jag mig ett par shorts och Jenny ett linne. Nu sitter jag här och solar. Eller ja har solat men nu ska jag ut på balkongen igen. Men ikväll blir det hela klassen hem till JOhanna och så :)

SOMMARLOV !!! :)

Ciao!

Soligt

Åkte upp till stugan vid elva tiden. Men första åkte jag och mamma förvi Överby. Mamma köpte en tröja och jag skulle köpt lösnaglar men dem va slut :S Men som tur va så hade mamma kvar några hemma. Solat och bara tagit det lugnt. Skönt. Åkte hem vid halv 6 tiden. Grejat ordning lite tills imorgon. Sedan gick jag och mamma till pappa och även Cicci och Lars med tvillingarna har kommit. Så nu kikar vi på Sverige Matchen. Sverige vinner ju överlägset :D Skulle hålla Moa med. Men hon bara började gråta när jag höll henne hehe :P Så mamma fick ta över igen :P

Imorgon är det skolavslutning. Och med det menas Sommarloooov!! :)

Ciao!

Powerwalk

Ja, väckarklockan stog på kvart i sju idag. För vid sju tiden skulle jag vara nere hos Carro. Idag Powerwalk :) Och vi gick en bra studn, riktgit häligt att vara ute på morgonen och riktigt härligt väder var det med :) Så vi gick lite överallt. Och sen satt vi och pratade en stund med ut. Och jag var hemma vid halv tio tiden. Och snart ska jag iväg till stugan och sola, kanske tar mig ett dopp med :) Bara ta det lugnt och så.
Imorgon är det skolavslutning med :) Härligt med sommarloooov :D

Men nu måste jag skynda mig.
Ska iväg till Överby innan vi åker till stugan och köpa lösnaglar :) Så naglarna är fina nu till avslutningen haha :P

Ciao!


Tisdag förmiddag/eftermiddag

Jag cyklade ut till Överby vid kvart i tolv tiden. OCh klockan tolv mötte jag Jenny där. Jag va seeeeg. Vi kikade runt efter lite skolavslutningskläder. Och jag tror det får bli en aprikosfärgad tunika med leggings och antingen silver skor eller mina svarta med kilkack. Vi tog oss även en god och smarrig glass och satt ute i solen. Men det blåste väldigt mycket, Jobbigt. Vi cyklade sedan ner till stan, men när vi ska över järnvägsbron så har bommarna gått sönder. Och när vi står där hör vi en rösta från högtalkarna "Ni måste också krypa under, för bommarna har gått sönder" Så vi cyklade runt spikön istället :P  Vi kikade lite í stan med. Sen köpte vi med oss en baguette och satte oss nere vid kanalen och åt :) Gött där i solen :) Sedan cyklade vi (igen) hem till Jenny. Hoppade lite studsmatta. Men det blev inte långvarigt. För det var såååååå varmt. Och är forrtfarande.

Just nu sitter Jenny med slinghättan på sig, och halva håret klart. För nålen som man tar fram håret med gick sönder :S Så nu är Jennys mamma och köper mer :P

Imorgon är det ledigt igen. Nationaldagn :P Så då blir det nog till att åka upp till stugan och steka i solen :D Men innan det på moirgonnen ska jag och Carro ut och Powerwalka :)
Men nu kom Jennys mamma med grejerna så nu måste jag fortsätta dra fram slingor. :P

Ciao!

Tisdag morgon-ingen sol

Första vaknade jag av att farfar ringer vid halv 9 tiden och pratade med han lite :) Sommnade om och vaknade vid halv tio tiden av att telefonen ringer. Den här gången var det morfar. Jag gick upp och´bäddade sängen och så. Och nu sitter jag hos pappa. Hade tänkt att sätta mig på balkongen och sola, men INTE. För det är inget bar väder. Ellr jo det är bra, varmt och så men solen har inte riktigt spruckit igenom så att man kans sitta ute och sola. Så nu blir det att göra sig iordning istället, och cykla ut till Överby. Och där ska jag möta Jenny. Vi ska kika kläder till skolavslutningen. Får väll se om jag hittar nått fint. Men nu måste jag skynda mig :)

Ciao!


Gårdagen

Körde på riktigt bra på gymmet igår. Vi var klara runt 7 någon gång. Segade oss lika always. Jag var hemma runt kvart över sju. Och då hoppade jag in i duschen och sedan pratade jag med Ida och sedan vidrea ner till Carro. Vi körde lite TV-spel. Och Carro säger närt jag pratar med henne innnan. Om du kommer nu kan vi spela lite TV_spel innan. haha och ja, okej men då kommer jag nu haha :P Och ja det gickbättre den här gången. Jag kom iaf i mål :) Så vi satt och spela lite och sen vid 8 halv nio kom Ida. Vi tjötade ett tag sen gick vi ut och tog oss en prommenad. Var ute och gick nere vid kanalen. och det var riktigt skönt väder ute med :) Sommarväder. Och vid tio tiden cyklade jag hemmåt. Kikade lite på TV och så fixade med lite grejer.

Ciao!

Badbilder :P

           image270  image273

Här är bevisen på att jag har badat :)

Sol?

Hade tänkt att sola idag. Men vädret är inte som jag tänkt mig. Tordde att det var sol ute. Men när jag kommer ut på balkongen är det lite sol och mulet :S Men det kanske bli bättre väder lite längre fram på dagen :)

Jag vaknade vid 9 av att klockan ringer. Går upp och så. Sen tjötar jag med Carro i tel ett tag. och vid halv elva åker jag ner för att skriva upp lite tider och sånt på körskolan. Men han va inte där så jag kanske får åka dit sen igen eller så ringer pappa dit.
Det blir nog en väldigt lugn dag idag. Skönt det. Kanske stan en snabbis sen med mamma. Och sen blir det gymmet lite senare med Carro.
Men nu ska jag iaf äta frukost och så bir det lite frukt med. Kanske sitter på balkongen får hur vädret är :P

image274

Ciao!


Sooooool och Söndag

När jag vaknade idag vid tio tiden lös solen in genom förnstret. Härligt med sol, man känner riktigt att det börjar lbi sommar :) Inte långt kvart tills sommarlovet börjar. Jag gick upp ocg gjorde mig iordning. Och vid elva tiden kom Micaela hit, för hon skulle låna ett par hörlurar till planet. Hon ska utmolanmds den fuskisen till Tunisien. Nu har hon nog kommit fram :) Jag packade lite och sen gick vi vidre till mamma. Och vid halv tolv tiden så åkte jag och mamma till stugan.

Va jätte gott väder där. Pappa kom även upp sen han med. Men han tog sin bil eftersom han ska vara kvar tills tisdag. Och jag la mig och solade nästan direkt. Härligt. Låg och sola ett bra tag. Så nu är brännan påbörjad haha :P Bränt mig lite i ansiktet med :S Men jaja så går det Hehe :P Jag har även badat idag :) Första doppet för i år :) Riktigt sen iår. Jämfört med när jag brukar bada faktiskt :P Mitt rekord är 2 april :P Jag har kort som bevis :P (Kommer snart) Jag och mamma åkte hem vid kvart i fyra tiden. Och åkte förbi Jenny och hämtade en mobil jag ska få låna i väntan på min nya :) Sedan vidare hem. Hoppade i träningskläderna och sedan blev det cykeln ner till Carro Och vidare för träning. Blev både jympa och gym idag :) Laddade :P Så jag var hemma runt sju någon gång. Och nu har jag packat lite och så, ska snart till mammsen. Blir att göra något gott att äta och sitta på balkongen. Kvällsol så det är gott :)

Imorgon blir det en lugn dag. Ingen skola eftersom att vi är lediga Måndag, Tisdag och Onsdag. Måndag Tisdag för att vi ska servera för treorna på studenten. Så ja det får nog bli att steka lite i solen :) För det skulle bli bra väder tror jag :) Kanske kolla skolavslutningskläder med Jenny med, men aksnke tar det på tisdag istället.
Men nu ska jag dra mig.

Ciao!


Lördag kväll/kalas

Vid tre ungefär bar det av iväg mot kalaset. Och för att  nämna så hade jag völdig beslutsångest om jag skulle förja med eller inte. Men det blev så iaf. Vi var framme ungefär vid kvart över tre. Då blev det tipsprommenad, och senm mat, och glass och sånt. Sen lite tävlingar. Och mitt lag kom två :)
Man skulle gå med ett pingisrack och studsa eller ha bollen på det och för varje gång man runda pinnen fick man 1 poäng. Och jag fick ihop 50 :D Så jag va bästa av alla haha :D Och även kasta boll i hink (klassiker), stövelkastning, och pilkastning. Det gick bra :) Fick även bli lite studsamatte hoppning och barnvakt :P Hehe. Sen lite senare korvgrillning. Och vi var hemma runt halv ett ungefär. Lite kortfattat om min kväll. Men nu ska jag sova.

Ciao!

Kalas Outfit

image269




Här kommer outfiten som får gälla för kvällen. Vit skorta och piffa tilldet med ett rosa sidenband :)










♥ Svarta jeans - H&M
♥ Vit skojrta - H&M
♥ Sidenband - Ljuspunkten
♥ Skor med kilklck - Din Sko

Dagens Outfit

image268

Såhär får jag se ut idag. Har inte bestämt mig än om jag ska med på kalaset. Men isåfall blir det någon anna outfit.
Jag har beslutsångest :S Jobbigt.






♥ Grå T-shirt med tryck - H&M
♥ Svarta Jeans - H&M
♥ Guldhalsband - H&M
♥ Svarta Ballerina - KappAhl

Blev en riktigt H&M Outfit idag hehe :P

Lördag

Var ute med mobilen på El-Giganten. Och dem ska skicka in den på reklamation. Och jag ska antagligen få en annan mobil. För den mobilen jag har/hade W550i finns inte längre. Och det måste var av ett skäl. Dem är kass :S :P Haha. Så jag fick en anna lånemobil. Fick ju panik när jag fick se va det var för någon. En Nokia 5111 eller nått åsnt. Ingen färgdisplay. Massa konstiga rigsignaler osm inte kommer höras och jag vet inte allt. Så jag tänkte att jag skulle ha mammas gamla men den gäller bara för telia. Så jag ska låna Jennys gamla mobil en rosa Samsung :)  Så den mobilen ska jag ha nu i 2-3 veckor innan det fixas. Men jaja. Hoppas nästa telefon håller bättre bara.

Ciao!

Lördag Morgon

Vaknade vid kvart i tio. Låg kvar en stund. Pratade i tel. Och sen gick jag upp duscha och så. Jag och pappa ska ut en snabbis till El Giganten. Lämnna in min mobil för 4 gången. Nu går det inte att ladda den. Glapp eller nått.  Och så hörs det vara ljud i ena luren. Och det är inte fel på hörlurarna för jag har testat andra och så. Viktig information där kände jag haha :P Sen kanske det blir stan med mamma. Och senare kanske kalas. Men får se. Hittar nog på något annat istället. Hehe Men nu måste jag åka.

Ciao!


Fredag Kväll

VI åkte till siba runt två tiden. Var framme vid halv tre ungefär. GÅt och sen gick vi vidare för att kolla lite. Jag köpte mig en t-shirt med tryck. Och ett silverarmband :) Träffade Ida, Carro och Sofia. Och sen även Disa med. Hon och hennes kompis hade köpt tält och stolar och grejs till Hultsfred haha :P Efter siba åkte vi ner till stan en snabbis. Och så gfick jag låna Jennys fritidskort. Men klanen själv jag, la det med paraplyt och paraplyt la jag på golvet på bussen Så när vi va i stan så hittade jag det inte så då blev det lite panik. Sprang tillbaka till bussen och sån tur var så var det där. Busschaffören hade hittat det. Tur :) Sen åkte vi hem till mig en snabbis. Och sedan vidare bort till Emelie. Vi har kikat Talang 2007. Och jag tyckte faktiskt rätt vann :) Tycker det är lite fräckt med buktalning :P Sen har vi även frägat Micaelas hår. Och det blev bra. Bara tagit edt lugnt nu. Och ska lägga mig snart.
Imorgon kanske det blir att åka ibäg på 40-årskalas :S :P Om jag inte hittar på nått annat :P

Ciao!

Fredag

Då var dagen i skolan slut. Sista lektionen för sommaren. Jipppi :pEller ja den var slut för ett bra tag sen :P
Lektionen idag var bara gympa. Och vi skulle sprungit så jag va inte med. Men det vara bara 6 pers på gympan och tre ombytta och resten inte haha. Så dem gick med stavar och vi andra läste bok. Boring haha. Sen hade vi avslappning. Och jag kunde verkligen inte håll mig för skaratt. "Försöka hitta tårna, som brukar vara svaårt". Haha :P  Sen fick vi sluta. Jag och Jenny giock och åt i matsalen. Sen gick vi hemmåt mot mig. Och nu har va suttit och kollat massa videos på Youtube. Bla Danny, Ola, Lars Winnerbäck, och Håkan Hellström. Sedan blir det siba.
Hörs sen.

Ciao!

Dagens Outfit

image267







♥ Vit kofta H&M
♥ Vitt linne - H&M
♥ Rosa klänning - Gina Tricot
♥ Svarta Leggings - Gina Tricot
♥ Vit tygskor - Skopunkten
♥ Halsband - H&M
♥ Silvrig väska - Indiska





Ola Svensson

Här kommer två låtar med Ola :) Den första är verkligen en fin låt. Lyssna på texten, så fin.  Brothers
Sen den andra låten är hans "nya". Verkligen bra :)




Fredag Morgon

Redan fredag idag. Veckan har gått otroligt sanabbt tycker jag. Men tur är väll det, så alla inlämningsuppgifter kunde lämnas in. Fick bli några situps, och rumplyft när jag vaknade imorses :P Hehe. Och nu har jag gjort  mig iordning halft. Men är inte riktigt klar.Än. Idag ska vi springa på gympan och det är jag inte speciellt sugen på så jag ska nog inte vara med. Men får gå dit iaf. Våran sista lektion innan sommaren. Så jag får väll pallra mig dit. Och gå runt. Vi har bara gympalektionen idag, sen så slutar vi. Och det är skönt :) Då blir det siba med Micaela, Jenny och Emelie som jag sa tidigare. Och kolla skolavslutningskläder. Hoppas jag hittar något bra bara :) Kan vara lite jobbigt med det där :S Men nu måste jag förtsätta göra mig iordning. Så jag hinner i tid. SKa lägga upp Dagens Outfit innan jag går med :)

Ciao!