Bloggat.

Hej.
Det va några dagar sedan jag bloggade. Men tiden har intre riktigt funnits på min sida ni den tre närmaste dagarna. Måndagsa va det första dagen på praktiken. Coop Forum restaurangen :S Det gick väll bra. Sen pkte jag och mamma till siba. Och efter det tränade jag med Carro.

Igår
Upp tiodigt ta bussen till jobbet. Sedan efter det va det snabba ryck hem. Stressigt som alltid på tisdagar men idag va det ännu stressigar. Gick till träningen och när vi kommer dit är jag nummer 127 och Carro fick ingen plats :S Men vi fixar allt haha :P Så tillslut kom vi in hehe :P efter träningen segade vi oss ett bra tag sen kanööade vio hemmåt. Sen kollade jag Grammisgalan.

Idag
Praktiken gick bra. Efter det gick jag och Jenny runt på siba lite. Jenny hade med sig Julia såp hon gick med oss hehe :P Hon sa att hon skulle shoppa med dem sroa Tjejerna hehe :P Köpte mig en tröja. Får se om jag ska ha den. Beslitsångest nu hehe.
men nu ,åste jag skyn da mig ska vara hos Carro om en kvart. Så nu är det lite stressigt.

Ciao

Skridskor

I fredags åkte vi skridskor med skolan och här kommer lite kort haha

                              

Från skridskodagen haha :) 

Söndag

Söndga idag och jag har faktiskt hunnit med riktigt mycket. Vaknade vid 10. Gjorde mig iordning och så sen åkte jag och pappa till farfar och Margit. Fikade ochh så fixade DVD vi köpte till dem. Sedan åkte vi vidare till Mormor och Morfar och mamma hade även kommit dit då :) För on gick dit med Hampus.
Vi åt middag och så.
Vid 13.30 ungefär hämtde vi Jenny och Lucas för vi skulle till etage, för där va ju IDOL Erik :) Stackarn va ju sjuk men det gick bra endå. (Bilder kommer) Haha. Skulle ju köpt singeln med jag och Jenny men vi kunde inte med haha. Vidare och kollade i lite affärer och så. Jag köpte mig ett par svarta Jeans. Alltid bra att ha. Ansiktsmask och hårspänne med.
Sedan tog vi bussen hem. Och nu sitter jag här och har packat mina grejer, ska till mammsen idag.
Och snart bär det av till träning med Carro, Emelie och Lovisa. Och efter det blir det lugnt. men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna.

Ciao

Mobil

Nu har jag hittat ännu en mobil jag vill ha :)

Mobiler

Men jag vet inte vilken färg jag vill ha, båda är väldigt fina :) Det är inte bra när det finns likadan telefon fast bara olika färg, har svårt att bestämma mig då.
Kommentera gärna och säg :)

Träning och Gbg

Imorses vaknade jag vid halv nio av att Carro skickade SMS poch frågade om hennes Zombi vän var vaken haha :P Och det va jag fast egetligen inte. Hade sommnat om så det va tur att hon skicka meddelande. vid kvart i nio hämtade vi henne för att vara på tröningen i tid så att det famms platser. Men tro mig det fanns det hehe. Dem flesta va nog med i 24-timmarsspinningen som va igår och idag på Friskis och Svettis här i Trollhättan. Roligt arrangemang dem har arrangerat.
Efter det åkte jag och pappa ner till Gbg, till Linda och Bobby. Vi satt och pratade och så, åkte ut en sväng.
Vid ungefär halv åtta var det hemgång. Skulle egentligen varit med Jenny och Anna, men det blev inte så.
Imorgon kommer IDOL ERIK till Etage, och vem ska inte dit, haha Jo jag och Jenny, självklart :D
Är väldigt trött, orkar inte hålla ögonen öppna.
Kanske lägger mig snart inte sovit så mycket nu de sista dagarna.

Ciao

Fredag

Jobbig dag i skolan idag, mådde verkligen inte bra. Fick reda på en tråkig sak, men inget jag tänker skriva här. Gick hem sista lektionen, kalarade inte av att va där. Fick göra något annat, så jag hade annat att tänka på, så jag inte gick och tänkte hela tiden.

Färgat håret på Micaela och Emelie idag. Och när vi färgat Emelies hår så var det Micaelas tur men då hade dem inte atgit bort Emelies färg så jag tog för givet att det va Micaelas färg, men Opps det va de inte. Jennmy bara men Elin har du inte tagiet Emelies färg nu, och jag bara nä, fast det hade jag visst :P Men tillslut blev det bra iaf. Carro, Jenny, Micaela och Emelie va här så vi åt tacos och så. Grejat med allt möjligt.

Ska snart nana.

Ciao

Igår

Träning då. Jag och Carro skämde ut oss haha :p Det va ju ett tag sen ny men det kom tillbaka haha :P Björna haha och gick och sjöng VÄLDIGT fint haha INTE, vi trodde ju inte att det va någon där, men Ops det va det visst haha :P "Ave Maria" haha. Och killarna i omklädningsrummet mitt emot, skrek ju typ haha :P Jaja det va roligt.


Doft

DKNY
Kan verkligen rekomendera denna parfym.
Luktar väldigt gott. har en frisk doft :)

Mobil

Rosa Mobil

Är väldigt sugen på denna mobil :D Jätte fin, tycker jag. Men får se hur det blir. 3.0 megapixel kamera :D
Och den verkar allämnt bra, är i behov av en ny, gillar inte min andra :S Kanske ska sälja den, får se hur det blir med den saken.

Servering.

Hej Hallå :)
Har serverat i skolan idag. Som alltid varje torsdag, eller a inte varje för vi är i köket med och storköket :) Skulle stått i baren som jag hade blivit lovad förra veckan. Men det hade läraren glömt av så jag fick sevrera. Men det va rätt lugnt idag ändå Hehe :D Har fått reda å vart jag ska praktisera, bvlir på OBS nu i tre veckor frammåt från ovh med Måndag :S Det är väll sådär. Men men får la gå. Vill till Etage och kolla runt lite i affärerna, får väll se om någon vill följa med haha :P Får hoppas på det :D Sedan ikväll blir det träning med, gymmet eller medelpass, eller kanske båda, får se va det blir. Haha.
Grejar om lite med designen här med som ni kanske har sett :D
Men nu ska jag gå och bädda, hann inte det imorses för jag försov mig, som det tre sista andra dagarna :S Inte bra.

Ciao

Siba, Aerobic/Step

Jag och pappa tog oss en tripp ut till Överby. Hittade la lite smått men köpte mig inget faktiskt.
Sedan hämtade vi upp Carro och Micaela, och vid halv 7 ringer Micaela i lite smått panik. "Var är ni, dem har ju redan släppt platserna nu" Och jag bara nej de gör dem kvart i så det är lugnt, hon bara nä det börjar ju kavrt i haha. Men jag hade rätt :D Aerobic/Step va det som gällde idag :) Va ju så smart för jag kom ju direkt tfrån siba så hade med mig gympakläderna och hade min röda stövlar, och sen när vi skulle hem hade jag dem och träningsbyxorna haha Snyggt :P Eller inte haha Och när jag kommer hem märker jag att jag glömt mina Jeans på Friskis :S Så pappa ringde och dem va där, så får hämta dem imorgon.
Tur att dem va kvar iaf. Jag förstår inte hur jag lyckas glömma allt. Igår va det nycklarna i Carros väska och idag byxorna. Haha

Nu sitter jag här och målar naglarna. Nu får dem bli röda efter att dem varit lila ett tag. haha

Ciao

Buddapest

Hej
Har slutat skolan nu eller a gjorde det för en simma sen typ. Ska snart äta och sen en snabbis ut till siba, med pappsen. Efter det träning, Aerobic/Step med Carro, Micaela och kanske Jenny, försöker allt få med henne, men hon säger att hon inte kan. första gången går det ju lite si sådär men sen flyter det allt på Haha ;P

På restaurangkunskapen idag bakdae vi tårtor och bakelaser och sånt :) Min och Jennys buddapesttårta blev godast :) Haha experter på buddapest.
Nä nu ska jag äta, min mage ropar efter mat.

Ciao


Skola, plugg träning.

Hej Hej
Skolan idag då. Men vad gjorde inte lilla jag då, jo jag försov mig rejält. Jag skulle gå upp vid 07.15 och pappa hade ringt mig inna så jag va vaken, men sen så somnade jag om. Och vaknade vid 08.45 av att Jenny ringde och frågade om jag skulle komma till skolan. Och då insåg jag att jag försovit mig. Så det blev snabbt upp ur sänge och göra sig iordning och snabbt gå till skolan. vaknade vid 08.45 och kom dit 09.10 snabbt av mig tycker jag :) Hade vegetarisk kost. Dem hade gjort någon gryta med bönor och sånt. 
Efter det hade vi svnska och så. Vid 13.55 var det dags för Första Hjälpen vi skulle ha praktiskt prov. Det gick bra haha :P fter skolan gick jag hem och lagade mat. Stekt lax med dilltäcke och kall sås :D Mums vad gott det va :D Sen plugg och vid 16.45 var det dags att bege sig till träningen för ett Medel 75 pass.
Åkte bil dit idag faktiskt, för det kan ju bli lite kämpigt att ta cykeln när det är så halt och kallt :S
efter träningen fick jag ju plugga lite igen, har natur läxförhör imorgon, omk fisk haha :P
Har ätit kvällsmat nu. och kollar på Greys Anathomy.

Ciao


Måndag eftermiddag

Hallå du :)
Håltimma idag 1 timma och 45 minuter. Så jag Anna, Jenny och Eeva drog oss ner till stan. Jenny, Anna och Eeva hittade sig allt ett par jeans. Och jag hittade med lite kläder, men studiebidraget har ju inte kommit än, nästa torsdag, men förhoppningsvis får man lite pengar redan denna torsdag :D Sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade körkortsteori. Fick ett häfte med vägmäsrken.
Efter skolan gick jag hem och åt, pappa hade gjort iordning mat. Sedan åkte vi iväg och handlade. Hem pluggade lite och sedan vidare till Carro för träning. Jätte kalt ute nu. Cyklade ner till henne och sedan gick vi till träningen. Båda var verkligen trötta. Efter träningen kom Carros mamma och hämtade oss, men som vanligt har jag problem med att få upp dörrarna på deras bil haha :P jag förstår inte hur jag lyckas, fast iofs så hade den frusit idag hehe :P Sedan cyklade jag hemmåt, iskallt.
Vid nio var det dags för Cityakuten, och försökte läsa lite undertiden med. Ska vara på sidan 96 imorgon, och jag är på sidan 50, så bara 46 sidor kvar då haha :P Ska ha Första Hjälpen imorgon med. Måste läsa igenom pappret. Men snart måste jag nana så jag orkar upp imorgon. Ska nog kolla på Idol DVD när jag lägger mig :D Och läsa :S

Ciao


Sovmorgon

Hej Fick mig en liten sovmorgon idag. Förut började jag 08.15 mnen eftersom jag inte har matte så börjar jag 09.35. Skönt att få sova ut någon gång i veckan iaf. Nu måste jag skynda mig lite faktiskt.

Ciao


Helgen.

Hallå. Nu va snart helgen slut då. Idag har jag inte gjort något spec faktiskt.  Gjorde mig iordning och åkte mec pappa och handlade. Köpte slingrejs så jag gjorde lite slinger. Skulle pluggat med, men så blev det inte orkade inte ta tag i det :S :P Blev ingen träning heller. Så jag tog mig en prommenad och gick ut med Hampus sammtidigt, gick till farfar och Margit. fikade nybakad äpplekaka :D Mums. Pratade lite och så. Sen körde farfar hem mig och Hampe, för det va ju typ halv snöstorm ute, och glashalt.
När jag kom hem satte jag mig och degade framför TV:n inte för att det fanns så mycket men, One Tree Hill va ju men jag spelade inte för jag ska se det sen när jag ska nana :D Sen var det dags att gå till pappa och släpa med mig all min pakning som varje söndag. Packade upp och så sen åt jag Baguett med Skagenrör och sen Chockladfromage :D
Jag hade bokat Aerobic/Step på onsdag och Skivstång på söndag men så har pappa gått in på min sida av mistag och bokat hans grejer där och avbokat mina :S Och nu är det fullt på båda passen. Får väll hoppas att någon avbokat, eller så får jag gå dit tidigare. Men men det löser sig.
Imorgon blir det iaf, medel med Carro.
Slutat matten med :S Onödigt att gå dit när man inte fattar något och har försökt fatta ett bra tag så jag slutar. Så på måndagar och fredagar börjar jag 09.35 istället :) Sovmorgon :)

Nu ska jag nana.

Ciao


Helgen.

Hallå. Nu va snart helgen slut då. Idag har jag inte gjort något spec faktiskt.  Gjorde mig iordning och åkte mec pappa och handlade. Köpte slingrejs så jag gjorde lite slinger. Skulle pluggat med, men så blev det inte orkade inte ta tag i det :S :P Blev ingen träning heller. Så jag tog mig en prommenad och gick ut med Hampus sammtidigt, gick till farfar och Margit. fikade nybakad äpplekaka :D Mums. Pratade lite och så. Sen körde farfar hem mig och Hampe, för det va ju typ halv snöstorm ute, och glashalt.
När jag kom hem satte jag mig och degade framför TV:n inte för att det fanns så mycket men, One Tree Hill va ju men jag spelade inte för jag ska se det sen när jag ska nana :D Sen var det dags att gå till pappa och släpa med mig all min pakning som varje söndag. Packade upp och så sen åt jag Baguett med Skagenrör och sen Chockladfromage :D
Jag hade bokat Aerobic/Step på onsdag och Skivstång på söndag men så har pappa gått in på min sida av mistag och bokat hans grejer där och avbokat mina :S Och nu är det fullt på båda passen. Får väll hoppas att någon avbokat, eller så får jag gå dit tidigare. Men men det löser sig.
Imorgon blir det iaf, medel med Carro.
Slutat matten med :S Onödigt att gå dit när man inte fattar något och har försökt fatta ett bra tag så jag slutar. Så på måndagar och fredagar börjar jag 09.35 istället :) Sovmorgon :)

Nu ska jag nana.

Ciao


17.37

Blev att jag ändrade om på mitt rum idag då. Blev faktiskt bra :) Nöjd alltså. Sedan har jag inte gjort något spec. Vid 20.00 är det dags för bowling med Jenny och Anna :) Jag kommer att vinna lätt haha :P Vi får la se hur det går haha :P






    
                                                                 

Ciao

Lördag :)

Hej.
Lördag idag då. Sommnade i soffan igår kväll och vaknade kl:03.55 hehe. Väldigt trött så jag gick och la mig direkt hehe. Och sen vaknade jag av att veckaklockan ringde vid 0813, hade tänkt att gå upp då för träning vid 09.30 men jag sov en kavr till hihi. Då gick jag upp och åt och så, sen så cyklade jag till, Carro.
 Tränade då först Bas/puls sen gymmet. Dubbelpass haha :P Sedan när vi skulle cykla hem, började det snöa :D Jätte mycket. Och nu är det typ snöstorm ute :S Fint med snö :)

Ikväll blir det nog Bowling med tjejorna. Och innan det plugg :S Natru och läsa bok :S Usch tråkig bok. "Dr Glas" :S Från 1905 eller nått :S

Ciao

Fredag

Hej.
Nu sitter jag hä hemma hos Jenny, vi ska snart gå till siba. Ska faktiskt gå dit haha :P Mörkt :S Men men. Vi kanske tar bussen ändå hihi, Får vänta den går om 20 minuter så vi väntar nog på den.
Idag har skoldagen varit som vanligt, först matte, sedan gympa haha där vi ksulle dansa haha :P Gick kju inte för bra men men :P Jag råkade förstöra en gång haha. Efter skolan gick jag och Jenny hem till mig och sedan tog vi bussen vidare hem till henne. Så nu sitter jag här medans hon grejsar håret hehe :P
Möta Johanna, Anna och Micaela på siba med.
Träning imorgon bitti då. Hehe :P

Ska dra mig nu.

Ciao

Onsdag

Hej
Skolan började med körkortsteori :S Jobbigt. Sedan var det dags för Samhäll. Jag och Jenny skall skriva om BRIS men Jenny va sjuk idag, stackarn. Krya på dig :) Och jag hade glömt min papper hemma, så jag fick gå och skriva ut allt igen. Så jag har struit under allt viktigt och så. Sedan lunch. Efter det natur :S Sista lektionen Restaurangkunskap :D Gjorde jätte god soppa idag, scones och Tosca kaka :) Våran blev ju skit bra eller hur Anna? :D Ikväll blir det tröning, Aerobic/Step fick med mig Micaela, och Sabajeyt ska nog dit med. Och sen bara ta det lugnt. Man orkar/hinner inte med så mycket när man går i skolan med. :S
Praktik vecka 5-7 igen då :S

Ciao


Träning

Hej.
Kom hem från träningen nyss. Gött at träna. Mycket folk nu éfter nyår så lite trångt är det allt. Imorgon är det Aerobic/Step då. Få¨r väll se om någon följer med, annars får jag väll gå dit själv. Ska snart kila iväg till mammsen. Men blogga lite först :D

Körkortsteori imrgon på morgonen :S Segt, för han sitter bara och babblar hela tiden och går igenom boken punkt för punkt, varför det finns marginal text osv :S

Ciao

Tisdag

Hej.
Idag hade vi våran första Vegetarisk kost lektion. roligt, vi gjorde soppa, bröd och äpplepaj. :D jag och Jenny bra team på att laga mat haha.
Sedan hade vi svebska lunch och narut och efter det samhäll men vi jobbar hemma och så. Skulle egentligen haft Projekt och Företagande med men vi slapp det. Och nu har jag och Carro kommit på design grej på blkoggen här med :D Haha, fan va bra. Suttit och tjötat i ett tag. haha men det blev ju fint iaf :D Är inte klar än. men får fixa det någon anna dag.
För nu hinner jag inte. Ska iväg och träna om en halvtim ma och ska äta med. Håll.com. Tröningen börjar halv 6 medel 75. Med Micaela och Johanna. Men nu måste jag verkligen gå.

Ciao.
Puss

Skoldag

Hej.
Ännu en skoldag är nästan slut. har håltimma nu tills 14.45 :S Jobbigt. Så nu sitter jag och jenny här och kollar på Våra Bästa år haha :P Ska sjunga singstar sen kanske.

Ikväll blir det träning med. Får se om jag lyckas släpa med någon haha :P

Ciao


Design

Är det någon som är bra på att grjea design? Skulle behöva hjälå hehe. Så om någon skulle vilja hjälpa mig skulle det vara snaällt :)

Ciao

Söndag

Nu är båda svenska läxorn gjorda :) Gött. Så nu blir det att ta det lugnt. Kanske blir gymmet idag, får ringa och höra om någon ska med. Sedan ikväll drar jag med mig all min packning till mamma. Eller det är ju inte så långt som tur är. Så One Tree Hill idag med :) Var längesen det gick, och det är ju såå bra.



Ciao

Gratis SMS

bli medlem här:

http://www.sms.se/?r=106271
Du får 3 gratis SMS varje dag, ch utöver det 20 st. Och allt eftersom du värvar nya medlemmmar får du mer krediter. Det finns också en frågesport där du kan samla mer SMS krediter.

Prova!


Söndag Morgon

Hej. Nu ligger jag här i min säng med datan i knät. Och hör verligen hur mycket det blåser ute. Orkan. Dem varna för att gå ut idag. Men måste man så måste man. Men först så måste svenska läxan göras.

Hej så länge.

Kväll

Vid ungefär 17.30 så kom Jenny och hennes pappa och hämtade mig och Micaela för att köra oss till Johanna. Så vi kom väll dit vid typ 17.45 eller nått sånt, Satt och tbabblade lite, och sen vid 18.00 var det bastu time hehe :D Gött. satt där etyt bra tag hehe. Med inpackning i håret med, Jenny sa att det skulle vara bra hehe. Och lent blev ju håret iaf :D Skulle grejat ansiktsmask och sånt med men det bldde inte så. Sedan spelde vi spel, Brainstorm Haha, jag och Jenny vann då, haha grymma. Sen spelade vi Tp kommer inte ihåg vad det hette mer bara förkortningen haha.  Satt och hade det trevligt och åt popcorn och MASSA apelsin haha Mums :D Läskigt med orkanen som ska komma :S Och i huset så skrämde vi upp varandra hehe. Läöskigt där. Och sen när vi skulle gå ner till Johanna var ALLA rädda haha, Till och med Micaela :P
 en trevlig kväll ute hos Joahnna i buschen haha :P Nejdå :P

Imorgon är det Svenska läxan som gäller :S Men har ju gjort en av läxorna iaf Gött. Och kanske gymmet med :D
Nu ska jag väll snart nana. Tänkte gå och lägga mig hyfstat tidigt någon gång iaf.

Bilder kommer snart :)



Puss


Spadag.

Hej.
Jag och pappa var hos farfar och margit och åt middag idag. :) Efter det skulle jag och mamma åkte och kollat på mattor, men det var stängt. Så det blev inget åkte hem igen hehe. Nu har jag inte gjort något spec.
Jag, Jenny och Micaela ska ut till Johanna och ha spa kväll typ :D Mysigt.
Och nu äter jag Müssli :D Gott. Börjat mitt nya liv med att äta frukost på mornanrna. Väldigt dålig med det :S Ingte bra, för det är det viktigaste målet på dagen.
Så nu ska vi nog snart åka. Skriver nog mer sen när jag kommer hem.
Puss

Singstar

Blev lite singstar uidag med hehe :P Sjöng ju ett tag så nu är ALLA hesa haha :P Först va Jenny och Micaela hesa och jag med nu hihi. Sjunger så högt haha och väldigt FALSKT haha men det gör inget. Kommer lite kort med från kvällen haha :P
Har mina funderingar på om ag ska träna imorgon bitti, får se på detta. kanske drar gymmet.



Haha vilken min jag har :P




Puss

Fredag eftermiddag

Ja det blev lite bakning för min och Jennys del. först blev det en JÄTTE god Budapest tårta, och sen äpplekaka. Ingen som vågat smaka haha. Inte jag iaf, gillar inte det, men dem andra tyckte la den va god förhoppningsvis. Haha. Anna satt och skrev på MSN och tjötade om att hon ville ha en tårtbit haha :P Så när vi skulle ta en tripp till siba så fljde hon med, och då tog vi med oss en tårtbit till henne :D Hon blev jätte glad :D Mohahaha :P På siba köpte vi alla oss ett par trosor på JC haha :P Jätte fina :D Sedan gick vi runt lite i affärerna. gick till Coop Forum och köpte lite gott. Nu ska vi ta och sjunga singstar :d

Puss Hej

Fredag

Nu är skoldagen slu för idag. och imorses så försov jag mig :S Men jag hann i tid iaf. Lyckas ju alltid komma försent på mattelektionerna. Nu sitter jag här och skriver och ag och Jenny skla baka Buddapesttårta. :D Men får vänta lite för pappa skulle handla hehe. Sedan så kommer la Micaela och Emelie med eler nått. Får se vad vi hittar på.
Puss

Lediga torsdagen

Varit ledig idag, kompledigt för att vi ordnade Måretn Gås middag i skolan innan jul. Så fick vi kompledigt.
I förmiddags åkte jag ner till stan för att möta Anna. Vi skulle kolla runt lite på stan. Jag köpte mig faktiskt en klänning strumpor och naglack :D Anna köpte med massa sockar :D Gick runt lite i affärer. Träffade även Johanna, Mikaela och Sara. Skulle sedan hem, men pappa fick hämta mig, orkade inte ta bussen. Sen var det hem och vidare till Göteborg och IKEA. Köpte lite grejer till mitt rum :D Åt benfri kotlett med pommes frites och bearnaisesås, mums vad gott det är :D Efter det så åkte vi hem till Linda och Bobby. :D Linda hade bakat kladdkaka :D Va där en stund, roligt att hälsa på nu när hon har flyttat. Sedan vid halv nio var det hemgång till Trollhättan. Var hemma vid ungefär halv tio. Duschade grejade ordning på rummet och så. Bytte gardiner med. Men blev "lite" förbannad, för hela gardinstånmgen rammlade ner två gånger, rakt på mina tår :S Men till slut blev det bra iaf. :) Nu ska jag lägga mig. Skola imorgon. Kommer inte orka upp. 08.15 börjas dagen med matte :S Nä nu måste jag gå och nana.



Puss


23.53

Ledig imoron då. Kolla film med Anna, först. sedan när pappa har slutat, IKEA. Och på kväöllen kanske det blir träning, får se hur det blir med den saken. Nu sitter jag aif här, chattar lite coh så lyssnar på musik. Och det snöar ute. jajja, eller har gjort iaf, orkar inte kolla om det gör det nu hihi Men andra snön flr i år. Hihi.
IKEA

Puss


Träningen

Var en snabbis på siba med pappa innan jag åkte och tränade. Jag köpte mig ett rosa träningslinne :D
Sedan köpte vi massa frukt en stor papperspåse med frukt. Mums :D Sen åkte vi hemmåt, bytte om och så åkte till träningen för pappa skulle med träna spinning, och jag Aerobic/Step. Det nya passet var jätte roligt :) Anna skulle ju följt med och tränat men så blidde det inte. Åkte dit själv men träffade Sabajet där. Kom hem satte mig vid datan lite, sedan pratade jag i telefon. och nu tänkte jag ta mig en macka och Müssli. Mums :) Ska dra mig nu.

Puss

Andra skoldagen

Andra skoldagen idag då. Började 08.15 med körkortsteori. Sedan var det Samhäll och så vidare. Ska välja individuella val till trean, svårt :S Men får se hur det blir. Vid 2 tiden var dagen skoldagen slut.

Tänkte jag skulle laga lite mat nu men orkar inte haha. får la bli kyckling och nått hihi. Pratat med Carro i telefon en stund. sedan ikväll bloir det träning. Aerobic/step då.
Ledig imorgon.

Nu ska jag drea mig till spisen :D

Puss

Skolatstart

Hej.
Första dagen i skolan idag då på 6 veckor. Va ett tag sen man va där. Fick nya schemat och detta äret är det sämmre. 08.15 - ungefär 16.00 varje dag :S Jobbigt, men men det får gå.
Efter skolan gick jag och Jenny hem till mig. Vi sjöng lite singstar och gjorde mat. Sedan var det dags för mig att åka ner till Carro för reäning. Blåste ju inte lite heller. så när jag kom till Carro så körde hennes mamma oss för hon skulle ändå på samma pass. Medel 75 idag :) Roligt med nya pass. Efter träningen var det hem duschade åt och så, pratade i telefon en bra stund. Panik.com. Måste la snart nan med. Kommer inte orka upp imorgon bitti annars. Man är inte riktigt van att gå upp så tidigt. Börjar 08.15 imorgon, med körkortsteori. Sedan samhäll, natur och restaurang kunskap. Sedan slut för dagen, då blir det hem och plugg antagligen. Sedan blir det tgrejen nu. Träning, Aerobic/Step med Carro.
Ledig på torsdag med.

Ska kolla färdigt på Tsunami filmen nu.

Puss

Måndag eftermiddag

Eftermiddagen idag har jag spenderat med att Jenny kom till mig så gick vi vidare till Micaela där också Emelie va. Kollade runt lite i resekataloger om våran tripp till Bulgarien. Sedan åkte jag till träningen med Carro, tänkte att vi skulle vara i god tid, men deet var inte mycket folk när vi kom hihi. Efter gympapasset körde vi gymmet, Jennifer kom med. Nu är jag hemma har ätit varma mackor, och kollar just nu på Cityakuten, men det var paus, så jag passde på att skriva lite. Men nu börj det. hej då så länge.

Puss

Lagat Mat

Nu ar jag lagat mat, lasagne på mitt sätt, med spagetti :D Mums. Har damsugit med :) Duktiga jag Haha :P Vänatr på Jenny, vi ska sedan vidare till Micaela en stund där även Emelie är. Vid 6 ska jag iväg och träna med Carro. Man får va där i god tid, för det är mycket folk nu som har nya Nyårslöften. Nu ska jag dra mig till köket farfar och Margit kom, vi ska fika med semlor och gott :D

Puss

Måndag

Endast en dag kvar tills kolan börjar. Men det är illa, för det är ingen som vet när vi börjar imorgon. Men det löser sig. Har gjort mig i ordning, ska bara platta håret. Vaknad sent idag igen. Halv 12, sent för mig haha. Jenny skulle ringa när hon vaknat. Hon har inte rigt än, alltså har hon inte vaknat. Men men.
Ska gå och platta håret nu.

Puss

Fredag-Söndag

Fredag-Söndag

Fredag:
I fredags vaknade jag vid vid 09.30 ungefär, skulle iväg och träna med Carro och Micaela. Gymmet då. Och Carro tyckte att jag var allämnt brnslig när jag nte orkade gå upp från soffan haha och bara larva mig .P Efter det åkte jag ochMicaela vidare och solade. Ingen kö som tur va. Cyklade hem, gduchade och gjorde mig i ordning, så ringde jag Jenny, och Jag, Jenny och Micaela åkte ut till siba och kollade. Jag hittade mig en klänning. En vit. Men den bytt jäg färg på sen till marinblå :)
Vi hade tänkt att vara lite nyttiga och köpa frukt, så jag och Jenny gjorde oss en fruktsallad mums det var gott, Micaela köpte med frult och gjorde sig en lite egen fruktsallade hihi. Nån ny frukt jag inte sett förut, Sweete haha, men den va inte så god :S Vi tog bussen hem till mig och gjorde irdning fruktsallade. sen trippade vi ner till Hemköp för att köpa bröd. Vi gjorde sedan varma mackor, och kollade på Hip Hip Hora.
Och sen fruktsallade, jätte gott :) Satt och tjötade med hehe. Sedan var det dags för Jenny att ta bussen hem och Micaela skulle med hem. Jag sommnade i soffan, haha som vanligt. :P

Lördag:
Vaknade runt tio gjorde mig i ordning, skulle ut till Överby med mamma, pappa, Linda och Bobby, för att kika runt lite där. Bytte min klänning jag köpte dan inna, fick bli en blå. Och som tur var fans det en kvar och i min storlek. :D Hittade faktiskt inget mer. Linda köpte byxor, men sen hittade vi inget mer. Åkte hem och åt mat, sen efter det blev det stress ner till stan, mamma körde mig jag skulle lämmna tillbaka en tröja jag fått i julklapp. Efter det åkte alla hem till farfar och Margit, fikade och så, Mysigt. Tog det lugnt. Jag, mamma och Linda åkte hem till mamma och Bobby och pappa gick med Hampus hem. Vid halv åtta bar det iväg ner till Bowlingen. Jag trodde ju at jag skulle vinna :D För jag menar sist gång vann jag rätt stort, haha :P 7 Strikar på rad, vad säger ni om det? Ha? :P Men det gjorde jag inte, pappa vann, sen Bobby, jag, mamma och sist Linda. Men hon skyllde på att det inte var en sport för gravida hihi. Det får väll gå haha. Träffade Ida hon skulle med Bowla hihi. Hem tog det lugnt framför TV:n.

Söndag:
Storstädning på mitt rum idag. Gjorde ordning i garderoberna, bäddade rent i sängen och rensade kläder jag inte ska ha. Sedan hjälpte jag till med maten :) roligt. Åt och så, sen lyckades jag ju också göra sönder ett gammalt lock, Oj :S Men allt går att fixa med lite Loctite :D
Linda och Bobby åkte hem till sig och mamma skulle iväg, så jag var så duktig att jag gick ner och häm,tade tvätten och veka och hade mig :) Pratade med Carro i telefon ett tag med. :)Sedan körde pappa mig till träningen, ville verkligen inte ta cykeln idag, öste verkligen ner och det finns ju inte för mycket luft i däcken heller :S Måste byta däck på cykeln :S På träningen mötte jag Johanna. Var väldigt mycket folk där idag. Det var nog fullt. Nya medel 75 passet :) Skoj. Efter det kom papa och hämtade mig. Jag åkte hem till mamma packade och så, gick till pappa, med resväska, mycket smidigare att ta en resväska med hjul än att släpa och dra på väskor hit och väskor dit haha. Gjorde iordning i min garderob här med. Och rensade och så. Ringde Jenny med babblade med henne i telefonen ett tag haha. sen har jag kollat på filmen från Lindas och Bobbys brölopp. Roligt att se. Sen har jag bara tagit det lugnt. Hade tänkte lägga mig snart. Skolan på tisdag. Ska faktiskt bli lite kul, har inte varit i skolan på 6 veckor.

Allt från mig.

God Natt ! Puss

Tisdag-Torsdag

Hej.
Tisdag
Inte skrivit nu p+ 3 dagar eller nått. Har inte haft tid. Men i Tisdags var det Gbg som gällde med Jenny, Johanna och Micaela. Hittade faktiskt endel. Gick runt där ett tag. Träffade syster Linda med, och Sara och Daniella. Skulle ta tåget hem 16.45 men vi råkadenju vara lite sen, skjulle ju till Hemköp först, och d'r gicxk det ju inte speciellt snabbt. Sen fick vi SPRINGA till tåget. Stressigt värre, inga platser heller fick sitta i gången, men tur att det fans stoklar där iaf. Efter Gbg blev det gymmet. Jag och Johanna. Efter det tog jag det bara lugnt. Hade växtvärk i bena :S Skit ont.

Onsdag
Började med att jag vaknade sent för att vara mig, 11.00, men får passa på att sova ut nu innan skolan börjar. efter det bakade jag :D Chokladbeskvier, jätte goda :D Men nu är dem slut haha.
När mamma kom hem åkte jag med henne och handlade. Sedan kom pappa och vi åkte ut till El Giganten för min plattång har gått sönder IGEN. Inte första gången nått går sönder när man köpt det där. Ska aldrig köpa nått där, ska inte ens gå in i affären, usch :S
Efter det åpkte jag och Carro och tränade, gymmet. Fast lite sega va vi ju hihi.

Torsdag
Vaknade vif 11.00 idag med. Skulle bjudit morfar p kaffe men han hade gått nät jag vaknade. Så jag och Micaela åkte ner till stan och jag köpte mig naglack, och en ny plattång. Jätte bra :) Röd var den nmed fint :D Åkte hem till Micaela gjorde lite nagelvård :D Haha, och så kollade vi på Sjunde Himlen. Åkte hem till mig och åt, vidare till Carro för träning. Bas/Puls. Sedan gymmet. Dubbelpass idag. Åt min banan som alltid efter träningen men lev en clementin idag med. Sedan gick vi hemmåt och nu ska jag snart iväg till mamma.

Puss


Nyårsafton

Nyårsafton började med att jag och pappa åkte ut till siba en snabbis för jag skulle köpa ett hårspänne, men det öppnaqde vid 11 och vi va där typ halv elva. Så orkade inte vänta, så åkte till Jenny för att hämta ett hårspänne där som jag hade glömt. Sedan hem. gick till mamma för att göra mig iordning till brölopet, skulle locka håret med, men det gick ninte som jag ville, för mitt hår ville inbte bli lockigt :S Eller en stund sedan när vi kom fram til Linda och Bobby var lockarna redan ur :S Det bar av hem till dem vid halv tre ungefär. Skulle hämta upp Lindas kompis med i Lilla Edet. Vid 4 ungefär var vi framme hos dem. Jag, pappa och Frida stannade kvar hos lounda drm andra åkte vidare till kyrkan. Tog på oss dem fina klänningarna :D Jag hgade rosa (självklart) haha. Och Linda hade en jätte fin vit klänning :) Och jätte fina blommor med. I kykan tog det typ 1 timme :D Sedan var det fotografering och sånt. Bröloppet var jättefint. Sedan vidare till Restaurang Ming för mat :) Det satt gott med mat i magen :) På restaurangen blev det även mycket fina och rörande tal :)  Efter det åkte alla hem till Bobbys färäldrar som hade gjort i ordning med ännu mer mat och gott :) Så var det dags för present öppning. Mycket ina gejer :) Närmade oss tolvslaget, gick ut för att kolla oh tända fyrverkerier och fira tolvslaget. Jätte fina fyrverkerier, och jätte trevligt :) Sedan gick alla in igen. Hade det jätte trevligt och roligt :) Vid ett, två var et mat igen :) Var verkligen jätte mätt men åt endå hehe :p Vid tre var det dags fr oss att åka hem, för vi skulle ju hem till "lilla" Trollhätan igen. Vid 4 var vi hemma ungefär, koim i säng vid halv fem. Är jätte trött iudag men det är det verkligen värt.
Var en helt underbar dag igår och hoppas verkligen att det lever lyckliga i alla sina dagar.  Och lycka till med Bebisen som snart kommer :) 


     
                                                                    


Gott Nytt År !

Puss