Fredag = Heelg!!!

Första skolveckan efter praktiken är över. Och ja den har varit mer knepig än vad jag hade kunnat föreställa mig. Mycket som har hänt den här veckan. Men ja nu är det som det är, finns inte så mycket jag kan göra åt saken känner jag.

Det var bara att försöka stig upp när klockan ringde i morese, men det var nästintill omöjligt, jag var hur trött som helst. Men ja drog mig upp och kom väll nästan i tid iaf, tur det :D Hade tävlingsmatlagning på morgonen och då gick vi igenom massa olika tävlingar och så. Lunch en liten snabbisVid kvart över elva avr det dags för dryckeslektion, gick igenom lite grejer och så. Vid tolv slutade vi och då var det snabbt att hoppa på cykeln och cykla iväg till jobbet. Och där var det kaos när jag kom fram, Nathalie var själv i serveringen och det va massa folk, så det vara snabbt byta om och börja bära tallrikar och fixa allt annat som skulle fixas. Men det gick allt bra. Väldigt mycket folk idag. Slutade vid 4 tiden och nu är jag hemma. Ikväll ska jag till Carro och kika idol med henne och Ida. Andreas SKA ut!! Han kan inte vara kvar längre. Ok han kan sjunga men nu idag är det faktiskt hans tur att åka ut. Daniel skulle ju inte åkt ut förra veckan iaf. Men nu gjorde han det, han kommer gå långt ändå. Nä nu ska jag gå och göra något vettigare hade jag tänkt mig. Hörs sen. Ciao!

Svarta byxor med detalj!


image495
Fina byxor med detalj från
HM, det blir lite mer anorlunda när dragkedjan är där. Inte bara ett par svarta vanliga byxor. Tänkte att jag kanske skulle ta att klicka hem dem, behöver ett par svarta byxor.
Vad tycker du?

Torsdag!!

Hade försökt komma i tid till skolan. Men det gick som vabligt, kom 5 min sen. Som alltid på den lektionen. Men jaja det gjorde ju inte så mycket. Efter det var det håltimma, sen gympa, men då hade vi bara teori, kollade på någon film om stress, det var mycket som stämde på mig om stress. Kanske borde ta och stressa ner lite. Men iaf, sen var det lunch och eftr det slutade jag, men va kvar en stund och pratade lite. Sen hemmåt, och ja gjorde inget spec, bara tänkte massa mer, och det är så jobbigt. Började jobba vid halv 6. Och då var det att bötrja göra iordning med bordena och så. Vid halv 7 kom gästerna och ja fick stå i baren, det gick riktigt bra och det va jätte kul :D Lyckades krossa ett glas med haha :P Synd. Massa mat och dryck så det va mycket att göra. Men i slutet var det bara 6 pers kvar och sen efter ett tag gick nåra och vid kvart över tolv gick detm sista 2. Då var det att fixa ordning det sista och cykla hem. Var hur trött som helst i benen när jag kom hem. Somnade väll gansks ansabbt, men vaknade sen igen av att Erik skickade 11 likdana sms, haha jag torr inte han visste va dhan gjorde Lipz igår vettu haha :P

Utmaning!!

Jag antog Emelies utmaning om att sätta ut kort på sig själv som är minst två år gammla.
Vågar man verkligen leta reda på så gamla kort?
image490image492image493image494
Shit så hemska kort jag hittade, men här, nu har jag iaf gjort utmaningen :D
Jag ser ju inte klok ut på kortena, men men det bjuder jag på ;)
Tänk hur man har förändrats genom åren.

Du är allt!!

Du är allt jag nånsin önskat
du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mi
du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
du är där när dagen gryr
Jag vill ALLTID ha dig nära
när som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
och tiden tyck så still
Och man inte vågar säga
det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varnadras händer
då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det ALLTID du och jag

Du är allt jag nånsin önskat
du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja all min kärlek får udu bära
HELA LIVET VILL JAG GE!!

Låt: Du är allt - Sonja Alden

Onsdag!!

Upp coh hoppa vid kvart i åtta. Snabbt göra sig iordning och pallra sig iväg till skolan och när jag kommer sitter hela klassen och glor när jag kommer, hhaha mitt hår!! Nu är det brunt :D Tur att läraren va sen, för det va jag med. Va ÖL provning som stog på schemat igår. Ochh jag tycker inte öl är vidare gott, men fick allt smakat lite på det man skulle och det va faktiskt endel som var rätt okej ändå. Efter lektionen var slut så cyklade jag snabbt iväg toch jobbade en lite stund. Tillbaka på skolan igen vid tio över tolv. Då var det snabbt slänga i sig lite mat, och vidare på lektion. Svenska var det, och då fortsättning för förberedelse inför provet. Håltimma tills två och då var det dags för projektgrejs. Fick gjort lite iaf. Vid 4 åkte jag och Jenny till Torp, och kikade lite, Jenny fick allt köpt sig lite, men jag hittad einget. Bestämde oss för att åka vidare till Överby med. Och jag provade träningsbyxor och så, har hittat ett par jag vill ha :D Körde drivinen på Mc Donalds så man fick någoit i magen. Åkte runt lite överallt, men vid halv nio körde jag hem Jenny. Gjord einget spec hemma. Men vid halv tio åkte jag upp och lämnade lite grejer till Joakim, och så pratade vi lite, hans pappa kom med och pratade och så kramade mig och ja då brast jag igen, där stog jag och storgrät framför honom och Joakim. Känns så tråkigt att det ska ha blivit såhär, allt som va så bra :( Åkte hemmåt gjorde inte så mycket. Bara funderade på allt.

Tisdag!!

Hade ställt klockan på sju, men ad gör jag, jo snoozar till 8 :O Snabbt upp och hoppa fixa iordning och så. Skyndade mig iväg till skolan, och när jag kommer till gympan så har vi ingen gympa. Så hade stressat helt i onödan. Men ja håltimma isätllet då. Gjorde väll inte så mycket då. Dags för svenska och där gick vi igenom "provet" vi ska ha nästa torsdag. Sen lunch, eller ja slutade egetligen men stannade kvar en stund och satt och tjötade. Gick hem vid halv två. Gjorde iordning mat. Halv tre hämtade Jenny, Johanna och Anna, vidare till Överby så där blev det en liten snabbkik. Körde Jenny och Anna hem till Jenny. Sen åkte jag till Joakim och ja vi har pratat igenom allt igen. Och ja det får bli såhär. Kan inte göra något åt det, så det får bli såhär. Ja jag vet inte vad jag ska säga :( Känns bara så himla tråkigt att det blev såhär. Skulle gentligen tränat men det blev aldrig så. Så jag och Carro va ute och åkte lite och pratade massa, känndes bra att får prata lite och så. Fick för mig att jag skulle färga håret brunt med. Så åkte och köpte färg och så. Hem och fick fixat håret och ja det blev faktiskt bra. Pratade igenom allt med mamma och så. Somnade sent då med.

Dagens..

Dagens vill ha: Julafton!! och Januari, (moster) :D
Dagens klädsel:
Gråa strumpisar, svart klännig och svart kofta
Dagens smink:
Mascara, foundation solpuder
Dagens frisyr:
Toffs med mitt nyfärgade hår ;)
Dagens låt:
Massa olika julsånger + fjortisskivan i bilen eller hur Jenny? :P
Dagens planer:
Torp med Jenny + träningen men blev ingen träning
Dagens saknad:
Jag vet iaf vem. J!!!
Dagens misslyckande:
Jadu!?!
Dagens drog:
GODIS!!
Dagens köp:
Inget, trots ett par timmar på torp och siba
Dagens godis:
Gesicha och rotella :D
Dagens humör:
Mja, vista mig glad men så är inte fallet

Måndag!!

Tillbaka i skolan igen efter 4 veckors praktik och 1 vckas lov. Kändes väll bra, men hade hoppats att det skulle vara roligare att vara tillbaka, men ja så är det. Först dryckeslektion, religion såå tråkigt, och dagens kommentar Johanna drog till äraren, men Hallå vi har ju faktiskt 3 veckor på oss. Haha hela klassen utbröt i skratt :P Lunch var det sen och efter det Gastronomi, och vad fick vi laga där då? Jooo, inälvor, vioodrigt rent ut sagt. Jag och Jenny skulle laga till lever, usch det vara äckligt att bara ta i den och sen skulle man äta den med, det va massa olika rätter och så, lever, njure bräss och ja usch sånt vidrigt. Jag och Jenny fick världens skrattattck  vet inte ens vad vi skrattade åt med Ann blev rätt arg iaf haha hon bara ja om ni inte är tysta nu så får ni gå ut. Och där sitter vi och förösker hålla oss för skratt hur gick det då? Haha ja tillslut blev det allt tyst. Fick sluta tidigare. Så var hemma vid 4 tiden. Pappa körde mig till Joakim vid halv fem tiden vi pratade om massa och så. Blev hämtade igen vid åtta tiden hem och ja prata med Carro i tel i hundra år. Somnade rätt sent. Ciao!

Söndag!!

Hade ställt klockan på nio men kommer nästa inte ihåg att jag stänger av den, utan vaknar av att Joakim pratar. Så vi går upp och äter frukost, vid kvart över tolv körde jag honom till jobbet. Sen vidare hem snabbt och sedan ner för att jobba :D Det va massa julpyssel idag klä gran och fixa fint i restaurangen :) Det först jag lyckades göra var att göra sönder en stor fin porslinstomte. Pang! sa det och så var den i backen. Men det gick inte sönder så värst mycket så ja den gick att ha framme iaf :) Det blev jätte fint med allt iaf :) Slutade vid 4 tiden och då upp för att hämta Jenny vidare och handlade. Sen vidare ut till Johanna för kalas, och där även Micaela, och Emelie var. Jenny och Johanna satte igång med tårtan medans vi andra spelade Jeapordy. Haha det är så kul :D Tårtan blev klar, cohd en blev riktigt god :) Massa prat och jag fortsatt spelande. Åkte hemmåt vid sjutiden. Och lämnade av Micaela och Emelie, och sen Jenny. Och påvägen hem bö4rjar bensinlampan BLINKA har aldrig hänt förut bara att den lyser, så jag ringer mamma "HHur långt kan jag köra när bensinlampan blinkar+" Mamma svara: Jag har ingen aning det har aldrig hänt mig haha :P Så jag tänkte jag skulle tankat, men ddet blev aldrig så haha. Men kom hem iaf. Hem till mamma och fixa lite coh så. Vid nio bort till pappsen, packa upp. Fixade ordning lite gär, pratade i tel och ja så. Somnade rätt sent för kunde verkligen inte sova :/ Ciao!

Lördag!!

Hade ställt klockan på 8 först för hade tänkt att träna, men kände att det aknske inte var för smart eftersom jag har börjat få ont i halsen IGEN :( Känns helt svullet i halsen, usch usch. Somnade om och vaknade igen vid nio. Blev lite frukost och så. Och vid kvart i elva körde jag Joakim till jobbet. Vidare hemmåt och snabbt göra sig iordning. Hämtade upp Micaela och vi åkte vidare till Överby IGEN!? Ja present till Jenny den härgången. Fick leta och leta. Och när vi går och kollar kommer utanför Bokia så sitter Bert där, han singnerade sin bok. Vi gick viadre, kikade runt. Jag fick köpt mig ett linne. Skulle möta upp mamms kompis Emelie för hon skulle åka med hem, körde mamma och Emelie till nått sånggrej dem skulle kolla på. Jag coh Micaela åkte utt till Överby igen Och äntligen fick vi köpt klart presenterna. Hemmåt, körde Micaela ut till Johanna. Sen var det bara försätta att vara taxiförare, hämtade upp mamma och Emlie och sen åkte vi och lämnade av Emelie hemma hos henne sen vidare till stugan där pappa var. Så det blev lite fika och prat och ja bara va. mats kom över och pratade en stund med. Vid kvart över åtta åkte vi hemmåt igen. Och det snöade massor och var väldigt mycket snö, lyckat när vi inte har vinterdäck :/ Men ja det gick bra ändå som tur va. Men mamma satt på helspänn där ett tag och var lite rädd, hehe. Hem coh slöppte av henne. Sen vidrae till Joakim. Ja där var det lite småparty. Så det va inte så heölnyktert där. Men det va jag iaf :D Blev Jepoardy idå med :D Haha. Va i lag och ja det gick väll rätt bra. Dem flesta drog sig vid 1 tiden, men vissa var allt svåra att få iväg haha :P Blev lite "kvällsmat" daimtårta, gott sådär på kvällen :D Gick och la oss sen och då blev det mys och sova. Ciao!

Freeedag!!

Helgen är här! Sista dagen på praktiken. Men så lätt blir dem inte av mig för jag kommer redan på söndag :D Då blir det julpyntning och så :) Sen massa jobb på julbord och så framöver :D Bjöd på tårta idag med :D Buddapesttårta bev det, mumma det :) När vi satt där och åt tårtan kommer en i personalen och frågar, varför äter ni tårta? jo för det är Elin sista dag säger en då, MEN hon kommer tillbaka på söndag haha :P Slutade vid kvart över tre tiden. Så var hemma runt halv 4. Då blev det snabbt att göra sig iordning lite och så Så sleten man är efter en dag i köket. Vid 4 åkte jag och hämtade Micaela, och vi åkte vidare utt till Överby. Letade present till Johanna. Och ja vi hittade lite presenter till henne. Var hemma runt halv sju, och då var det hem en snabbis och sedan åkte jag iväg till Joakim. Där var det lite folk och vi spelade Jepoardy och Överräns. jag och Svante var ju bäst på Jepoardy iaf haha, vi vann varsin gång haha :P Sen blev det Överräns, och då va jag och Svante i lag och Joakim och Flanders och vem vann? Jo jag och Svante såklart haha. Dem andra blev rasande kastade allt som fanns tillgängligt haha, dåliga förlorare :P Kom lite mer folk efter en stund. Så det blev spelande och massa tjöt haha :P Vid halv tolv tiden drog sig några dem flesta hemmåt, men Svante och Jennika var kvar och dem kikade tatueringar. Vid tolv tiden drog dem sig hemmåt. Och jag och Joakim gick och la oss, båda var riktigt trötta, emn somnade nog inte förräns vid två tiden låg och pratade om allt möjligt. Ciao!

Onsdag - Torsdag

Onsdag: Vaknade vid 3 av att Hampus viulle ut igen. Mamma hade redan varit ute med honom på natten. Så vi går ut varannan gång. Så det var bara att pallra sig ut och sedan in direkt för att sova igen. Vaknar vid 6 igen av att han vill ut och ja gick ut med honom igen. mamma hade redan gått till jobbet så det va min tur igen. Då tänkte jag nu ska han nog inte ut på ett tag. Men jo då, en halvtimma senare ska han ut IGEN, gick ut med honom. Somnar om koch vaknar kvart över åtta, snabbt, snabbt på cykel och cykla iväg till praktiken. Dagen flöt på bra i vanlig ordning. Slutade vid kvart över tre. Åkte hemmåt, och ja, det var lite kaos hemma., men inget ajg tänker ta uupp här. Vid 8 körde mamma mig ner till stan köpte lite godis, och mötte Joakim så det blev en tripp till Matmor och sedan vidare till Arvid, där Svante, Jennika och Sanna var. Vi kikade fotbollen och så. Vid tio tiden åkte vi hemmåt. Och påvägen hem var det poliskontroll på båda sidor av vägen med massor av poliser. Men ja var hemma hos Joakim kvart över tio. Då blev det lite kvällsmat och så. Jag var verkligen hur trött som helst. Låg och pratade om massa saker, riktigt skönt att få prata med någon som har varit med om samma sak. Somnade kanske vid halv ett tiden.

Torsdag: Halv sju stog klcokan på imorses, snoozade ett bra tag, en vi drog oss allt upp ur äsngen vid 7 tiden. Frukost och sen göra sig iordning och så. Var lite tidiga så vi kikade "Mumindalen" :D Men vid kvartöver kom Svante och jennika och hämtade upp oss.vidare till stan och där släppte dem av mig vid praktiken. Dagen ja som vanligt, kom inte hem förräns halv fem. Och nu sitter jag här och ska snart hoppa i träningskläderna och åka vidrae för att hämta upp Carro och sen till träningen. Station/medel. Ikväll blir det nog lugnt. Ciao!

Tisdag

Hade ställt klockan på halv sju redan. Blörjar ju halv nio, men det är gott att vakna och bara ligga och dra sig ett tag. Men vaknar 6 av att Hampus står ohch skäller, han ville ut!! Så ja det var inget annat att göra än att ta på sig jacka och skor och pallra sig ut. När jag kom in sen hade JOakim med vaknat, men vi båda somnar om och vaknar vi sju igen. Gick upp vid halv åtta, och då frukost och vid tio över åtta gcyklade jag iväg till praktiken och Joakim till skolan.

När jag kommer till praktiken
så ser jag att det är helt mörkt i köket, men går in ochh ja byter om och så. Väntar på att Albin ska komma, men nej det gör jag han intye. han hade försovit sig ochh kommer vi nio, och då var det snabba ryck med att hinna klart med all mat som skulle göras. Men det gick bra. Slutade vid tre. Åkte hemmåt och bara segade. Pratade en bra stund med Carro i tel. Men vdi fem tiden åkte jag iväg till träningen. Medel 75 filmpass idag :D Kul det.
Nu är jag hemma, är hos pappsen en sväng, sitter och äter pepperkakor, Julkänsla :D Mmen snart ska jag bort till mamma och då blir det kvällsamt och kika Desperate Housewifes. Tänkte lägga mig tidigt idag. Varit ganska trött idag nämligen. Ciao!

Måndag

Inne på sista veckan nu på praktiken. Sen är det back to school igen i 3-4 veckor, för sen är det jullov. började halv nio som vanöligt och slutade vid 3 tiden. Var hemma en stund och grejade ordning lite och så. Pratade med Jenny en bra stund i tel med. Sen vid kvart över 6 var det dags att åka iväg till träningen. Hämtade upp Disa och sen vidare för ett medeljympa pass. Efter det in en snabbid på Willys och vidare hemmåt. Gjorde iotdning kvälsmat och chokladmousse, och vid nio tiden kom Joakim. Så dåb lebv det kvällsamt med efterätt och mys framför Cityakuten och Prison Break. Gick och la oss sen när det var slut. Var trött men ändå pigg, så jag kunde inte somna, men Joakim därempot han var ganska trött den busen. Men tillslut bäörjade mina ögon sakta med bli trötta så somnade väll någon gång runt halv ett. Ciao!


Lördag - Söndag

Lördag: Ja det var bara upp och hoppa när klcokan ringde, var hur trött som heöst emn efter att hah kommit upp och ätit lite fruskost och så piggnade jag till. Körde ner till carro och hämtade upp henne och Disa, sen åkte vi vidrae till räningen. Bas/Puls då. Efter jympan var det snabba ryck hem igen. För halv tolv skulle jag egenltigehn hämtat Carro och Disa men nej, det hans verkligen inte med. Så blev en aning sena men ja han ut till Överby tills Martin Stenmark skulle börja sjunga. (inte för attd et va därför vi åkte ut, nej för OLA ) :D Jag upptäckte att jag hade glömt min plånbok så ja det var bara att åka hemmåt igen och hämta den. Sen mötte jag upp dem andra igen och vi kikade runt i affärerna. Vid 14.00 var det dags att inta plats frmför scenen, för det var dags för Ola att uppträda. Och ja han var lika snygg som alltid, och sjöng lika bra :D Fick tagit en massa kort och så, synd bara att han endast sjöng 3 låtar :/ Men men så är det. Fick köpte mig lite grejer och så. Vid halv fyra tiden åkte vi hemmåt igen, släppte av dem andra och åkte vidare hemmåt. Och vid fem åkte jag upp till Joakim. Och av där en stund. Vid sjutiden åkte jag förbi MAXI och köpte lite popcorn, vidare hem snabbt. Sen ner till stan för att möta Emelie, Carro, Ida, Lovisa och Sofia. Vi gick upp till Emelie där vi egenltigen skulle kollat två filmer en skrcäkis och en komedi. men ingen utan filmerna funkade. Så jag och Ida fick gå ner och hyra Paris Hilton filmen. Bottoms up. Den var verkligen skit kass, inget att rekomendera. Carro fick för sig att börja greja i Emelies hår massa flätor och allt möjligt, jag blev nästa offer och fick mitt håt fixat, snyggt NOT!! Haha :P Sen blev det även sminkning och vi såg riktigt hemska ut jag,  tog massa hemska kort. Ja usch hur man såg ut haha :P Vid halv tolv körde jag hem Ida och carro och sen åkte jag vidare upp till Joakim. Båda två var väldigt trötta så ja det blev sängen nästan direkt för vårn del.






Söndag: Kollar på klockan första gången tjugo över nio. Men ingen utav oss orkade gå upp, så det blev att vi låg kvar en stund till. men vid tio blev det uppgång iaf. Frukost och prat med hans pappa. Så där satt vi och pratade ett tag, till typ 11. Fixade ordning lite och så. Vid tolv åkte jag hemmåt. För Joakim skulle iväg och spela badminton. Jag åkte hemmåt packade lite och grejeade och så. Vid 1 tiden bort till mormor och morfar för att äta middag. Ochh vid två åkte jag igen. Upp till Joakim och när vi sitter vid köksbordet, blir det helt plöstligt svart. Strömmen hade tydligen gått i hela kvarteret. Vi åkte vidare till Torp, där vi kikade lite. Jag fick inte köpt mig någor, men Joakim fick köpt Datorhögtalare. Tog en glass på Mc Donalds, och sen blev det hemfärd. var hemma runt halv 6. Och då blev det middag och så. Efter en stund kom även några kompisar till Joakim och satt och tjöta ett tag. Men vid 8 tiden åkte vi bort till hans mamma för att lämna lite saker. Och där blev vi kvar och kikade filmen på 4:an. och Kvällsmat med nybakt börd, gott det :) När filmen var slut lämnade jag av Joakim hos sig och jag åkte vidare hemmåt. Gick och la mig direkt och somnade som en stock. Ciao!

Freeedag! - Helg!

Ja fredagen är här och hur underbart är inte det? Verkligen underbart :D Dagen började vid sju tiden då  väckarklocka ringde. Som vanligt låg jag kvar och drog mig. Så gick inte upp förräns 8 tiden. Cyklae iväg till praktiken. Och det var verkligen glashalt ute. Men ja kom fram hel :) Slutade vid 3 idag. Var så mycket disk ett tag för det va en gubbe och grejade med diskmaskinen så det blev lite kaos där emmelanåt, men det löste sig tillslut. Var hemma runt kvart över tre. Pratade lite i tel och vid halv fem tiden tog jag bilen och körde upp till Joakim. Hans pappa kom hem idag så vi satt och pratade med honom en stund.Och sen var det dags att hämta pizzorna vi beställt, och sen satt vi där och prata ännu mer, berättade gamla minnen, så det blev väldigt många skrattatacker där emellanåt haha ;) Kul. Vid halv åtta körde jag Joakims pappa som skulle iväg och sedan åkte jag för att hämta Carro. Vi åkte förbi videomix och köpte lite godis :D Hem snabbt till mig mig och så har vi kikat Idol, syster är här i helgen med :) Mattias åkte ur Idol idag, varför lixsom? Han är bättre än Andreas. Men jaja, nu går det ju inte direkt att ändra på skaen :P Sutiit och tjötat om allt möjligt. Och vid kvart över tolv körde jag hem Carro. Och nu sitter jag här och borde väll sova egentligen. Så ja nu ska jag göra det. God Natt! Ciao!

Torsdag!

Gårdagen då, ja åkte och hämtade mitt körkort. Och ja jag såg ut som en mupp :P Haha, nej men det blev bättre än mitt ID kort iaf. Och det va ju himla tur det, för där ser jag inte riktigt klok ut. Var ute och åkte en sväng. Och vid halv nio tiden åkte jag upp till Joakim. Va där en stund och sedan åkte vi hem till mig. Och då blev det kvällsmat vid halv elva. Smart att äta så sent, men aj gott var det :) Sen kikade vi film och myste.

Klockan stog på 7 vaknade somnade om vaknade somna om. Kände mig lite dålig så ja, det blev till att stanna hemma från praktiken idag. Joakim satt med teorifrågorna här en stund på morgonen och frukost, och vid elva började han skolan. Då tog jag tag och började städa lite. Så nu är det rent och fint :) var bara hemma och tog det lugnt.

Vid halv fyra åkte jag och hämtade upp Ida ochh Emelie från skolan körde hem Emelie ochs en åkte jag och Ida vidare till Torp. Där hittade vi ju inte så mycket direkt. Men ja fick med oss lite småsaker hem iaf. Tog drivinen på Mc Donaldes med :P Sen vidare hemmåt, men råkade hamna lite fel "inoformation" haha och där utbrött skrattatack. haha körde vidare och ja vart hamna vi egntligen, på baksidan av Trestads Center typ. Haha men ja tillslut kom vi rätt iaf. Och vi tog vägarna förbi Överby och kikade lite där med. Och när vi ska gå från det ena huset till det andra går man ut en kort synd, ochh då kommer det en tant och går och helt plötsligt bara ramlar och sätter sig på rumpan. <jag skrek till för jag såg hur allt hände i slowmotion och ja vi frågade hur det gick och så, emn hon sa att det gick bra. Jag fick världens skrttatcka, snällt men ja, det såg faktiskt roligt ut. Körd eoch lämnade av Ida och sedan åkte jag upp till Joakim, först en sväng till hans mamma och vidare till pappsen sen. Blev mys framför TV:n och försökte få igång teorifrågergrejerna på datan och ja tillsut gick det. Körde Joakim till sin mamma vid elva tiden coh jag åkte vidare hemmåt. Gick och la mig nästan direkt, var hur trött som helst. Ciao!


Onsdag!

Massa med snö när jag vaknade imorses :) Så mysigt när det är massa snö ute :)

Hade ställt klockan på 7 och då var jag rätt pigg men tänkte att jag ligger kvar en stund till. Vaknar i panik halv 9, då jag börjar. Så upp och hoppa snabbt som sjutton. Sen bara att hämta cykeln och cykla till praktiken. Och det va inte det lättaste ska jag säga. Jätte halt och massa snö. Men kom fram rätt snabbt och välbehållen ändå som tur va.

Nu är jag precis hemkommen från praktiken. Väntar på att pappa ska komma, för då ska vi åka ochhämta mitt körkort som har kommit :D Yees, undra hur det ser ut. Kan tänka mig att jag ser ut som en mupp på kortet :P Men nu måste jag iväg. Hörs sen. Ciao!

Paljetter!!!

image479
Mycket finst från HM :D Har redan köpt linnet med paljetter på :) Men får bli en liten om designing på det, då jag inte gillar att det är både brottarrygg och vanliga band. Men det löser sig. Skulle vilja ha allt det andra med, får väll se om klickar hem något fint :) Vad tycker du?

Snöööö!!

image478
Idag kom första snön :D Jaaa!! Det är så mysigt när det är snö ute och på kvällen när det börjar mörkna och ja bara så mysigt helt enkelt. Tyvärr varade det inte sålänge. Har försvunnit nu. Eller ja finns lite kvar, men det är glashalt ute för slasket har frusit på. Men ialafall första snön kom idag :D

Tisdag!

Uppe vid halv åtta, duschade och ja se gjorde jag och Joakim iordning frukost. Gott det :) Jag har blvit så duktigt nu och äter frukost nästan varje dag :D Det är de viktigaste målet på dagen , och tyvärr aldelles för ofta man slarvarar med det. Men ja, nog om det. Var på paktiken vid halv nio. Och då var det bara att sätta igång och laga ma, som alltid. Slutade vid kvart i två. Åkte hemmåt och städade lite och så. Vid halv fyra körde jag pappa för han skulle träna och jag åkte vidare till Överby. Fick köpt mig ett par skor, och ett paljett linne :D Mötte Carro där så vi kikade runt lite i affärerna och så. Sen åkte vi och hämtade pappa och vidare för att köra hem Carro. Snabbt upp hemma och åka iväg till träningen. Medel 75 idag, med bara filmmusik, jätte roligt :) Tog en sväng in på Willys och handlade lite och efter det körde jag hemmåt. Ätit räksmörgås nu precis, mums det :D Snart ska jag kika Desperate Housewifes, och sen blir det nog lite tjöt i tel med :) Ciao!

Måndag!

Klockan stog på 5 :O Ja 5, låg ocg drog oss en studn som vabligt :P Men gick upp vid halv 6 och då blev det frukost och så. Sen vid 6 satte vi oss i bilen. Och jag körde honom till jobbet. Sedan åkte jag hemmåt och la mig och vilade en studn innan det var dags att cykla till praktiken. Där var det som vanligt, fick sluta vid 3 tiden. Då var det att cykla hemmåt, och ta bilen och åka och hämta pappa på jobbet. Sen hem igen. Och iväg igen :P Skulle hämta våran bil som varitpå verkstaden, så ja vi tog farfars bil och åkte dit och hämtade den. Sen ut till Blomsterhallen och köpa blomma. Körde varsin bil dit och jag kom först haha :P Hemmåt igen efter blomsterhallen och MAXI, tog det bara lugnt. Vid åtta åkte jag och hämtade Joakim som hade varit och åkt snowboard :D Så hem till honom snabbt och så, sen åkte vi till mig igen. Och det blev tacos. Och sen kikade vi klart på filmen vi började kolla på förra veckan. emn jag somnade och filmen kronglade sig, så ja vi kollade klart igår :) Filmen var slut vid halv tolv, och då blev det sova, båda tvåvar riktigt trötta. Ciao!

Söndag!

Vaknar först halv tio somnar om och vaknar igen halv tolv. Skönt att få sova ut lite. Jag satte igång och bakade tårtsa direkt. Och vid två tiden kom mormor och morfar. Så det blev middag med tårta som efterrätt :D Mums. Vid fem tiden gick jag till pappa och lämnade lite grejer och sen tog jag bilen upp till Joakim. Och när jag kommer och kör ser jag i backspgeln att det kommer en bil som kör om, och jag tänkte vad är det för dåre :P Och så kör dem upp brevid mig, och då anar jag att det är Joakim och hans kompisar. Och vem hade rätt. jo jag, för det va dem :P Vi åkte till hans mamma och lagade iordning lite mat och så. Sen åkte vi bort till hans pappa. Kikade på någon film på TV och myste, filmen var riktigt läskig tycker jag. Gick och la oss vid tolv tiden ungefär. Ciao!

Timbaland - Apologize (feat. One Republic)


Väldigt bra låt. Kanske en aning uttjatad, men den är fortfarande lika bra för det :)

Lördag kväll!!

Åkte iväg vid halv sju tinden och lämnade Hampus. Sen vidare för att hämta upp Jennifer. Och vi åkte och hämtade Jenny och Lucas, körde hem honom och sen vidare för att hämta Carro. Lämnade av Jennifer och sedan hem till mig. Jag började göra mig iordning lite, (var seg och hade inte gjort det :P) Chillade ett bra tag, och efter en stund kom även Disa och då satte vi igång och förfesta. Va riktigt kul och ja massa skrattatacker, den ena efter den andra :P Vi skulle ta bussen ner till stan så vid halv elva var det snabba ryck, alla sprang som galningar runt i lägenheten, ja panik utbröt haha :P Bara skrattade och flummade (det va längesen jag använde det ordet :P) Men tillslut kom vi till bussen iaf. Och som tur va han vi med bussen, hur nu det gick till haha :P Vi var ju inte direkt i tid, men han gjorde vi iaf.

Framme i stan vid 11 tiden. Disa hade glömt sitt leg så det var bara för henne att åka hem och hämta det, och vi andra gick vidare till Olearys. Och där var det bara att gå förbi kön och direkt in och slapp betala inträde gjorde vi med. Perfa ;) Var rätt mycket folk och ja hade verkligen skit kul dansade hela kvällen. Var ute en stund och pratade med joakim och lite folk :) Och vid halv ett tiden kom Disa. Vid halv två följde jag, Jenny och Lucas Carro hem, men först lite kvällsmat :P Tog bussen hem vid kvart över två. Och ja när jag kom hem var jag väldigt trött, så ja somnade nästan direkt. Ciao!

 

Fler bilder kommer snart!!

Lördag!

Hade ställt klockan på halv åtta. Men låg kvar och drog oss till halv nio ungefär. Då var det upp och hoppa! Körde hemmåt och på med träningsklkäderna och sedan vidare för att hämta upp Carro. Träning Bas/puls. Sitter i bilen och väntar, och så skickar jag ett Sms, Här:) Och får ett sms tillbaka, Tro mig det hörs haha :P Oj då spelade jag verkligen så högt haha :P Jag var faktiskt i tid idag men inte Carro, fyyy!! Men iaf träningen då, gick bra, och snabbt gick det idag med, kändes som passet bara han börja och sen var det slut. Körd hem Carro och påvägen hem mötte jag mamma som va ute med Hampus så ja pratade med henne en stund. Sen hemmåt. Duschade och gjorde mig iordning. Vid tolv tiden åkte jag och mamma ut till Överby, för mamma skulle kolla på ny säng. Och ja det blev en ny faktiskt :D Sen MAXI handlade lite mat och så. Körde en liten sväng. Vidare till mormor och morfar. Och där va vi till 3 tiden ungefär. Sen till farfar och Margit. Trevligt sällskap jag är då. Somnade och sov i typ en och en halv timme. Så nu är jag rätt pigg faktiskt :) Det är bra det. För snart ska jag åka och hämta jenny och Carro. Och ikväll blir det utgång :D Måste skynda mig nu. Ciao!

Fredag kväll!

Hämtade upp Carro efter skolan vid halv fyra tiden. Då var det hem till henne snabbt för hon skulle hämta lite grejer. Och sen vidare för att hämta Joakim och köra honom vidare till jobbet :) Jag och Carro kikade runt lite och Carro skulle egentligen köpt sig ett linne, men det va inte som hon hade tänkt sig så det blev inget. Blev Drive In på Mc Donalds en glass, sedan vidare och köpe lite godis :D Sen körde vi bara runt, lyssnade på musik och tjötade :P Körd ehur mycket som helst igår :D Men så är det när man precis fått kölrkort så vill man ju bara köra hela tiden ;) Åkte och lämnade av carro vid kvart över sju. Sen hem en snabbis och så. Sen vidare för att hämta upp Joakims kompis, Staffan. Och vidare till Joakim, hämtade pizza som dem skulle ha och så. Kom lite mer folk så det blev filmkikande. men först till MAXI för dem andra ville ha godis :PSå då tog vi bilarna och åkte iväg ;) Min parkering blev ju bara så bästa haha :P Tillbaka och satte igång filmen. Kommer inte ihåg vad den hette, men den va rätt bra ändå :) Den var väll klar vid tolv tiden och då var det massa prat och skratt :) Dem andra skulle ta bussen hem men eftersom den inte gick för efter en lååång stund så körd ejag dem hem istället. Så var lite överallt igår haha :P var hos Joakim igen vid halv två. Gick och la oss och somnade nästan direkt, båda var verkligen trötta. Ciao!
 Här har vi mig i bilen :D

Fredag- Körkort!!!

Upp och hoppa vid 6. Försöka få i sig lite frukost, och vid kvart i sju körde pappa mig ner till körskolan. Och vi åkte cvidare för att ta några turer. Gick egenom lite kluriga grejer. Var framme vid Vägverket vid 8 tiden och kvart över var det dags för första person att köra. Sen vid 9 var det min tur. Va så nervös, vet inte hur många gånger jag va på toa innan det va min tur. Men när man satte sig i bilen släppte det mesta, och jag var ganska lugn faktiskt :) När vi kommer tillbaka till Vägverket säger körgubben. Hur tyckte du det gick? och jag svara , bra. Ja det ska du tycka för din körning är godkänd :D Vilken lättnad, och gud vad glad jag blev :D

Pappa kom och hämtade mig så körde jag hemmåt. Pappa fick sitta i baksätet haha :P Vidare till skolan en stund. Och nu är jhag hemma. Pappa ska snart fixa vinterdäcken på bilen. Och vid halv fyra ska jag hämta Carro och vi åker vidare för att hämta Joakim och kör honom till jobbet och sen till Överby, shopping :) Hörs sen. Ciao!


Torsdag!

Körlektion vid sju tiden. Men NEJ jag försov mig. Var vaken först vid 6 tiden. Och sen gick jag och la mig en stund, och råkade somna om. Så vaknar jag tio över sju av att jag drömde, kollade mobilen 3 samtal missade från körskolan. Jag hade försvoit mig :O Men det löse sig, han kom och hämtade mig och vi åkte ut och körde :D Gick bra :D Sen var det hemmåt. Och vidare till praktiken. Flöt på bra som vabligt. Och jag va själv i köket, men det gick riktigt bra det :D Slutade vid halv tre. Jag och pappa åkte ut och körde vid tre tiden, och var ute en bra stund :D Sen var det snabbt i träningskläderna och cykla iväg till Carro. Station/Medel var det som gällde. Efteråt segade vi sååå otroligt mycket.Men kom hem vid halv nio iaf. Då var det ut och köra med mamma direkt. Hemma halv tio, telefonpratning och ja lite TV kikande. Gick och la mig vid elva tiden. Ciao! 


Roberto Cavalli

image472
Ja imorgon har Roberto Cavalli premiär i HM butikerna och på Nätet. UIndra om det finns något som faller mig i smaken.!? Får väll kika på nätet då, för här i Trollhättan kommer dem inte sälja den kollektionen iaf. Hur tror ni kläderna är, något för er?

Onsdag!

Klockan stog på kvart i sju. Gick vi upp? Svar... NEJ! Inte förräns 8 kom vi upp och då var det riktigt stress. Snabbt fram med frukost och slänga i sig den och vid kvart över var vi båda klara, snabba :D Så då cyklade jag iväg till praktiken. Dagen flöt på riktigt bra och snabbt idag med :D Och har fått reda på att jag fått lite extrajobb på julbordena, så det ska bli skoj :) Fick sluta vid halv tre. Åkte hemmåt och gjorde mig iordning och så. Vid halv fyra tog jag bussen ut till Överby, och där mötte jag Joakim :) Så vi gick och kikade i lite affärer och så :) Joakim fick köpt lite och jag endast en halsduk :P Men men så är det, amn akn ju inte alltid hitta nått. Joakim cyklade hemmåt vid kvart i sju tiden och jag segade en stund köpte mig halsduken och så.  Hade tänkt att mamma eller pappa kunde kommit och hämtat mig så vi kunde övningsköra lite, men så blev det inte. Och vid kvart över sju typ slutade Carro praktiken med så jag åkte med henne och hennes mamma ner till stan och så tog jag cykeln vidare hemmåt. Nu är jag hemma och ska snart gå till mammsen. Då blir det att tjöta lite i tel, och kika Top Model som börjar nu. Så nu drar jag mig. Ciao!

Tisdag!

Klockan stog på kvart i 6 ;O Det är inte likt mig att gå upp så tidigt. men när amn måste så måste man. Så det var bara att pallra mig upp. Gjorde mig iordning och åt frukost och vid halv sju cyklade jag ner till körskolan. Körlektion på G. Gick igenom fordonsakontroll och så, ochd en sitter som berget :D Bra det, sen var det bara att börja köra. Och när vi är klara säger läraren, ja Elin dig går inte att lura. Det va lite småkluriga saker, men dem klarade jag :D :D Sen avr det bort till praktiken och dagen flöt på bra som vanligt :) Hemmåt, och jag och mamma åkte ut och övningskörde en sväng. Sen vardet hem sanbbt och hoppa i tärninsgkläderna och cykla iväg ner mot Carro. Vidare till träningen Medel 75 var det idag :)

Hemma igen vid sjutiden och
då fick jag för mig att jag skulle äka så grejade ordning den och så sen in i duschen snabbt. Joakim kom och vi åt varma mackor :) Sen tog vi oss en liten promenad, tog med oss Hampus med. Så det blev en kvällspromenad, härligt det :) Var riktigt kallt ute. Var hemma igen vid tio tiden. COh skulle då äta min kaka som jag gjort, så säger mamma, Elin ska den vara såhär kletig, och jag funderar en stund, Oj jag har visst glömt mjölet. Mammas kommenatar, men Elin går du verkligen Hotell och Restaurang :P Haha men god blev den ändå, så nästan hela blev uppätet. Hur kunde jag glömma mjölet är frågan :P Men god blev den  iaf :D Kikade på film, och jag råkade visst somna. Trevligt sällskap jag är. Kikade aldrig klart på filmen för DVD:n kronglade sig. Så det blev till att försöka sova, men eftersom jag somnnat till en stund var jag rätt pigg. Men tillslut somnade vi iaf. Ciao!

Måndag!

Ligger efter med bloggningen i dagarna. Så jag får väll ta och skriva om gårdagen då.

Praktiken drog igång igen då den här veckan. Och det gick bra som vanligt :) Riktigt kul igår haha :D Fick sluta vid halv tre tiden. Och då var det hem och hämta lite grejer hos pappsen och sen till mamma igen. Bar ner massa kläder som skulle skänkas bort och sen åkte vi och lämnade dem hos någon tant mormor känner. Tog oss även en runda ut och övningskörde lite. Gick göör bra :D

Hemma vid 6 tiden coh då var det snabbt i träningskläderna och cykla ner till Carro. jag är tillbaka i träningskläderna igen efter en veckas förkylning :) Och idag var jag i TID!! Gott folk hör ni jag var i TID :D Jag tjötade på rätt bra och fick fram en väldigt rolig sak som vi skratta åt länge, men efter träningen säger Carro, Elin va va det vi skratta åt förut så mycket? Ingen kom på det, och vi vet fortfarande inte va det va :P Segade oss otroligt mycket efter träningen. Men sen cyklade vi hemmåt. Och regnet verkligen öste ner ute :/ Men det var bara att cykla ändå :P Var hemma vid nio tiden. Duschade och så, sen blev det telefonpratning med Joakim och lite kikande på Cityakuten. Hade tänkt lägga mig i tid eftersom jag skulle upp tidigt. Men så blevd et inte. Utan jag och mamma låg och pratade en bra stund, och det blev ett par goa skrattanfall där haha. Fick ju det inspelat mammas skratt hahahaha :P Men somnade väll vid kvart över tolv. På tok för sent efetrsom jag skulle upp kvart i sex imorses. har vaknat jätte många gånger inatt och trott att jag skulle upp, och att det va morgon. men så var det inte. Ciao!

Fredag - Söndag

Fredag: Vaknade inte allt för sent trots att jag inte somnade förrän vid tre tiden. Tog det mest lugnt på morgonen för var ganska trött ändå. Blev lite telfonpratining och så. Vid ett tiden cyklade jag bort till farfar och Margit satt och pratade ett bra tag. Vid halv tre tiden cyklade jag hemmåt igen :) Grejade lite och sen körde jag och pappa uppåt till Joakim. Massa prat och mys. Vid sju tiden tog jag bussen ner till stan och vidare hem. Då var det dags att göra sig iordning. Och vid nio hämtade jag, mamma upp Carro, Emelie, och Ida och vi åkte vidare upp till Joakim. Där var det förfest så mycket folk där :) Riktigt skoj :) Vid halv elva åkte alla ner till en fest i Lextorp. Där var det ju verkligen mindre kul. Så Joakims kompis Joel kom och hämtade oss och sen vidrae för att hämta upp Joels mamma och sen hem. Gör trötta. Så somnade nästan direkt. Synd att kvällen inte blev som vi tänkt oss men det va kul i nötjan iaf :)

Lördag: Vaknar vid halv tio ungefär.
Och då går vi upp. Fruskost och tv kikande :D Och sen blev det att vi bakade äpplepaj, inte för att jag gillar det men ändå :P Går en svä'ng bort till hans mamma och där blir det middag och så. Promenerade tillbaka igen och blev en bitt åpplepaj igen :D Och vid halv åtta tiden kom Svante, och vi åkte ner till stan för dem skulle Gratta Jennie som fyllde år. Så där va vi en stund tjötade lite och så. Vid nio åkte vi till Videomix och hyrde film och så blevd et även lite godis :) Hem till Joakim och Joel, och Flanders kom även med. Så vi kikade på filmen rätt bra fatiskt, någon krigsfilm eller nått sånt. Kikade lite TV innan det sedan var dags att sova :)

Söndag: Vaknar vid tio tiden,
frukost och ja bara segade, riktigt trött. Middag med hela familjen. Skulle kika på lite gamla kort, en det gick ju mindre bra, för det funkade inte, och mån tro vad Joakim blev arg då, men det tyckte jag va jätteroligt haha :P Synd där. :P Fikade och lite så :) Drog mig hemmåt vid halv åtta tiden. Mötte Johanna på stan så tjötade en stund med henne tills min buss kom. Hem och packa lite och sen bort till mammsen. Åt lite vofflor, gott det :) Sen sovtime.

Helgen

Bloggningen om helgen kommer imorgon :)

Torsdag - Lipz

Körlektionen gick alldeles utmärkt. Jag och pappa åkte ner en sväng till banken. Och sedan tog vi oss en sväng ut med bilen och övningskörde lite. Hem sen igen. Och då var det snabba ryck. Då skulle det duschas, lagas mat, göra sig iordning, och allt detta på en liten stund.

Men vid kvart i åtta åkte jag och pappa och hämtade upp Disa och sedan vidare och hämtade upp Carro. Sedan bort till Anna och där var det förfest, lite folk där. Vid kvart över nio tog vi Taxin ner till stan. Och när vi är framme i stan vid halv tio är det kööö till Lipz. Väldigt lång. Men det gick snabbt ändå :) Dansade hela kvällen lång. Hade jättekul. Blev mycket god dricka under kvällen och vid halv två tiden drog oss jag och Carro. Vi mötte Malin på kvällen, och hon va ju allt annat än nykter iaf, haha. Men det var riktgit kul. Pappa kom och hämtade mig vid två tiden. Tack för en bra kväll :) Ciao!

Torsdag

Måste börja med att säga Grattis till Morfar som fyller år idag, GRATTIS :)

Jag och mamma gick till mormor och morfar vid halv tio tiden. Och där var det räksmögås och tårta, gott det :) Kom även lite mer folk efter en stund så där satt vi poch tjötade. Men jag och morbror Mikael kikade lite på hans nya mobil och tjötade :P Vid tolv gick jag och mamma hhemmåt igen. Så nu är jag hemma igen. och ska snart cykla ner till körskolan för en körlektion :) Uppkörningen börjar närma sig :D Ikväll blir det träningen och sen party, Lipz första gången haha, så det blir premiär så att säga, men det ska bli kul :) Men nu måste jag skynda mig iväg. Ciao!

Tisdag-Onsdag

Tisdag: Hade ställt klockan på 10. Men vaknade redan halv och gick upp och åt lite frukost :) Sen dagen var helt lugn. Gjorde inte speciellt mycket. Hade inte så mycket ork, förkylnign är jobbigt. Men nu börjar det gå över lkite smått. Pappa kom vid fyra tiden och vid fem körde han mig upp till Joakim, eller ja det va ju jag som körde men :P Han och hans kompisar höll på att valla brädor och skidor :) Men vid 6 cyklade vi bort till hans mamma. Lgade iordnin Pizza, verkligen jättegod, coh till efterrätt blev det äpplepaj. Sen blev det mys framför TV:n och Svensson Svensson :D Vid halv tio tiden cyklade vi bortåt igen. Satt och pratade en bra stund med hans pappa och sedan kikade vi på Sällskapsresan Snowroller :D Den är alltid lika bra den filmen :) Gick och la oss vid tolv tiden.

Onsdag: Vaknade först vid halv sju, och jag var verkligen hur trött som heslt och somnade om nästan direkt igen. Vaknade igen vid 10 tiden och då gick vi uppp och så blev det frukost. Lite TV kikande. Fortsatte även med vcallninegn av skidorna, jag förstår mig verkligen på sånt där. NOT!! Gick in igen och lagade lite mat. Spagetti och köttfärsås, och den blev verkligen jätte god. Tog bussen till stan vid fem tiden Joakim skulle träna och jag åkte hemmåt till mig. Väntade på att pappa skulle komma och vi åkte sedan ut och övningskörde en sväng. Var hemma igen vid halv åtta tiden. Färgat håret(utväxten :P) Och gjort "läxan" jag fick på parktiken, Lunchmeny för nästa vecka, kikat lite TV, och tagit det allmänt lugnt. Rätt trött idag. Och är fortfarande, så jag förstår inte vad jag gör uppe nu. Så nu ska jag gå och lägga mig. För imorgon blir det upp tidigt och gå till mormor och morfar på kalas. Morfar fyller 71 imorgon :) Grattis i förskott :) Ciao!