E.M.D

image529

Nyååår imorgon !

image528image527

Lördag kväll!!

Åkte vid 8 tiden från Göteborg. Och påvägen hade det hänt en stor olycka,
så det va långa köer. Det va tydligen en stor krock med 3 bilar inblandade :/
Var hemma vid halv tio tiden. Pratade med Carro i nästan två timmar i tel haha.
Som Carro sa marathon samtal Mohahaha. Kommer alltid isäng sent när det är lov.
Är nte trött när det är dags att sova. Men nu ska jag iaf lägga mig och försöka sova. Natti!! Ciao!

Rosa Kamera

image524
Fiiin kamera från Sony. Är väldigt lik min kmaer som jag har nu,
ser exakt likadan ut, bara att den här är rosa och har 8.1 pixlar.
Vill ha den!! :D

Göteborg

Sitter i Göteborg hos syster och Bobby :) Jag, mamma och pappa åkte hit vid 11 tiden imorses. Först blev det fika och sen så har vi varit på IKEA en sväng. Linda och Bobby skulle ha nya köksgardiner. Så har arit och kikat på det, oh ja dem fick allt tag i ett par tillslut. Handlade lite mat och ja nu har vi precis ätit kycklingsallad, mums, det är gott det :) Riktigt skönt att komma bort från Thn ett tag och bara koppla av. Blir väll hemfärd här någon gång lite senare. Skulle egentligen blivit utgång ikväll, emn det blev inte å, är inte så sugen på att gå ut ikväll, är rätt trött oh seg. Men på Nyår då blir det andra bullar haha ;) Nu ska jag gå och vara lite social mot dem andra. Hörs sen. Ciao!

Favoriter från HM!!

image523

Dagens Outfit!!

image522
Nu var det väldigt längesän jag la ut dagsen Outfit,
men här kommer en. Nu bär det av ner till Göteborg
för att hälsa på syster och Bobby:)













♥ Jeans - Gina Tricot
♥ Rosa Topp - Gina Tricot




Väldigt avancerad outfit idag kände jag, not!
men de tär gött att bara slappa runt i :)

Fredag!!

Upp och hoppa tidigt idag. Eller ja vaknade ju vid halv tio men gick inte upp förräns elva halv tolv. Gjorde mig iordning och så. Vid 1 åkte jag och pappa och hämtade upp Sara och han körde oss vidare ut till Öevbry. Fick köpt mig line coh trosor, så något fick jag allt med mig. Va på Överby ett bra tag. Men vid tio överby 4 tog jag bussen till stan ochja naturligtvis när 65 kommer till stan åker min buss. Så får vänta tills 48 men kikade runt en snabbis i stan med. Gick till mamma en sväng och pratade med henne och Emmelie en bra stund. Vid 6 tiden åkte Emelie och jag ochh amma kikade ågon film som va på TV "Dunstin checkar in" har sett den förut men den är bra :D Somnade en timme ungefär när den va slut och sov tills typ kvart i åtta eller nått. Men det va allt skönt att vila lite. Gick bort till pappsen vid halv nio tiden köpte med mig baguett och tacosdipp och gurka, så ikväll blev det skagenbaguett och sen kikad ejag lite på TV och då fick det bli lite "snacks" till  TVtittandet" Bara tagt det lugnt ikväll. Är rätt trött. Men ändå inte, men snart ska jag allt lägga mig. Imorgon bär det av ner till Gbg med mammsen och pappsen och hälsa på syter och Bobby :) Och snart blir jag moster :) Inte lååångt kvar!! Bebis kan komma när som heslt, men får hoppas den stannar i magen tills efter nyår, så bebis inte föds på nyår, inte så kul att fylla år den 31 December direkt. Men aj iallafall jag blir moster, snaaart!! Ska bli så kul :) Ciao!

Torsdag!!

Tog mig en rejäl sovmorgon, vaknade några gånger emellanåt men ja gick inte upp förräns halv två. Låg kvar och drog mig en bra stund, men det var riktigt gott det :) Men gick allt upp och gjorde mig iordning och åt middag, och vid kvart över tre åkte jag och hämtade Micaela och sen även Emeie och vi åkte vidare till Uddevalla och Torp :) Jag fick köpt mig en rosa glittrig väska från HM som ajg tänkte ha på Nyår, min nyårsoufit blir nju Svart paljettkjol, vitt linne, svarta strumpisar, så ja tyckte det behövdes en liten färgklick ;) Så det blir perfekt det :D Var hemma igen vid halv sju tiden. Och ja då tog jag det bara lugnt en stund och sen örjade jag göra mig irodning, och vid 8 körde papap mig till Mikaela där även Sara och Malin var, och efter ett tag kom äben Malin. Vid nio tiden gick vi in mot stan och sen vidare till Lipz. Va inte så mycket folk när vi kom ibörjan men ja efter ett tag kom det ju bara mer och mer. Var riktigt skoj, massa roligt folk där :P Och oj golvet råkade visst gå sönder haha :P Det ska ju faktiskt inte gå sönder när man står på det, men helt plötsligt brakar Malin ner i hålet där golvet gick söneder hehe :P Men vakterna fixade det som tur va. Vid kvart i två drog vi oss mot Grillhouse och åt lite. Synd att jag och Johanna var så jobbiga haha, synd. säger bara en sak "Höst" !! Haha fan va kul :P Stog och prata med massa folk uanför GrillHouse, men vid kvart i tre tiden börjad ejag tarva hemmåt. Och ja var hemm runt tre.


Annandag Jul!

Hade sagt till mamma att vi skulle åka ut tidigt idag till Överby, vi skulle gentligen åkt vi tio, men problemet var att jag visstråkade vakna tio. Kollar mobil och ja trackad, 6 sms haha. Ringde Ida och bestämde att jag och mamma skulle hämta upp henne vid 11 ungefär och vidare till Överby. Där var det MASSOR av folk, men ja vi fick allt köpt lite granna. Jag köpte bla, linne, tröja, naglack mm, (Kolla inlägget under) Pappa kom och hämtade oss vid halv tre, coh hem till mig. Och då skickar Carro precis sms att hon slutar halv fyra så aj det var inte mer än hem och sedan ut till Överby igen. Bytte ett par byxor och sen hämtade vi upp Carro coh vidare till Drivinen på Mc Donalds, sen skulle Carro hem och hämta "Gucci" sen till Coop och köpa lite godis :D Hem till mig igen och efter en studn kom även Jennifer, och den tönten va så brun, fyy. Kikat på "En prinsessas dagbok" Har ju iofs sett den massa gånger men den är ju så bra. Körde hem dem vid kvart i tolv och ja nu äör jag hemma. borde lägga mig. Men ja det blir väll snart. Natti natti! Ciao!

Shoppinmgrunda :)

image512
Mina shoppingfynd för dagen, inte för att det fanns så mycket på rean men ja örhängena va det ju iaf rea på haha :D Men är iaf nöj med det jag hittade idag :)
Cardigan - Vero Moda
Hårinpackning, ögonskugga, naglack - Kicks
BH - HM
Vitt ribbat linne, Sunshine trosor - MQ
Myströja - Intersport
Hjärtörhängen - Ur & Penn
Tidning - Coop :D

Juldagen!

Måste bara börja med att säga att jag tycker att Juldagen är den tråkigaste dagen på hela året. Allt är stängt typ, och ja den är allmänt seg iaf. Så ja på dagen segade jag mest och bara tog det lugnt, sov ut riktigt länge igår, tolv vaknade jag, och gud vad skönt det var att sova ut. Känns som jag inte gjort det på år och dar. Så ja det blev en välförkänt sovmorgon.
En månad sen!


Vid halv tre åkte jag och pappa bort till f
arfar och Margit och fikade hos dem. Det blev god tårta och dricka :) Sen vi halv fyra åkte jag och hämtade Carro och vi åkte sedan vidare för att hämta Jenny, vidare till första MAXI för att köpa pepparkaksdeg, men det fanns bara en deg där, så vi tänkte att vi går till Coop istället, men där fanns det inte någon deg alls :O Så ja köpte grejer till Tacos istället. Men tillslut fick vi tag i en deg, det var det endas som fanns kvar på Hemköp med. Hem till mig och så gjorde jag och Jenny iordning tacos, blev gott som vanligt :D Närmaten var klar och vi hade ätit var det dags att börja baka pepparkakor då :) Första gången iår som jag bakar pepparkakor faktist. Julkänsla får man allt pepparkakslukt och massa julmusik :) Blev riktigt goda pepparkakorna :) Kikade på massa gamla kort och videos, "åh dem här tar jag, jag samlar ju på kapsyler" haha, klockren!! Vid halv tio åkte Carro hemmåt, och jag och Jenny kikade lite TV :P Men vid halv elkva bestmde vi oss för att åka ner till stan och till Olearys. Massa folk, men som tur va så fick vi komma in den så kallasde VIP vägen haha :P Väldigt mycket folk. Blev lite dans och ja massa tjöt som alltid haha :D Vid 1 stängde det så ja då var det att dra sig, jag, Jenny och Lucas gick och pratade med Dennis och Linus och där blev vi kvar en stund. Jag och Jenny var duktigt och drack inge. Skulle köra Jenny och Lucas hem, men ja det tog en stund innan vi kom till bilen. Men ja var väll i stan iegn vid kvart över två. Då hämtade jag upp Erik och Viktor och körde dem hem till Erik, sen fick jag åka hem och sova. Så är det när man har bil och körkort, då får man allt ta och köra :D Var väll hemma sisådär kvart i tre, somnade nästa dirket. Ciao!

image513

Julafton!

Dagen började med juljympa. Så jag åkte och hämtade Carro vid tjugo över 10. Och idag tankade jag för första gången själv haha :P Inte svårt direkt, men har aldrig gjort det förut haha!! Eller jo bara när det va moppetider ;)
Till träningen iaf. Tradition lixsom, man kan inte missa jympan på jul! Blev ett par skrattanfall där, och bäst var ändå "Ta två betala för 1" Synd bara att ingen fattar vad som är klu med det hela, men ja Carro började iaf gapskratta. Haha. Jymopan var lsut vid tolv och dåvar det frukt efteråt :D Sen släppte jag av Carro coh sen vidare hem och duscha och göra mig iordning. Ut till MAXi och handla lite snabbt, sen till Jenny och lämna och hämta present :) Se vid två åkte jag och hämtade farfar och Margit och vidare upp till stugan. Vid 3 kom resten av släkten och det blev mat vid halv fyra ungefär. Och man äter ju alltid fööör mycket mat!! Så efteråt är man så mätt så man nästan spyr. Blev risalamalta och sånt till efterrätt, så gott. Julklappasöppning, är nöjd med det jag fått :) Vid 7 tiden började de dra sig hemmåt, jag åkte emd hemmåt, medans mamma och pappa var kvar och fixade med det sista. Hem och packade och så, är ju hos pappa den här veckan. Så det blir ju packning varje söndag fram och tillbaka. Men så är det. Ciao!

God Jul till er alla!!

image509image510
image508

Fjärde advent!

Fj�rde s�ndagen i advent
När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla människor räknar:
dan före dan före dopparedan.

Lördag-Söndag

Lördag: Fösökte sova så länge jag kunde. Men ja fick allt ta och gå upp vid tio tiden. Patade i telefon i omgångar, först med Carro och sen Jenny i hundra år. Vi bestämde iaf att vi skulle till siba. Så ja pappa körd emkig till Överby och där mötte jag Jenny och hennes mamma. Letade presenter och ja hittade faktidkt ett åpar grejer som tur va. Jennys mamma drog sig hemmåt, och jag och Jenny kikade vidare för vi va inte klara. Tog bussen hem vid halv fem. Eller ja först till stan och sen hem. Syster och Bobby hade kommit med så ja det blev tacos och så. Somnade en stud i soffan för va så sjukt trött. Men piggnade till sen och då färgade jag håret och sen bakade jag lite. Kollade på massa gamla filmer sne amn va liten och vid tolv tiden avr det läggdags, somnade snabbt.

Söndag: Middag på koppargrillen med mamma, pappa, Linda, Bobby, farfar och Margit. Gott med lite varition inte mer julmat haha ;) Jag och mamma åkte vidare till Överby och dör va vi kvar ett bra tag. men fick möpt mig julklappar iaf. Åkte hem och släppte av mamma och sen tillbaka till Överby. Köpte lite till. Mötte Mikaela och vi kiade lite till, hon fixade sitt abonnemang grejs och sen körde jag henne till stan. Jag åktev idare för att handla lite. Bla piffikrydda, men det fanns varken på MAXI, Coop eller Kvantum. Var uppe i stugan vid 7 tiden.Har bara tagit det lugnt, bakat lite julgodis och så :) Myys! Snart ska jag och mamma åka hemmåt.

Imorgon är det JULAFTON!! Först blir det träning Juljympa vid11 med Carro på friskis, tradition :D Sen blir det snabbt upp till stugan och hjälpa till med julmat och allt sånt. GOD JUL!!


Sumering av veckan!!

Måndag: Efter skolan åkte jag, Jenny och Anna till siba. Hittade inte en enda julklapp tyvärr. Vi var helt lummig alla tre var hur trötta som helst och skrattade åt allt haha. Lämnade av Jenny och Anna och åkte vidare hemmåt. Var hemma vid 7 tiden. Försökte plugga lite till tprovet och packade även grejer som skulle med till mamma. Vidare till mammsen kikad elite på TV och bara tog det lugnt. Riktigt gött, var hur trött som helst. Men somnade vid 12 tiden kanske fösökte plugga lite men somnade visst med pappren ahha. Så ja där blev det inte speciellt mycket pluggat där inte.

Tisdag: Upp och hoppa prov första lektionen i idrott. Ochh jag hoppas det gick bra. Sen var det Svenska och efter det slutade jag. Åkte iväg till jobbet vid 11 tiden och va där till 3 ungefär. Sen hem snabbt snabbt. Köpa lotter och blommor för mormor fyller 69 år. GRATTIS MORMOR :) Va där en stund men vid halv ferm åkte jag hemmåt, gjorde mig iordning och vid 6 körde pappa mig ner tillstan mötte Jenny och Johanna och vi gick vidare till Villa Strann. Julbordssittning började 18.30 och ja det blev det massa god mat och så. Var riktigt kul. Mycket dans och ja. Slutet blev ju lite tråkigt, men det löste sig sen som tur va. Mamma kom och hämtade mig vid 1 tiden. Somnade nog nästan direkt när jag kom hem.

Onsdag: Julavslutning vid halv tio. men ja vaknade tjugo över nio, ovanligt att jag försover mig nu det senaste då. Typ varje dag, det är inte rba, men får ju aldrig sova ut så ja inte så konstigt faktiskt :/ Men han iväg till skolan iaf. Och där blev det pepparkakor och glögg i Restaurangen och sedan vidare till Aulan där det skulle vara julavslutning. Inte så jättebra iår men men. Vid elva lite mat och sedan åkte jag, Jenny och Eeva ner till stan. kikade runt där och försökte hitta julklappar, men det gick inget bra tyvärr :/ Jenny och Eeva gick och jag mötte Johanna och vi gick ett varv och kikade igen och sen gick jag vidare till jobbet, en timme för tidigt, men började tidigare istället, så det va ju bra det. Duka, duka, duka, vika servetter och massa sånt. Julbordssittning för Niesseelever, dem kom vid 7 tiden och då avr det mat tal och massa sånt. Men spårade ur i slutet, för det va nån/några som kastade sten in igenopm ett förnster så det träffade en kille, elelr ja antingen va det det som kastades eller glas från försntret som hamnade på honom, jag vet inte riktgit så ja det blev kaos där ett tag. För jag hade precis varit på toa och så ser jag en killa komma ochh det bara rinner blod från huvudet på honom, och ajg fick panik visste inte vad osm hade hänt eller nått ./ Fick prata med Ambulanspersonalen och ja stå dörrvakt tills det mesta hade löst sig, som tur va så gick det bra med honom. Jag tor det såg värre ut än vad det var. Blev mycket att städa och göra iordning så slutade inte föärräns 03.00 då hem driekt SOVA!!!!

Torsdag: Vaknar klockan 09.59 av att telefonen ringde. Tre samtal missade haha. Jag hade försovit mig!! Började nio egetnligen. Så fick skynda mig till jobbet, men han iaf någorlunda i tid. Inte konstigt att man försover sig, när man slutade 3 och börjar nio igen :/ Nathalie hade med försovit sig och hade ringt mig men ingen svarade så hon trodde jag hade försovit mig och det va aldeles riktigt för det hade jag haha :P Han iaf klart med dukning och det som skulle fixas innan gästerna kom. Rätt seg dag eftersom jag va så trött, blev visst lite matkrig haha :P Men kul va det. Slutade vid 4. Hem och ja hade tänkt vila lite men så blevd et inte, tjötade i tel ett himla bra tag. Men började iaf gör mig iordning och vid halöv åtta la jag mig snabbt på sängen för att sätta mobilen i laddaren och så råkade jag somna och låg och sov tills Jenny plingade på dörren, HEhe oj, hade visst somnat! Fick vilat i 20 minuter :D Fortsatte gör mig iordning och vid nio körde mamma mig och Jenny ner till Carro och vi gick och mötte Disa och serdan mötte vi upp dem andra. Lpz here we come, hahahaha!! Riktigt lyckad kväll, va sjuuukt kul. Massa dans, hade riktigt kul :D Vid två tiden stängde det ju så aj då blev det mat på Grillhouse och där blev vi kvar ett tag. Jag, Carro, Micaela, Mikaela, Sara och JOhanna kommer in på Grillhouse. Woooohoo!! Får med oss hela sstället och alla sjunger Wooohooo!! Tills dem som jobbar där säger till oss att vara tysta haha :P Jag och Micaela följade Carro hem och där uanför stog vi och pratade i nästan en timma tror jag, men vid tjugo över tre började jag och Micaela och gå hemmåt. Var hemma runt tjugo i fyra eller nått sånt. La mig och somnda direkt, hade visst prata med mamma med men det har jag inget minne av haha.


Fredag: Började jobba klockan 9 och ja försov mig faktiskt INTE. Duktigt Elin!! Men jag mådde ju kanske inte helt prima, men det gick över efter lite mat och vatten som tur va :) Vek sjukt myhcket servetter. Sista dagen, så det blev att städa lite, för nu stänger Stranna i 2 veckor ungefär. Fick med mig julskina och gröt hem :D Mamma hämtade upp mig och vi åkte vidare ut till Överby, mötte Sara där ochvi försökte hitta lite julklappar, fick köpt nån enstaka julklapp iaf. Fikade lite och vid halv sju åkte jag och mamma hem. Sen till stan igen vid sju och möta Jonna. Och vi gick vidare till Albin där även Christoffer, Petra och Nathalie var. Party för fulla muggar. Och dem försökte få i mig fisherman, emn nejtack, det hoppade jag. Det dög allt bramed Jul x-ider :D Glitter glitter!! Hade riktigt kul. Gick och mötte Jonnas kompisar och stog och tjötade med dem ett tag. Sen upp igen och efter en studund in til,sgtan upp igen haha. Vid halv ett gick vi vidare till Olearys, tråååkigt folk där igår haha. Jag drog mig hemmåt vid kvart över ett för jag av så trött somnade nästan när jag cyklade hem. Kom inteisäng förräns vid 2. Och somnade bums.

Måndag morgon!!

8 ringde min klocka, var då riktigt trött. Så gick inte upp färräns halv nio. Då gick jag upp och gjorde mig iordning, och så, gick ut ed Hampus med så var ute med han en stund. OCh när jag had ekommit en bit upptäcker jag att jag har tappat min ena vante. Så ja fick gå tillbaka samma väg igen för att leta reda på den. Men nej jag hittade den aldrig. Så när jag hade gett upp letandet så hittar jag den, det va någon som hade satt upp den på en skylt, hade tydligen tappat den på övergånmgsstället. Gick hem med Hampus igen och vidare till skolan. Första lektionen var Drycker, och sen religion men jag va hos "tandlkaren" idag. Så nu sitter jag här med Eeva och Jenny i datasalen. Ska snart gå och äta. Sen blir det mentorstid och gastronomi. Men nu lunch! Ciao!

Söndag!!

Hade sagt till pappa att han skulle väcka mig senast halv tio eftersom ahn skulle iväg och så. Men han hade tydligen ringt massa gpnger både hem coh till mobilen, men jag har inte hört nått. Vaknade av att det ringer på dörren, cohd är utanför står Cicci, Elin det är pappa han vill prata med dig. Pappa: Jag har ringt massa gpnger, du sa ju att ag skulle väcka dig. Jag: Ömm, jag har inte hört att det ahr ringt (står och dunderar för mig själv, vilken dag det var, varför jag skulle upp osv, kommer efetr en stund på att det är söndag och jag ska upp och jobba 11) Shit det är verkligen läskigt när man får se, valrdens blackout, Jag kom verkligen inte på varför jag skulle upp lixsom. Usch usch. Men jaja, gjord emig iordning och fixade lite och så,cyklade iväg till jobbet. Det vamnliga, duka, och fixa så. Vid 1 kom gästerna. Och det flöt på riktigt bra. 

Vid fyra tiden va jag,
Albin och Petra så hungriga så Albin sprang iväg och hämtade Pizzor, så det blev Pizza sen, fööör trötta på julmat!! Ätit det i typ 2 veckor nu, så ja lite trössamt faktiskt. Så där satt vi coh åt och kikade på Kalle Anka samtidigt :D Sen var det bara att fortsätta med det som skulle göras klart. 6 kom gästerna, ch det va slkt till släkt och personal från både Olearys och Stranna så ja julmat, men nej jag orkade verkligen inte äta nått mer. Så fortsatte jobba.Tal och ja julklapp och stor Anthon Berg chokladask, med 1 kg choklad, inte dåligt det.  Vid nio var det klart typ. Så Stranna och Olearys folket gick vidare till Olearys och där var det julklappsutdelning och karaoke. Vid halv elva cyklade jag hemmåt. Ska sova nu snart, är trött men ändå inte. Prov imorgon med :/ Usch! Ciao!

Tredje Advent

Tredje s�ndagen i advent

När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och alla bakar kakor
och har ett väldigt styr.


Lördag!!

Mina inlägg börjar alltid. Ställde klockan på... Så idag får jag väll såga något annat då :)

Gick upp nio. Och stress iväg till träningen, där var det dags för jympa Bas/Puls julpass idag :) Så man fick lite julstämmning :) Efter träningen gick jag och köpte mig lite gröt, blev så himla sugen på det, gott gott :) Hem coh göra sig iordning, vid kvart över tolv åkte jag och hämtade Ida och vi åkte vidare ut till Överby. Ida fick köpt sig en juklapp till sin pappa, en NOSE-TRIMMER haha :D (Nästrimmer) Jag letade present till jobbet, och hittad einget, så ja fick åka vidare till stan och där hittade jag en julklapp som tur va. hem till mammsen en sväng och sen hämta lite grejr hos pappa och vidare ner till jobbet. Började vid 4. Duka, vika servetter osv. Vid 7 kom gsterna och då avr det mat dricka och allt sånt som skulle fram och fixas och ha sig. Massa tal och lekar hade dem för sig och så :) Kul :) Vid halv ett började dem dra sig. Bort med glas, flaskor, och fixa och så. SLutade vid 1. Gick ner till Olearys och där kom jag in direkt, vakits kände igen mig, jobbar jui på stranna lixsom haha ;) Träffade Sara, JOhannaoch Mickaela, och sen även Ereik och Anna strosade runt där inne ens tund ochmassa dans, haha jag, Anna och Erik var dem sista på dasgolvet typ haha :P Vdi två stängde det ju så bara att dra sig utåt, natunligvis ska det bli bråk och allt sånt. Men ja det löste sig tror jag. Körde hem Erik coh hans kompis, och var hemma vid kvart i tre. La mig nästa direkt var hur trött som helst. Ciao!

image507

Fredag!!

Ställer alltid klockan på halv åtta men ja när gick jag upp tro? Kvart över åtta, snozade i en trekvart. Men jag han i tid såklart :)  Va i dessert gruppen idag. Så jag har gjort sjukt mycket chokladbeskvier, men även hjälpt till med lite annat smågodis och ja va nisse idag med och fyllde på mat och så :D Jag och Sara skulle köpa polkagrisar som man kan skriva en hälsning på eller nått haha :P Men blev aldrig så. Dagen gick riktgit snabbt. Slutade vid halv tre, så jag och Jenny gick till Statoil, mötte pappa där och sen var det bara att välja ut en fiiin gran :) Jag fick välja och gubben som sålde granarna tyckte jag valde en fin gran, coh sa åt mig att vattna varje morgon och kväll !! Så nu får jag väll sköta det så den INTE barrar. Gick upp snabbt och jag bytte om och så sen åkte jag och Jenny ner till stan och kikade lite. Fick köpte ett naglack, och Jenny julklapp till sin mamma. Körde henne till tåget för hon skulle iväg och jobba.

Jag åkte vidare hemmåt
och ja försökte plugga lite. Men det gick ju som det gick. Vid kvart över fem cyklade jag ner till jobbet, emn när jag kommit till skolan funderar jag på vart jag har min mobil? Letar överallt, hittar den inte, skyndar mig hem igen kommer till teappen, känner i ena jackfickan, och där liggerden. Jag hade alltså cyklat hem igen i onödan, stressat och haft mig. Men kom till jobbet i tid iaf. Alla 80 gästerna kom vid 6 tiden. Massa tal och sånt innan dem började äta. Albin och Kristoffer hade ju vattenkrig med haha, klockret :P Var trött men ändå pigg haha :P Spelade mycket bra musik ed så ja, när det var das att bära ut grejer han man ju med att sjunga och dansa lite på vägen :P Slutade vid 1 och då cyklade jag hemmåt. Grejat iordning lite, försökt plugga, men ofta man får in nått klockan två på natten :O? Så nu får jag nopg ta och lägga mig. Imorgon bitti bli det träning halv tio. Jag kommer förmodligen vara hur trött som helst, så ja god natt nu. Ciao!

Torsdag eftermiddag/kväll!!

Gick till skolan vid tolv tidne och mötte Eeva och vi gick och åt mat, grööööt i skolan idag :D Första gåpngen i skolan jag blivit PROPP mätt. Åt massor gröt och hur många clemenetiner osm heslt, men ja vad såpelar det för roll, clementiner är sjuuukt gott och nyttigt :) Vid 1 hemmåt och hämtade lite grejer och sedan cyklade jag iväg till jobbet. Var rätt lugnt idag med. Skönt det, för jag va riktigt trött. Så ja det var att fixa rodning lite och så. Vid 7 kom gästerna och det va Amerikansk buffe idag. Så ja lite variation från julmaten :D Jag och Nathalie fick för oss att vi skulle blanda lite olika drinkar så ja det blev endel, bla Rosa Panterna :) Gästerna började dra sig redan vid kvart i tio tio, så då var det bara att duka av det som fanns kvar och städa undan och så, sen var det kart. Slutade vid halv elva och då var det bara att ta cykeln och cykla hemmåt. Va trött på jobbet, men när jag kom hem coh hade varit ute och cyklat hem då var jag pigg, så när jag skulle lägga mig så var jag inte trött :/ Så somnade inte speciellt tidigt. Ciao!

My Only Wish This Year


Torsdag - Lucia!!

Lucia idag då. Då skla det ätas massa Lussebullar, och mycket lussefirande. Inte för att jag ska se något Luciafirande, för jag missar det som är i skolan. Är ju ledig idag. Men ska iaf till skolan och äta gröt :D Det är den godaste maten i skolan på hela året :) Ja det är så tycker jag :D

Vaknade iaf vid halv tio. Och har bara legat i sängen och slöat och ja kikat lite TV, härligt med sovmorgon iaf :) Ringde från jobbet så jag ska börja jobba halv två istället för fem. Så nu blir det till att råplugga här på dagen innan jag ska till skolan och äta min älskade gröt då :) Så nu får jag allt ta och sätta igång. Hörs sen. Ciao!


Onsdag!!

Ledig på dagen från skolan då. Men började jobba vid tio så det var att gå upp vid 9 tidne och göra sig iordning och så, sen åka ner till jobbet. Väldigt lugnt idag. Så ja fick sluta vid två. Åkte direkt till skolan och ja bytte om och började greja med maten. Gjorde sjuuukt mycket ägghalvor. Och ja massa mat. Va nisse med och sprang ut och in och fyllde på när det fattades mat och så. Mamma, pappa och Linda var ju där och åt med :) Slutade vid nio tiden och då körde jag Sabajet till stan Anna upp till sig och Sara till Vbg,. så det blev en lite tripp ut med bilen där efter skolan. var hemma igen vid tio tiden. Försökte verkligen blugga, men det gick INTE rba, fattar inte religionen, det är sjukt trååkigt, jobbigt, men ändå rätt intressant, men a. Var inte peciellt trött direkt, så somnade ganska sent. Ciao!

Tisdag!!

Hej Jag heter Elin och kan verkligen inte komma i tid!! :P Idag hade jag ställt 5 alarm trodde jag. men det va visst bara 3 så dem klickade ag ju, och vaknar istället kvart över åtta, började halv nio. Snabbt snabbt!! Han i tid va i skolan 31 :D Har gjort sjukt mycket landgångar idag :D 60 stycken. Så jag har stått hela dagen med dem typ. Julbord i skolan nu då, så det är mycket som ska göras Landgångarna jag gjorde va till någon beställning eller nått tydligen. Slutade vi tre tiden. Gick hem och segade tills pappa kom kvart över tre körde han tillt räningen och sen åkte jag vidare till Överby, fick faktiskt handlat lite julklappar :) Mötte även Carro som slutat praktiken så vi kikade runt lite i affärer och jag fick köpte mig lite grejer.  Julklappar till mig själv bla men även till mamma faktiskt .) Så en julklapp avklarad iaf, inte dåligt det. Körde hem Carro och sen hämtade jag pappa och viare hem snabbt slänge i mig en macka på vägen enr till Carro. Vidare till träningen Medel 75 idag, stsa gången för terminen, sen är det dags för julschema :D Har mest tagit det lugnt. Kikat sista avsnittet på Desperate Housewifes med, spännande :) Borde sova för längesen, men jag här sitter jag.

Börjar 10 imorgon, och då är det
till Stranna och jobba lite, tills typ 2 för då är det ivdare till skolan. Och börja halv tre, sen blir det julbord HELA kvällen. Mamma, pappa och Linda kommer och äter hos mig imorgon :) Så då måste jag göra god mat ;) Men nu ska jag iaf gå coh lägga mig, så jag rokar upp imorgon. Ciao!

Måndag kväll!!

Bakade ju förut då. Det blev både knäck och kola :) Han klart i tid, eller ja nästan iaf råkade visst vara lite sen när jag skulle hämta upp Carro. Men vi han ju iaf i tid. Och så. Sista gången för detta passet då. Gött att komma igång med träningen, för förra veckan blev det ingen vidare ordning på det. Men men. Efter träningen åkte vi en lite tur och kikade på alla fina belysningar haha :P Väldigt fint NOT!! Hemma vid halv nio tiden. Har bara tagit det lugnt på ikväll, kikat lite på nobelmiddagen :), fixat med Carros bloggdesign, och ja bara segat. Borde väll så lägga mig nu, börjar halv nio imorgon och dåär det julbord i skolan. Massa julbord överallt nu. Både på jobbet och i skolan, me det är allt kul :) Men nu får det allt bli sova. Natti! Ciao!

Måndag!!

Sovmorgon idag till halv tio. Riktigt skönt det. Räckte med att jag gick upp vid 9, var hur snabb som helst idag :D VBarndrade iväg till skolan, och idag var jag till och med i tid :) Det ni mina kära vänner det är bra gjort av mig :) Hade läxförhör då på dryckeslektionen och ja det gfick ju som det gick, Nä då, men det gick ganska bra iaf. Han ju inte plugga så mycket och igår fick jag verkligen inte in nått när jag satt här och försökte plugga :/ Sedan var det dags för religion. Och efter det lunch. Har bytt lite dagar på julbordet i skolan med. Skulle jobbat kväll på fredag i skolan men går inte jobbar ju du så fick ändarat det som tur va. Så blir dag på tisdag, kväll på onsdag, ledig torsdag men iaofs så ska jag kanske jobba då med men, det blir bra, sen dag på fredag och då ska jag även jobba på Stranna med, så det blir dubbelt med julbord :D

Nästa lektion var iaf Gastronomi,
och idag har vi gjort SJUKT mycket laxpate, hur mycket som helst. Och vem hade massa energi som vanligt på måndagar då? Jo jag. Jag sprang runt som en galning överallt haha. Och det var mycket som va sjukt gott, sjukt mycket av det och det, sjukt bra. Haha Sara fick ju panik på mig där ett tag haha, synd!!
Slutade iaf vid fyra, och nu sitter jag här. Ska snart börja göra knäck :D Julkänsla på hög nivå :) Sen ikväll blir det träningmed Carro. Hörs sen. Ciao!
image502

Andra Advent

Andra s�ndagen i advent
När andra ljuset brinner
då är Lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.

Söndag!!

Frågan är vem som va trött när klockan ringde idag halv nio? Jag jag bara klickade varje gång det ringde, orkade verkligen inte gå upp. Somnade om och vaknar igen 11. Bra Elin!! Skulle börja jobba 12. Så det var verkligen snabba ryck. Börja packa och göra sig iordning. Hann precis i tid till jobbet. Första sittningen var 13.00 och det flöt på bra, inte så mycket folk så det va rätt lugt. Andra sittningen var 17.00 och ja ungefär lika mycket folk. Fick sluta vid 8 tiden. Cyklade hem och fikade lussebulle och julmjut med mamma, mysigt :) Andra advent idag ju :) Bort till pappa och packa upp allt och försöka sätta dig med läxan som är tills imorgon. Men har verkligen inte fått in nått. Så får se hur det går imorgon. Men nus k ajag väll lägga mig och försöka sova. Kanske försöka plugga lite innan med. Ciao!

Lördag kväll!!

Ja började jobba 5. Det gamla vanliga duka och ha sig, massa folk igår så ja det va trångt när man skulle komma förbi och hämta tallrikar glas osv. Men det gick, dem fick skicka talltikar och så frot någon reste på sig ar det snabbt dit för att plocka tallrikar mm haha :P Mycket rolitgt folk haha. Fick sluta vid 23 för då hade dem flesta redan gått. Så jag drog mig hem till Sara där Carro, Emelie, Sofia, Ida oc, lovisa och nåra till var. Blev lite charader och massa prat och vid ett tiden var det dags att gå och äta. Och Vid kvart i två tiden gick vi bort mot Olearys massa folk där så ja där blev vi ståendes ett bra tag. Kom inte därifrån förrens halv tre. Råkade visst bli några extra varv haha. Undra varför jio för vi fick syn på honom han S.. :P Kom hem vid kvart i tre iaf. Gick och la mig direkt, var hur trött som helst. Somnade med en gång. Ciao!

Lördag!!

Jobb, jobb och jobb. Började vid 6, det mesta var klart så ja det var egentligen bara att vänta in gästerna. Dem kom vid sju. Inte så himla mycket att göra, lite dryckesbeställningar och fixa det och så. Det flöt på rätt snabbt. Slutade vid 12 var hemma kvart över typ. Kikade på idol finlaen, mamma hade spelat in :) Men somnade så såg aldrig hela. Och Marie vann. Hon förtjänade att vinna, hon har verkligen en väldigt bra röst.

Hade ställt klockan på kvart över åtta. Kikade klart på resten av Idol och sen vid nio åkte jag iväg till träningen. Bas/Puls som alltid på lördagmorgonen :) Hem sen och ja tjötade i tel ett tag som vanligt, sen försökte jag även plugga lite, men det gick ju mindre bra. Varit ute på Överby med Carro och Ida, vidare till stan och där gick vi och kikade runt ett tag. Men ingen utav oss hittade nått. Nu är jag hemma och ska göra ordning lite mat. Och sen börjar jag jobba vid 5. Mycket folk som skulle komma idag hörde jag, så det blir nog stressigt. Men det är bättre än att inte ha nått att göra iaf :P Beroende på när jag slutar kankse det blir Olearys, men det återstår att se är säkerligen ganska trött kan jag tänka mig. Så isåfall blir det lugt :) Ciao!

Vem vinner ikväll?

image500
Vem tror ni på ikväll? Det spelar faktiskt ingen roll vem som vinner tycker jag.
Missar ju finalen tyvärr, men får hålla mig uppdaterad :D
Vem tycker du ska vinna?

Fredag!!

Var hur trött som helst imorses. Vaknade 8 men jag var hur trött som helst jag orkade verkligen inte gå upp. Så ja gick inte upp görräns tjugo över 8, och börjar halv tio. Smart Elin!!  Så jag fick snabba mig riktigt rejält. KOmmer till skolan och upptäcker att jag ahr glömt kockrocken hemma, inte en enda i skolan så ja det var bara att springa hem och hämta. Tillbak till skolan och ja. Har hjälpt till lite överallt med maten/desserterna idag. För det va tävlingsmatlagning och min "tvälings" kompis va inte i skolan idag såhjälpte till lite överallt. Inte gjort speciellt mycket. Tog lite lunch. Varit så himla trött idag haft sån energi. Alla va hur trötta som helst på dryckeslektionen och lärarn fick pnaik på oss haha :P Viktors himla bra kommentarer hela tiden. Läraren säger ja men om jag kommer med glasen vartifrån kommer jag då? Jag svara snabbt, ja men där man kommer ifrån såklart! Hela klassen satt och gapskratta. haha så kul, inte så roligt när man berättar det, men skulle man hört det, ja då skrattar man haha. Slutade vi två tiden och är hemma nu.Ska iväg och jobba vid 6 Så får väll se när man kommer hem ikväll. Missar ju Idol finalen. Och nu när det är så spännande med. Men får väll spela in haha. Lär ju få reda på det på jobbet vem som vinner iaf :PJag vet ju någon som inte kommer kunna hålla tyst!! Ciao!

Torsdag kväll - Lipz!!

Åkte och köpte lite god kycklingsallad till mig och mammsen. Så ja åt det och kikade lite Idol :D Började gör mig iordning, lockade håret, och ja, smart som jag var så när jag skulle ta tag i locktången så tar jag på värmegrejen. Och brändemig rätt rejält, ringfingret har jag en stor blåsa på nu, och det gjorde extremt ont :/ Vid tio tiden körde mamma mig ner till Carro. Och vid halv elva gick vi mot Lipz, där var det inte alls någon kö som tur va. Men var väldigt mycket folk där inne. Träffade, Johanna, Mikaela och Eeva och massa andra folk. Det blev några cider och massa dans, träffade på massa trevligt folk där inne. När vi vid halv två tiden gick utåt så kommer det några Tyska killar och börjar prata. Johanna säger: haha, ni har så himla fula jackor, så fula jackor. Tyska killarna: Can you speak English!? Haha.
Dem tyska killarna till mig: Do you like Germany boys?
Jag: Ooohh noooo
Carro lite diskret: Men Elin dem är tyskar!!
Tyska killarna: You don't?
Jag: Yes, yes Germany boys, följta av ett väldigt skrattanfall. haha jag hade ingen aning om att dem var tyskar haha. Synd!
Mikaela skulle ju skämma ut oss med haha. jag säger ska vi inte säga hej då till S...? Mikaela ropar Hej då S... Hahahaha. Vem trodde hon skulle ropa det då? :P
Pappa kom och hämtade mig, Carro och Johanna och så körde vi dem hem. Sen hemmåt och ja var väll hemma runt kvart i tre. Somnade nästan direkt när jag la mig. En väldigt kul kväll :D Ciao!


Torsdag!!

Svenska prov idag. Eller ja prov och prov, förberedelse inför Nationella provet vi ska ha i Svenska i vår. Det va den enda lektionen idag. Men det blev lunch i skolan och ja va kvar en bra stund. NJu är jag hemma och har grejat lite med designen som ni kanske ser. har tänkt göra om den ett bra tag, och har haft det klart men inte orkat sätta in och greja med färger och allt som ska fixas, emn idag blev det ändrat iaf. Inte klar än men en liten bit på vägen iaf. Ikväll blir det nog Lipz, ska bli kul. Väldigt mycket folk kan jag tänka mig, 3 årsjubileum tydligen. Men nu ska jag till mammsen. Ciao!

Onsdag!!

Jadu hade visst glömt ställa klockan. Så där vaknar jag i panik vid 8, och börjar kvart över. Det vara bara att slänga på sig det som låg i närheten. Och gå iväg till skolan. Första och enda lektionen var drycker. Sen var det bara att cykla ibäg till jobbet vid tio tiden. Och ja där var jag kvar ett bra tag. Men det fanns allt mycket att göra. Massa varor att packa upp, laga mat, och sen fixa inför julbordet. Slutade vid fem tiden. Cyklade hemmåt, det regna hur mycket som helst ute, men det var bara att sätta sig på cykeln och cykla hemmåt. Eller ja förbi Hemköp och köpa ingredienser till Kussebullar. Så ja när jag kom hem bakade jag och mamma lussebullar. Pratade med Jenny en bra studn i tel. Sen var det bara lugnt och somnade rätt tidigt tror jag. Ciao!

Tisdag!!

Får ju börja med att säga GRATTIS till Ida som fyller 17 år idag, Hoppas du får en trevlig födelsedag :)

Eftersom jag skulle ha bilen idag
så var det bara att gå upp klockan kvart över fem imorses och köra mamma och Snövit (haha ja hon kallas så, vet inte vad hon heter haha :P)  till jobbet, och när jag kom hem sen igen kunde ajg inte somna om. Så la mig i soffan och kikade lite på TV. Vid Sju tiden gick jag ut med Hampus, och det var ju verkligen hur kallt som helst ute. Fixade en ny skicka till bilen med massa julmusik. Sen göra sig iordning och vidare till skolan. Första och enda lektionen idag var Idrott och där var det bara teori, så började kvart över 8 och slutade tjugo över 9. Vid halv tio åkte jag och Jenny ut till Överby och blev frukost på Mc Donalds haha, en macka och varm choklad, gott :) Sen kikade vi i affärer, letade julklappar, men jag fick bara köpt en till mig själv, och Jenny fick köpt till sin lillasyster. Va på MQ i hundra år med, provade lite kläder och så. Så där fick det bli ett linne i julklapp till mig sjävl då som sagt. Åkte tillbaka till skolan och åt och satt i matslane ett himla bra tag, efter en studn kom Jennifer och hennes polers så att kvar en stund, Joakim kom med och han hade klarat teorin GRATTIS. Gick hem vid 1 tiden. Var otroligt trött, somnade en lite stund. Och vid halv tre tiden åkte jag och hämtade mamma och dem igen. Hemmåt och ja grejade lite och så. En gubbe från EM möbler kom med, för mama har köpt ny säng, men så va det skador på den så ja han skulle komma och ta kort och sånt. Vid fyra tiden kom Jennifer förbi en sväng med, kikade Idol som va på Tv :D Vid fem tiden cyklades det iväg till träningen. Medel 75 idag. Bara tagit det lugnt nu. Och nu blir det DH iofs har det redan börjat så. Ciao!

Måndag!!

Ja dryckeslektion var första lektionen då. Sen skulle det egentlitgen ha varit Religion men oj vad synd, läraren kom aldrig så blev ingen lektion. Tur det, för religi0on är bara fööör tråkigt!! Det blev lunch istället, och ja satt ett bra tag i maten, Joakim kom med så fick sagt Grattis till honom, han fyllde ju 18 igår Grattis :) Hjälpte Eeva med hennes bloggdesign. Sen vid halv ett var det dags för mentorstid och sen Gastronomi. Och idag skulle vi laga pressylta och leverpastej. Och ja Jenny våran pressylta blev ju faktiskt bäst, eller hur? Haha. Sen var det dags att göra leverpastej, och tack gode gud för att jag inte gillar/äter leverpastej, för efter att ha gjort det skulle jag nog slutat äta det direkt :P Blev lite vattenkrig med haha, synd. Och Eeva skulle ta en sån där disksvamp och skvätta vatten på mig, och vad är det på den då? Jo LEVERPASTEJ, såå vidrigt. Så ja hade det i hela ansiktet sen. Fräscht!! NOT! Men ja leverpastejen blev iaf bra :P Slutade vid halv fyra tiden. Jag och mamma skulle byta vinterdäcken på bilen, men ja mamma fegade ur och trodde inte vi skulle fixa det så det blev inget med det. Blev lite kaos sen. Så ja dagen blev inte som planerat. Åkte och handlade och sen fixade jag och mamma julstjärna och sen ljusslingan och det på balkongen, blev jätte fint!! :) Ciao!

Första Advent !!

Första Advent idag, herregud vad månaderna går snabbt nu, känns inte som det va längesän som det va Augusti och man började skolan.

Gick upp vid 11 tiden idag. Och ja segade mig rejält där på förmiddagen. Packade ordning och lite så. Vid två tiden tog jag bilen ntill jobbet. Samma idag dukning och så som skulle göras. Vid 3 kom gästerna och ja det flyt på bra idag med. Mycket städning och så efteråt så slutade vid 7 tiden. Hämtade mamma så hon körde mig till stan så jag fick hem min cykel. Och nu är jag hos pappa och har packat det sista, ska snart dra mig bort till mammsen. Blir vatt bara ta det lugnt och kika lite TV, är otroligt trött somnar väll rätt snabbt kan jag tänka mig. Jobbigast på kvällen när man ska sova för då tänker jag på det som hänt, och det blir bara jobbigt. Man mår inte bar av att tänka på det för mycket, men det bli ju så. Men man får göra det bästa av situationen. men inte så konstigt kanske, kom hem vid halv fyra gick inte och la mig förräns fyra och somnade kanske halv fem :/ Och upp vid elva. Men men så är det. Nu ska jag dra mig. Ciao!

image496
När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla människor glädjas
att fira få advent.

Lördag!!

Hade ställt klockan på kvart över åtta :O Vem gör det en lördagsmorgon. Jag!! Men ja somnade naturligtvis om och vaknar vid fem övber nio. Snabbt, snabbt upp och hoppa, i träningskläderna och ta cykeln till träningen, Bas/Puls pass. Efter det hemmåt. Ut med Hampus i regnet, det bara öste ner verkligen. Sen upp snabbt duacha göra sig iordning. Vid halv ett cyklade jag ner till stan mötte Jennifer. Och idag fick vi ta bussen till Övereby, för bilen vägrade starta :( Men iaf. Åkte dit, Jennifer köpte present till Moe. Och jag fick nöja mig med en plånbok. Åkte hem vid halv tre tiden. Gick till Jennnifer en stund innan jag skulle jobba vid 4 tiden. Massa tjöt :P Gick bort till jobbet, ochb det vara bara att börja fixa iordning med allt som skulle fixas. Bord, dukning, och ja allt det. Vid sju kom alla gästerna, det va endel folk. Fixa vad dem skulle ha och dricka och så. Dem började dra sig rätt tidgt iaf. Kanske vid tio tiden. Och då var det bara att fixa iordning duka bort, disk och allt sånt. Slkutade vid halv tolv. Gick förbi Olearys och pratade med Sara en stund. Sen tog jag cykeln hem. Men när jag är påväg hem ringer Joakim och frågar om jag inte är på Olearys, men jag bestämde mig för att åka dit. Lång kö, men ja jobbar men det fixade sig ändå, tog bara VIP vägen ;D Väldigt mycket folk iaf. Träffade Johanna och Mikaela där och sen kom även Joakim och hans kompis, så fixade in dem med. Sen var det dans, dans och åter dans :D Vid två tiden stängde det ju, och då va vi väldigt hungriga, så efter en stund så fick vi änligen våran mat. Men ja när vi står i kön till Tre Luckor så kommer Max och ställer sig vid mig och Mikaela när vi ska handla, han ska inte ha nått men bara ställer sig där och pratar, och det törde sig en i kön bakom sig på så, ja naturligtvis blev det tjafs och slutade med bråk. Eller ja bråk och bråk men ja, det såg faktiskt lite kul ut därbland. Jag och Johanna stog och åt och så ser vi Mikaela springa runt med väska, mat i påse, kamera runt halsen och en mosbricka i handen, haha. oTa det här skrek hon så ja där stog jag och Johanna med allt haha. Det löste sig iaf som tur va. Vid 3 tiden mötte jag mamma, Cicci och Lars och tog taxin hem :) Jag var das kartläsare iaf, sa vart bilen skulle och ja, han rundade faktiskt inte mittlinjen ;) Ciao!

Fredag Kväll

Åkte och köpte lite godis, och sen hem igen. Vid halv åtta tiden tog jag bilen ner till Carro och där var även Ida, dem körde charader, så ja det blev fortsättnig när jag kom haha riktigt kul. Men vid 8 började ju Idol, så då blev det att vi kikade på det. Amanda och Marie var bäst. Okej Andreas han kan sjunga men inte lika bra som Amanda och Marie. Jennifer kom även efter ett tag med. Så det blev Tv-tittande ochh massa tjöt, som vanligt :P Sen blev det dags för utrsötningen, och första person att gå vidare var....? Marie!! Och alla skriker, haha :P Nästa peerson som går till final i globen nästa vecka är? Amanda!! Dem två förtjänar att vara där, även fast jag fortfarnade stör mig på att Daniel åkte ut förra veckan. Efter Idol blev det mer tjöt men vid halv tolv tiden var det hemgång. Somnade nog ganska snabbt tror jag.Ciao!