Strandgatan

Segade en stund där på eftermiddagen. Och herregud vad det åskade, blixtrade och regnade där ett tag. Det verkligen öste ner, och åskan bullra som aldrig förr :S Var lite läskigt faktiskt. Men gick över rätt nsabbt ändå, skänt det. Sedan blev det ju jätte skönt väder och sool igen :) Idag har jag namnsdag, Grattis till mig :)

Mötte Jenny på Överby vid 4 tiden, kikade en stund och vid 5 kom även Micaela och Emelie, fortsatte kika runt, men jag hittade inte något :S Men dem andra fick allt med sig lite grejer hem. Tog bussen till stan igen vid halv åtta. Gick bort till strandgatan och tog oss en fika. Mötte Ida och Emelie som också va där och fika, pratade med dem en stund. Beställde och gick och satte oss i solen. Men jag kom ut sist och såg inte vart dem andra hade satt sig, så där stog jag hel lost. Haha. Några killar som satt där brevid drog ut stolen så jag skulle sätta mig där, haha pinsamt där :P Hittade dem tillslut :P Satt där ett bra tag, och riktigt fint väder var det med :) Härligt. Vid halv tio gick vi mor buseen för Jenny skulle emd den. Jag, micaela och Emelie prommenarade hem menförst förbi Hemköp en snabbis. Ciao!

image356 image357 image358


Sooool


Solen har tittat fram här i
Trollhättan idag. Äntligen. Så härligt,
sommarfelling :)

CC Skye

Nyhet! CC Skyes tunna armband med spänne i guld
Armband i guld från CC Skye. Verkligen jätte fint tycker jag. Har även haft upp en anna
bild på nästan ett sånt här armband men det en budgetvariatn från Cocoo

Detta armband fionns att köpa på KyssJohanna

Tisdag

Det var upp och hoppa redan vid halv tio. Det va sooool ute :) Äntligen lite stekarväder :) Gjorde iordning lite mat och sedan cyklade jag ner till Jennifer. Solade och solade :P Men emellanåt kom det tyvärr lite moln. Men solen tog nog lite iaf :) Åt och vid halv ett cyklade vi iväg till friski, gymmaden en stund. och det var extremt varmt. Så himla varmt ute och dubbelt så varmt där inne typ.

Är hemma nu och borde hoppa in i duschen, och sedan göra mig iordning. Ska vara med Jenny, Micaela och Emelie sedan. Blir nog en prommenad till stan och kika i affärer, Micaela skulle köpa någon present tror jag. Och sedan blir det nog en fika :) Ciao!


Måndag

Vaknade vid 10 tiden idag, och hade visst somnat i soffan. Hehe :P Satt och slöade ett bra tag innan jag ´gjorde mig ordning. Gick upp till pappsen en snabbis och hämtad elite grejer. Sen till mammsen igen och gorde iordning mat och städade ordning lite på mitt rum och så. När mamma kom så åt vi och sen började jag sy upp ett par byxor. Vid 5 typ kom åkte jag till Ida. Vi tog oss en sväng på stan och nu är vi hemma hos henne. Och jag sitter här med skrållan (Idas katt ) i knät. Så gosig hon är :) Ska snart gå iväg till Jennifer. Och så kanske jag ska träna med. Kan inte bestämma mig om det blir träning eller inte. Men det märkr jag snart :P För det börjar sju och bör åka härifrån vi vid halv då. Hörs sen. Ciao!

Söndag Eftermiddag/Kväll

Mötte Jennifer vi två tiden ungefär. Vi gick upp till mamma en snabbis, lämnade lite grejer och så. Sen upp till pappa igen. Åt och så. Ida kom med vid 3 tiden. vaxade bena. Och ja, det gjorde sååååå ont. Usch, men efter ett tag så blev bena bedövade.. Så det gick bra tillslut, men tog sin lilla tid. Vågade håret alla tre :P Haha. Jennifer somnade i min säng, så jag och Ida satt vi datan lite och sen skulle hon äta. När Jennifer hade vaknat cyklade vi ner till henne, men stannade till på hemköp på vägen med. Dansade lite dansmatta hos jennifer, haha skitkul ju. Har aldrig gjort det förut :P Så det var riktigt skoj :) Efter en stund tröttnade vi och scyklade hme till mig igen. Skulle sjungt singstar, men det blev inte så, ingen orkade hehe :P Jennifer åkte vid 22 tiden för hon skulle ,öta Moe. Ida är här fortfarande men ska snart ta bussen hem. Och då ska jag till mammsen. Ciao!

Dagens..

Göra: Vara med Jennifer och Ida
Dryck: Vatten
Äta: Tacos :)
Musik: Radio
Läsning: Inget, hatar att läsa :P
Mellanmål: Blir nog lite god glass :)
Ikväll: Sjunga singstar med Jennifer och ida :)

Listan från Englas blogg.

Söndag morgon/förmiddag

Vaknade sent idag. 12.45 Men det var verkligen skönt att sova ut. Skulle åkte med upp till stugan men var så trött, så jag orkade inte det. Men ska gå upp och göra mig iordning nu. Och snart kommer Jennifer och Ida vi ska köra sådär dansmatta, har alldrig gjort det förut så jag måste prova det :) Men nu måste jag skynda mig, Ska packa lite med. Hörs sen. Ciao!

Lördag

Var sååå trött när jag vaknade i morses, och hade gärna legat kvar en stund till, men pallrade mig upp vid halv elva. Pappa körde mig ner till Carro så jag kunde hämta mina grejer jag hade där. Sen hem igen. Gjorde mig iordning. Och vid 13.00 åkte jag, mamma och pappa ner till Göteborg och IKEA. Blev allt handlat en hel del grejer. Var på Net On Net och mamma fick köpt sig en ny kamera, och ja, hon är ritkgt nöjd med den :P Åkte sedan hemmåt, men på motorvägen från IKEA var det jätte mycket kööö, för det va vägarbete mitt i vägen. Så det tog sin lilla tid :S

Men var hemma runt 19.00. Packade upp grejerna och sedan tänkte jag ta bussen ner till stan och möta Ida, men missade den, så pappa fick köra mig. Vi gick en lite prommenad, men helt plötsligt började det regna, så vi fick stanna lite emallanåt. Gick upp till Ida en snabbis, för hon skulle hämta nått, och sedan vidare till Matmor, köpte miglite youghurtoch banan :) Fick även bli lite godis nallar :) Vid nio gick vi bort mot Jennifer. Där hon och Carro va. Satt coh tjötade en stund. Jag, Ida och Jennifet gick ner mot stan och pävgäen sa gick vi förbi Carro och sa hejdå till henne. För imorgon åker hon till Rhodos. I två hela veckor :S
Mötte Dennis och vi gick upp till hans kompis där det va förfest med massa folk. Körde gitarrspel på playssationet, och även en sån där dansmatta :) . Dem var riktigt duktiga :) Riktigt trevligt. Vid halv ett drog jag, Ida och Jennifer oss hem till Jennifer, för dem andra skulle ut och fortsätta festa. Gick hem till Jennifer en studn och vi 1 följde Ida mig ner till stan. Skulle ta bussen som gick 01.15. Och där var det inte mycket folk kan jag säga. Ciao!
 

Fredag

Vaknade runt halv elva och hoppade i träningskläderna driekt. Pappa körde mig och Carro till träningen. Eller ja jag körde
ju men iaf :P Haha. Gymmade på riktigt bra, och vid tolv kom pappa och hämtade oss igen. Hem och duschade
och gjorde mig iordning. Åkte sedan ner och hämtade Jennifer och vi åkte vidare ut till Överby. Kikade runt lite där.
Men hittade inget spec. Vi tog bussen vidare ner till stan kollade runt lite där med. Hittade bara lite små
grejs och ett par skor :) Vi gick vidare hem till Jennifer och bakade oss en kladdkaka :) Den blev riktigt god. Yammi!!

Gick och mötte Carro och vi gick ner till stan (igen) :P Kikade runt lite tills det stängde och sedan mötte vi upp Ida. Jag coh Ida åkte hem till mig och käkade lite tacos, och hämtade lite grejer. Sen åkte vi ner till Carro igen. Där vi gjorde oss iordning inför kvällen. Vi gick bort mot Disa där även Jennifer var. Va där en stund. Började våran prommenad mot Stavre, men oj det var fel. För honom som vi skulle till som hade festen bodde tydligen
inte i stavre, det hade blivit missförstånd. Så vi fick ta en Taxi till Lextorp, och tillslut kom vi rätt. Det var väll skopj där. Rätt mycket folk så. Skulle tagit bussen hem igen vid 01.38 men vi missade den. Klantar. Så det fick bli Taxi igen. Var hemma runt två. Ciao! (B(Bider kommer)

Torsdag

Ännu en dag som jag bara har tagit det lugnt på förmiddagen, riktigt härligt. Gjorde mig inte iordning förrän vid två tiden tror jag. Lagade lite mat och så, och bara tog det allmänt lugnt. Har varit och tränat med (Ovanligt) haha. Cyklade ner till Carro vid halv sex tiden. och vi gick vidare till friskis, gymmade lite först och sedan fick det bli ett jympapass :) Riktigt roligt och riktigt varmt idag. Det var extremt varmt idag. Kan ha varit vädret, va så himla kvavt ute. Carros mamma kom och hämtade oss efter trämningen. Jag cyklade sedan hemmåt. När jag kom hem hade Mamm, pappa, farfar och Margit kommit hem från Danmark och dem hade handlat massa, och självklart fick jag lite med. Goooodis :) Mums. Så det har jag suttit och knaprat på nu framför Orkanstyrka 6. Miniserie som gick på 3 igår och idag. Riktigt bra faktiskt :) Mamma har varit här en sväng nu ikväll och har just pratat med Carro i tel. Ska lägga mig snart så jag orkar upp imorgon, för det blir gymmet på morgonen med Carro. Och efter det siba med Jennifer. Ciao!

H&M

image352

H&M katalgoen damp ner i brevlådan nyss. Så har suttit och bläddrat lite i den. Hittade allt några godbitar. Här är lite grejer från H&M :)

Onsdag

Vaknade halv ett av att telefonen ringde så jag hoppade upp ur sängen och svarade. Pratade i tel ett tag.
Tog det bara lugnt på förmiddagen. Var riktigt duktig och städade, dammsög och plockade ordning på mitt rum :)

Skulle möta Ida på stan vid fem. Men klantig som jag var så spillde jag ketchup på mig så jag fick byta om snabbt och sen cykla ner och möta Ida. Vi tog oss en runda på stan och kikade lite. Och sen gick vi ner mot bryggan och satte oss, i det underbara vädret. Satt och pratade om allt möjligt. Gick bort mot strandgatan där Mikaela, Carro och Emelie var och fikade.Så vi satte oss och pratade med dem. Tjötade hela tiden ingen kunde vara tys, vadå skvaller haha :P Blev vi kvar där ett bra tag. Fick byta borde senare för Mikaelas kompis och hans kompis skulle komma. Blev en varm choklad lite senare, för det blev så kallt, och mums vad gott det var :) Vid halv tio gick vi in mot stan och Hemköp, skulle handlas kvällsmat. Jag Carro och Mikaela gick hem till Carro. Tjötandet fortsatte haha :P jag cyklade hemmåt vid 1 tiden. Grejade lite på mitt rum och så, pratade med Carro i tel i ja, två timmar. Förstår inte hur vi kan ha så mycket att prata om haha. Das story var ju bara föör bra. Eller hur? Haha Ciao!


Tisdag kväll

Åkte till Jennifer, och vi gick ner till stan och kikade lite. Sedan hem till henne igen. Hon hon hade fått någon massage grej. Det är som en boll och stålktrådar ut typ, så ska man ha den i huvudet. Så testade den :P Och sen satt vi pch tjötade.

När klockan blev 6 cyklade jag bort till Carro, och vi powerwalkade sedan till träningen. Var jympa mellan 19-20. Segisar som alltid. Kollade lite på allsången, va nästan slut, men såg lite iaf. Sen kikade vi Morden i Midsomer. Jag råkade visst somna till lite hehe :P Men det var riktigt spännande.Och ja vi gissade ju helt fel med hur det skulle gå iaf. Sen satt vi och tjötade och ja nördades oss lite vid datan, Haha. Jag cyklade hemmåt kvart i två ungefär. Ciao!


Tisdag Förmiddag

Vaknade imorse av attsken solen in genom försntret. Tänkte att jag gåt ut och sätter mig på balkongen och solar lite. Men inte. Solen gickl i moln, och nu är det bara mulet :S Tråkigt nog. Har segat nu på dagen och gjort iordning lite god mat. Varit ute med Hampus. Och snart ska jag cykla ner till Jennifer. Och vi kanske tar oss en sävng runt på stan och kikar om man hittar något fint.Och sen vid sju blir det träning med Carro. Jympa pass, wiho :P Men nu måste jag cykla till Jennifer innan regnet kommer, ser ut som på himlen att det ska komma vilken sekund som helst :S Ciao!


Silversandaler

image351

Fina silversandaler med remmar från Asos. Gillar dem verkligen. Men är det någon idé att köp pa dem nu? Det är ju ändå ingen sommar ingen sol :S


Jeansklänning

image334

Söt jeansklänning från
Gina Tricot. Man kan ju ha den med både en t-shirt under, eller bara som den är. Jag tror vilket som kan vara fint :) Vad tycker du?










Måndag 23 Juli

Varit en riktgit slöar dag idag. Men det har varit skönt. varit upp lääänge nu dem senaste dagaran och vaknat tidigt, och det har resulterat i att jag är trött nu. Så ja, sova ut idag och bara atgit det lugnt. Fast jag och pappa har varit på team Sportia med, skulle köpa kedkeskydd till min cykel, har råkat göra sönder det. Så måste ha ett nytt. Men självklart fanns det inte :S Vi åkte vidare handlade lite mat och så. Sen hemmåt och jag började baka bullar. Var klar ungefär vid 6. Då cyklade jag ner till Carro direkt och vi gick vidare till träningen. Idag var det jympadags :)

Efter träningen gick vi hemmåt, och ja babblade om allt, och det blev riktigta gapskratt där emellanåt haha. Synd att jag inte tänker säga om vad. Men det var riktigt kul iaf :PStog utanför carro och prata, like always. Cyklade sedan hem. Är riktigt trött idag så jag har bara fortsatt att sega :P Ska snart lägga mig hade jag tänkt mig, försöka komma i säng någorlunda tidigt iaf. Ciao!

image348 image350


Fallens Dagar

Fredag: På morgonen var det upp och hoppa vid nio tiden. Gick ut och gick med Hampus en sväng. Sen hem och jag ch mamma åkte och köpte hårfärg till hennes hår.för det blev inte bra, det innan. Så vi åkte till Jätten. Sedan hemmåt coh så färgade jag håret på mamma. Och den här gången blev det bra faktiskt :P

Gjorde mig iordning och vid 3 tiden cyklade jag och mamma bort till Micaela och Carina. Vi cyklade sedan ner till stan och väntade på att Kraftprovet skulle börja. Jag chansade på att 45:an skulle vinna, men det gjorde han inte, han kom 5, men bgra gissning iaf :) Anna och Klara kom även en stund med, och sen Jenny också. Efter att kraftprovet va slut, gick jag, Micaela, Jenny och Anna vidare. Vi kikade lite nere vid kanalen och så. Tog bussen hem till Jenny vid tjugo över 6. Var hemma hos henne en snabbis. Och sen när vi skulle md bussen ner tll stan igen fick vi SPRINGA, för vi hade tänkt att ta en senare buss men ändrade oss i sista stund, och som tur va så hann vi. Åkte hem till mig en snabbis och sen till Micaela. Vid nio tiden tog vi bussen ner till stan och då hade även Emelie kommit med. Vi gick runt lite och så, när vi kommit runt Spikön säger Jenny. Var är min mobil. Och den var hemma hos Micaela. Så jag och Jenny tog bussen hem till Micaela och hämtade den. Och som vanligt fick vi springa till bussen, gjorde bort oss lite på vägen, synd :P Iaf så hämtade vi Jennys mobil och sedan tog vi bussen tillbaka till stan igen. Mötte Micaela, Emelie och Anna. Vi gick runt och sen så stog vi utanför Mezas tält ett bra tag. Jätte bra musik, och massor av folk. Träffade massa folk. Vid halv två tiden cyklade jag, Micaela och emelie hem. Och jag somnade nästan direkt när jag kom hem. För jag hade såå ont i bena, växtvärk :S ONT.

Lördag: Vaknade klockan tio, och var rejält trött. Men gick upp och gjorde mnig iordning och så. Bara tog det lugnt , men frammåt 3 mötte jag Micaela vid bussen och vi åpkte ner till stan. kikade i lite affärer och så. Provade en klänning men köpte den inte, kunde inte bestämma mig om jag skulle ha den. vi gick vidare och mötte Jenny. Och sedan ner till bryggan och där mötte vi Emelie. Kikade lite på Wakeborduppvisningen. Men allt tog sån himla lång tid. Så vi tröttnade å att sitta och vänta, så vi gick och kikade lite. Köpte oss en korv och sedan tog jag bussen hem. Åkte till pappa en snabbis och sedan vidare till mamma. Sydde in ett par bysor, blev jätte bra :) Sömmerska nr 1 :D Vid 7 tiden kom Micaela och Johanna, vi bara tog det lugnt och pratade :P Gjorde mig iordning och så. Jag, Micaela, Johanna och Emelie tog bussen ner till stan kvart i nio. Mötte Jenny där nere. Gick vidare och kikade lite och så. Mötte upp Dennis och hans kompisar och prtade en liten stund :) Sedan vidare igen :P Hamnade utanför Mezas tält igen, verkligen bra musik där :) Träffade massa folk och så. Vet inte hur måmnga gånger vi gick fram och tillbaka på en gata. Finns ju bara bajamajor och det vägrar jag gå på, för det är sååå vidrigt :S

Vid halv ett tiden var vi plötsligt inne i Meza tältet, och där hade vi verkligen skit kul. Sjöng och dansa och ja, gud va kul det var. va massor med folk. Men dem stängde klockan ett tyvärr :S Det var llite tråkigt. Så vi gick vidare till bryggan och Jenny mötte Lucas. Vi gick och mötte Dennis och hans kompis Linus. Och vidrae upp på efterfest hos honom, riktigt trevligt :) Men när klockan närmade sig kvart över två gick jag, Micaela och Emelie mot bussen och Jenny till Lucas. Det var jätte mycket folk på torget, för alla skulle ju med sina bussar. Men vi hittade våran iaf. Men den kom iväg lite senare än va den skulle, för det va som många som skulle med. Helt proppfullt på bussen verkligen. Var hemma runt tjugo i tre. Gick och la mig nästan med en gång.

Söndag:  Vaknade klockan 10. Men var riktigt pigg faktiskt. packade och så, för den här veckan ska jag till pappsen. Gjorde mig iordning och bara segade på dagen.

Mötte Jennifer vid 4 tiden och gick ner till stan och kollade. Kikade lite på Barnes Allsång :P Satte oss vi bryggan och lyssnade när dem spelade musik. Meza tältet :P Sjunger så bra :) Vid kvart över sex cyklade jag hemmåt, och då började det regna :S Men men, hoppade i träningskläderna och cyklade ner mot Carro och vidare till Hjulkvarnelund. Där skulle det bli jympapass ute. Men ungefär när halv passet hade gått började det spöregna. Det verkligen ööste ner. Men alla fortsatte att kämpa på. Var mycket folk och tränade faktiskt, trots regnetEfter trä'ningen cyklade vi hem till Carro en stund. Och sen cyklade jag hemmåt. Och påvägen hem ramlade jag med cykeln :S För kedjan hoppas, samtidigt som jag trampade, och jag vet inte vad som hände, men plötsligt låg jag där på trottoaren och cykeln ute på övergångsstället. Kom en bil precis samtidigt, men som tur va så han han stanna. Skrapa upp låret, knät och armbågen och fick styret på mig. Så nu är jag lite öm här och var. Och ajjj vad ont det gjorde. Gick resten av vägen hem. Duschade oh plåstrade om mig.

Vid halv tio körde mamma mig ner till Carro. Även ida kom och vi gick mot Hojumstunet. För Sebastian skulle spela och sen var fyrverkerierna. Mötte Jenny, Lucas och Anna, så vi pratade med dem och sen gixk vi alla upp och satte oss på berget och kikade fyverkerierna. Träffade även Micaela, Emelie och Johanna med. Inte förrän kvart över leva tiden kom fyrverkerierna igång. Men det var verkligen fint. Som alltid.

Mötte Disa och Robin och gick med dem en stund, gick bort och lyssnade på när dem sjöng (igen) Jag och carro tog oss en prommenad lite överallt. Och helt plötsligt springer det upp en råtta, och carro hoppar och skriker och jag blir livrädd. Gick hem till Carro en stund.Och vid två kom pappa och hämtade mig. Sommnade vid tre tiden ungefär. Ciao!

 image670 image671 image672 
 123375-347 123375-343 123375-342123375-340 123375-339123375-338 123375-337123375-335 
Bilderna tagna av mig ;)

Skor

Köpte den här skorna för ett tag sen. Men han bara använda dem någon enstaka gång. För sedan gick dem sönder :S Så fick lämna tillbaka dem och nu finns dem inte i min storlek i affär. Men kikade på deras hemsida, och där finns dem i min storlek och endast 149:- Så man kanske ska beställa ett par. Ska fundera över det :P

Skor

image333 
Fina lackpums från H&M. Bra pris med. Endast 249:- Alltid bra att ha ett par sånna.Så man kanske ska slå till och beställa ett par. Finns även i rött med. Så kika in dem
här.

18-19 Juli

Onsdag: Pappas födelsedag :) Grattis Pappa. Gick upp vid halv tio tiden. Gjorde mig iordning och vid 11 den åkte jag och mamma till stugan. Jag satte igång ochh göra tårtan direkt, så det skulle bli klar i tid. Vid ett kom gästerna. Och det fikades och pratades. Jag åkte med farfar och Margit med hem. Väl hemma åt jag lite middag, mötte sedan Jenny och vi åkte vidare till Micaela. Emelie kom även sen också. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vid halv sju tiden cyklade vi ner till Hjulkvarenlund för det skulle bli träning. Jympa pass ute :) Alltid skoj. Det va mycket folk faktiskt, även fast vädret va lite ostadigt. Vid åtta ungefär vardet slut. Och vi cyklade förbi Hemköp och sedan hem.

Efter träningen cyklade jag ner till Jennifer, vi gick ut och promenerade lite mötte även Disa. Pratade med henne lite och så. Satte oss nere vid kanalen men det var såå kallt där så vi gick hem till jennifer. Skulle egentligen ha kollat på film, men det va så bra på TV, så det blev att vi kikade på några program haha. Vid 1 cyklade jag hemmåt. La mig direkt när jag kom hhem.

Torsdag: Vaknade av att klockan ringde 09.50. men låg kvar en stund. Och idag har jag bara tagit det lugnt. Men vid två åkte jag och mamma ner till stanoch kikade lite. och sen åkte vi även till Överby och kikade. Köpte mig inget speciellt idag faktiskt. Var hemma runt 5. Pratade med Carro en stund i tel med. Och sen har jag färgat mammas hår.Och det har tagit sin lilla tid. För först avfärgning och sedan färga det brunt. Det blir nog säkert bra :) Kvällen blir lugn den med. Men imorgon börjar Fallens dagar här i Trollhättan, eller ja, det har småstartat redan idag. Men imorgon startar det på riktigt. Ska nog kika lite på Tv nu och bara ta det lugnt. Ciao!


Blixter och dunder


Såg på aftonbladet.se att det är ett jätte blixt oväder i delar av Sverige. Och att det tydligen skulle vara i Västra Götaland. Men inte här i Trollhättan, för här skiner just nu solen. Men det kanske kommer hit. Hoppas inte det. För det är ju så otäckt :S

Tisdag

Vaknar vid elva tiden kollar ut på hilen och ser, grått. Regn väder idag. Jag och mamma åkte ut till Överby vid 2 tiden. jag lämnade tillbaka ett par jeansshorts som jag köpte förra veckan. Köpte mig bara ett vitt baslinne. Träffade Linda och Bobby med. Åkte till Jenny. Och vi tog bussen ner till stan. Men där fick vi vänta på 24 för den var försenad. Va nått krångligt, men till slut kom den iaf. Men på bussen upptäckte jag att jag inte hade med mig mina nycklar. Så vi fick sitta och vänta på mamma, som kom efter en halvtimme :P

Har slingat Jennys hår, och hon håller på att tvätta ur det nu. Får se hur det blir. Jag har slingat mitt hår lite med. Kanske går ut och tar mig en prommenad. Om någon vill följa med ut på en prommenad :P Men nu måste jag skölja ur mitt hår :P Ciao!

Måndag och soool :)

Vaknar klockan halv nio, är faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Tar på mig och går upp till pappa och hämtar lite grejer. Sen vidare till mama och packade upp och så. Vid halv elva åkte jag och mamma till stugan. La mig och sola direkt. Man får passa på när det är skönt väder :) Låg en studn upp på altanen, men det blev för varmt, så jag gick ner till vattnet och badade och solade lite där. Råkade visst somna lite med hehe :P Vaknade av att det kom ner en som skulle bada, och jag fattar inte vart jag är eller någonting. Trodde det var mitt i natten.

Gick upp och åt, och sen kom Jenny. Vi gick ner och badade igen, eller ja, jag badade Jenny vågade inte för hon tyckte det va kallt. Badade Hampus med :P Fikade lite och så. Vid sextiden åkte vi hemmåt, men stannade vid Kvantum med. Nu är vi hemma hos Jenny och ska snart ta bussen ner till stan och möta Ida. Och sedan gå en prommenad. Kanske köpa en glass med :) Gott det. Så nu måste jag gå. Ciao!

Söndag kväll

Hittade inget på siba idag faktiskt. Men efter att vi hade varit där tog vi bussen hem. Upptäckte att den bara gick 1 gång i timme eftersom det är söndag, så det vara bara att vänta, för vi hade precis missat den typ :S :P Jobbigt det.
Efter att vi varit på siba, gick jag hemmåt. Packade lite och så, ska till mammsen idag.

Och vid halv sju kom Micaela och Emelie, och vi åkte vidare till Hjulkvarnelund. För där skulle det bli utejympa :) Härligt att jympa ute , jätte bra väder idag med :)  Efter träningen hemmåt, duschade och så. Sedan åkte jag ner till Jennifer där även Ida var. Vi tjötade och sen gick vi en prommenad och Ida gick hemmåt, för imorgon är det hennes första dag på sommarjobbet. Satte oss nere vid kanalen och pratade och sedan gick vi vidare. Jag gick ut på en boj typ, Jennfier satt på land livrädd för att jag skulle rammla i haha :P Men det gjorde jag inte haha. Nu är vi hemma hos Jennier, bara tar det lugnt. Ska väll snart dra mig hemmåt. Ska upp till sen med och hämta lite grejer, sen vidare till mamma.
Imorgon skulle det förrästen bli bra väder hörde jag :) Sooool. Ciao!


Sommar Outfit

image332

En härlig sommaroutfit. Bekväm men ändå snygg. Koftan kan man bara slänga på sig på kvällen om det blir kyligt :) Vad tycker du?

Jeans Shorts - Top Shop
Skor - Skopunkten
Silver armband - Cocoo
Vit cardigan - Lindex
Vitt linne - H&M
Silverhalsband med fjäril - Netaporter

Söndag Morgon

Redan söndag igen, veckorna går snabbt frammåt nu tycker jag. Vaknade runt elva idag med. Ligger fortfarande i sängen. Ska väll snart gå upp och göra mig iordning. Blir en sväng ut till siba med Micaela . Ska lämna tillbaka ett par jenas shorts som jag köpte häromdagen. Dem satt inte bra :S Så jag får väll bara leta vidare.
Men nu blir det upp och hoppa, så jag hinner med bussen som går 13.25. Hörs en. Ciao!


Jamelia - Beware Of The dog


Bra låt med Jamelia. Lyssna !! Lite gammal kanske, men fortfarande bra. :)

Lördag

Jag vaknade vid 11.30 gick upp och tog på mig och åkte med pappa ut en svägn till MAXI, vi skulle handla lite. Och vi fick med oss kycklingsalladingredienser hem. Så hemma igen gjorde jag iordning kycklingsallad. Blev riktigt gott :) Mums. Sen åkte vi upp till stugan. Skulle grejat lite ute och så. men det började ösregna :S Så vi bara gick in en snabbis ochsedan åkte vi hem igen. Vid sju ungefär mötte jag Ida. Vi gick till videomix och hyrde film. Den här gånegen fick det bli "Step Up" När vi va påväg till bussen kom det en jätte regnskur. Herregud vad det regnade, vi sprang som galningar. Väl hemma hos mig satte vi på filmen och bröjade kika.Kunde ju blitt party, men nej, vi kände oss för sletna :P Bytte snabbt över när Måns sjöng :) Vid halv tio tiden gick vi ut en sväng med Hampus, blev en lång prommenad. Kom hem igen kvart i elva ungefär. Kollade klart på filmen, och den var ju riktigt bra, men även sorglig. Har målat naglarna och så, suttit och tjötat. Idas pappa kom och hämtade henne halv ett. Ciao!


Henrik Larsson













Ja vem har vi här. Jo Henrik Larsson. Han kommer också till "Grattis Victoria" ikväll. Han ska nämlingen få Victoriastipediatet. Och ja jag måste självlklart titta. han är riktigt grym han :D




Måns Zelmerlöv

Måns Zelmerlöv ska vara med idag på "Grattis Victoria"
Ska sjunga 3 låtar, så då får man ju ta och kolla. han sjunger ju så himla bra den killen :) Visst?





Sött halsband.


Lil Butterfly necklace large view










Fint halsband med fjäril i silver. Finns att köpa
här.
Tyckte det var väldigt sött faktiskt. Gillar detaljen med fjärilen. Vad tycker du?

Regn, regn, och åter regn!!

image331
Ja det bara regnar och regnar, är det såhär sommaren skall vara? Jag vill ha sol, så man kan bada och sola. Det är de man ska göra på sommaren. Det har regnat konstant i 3 veckor ungefär. Bara sol någon gång, en timme per dag eller nått. Sååå himla tråkigt är det Usch.

Fredag - Liseberg

Ja, det var bara upp och hoppa vid 11 tiden. Tog på mig träningskläderna och cyklade iväg till Carro. Biffade på rejält, och var där en bra stund. Cy klade hem och gjorde mig iordning. Åt middag och så. bara tog det lugnt.

Vid femtiden tog jag cykeln ner till stan och mötte Ida och Jenny på tågstationen. Vi tog tåget ner till Göteborg, tog spårvagnen vidare till Liseberg. Och innan vi hittade rätt spårvagn. Men vi kom fram tillslut iallafall. Gick en stund inne på Liseberg. Och spelade, men ingen vann något stort :P Ida var så nära att vinna Kexchoklad. Så hon blev gött förbannad, för numret brevid vann :P Gick vidare, spelade på lite olika hjul och så. Såg en riktigt snygging med, eller hur Ida och jenny. synd att vi glodde så :P Vid nio ungefär tog vi spårvagnen tillbaka nordstan. Åt lite och jag är så smart och duktig på att spilla. Så fick ketchup på min vita kofta :S Och chokladsås på byxorna. Hur lyckas jag :S Fråga mig inte. Vi gick bort mot stationen vid 22.00 stog och tjötade och larvade oss haha. Sen kom även Marcus. Tåget åkte 22.09 och då var det fortsatt tjöt, haha synd för dem som va med på tåget, dem måste tyckt vi va gött störande, synd :P Tåget var framme i Trollhättan 23.00. Vi gick vidare hem till Ida. Och där va vi ett tag. Pratade och
Pappa kom och hämtade mig halv två. Så körde vi hem Jenny med. Och snart ska jag lägga mig. Ciao!

image330image329image328 image327image326image325   

Torsdag eftermiddag/kväll

Ja det blev en tur till Uddevalla med farfar, margit och pappa. Vi åkte först till något fik. Men det var helt fullt med folk där. Så vi fick åka vidare och hamnade tillslut på Torp. Det blev lite mat och fika. Sen kikade vi lite i affärerna med. Vid 4 tiden åkte vi hemmåt. Jag körde då både dit och hem :) Hemma vid halv fem. Och då var det snabbt att hoppa i träningskläderna för att sedan åka och träna med Carro. Gymmade idag med, finns inte så roliga pass nu på sommaren :S

Åkte hem och duschade och så. Vid åtta tiden åkte jag ner till stan och m ötte Ida. Vi tog oss en liten prommenad och så. Nere vid kanalen, men det var väldigt kallt där faktiskt. Dansade och hade oss haha :P Vidare till hemköp där vi köpte lite grönsaker och dipp :) Gott, det. Skämde ut oss lite där inne på Hemköp fhaha. Synd :P Men skoj var det iaf. Gick upp till Ida en stund, och efter en stund ringer Carro så vi går och möter henne. Sen efter ett tag ringer Disa och vi möter henne. Sedan vidare för jag och Carro skulle köpa godis :) Var hemma hos Ida och pratade och skrattade. Satt och pratade massa gammla minnen. Flätade Carros hår i massa olika frisyrer. Blev riktgit bra faktiskt :) Cyklade hem vid kvart över ett tiden. Ciao!

Torsdag morgon

Ja, idag sov jag riktigt länge. Och det var riktigt skönt att osva ut. Vaknade halv ett ungefär :) Härligt. Pratade med Ida en snabbis i tel. Och sen harjag gjort mig iordning. För snart ska jag och pappa iväg med farfar och Margit och fika någonstans. Så nu åste jag gå. Men hörs senare. Ciao!

Onsdag eftermiddag/kväll

Jag mötte Carro och Mikaela på stan vid kvart över tolv ungefär. Gick bort mot frisöer och där var vi i hela 3 timmar. Tiden gick snabbt äbdå. För vi satt och tjötade och masserade varnadra :P Det blev både klippning och slingning. Men det blev riktigt bra. Från långt till kort :P Kikade lite på stan sen efter det. Tog bussen hem, gjorde mig iordning lite mat. Och vid halv 6 var jag nere hos Carro för då bar det av mot gymmet. Det var riktigt jobbigt idag. Jag fattar inte varför. Kände mig allämänt slö och även lite snurrig :S  vet inte varför, men kanske druckit för lite :S

Efter träningen cyklade jag hem. Och vid  kvart i åtta mötte jag Ida. Vi köpte grejer till Tacos och gjorde ordning det när vi kom hem till mig. Kikade lite på TV. Och det var ju final i Pussycat Dolls. Egentligen är det inget program jag följt, men kul att se vem som van, även fast jag redan visste. :S Suttit och pratat och bara tagit det lugnt. Ida gick hem vid kvart över tolv. Och nu ska jag lägga mig. Kanske ska kolla "Cinderella Story", för varje gång jag ska kolla på den somnar jag. Ciao!


Onsdag Morgon

Upp och hoppa var det vid halv åtta tiden. Cyklade ner till körskolan. Och idag blev det en dubbellektion. För personen efter mig hann inte komma så jag ifck köra en dubbellektion. Gör bra :) Så idag blev det en timmas körande. Bra det.

Ska snart göra mig iordning. För kvart över tolv ska jag möta Mikaela och Carro på stan. Mikaela ska klippa sig, sen kanske vi kikar lite i affärer med :) Det är ju alltid skoj, kanske hittar något fint. Provar kanske Latex-tightsen igen, tyckte dem var riktigt fräcka faktiskt :) Men hörs senare. Ciao!


Tights


Vad tycker ni om latex tightsen som
Elin Kling bär på den här bilden?
Jag själv tycker det är riktigt snyggt. Snygg outfit på den här bilden.













Tisdag

Va ute och övningskörde med pappa ett bra tag. Körde lite överallt. Vid halv tre tiden ut till siba, men först hämtade vi Jenny. Och vidare till siba sen. Vi kikade i lite affärer och båda hitta sig ett par jeans shorts som vi letet efter. Provade även ett par latex-leggings. Tyckte dem var rätt fräcka faktiskt ;) Vad tycker ni om dem?

Tog bussen till stan vid 17 tiden. Och där väntade vi på stan en stund, sen kom Jennys buss. Och jag gick och mötte Ida. Vi gick upp till henne en stund. Sen vidrae till Jennifer. Ci skulle egentligen hem till Niclas, men blev inte så. Åt lite kvällsmat. Och nu har Jennifer sjungt och spelat gitarr så fint för oss med. Haha. Verkligen vackert. Hon har BARA sjungt Britney Spears låt "Baby one more time" Sen även Bob Marley "No women no cry" Så dem låtarna har gått här idag. Carro kom förbi en stund med. Ska jag dra mig hemmåt. För imorgon blir det körlektion 08.10. Så upp tidigt. Ciao!

Dagens Outfit

image324
Det va ett tag sen jag la ut dagens Outfit. Men här kommer en :)











♥ Svarta lite kortare byxor - Gina Tricot
♥ Rosa T-shirt - Gina Tricot
♥ Silver halsband - H&M
♥ Vita tygskor - Scorett

Tisdag Morgon

Var otroligt trött när jag vaknade imorses. Men det var bara att pallra sig upp vid elva tiden. Gjort mig iordning. Och snart ska jag och pappa ut och övningsköra. Och sen lkite senare ska jag vara med Ida. Får se vad vi hittar på. Idag är det ju lite bättre väder, eller jag bättre och bättre, det regnar inte. Men man ska väll inte säga för mycket. Det börjar la snart. Men nus ka jag iväg. Ciao!

Måndag

Igår va en seg dag. Jag bara tog det lugnt. Men på förmiddagen var jag och pappa nere på körskolan och bokade upp lite mer tider. Så nu har jag ett par framöver. har även bokat in teoriprov. Så jag får ta tag i det igen. har ju läst i skolan och så. Men ska repetera allt och så. Har man och göra :P

Vid 6 tiden cyklade jag ner till Carro, och vidare till Friskis, där blev det båda gymmet och ett jympa pass. Hemma igen så segade jag bara ännu mer :P var ganska trött igår med. Kikade lite på Tv och senare pratade jag först med Micaela, sen Jenny och Carro. Så det blev allt någora samtal igår med. Ciao!

Header

image323

Har gjort en ny header till bloggen. Men känner att den inte riktgit passar. Skulle vilja ha en annan bakgrund än svart. Men det som "glänser" kommer fram mer i svart. men kankse tster att göra med någon annan bakgrund. Vad tycker du?

Måndag Morgon

Ja, det regnar idag med, blir man förvånad? NEJ! Varför ska det bara regna hela tiden. Jag vill ha sommar med sool. Ge mig!! Man vaknar av att det regnar och när man somnar regnar det. Usch
Har varit vaken ett  tag nu, ska snart hoppa in i duschen, och sen göra mig iordning. Idag vet jag inte vad som händer än så länge. Men det återstår att se. Nu ska jag gå ner till affären först. Träning blir det ikväll, jympa och gym. Blev ju ingen träning igår, för gymmet va ju inte öppet :S Störande. Ciao!

Söndag

Klockan stog på 10, men jag orkade verkligen inte gå upp då. Så jag låg kvar en stund. Packade iordning kläderna som jag skulle ha med mig till pappa. Så gick jag hit och packade upp och bara tog det lugnt. Vid halv fem ungefär åkte jag ner till Carro. Vi gick och köpte oss Pizza. Vi blev verkligen för mätta båda två. usch. Suttit och pratat och bara chillat. Bara regn ute, så ute kan man ju inte vara. Man ska bada och sola på sommaren, men nej, det går inte för det är såå tråkigt väder. Skulle blivit gymmet idag, men kollade hemsidan och där står det att det äör stängt :S Så det blev ingen träning :S Vid halv elva tiden cyklade vi hem till mig. Hämtade lite grejer och lämnade lite grejer hos mamma. Sen upp till pappa. Kikade lite på Tv och käkade toblerone haha. Vid halv två cyklade hon hemmåt. Pratade i tel ett bra tag sen med :P Hur kan man ha så mycket att prata om :P Tjötar jämt haha. Ciao!


Lördag - Göteborg

Ja, Göteborg den här lördagen med. Gick upp och gjorde mig iordning, var hos Carro kvart i nio. När vi går så ser jag att tåget kommer, så vi får verkligen springa, jag säger Carrro tåget kommer, och båda lägger bena på ryggen och springer. Väl på tåget får vi sitta där och vänta, tio minuter senare gick det.

Väl framme i Göteborg gick vi direkt till MQ, för Carro skulle ha en jacka. Men där fanns den inte, och kan ju inte påstå att dem var direkt hjälpsamma heller :S Men vi gick vidare till nästa MQ och där fanns den som tur va :) Väldigt fin :) Vi kikade vidare i alla affärer. Jag fick köpt mig en vanlig rosa t-shirt, svart kofta och svart lite kortare byxor. Har kollat på dem några gånger, men nu köpte jag dem iaf. Vi gick vidare och vid 13 var vi klara ungefär. Men då hade vi precis missat både tåget och bussen hem. Och nästa gick inte förrän 15.07. Vi fick fortsätta kika i affärer och bara segade. Gick bort mot Centralstationen och satt där, sen kom tåget, och jag gick med Carro dit. För mamma, pappa, Linda och Bobby kom och hämtade mig, och vi åkte vidare till Liseberg.

Väldigt dåligt väder där, bara regn, regn och regn.  Det blev bara att vi spelade. och det lönade sig verkligen kan jag säga. Det vanns mycket. Bobby och Linda vann 2 stjärnvinst Kexchoklad, 1 stjärnvinst Alladin/Paradis, Stjärnvinst på Chips. (5 kilo usch) och sist men inte minst två stora gossdjur. Och jag vann då stjärnvinst på Toblerone :) Så nu har vi mycket godis här hemma, för jag fick ena stjärnvinsten på kexchokladen, så nu äts det Kexchoklad och toblerone :P  Vid 6 tiden åkte vi hemmåt till Linda och Bobby. Man orkar inte gå på Liseberg så länge när det är sååå tråkigt väder :S satt och pratade hemme hos dem och sedan åkte vi hemmåt. Och idag var det jag som körde :) Väl hemma tog jag det bara lugnt. Var extremt trött. Kikade på Sommarkrysset där Ola var med. Men missade lite :S Tog det bara lugnt resten av kvällen. Pratade i tel ett tag, både med Jenny och Carro.

image322

Jeans Shorts

image320Dem här shortsen har jag kollat efter i varje H&M butik som jag varit i, men dem verkar inte finnas någonstans. På hemsidan står det inte heller något om dem. Har någon sett dem?














Fredag Kväll

Efter jympan, åkte jag hem och då hade mamma gjort iordning tacos :) Gott det. Gjorde mig iordning sen och vid 20.00 körde mamma mig ner till Carro. Vi gick vidare för att möta Ida, Emelie, Sara och Lovisa. Gick hem till Emelie, försökte koppla in Singstaret men det bara kronglade, men tillslut fuka det :) Jennifer kom vid nio tiden också.. Och då satte vi igång och sjunga, vi var i olika lag och så. Alla sjöng som galningar, och hur det lät, ja det vill jag inte ens veta haha :P Lite senare kom också Niclas och Erik, dem ville med sjunga, så alla sjöng. Vid ett tiden gick jag Jennifer och Carro hemmåt. Och jag och Carro stog och pratade ett tag innan min mamma kom.

Bilder kommer snart.

Ciao!

Fredag

Vaknade halv tio men orkade inte gå upp då. Så det blev att jag låg kvar, pratade med Jenny ett tag och sen även Carro, vi pratade en stund och sen bestämde vi att vi inte skulle till Siba, för det va så fint väder, så det fick bli ut och spela tennis :)  Så det har vi gjort nu ett bra tag. Det var verkligen varmt, för solen ligger på, på planen hela tiden. Men skoj var det iaf :P Massa kort blec tagna med haha. Sen cyklade vi hem till henne, och åt, sen tog vi cyklarna ut igen och cyklade en runda.

Är hemma nu och snart blir det att cykla ner till Carro igen. För då är det dags för träning. Ett jympa pass idag. Väldigt härligt väder ute nu idag på förmiddagen. Men nu börjar det mulna på lite smått :S Tråkigt, kan det inte bara vara fint väder så man kan bada och sola, som man ska göra på sommaren?!

            
Här har vi ju tennisspelarna :P

Ciao!

Torsdag Kväll

Jag cyklade ner till Carro vid kvart i åtta. Vi tog oss en prommenad lite överallt. Gick sedan hem till Carro en snabbis. Och tog cyklarna hem till mig. Tagit dxet lugnt och suttit och tjötat om allt möjligt. Hon gick precis hem.
Och imorgon hade vi tänkt åka till Gbg, men det får bli på Lördag istället. Imorgon åker vi till siba istället :P Sen blir det träning. Ett jympa pass, kul, inte jympat sen i tisdags :S Finns inte så mycket pass på sommaren :S
Snart ska jag lägga mig, så jag kommer i säng i tid någon gång ibland iaf :)

Ciao!

Torsdag

Jag och mamma åkte ut till Överby vid 16.00. Köpte mig bara ett rosa linne och hårnålar idag faktiskt. Men mamma hitta lite grejer. Sen åkte till en parkering och jag parkerade och backade och så. Viktigt att öva :P Sen hemmåt. Ska snart möta Carro. Vet inte vad vi hittar på men får se.

Nyss var det ju fint väder, och nu helt plötsligt är det mulet igen :S Så tråkigt när det är sånt väder. jag vill ha sooool. Snart har halva sommarlovet gått och det har bara varit sol i en vecka sammanlagt typ :S Tråkigt. Men får väll hoppas att vädret blir bättre snart.



Ciao!

Torsdag Morgon

Va uppe med tuppen idag. Klckan stog på 07.15. Men låg kvar en stund och bara segade mig. Gick upp vid tjugo i och gjorde mig iordning snabbt. Åtta cyklade jag ner till körskolan. Ida var det backning och parkering som stog på schemat. Och han tyckte det gick jätte bra, jag med :D han tycker jag är duktigt, så då får man bättre självförtroende när det gäller körningen, och det är bra :) Ska völl snart börja göra mig iordning. kanske tar mig en tur ner till Gbg idag. Träffa syster. Men får se det är inte säökert. Ikväll blir det kanske träning med.

Ciao!

Onsdag eftermiddag/kväll

Jag gick till Micaela vid tolv tiden. Och sen mötte vi Johanna vid bussen, tog den ner till stan. Micaela skulle till skatteverket, men vi gick fel coh fick gå tillbaka igen. För dem hade flyttat, det kanske va en tid sen, men iaf :P Vidare till HSB och sedan bussen till Överby. Och det började ju verkligen spöregna :S Kikade lite i affärer, mötte Jenny så hon gick med oss. När vi hade kollat klart och alla fått köpt det dem skulle ha gick vi vidare till MAXI och köpte oss en korv :) Gott. Sedan vidare till bussen. Jag åkte hem till mig och dem andra till Micaela. För jag åkte ut och övningskörde lite med mamma. Backade och parkerade och lite så. Sen kom dem andra till mig igen, coh vi gick med Johanna till bussen. Sedan satt vi och pratade och så. Började rensa med min gamla kläder. Det fanns allt endel roliga gamla kläder. Vid nio tiden gick dem, Jenny skulle med bussen och Micaela skulle hem. Så jag kikade på "Leila Bakar" och "What About Brian". Blev läggdags vid 12 ungefär.

Ciao!

Onsdagh Morgon

Vaknade några gånger i morses och somnade sedan om. Men tillslut gick jag upp kvart i tio. Pratade med Micaela en bra stund i tel, sen gjorde jag mig iordning. Och när jag skulle ta på mig mina skor i morses så gick dem sönder :S Så jag ska byta dem idag. Ska nämligen till Siba med Johanna och Micaela. Ovanligt att jag är på siba :P NEJ. haha. Så nu ska jag dra mig bårtmot henne, för att sedan ta bussen ner till stan  som går 25, så nu får jag allt skynda mig.

Ciao!


Tisdag Kväll

Jag mötte Ida på stan vid 1 tiden. Vi gick runt och kikade lite i affärer och så. Vi hittade oss bara varsitt naglack. Gick sedan hem till Ida en stund, och och pudlade mitt håt haha. Även kallat vågade :P Bara pratade och tog det lugnt. Vid halv fem tog vi bussen hem till mig. Och vi satte igång och målade naglarna och sedan blev det även att vi började sy in mina jeans, så nu håller jag på att sy in två stycken. Bra det :)

Och vid halv sju skjutsade jag Ida till stan  och vid tjugo i sju var jag hos Carro. Vem var i tid? Jaaag :) Och Carro med den här gången :P Cyklade iaf till träningen. Fick skynda oss för vi såg att det var väldigt mycket bilar och så, men vi fick plats. Det var verkligen fullt inne på passet nästan. Efteråt så tyckte Carro att jag var för seeeg, nej då, jag är aldrig seg :P Cyklade iväg och stog och pratade som vanligt utanför Carro. Sedan cyklade jag hemmåt. Och bara tog det lugnt på kvällen. var hemma vid kvart i nio ungefär. Så jag bara segade :P

Ciao!

Tisdag Morgon

Klockan stog ställd på 10.00 och då gick jag upp och kikade lite på TV, så tråkigt väder idag. Sen nu har jag varit ute med Hampus. Och snart ska jag ner till stan möter Ida där och så tar vi en runda och kikar lite. Får väll se om man hittar något. Men nu ska jag fortsätta göra mig iordning. Hörs sen.

Ciao!

Måndag Kväll - Gbg

Köpte inget speciellt i Gbg faktiskt. Men Jenny fick allt köpt sig lite saker. Och när vi va inne på H&M träffar vi även Micaela och Emelie som också var där. Så vi gick med dem och sen vid 17.07 tog vi tåget hem, vi fick verkligen springa för annars skulle vi inte hunnit med. När konduktören kom visade vi fritidskortena och så säger han. Ni får inte sitta här för fritidskorten gäller inte då. Men ärligt, vad spelar det för roll. Det va ingen som satt där och ingen som skulle gå på heller. Och det var endast typ en kvart kvar på resan. Men det var bara för oss att gå och leta nya platser. Vid 6 ungefär var tåget fraame. Cyklade hemmåt. Och sedan vidare för träning. Det blev gymmet för mif, Carro och Idas del.

Efter träningen cyklade jag hem. Åt och så sen vid kvart över nio cyklade jag ner till Jennifer. Där även Ida och Carro var. Vi har ätit hennes nybakta bullar. Och tittat på någon film. Just nu är dem ute i köket och gör iordning korv. Haha. Ska snart hem. Är väldigt trött. God Natt

Ciao!


Gbg

Varit och hämtat telefonen. och snart bär det av en sväng ner till Gbg. Jenny skulle kolla på något så jag följer med :) Kanske hittar något vem vet :P Men inget planerat att köpa. Men nu måste jag skynda mig, så jag hjinner till Tåget. Hörs sen.

Ciao!

Mobil



Fick äntligen den nya mobilen idag. Fick välja en för ungefär samma pris. Så det fick bli den här :)











Måndag Morgon

Vaknar av att mobilen ringer kvart över sju. Det va min körskolelärare. Han frågade ifall jag ville ha en dubbellektion, men eftersom det var så snabbt, så hannjag inte det. För jag vaknade ju precis när han ringde så det blev inte så. Jag gick dit istället vif åtta tiden. Och min körlektion började tio över åtta till tjugo i nio. Idag fick jag backa och så och han tyckte det gick jätte bra :)

Ska iväg ut till El Giganten med pappa nu. Ska höra hur det blir med min mobil. Så det återstår att se. Ska bli roligt och höra vad dem säger. Men nu måste jag gå. Hörs Sen.

Ciao!


Provar att blogga från mobilen.

Hej. Tänkte jag skulle prova blogga eran mobilen. Har aldrig provat det förut. Och nu återstår att se om det funkar. Borde sova nu egentligen, slå upp halv åtta imorgon för Körlektion. Ciao!

Söndag Kväll

Efter att jag och pappa varit ute och övningskört så åkte vi hemmåt och gjorde iordning maten. Och sedan packade jag lite.
Och vid halv fem cyklade jag ner till Carro. Och idag blev det mycket träning :)
Först var det ett jympa pass, 17.00-18.00 det var en som skulle diplomeras. Var jätte duktigt och roligt pass med :) Sedan 18.00 var det dags för nästa jympa pass en timme framöver. Efter det tänkte vi gått på ett tredje, men det fick bi gymmet  istället. Där va vi en timme ungefär. Hade så mycket energi. Sprang runt och hoppa som galningar och sjöng  i omklädningsrummet efteråt. Haha tur att ingen såg eller hörde oss. Sedan cyklade vi hemmåt. Sjöng "I'm a true beliver" på vägen hem, sååå högt. För deras egen skulle hoppas jag ingen hörde oss. För det kan inte ha låtit vackert :P  Stog och tjötade som vanligt. Sedan cyklade jag hemmåt. Så för våran del blev det alltså 3 timmars träning. Jag är forfarande pigg. Ett jympapass till kanske? :P

Varit hemma en stund nu och packat lite och så ska snart iväg till mamma. Nybakat bröd. Mums :) Sen blir det nog Miss Secret Agent som är på Tv. Och efter det sängen. För imorgon 08.10 är det körlektion igen. Så då måste jag vara pigg :)

Ciao!


Söndag Morgon

Hade ställt klockan på 10, men när den ringde stängde jag bara av den och vaknar en
timma senare. Så nuhar jag precis gjort mig iordning. Jag och pappa ska ut och övningsköra nu. För imorgon
väntar körskolan igen. 08.10 är det imorgon. Lite bättre tid än förra gången som va 07.00, då va jag trött ska jag säga er.
Sen blir det bara att packa och ta det lugnt tills klockan fem. För då är det träning som gäller. Och Idag ska jag och Carro köra dubbelpass!!. Två jympapass i rad. Ska bli jätte kul :) Vi är laddade :P Nu mot bilen :)

Ciao!

Lördag - Gbg

Klockan stog på 07.30 imorses, men jag orkade inte gå upp och vaknade sedan vid 08.20. Så då blev det snabba ryck. Gjorde mig iordning och så. Pappa körde mig till Carro, där även Jennifer va. Vi gick bort mot tåget. Tåget var en aning försenat, det skulle gått 08.53 men gick inte förrän tio över. Väl i Gbg var det snabba ryck. Jennifer köpte sig en väska. och jag en kofta, solglasögonfodral, naglack och ett halsband. Allt det hann vi fatiskt med på mindre än en timme. 11.07 tog vi tåget hem. Såg ju S2 (*2?) Haha. Lite sleten, eller vad säger du Carro? :P Var hemm vid 12 ungefär. Gick till Carro och va där en lite stund. Sedan kom pappa och hämtade mig.

Hem en snabbis och sedan till farfar och Margit och åt middag. Sedan vidare till Överby och El Giganten IGEN. Lämnade tillbaka den mobilen jag fick igår. För den är inte alls likvärdig mot den jag hade innan. Men hon i affären säger det, och jag bestämt, nej det är det inte. Jo, den är bättre än den som du hade innan säger hon då. Men det är den inte. Men det kan jag säga att det inte va. Och som tur va så fick jag lämna tillbaka den. Jag och pappa får åka dit på Måndag igen för att då ska jag få välja en annan mobil, (Tur att jag får välja vilken jag vill ha den här gången) Det är bra. Men än vet jag inte vilken jag ska välja. Det återstår att se. Kikade lite på Överby, och fick med mig ett naglcak till hem :)

Var hemma en stund och bara tog det lugnt. Och vid åta tiden cyklade jag ner till Carro, provade hennes nya pilatesboll. Riktigt jobbiga endel. Sen gick vi en lite prommenad. Sedan hem till Carro igen.
Vi hade inte varit inne länge, förrän vi hörde en smäll och skrik. Det va en bil som kom i 70-80 km/h och körde på en cyklist på bakhjulet. Cykeln bara flög i väg ocg väskan och allt. En annnan cyklist bara stog och skrek, han var väll så chokad. För hörde man den smällen så ja, Det var riktigt obehagligt. Cyklisten klarade sig oskadd som tur va. Kom massa poliser och föraren fick blåsa och så. Carro, din story va ju riktigt bra haha. Det som va lite läskigt var att 5 minuter innan olykan hände, hade jag och Carro gått precis där det hände. Jag fick lite panik där ett tag när jag kom på det. Men som tur va så var det inte så. Otäck olycka :S

Vi gick hem till Jennifer vid 10 tiden. Åt kvällsmat och har pratat och bara tagit det lugnt. Är här fortfarande. Och jag och Carro ska kika lite på Asos nu. Får se om det blir något beställt. Det återstår att se :)

Ciao!